Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 9:47:15
|
|
|
|
maja1488
|
KatMat, ti menjaj ohtarja. Pejdi k talepemu v Postojno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 9:51:14
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 KatMat, ti menjaj ohtarja. Pejdi k talepemu v Postojno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 9:58:54
|
|
|
|
KatMat
|
ena je en link enkrat prlepla od enga avtosedeža...??????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 10:02:41
|
|
|
|
PapuaNG
|
Mi tudi bolje spimo, odkar je mali v svoji sobici. Je začel že tako ropotati z nogami, da sem se za vsak šit zbudila. Pa zdej tut zjutri,ko se zbudi, neki časa samo godrnja al se pa pogovarja sam s sabo, pa takrat sam ugasnem baby fon, da mi ne hrešči zraven glave. Ko začne jokat ga pa itak slišim, ker imam vrata odprta. Pa še zvečer lahko normalno luč prižgem, ko grem spat Tako, jst sm odorbitrekala pol urce, sem se sicer težko spravla, ker sem se mal preveč najedla za zajtrk, ampak je pasal Zdej pa čakam, da se tamal zbudi, ker mi bo joško razneslo. Lih jih navad, da je po dvakrat na noč, pol pa tkole eno futranje spusti, je pa štala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 10:07:32
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ena je en link enkrat prlepla od enga avtosedeža...?????? A tega? http://www.pingpong-online.com/
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 10:11:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ena je en link enkrat prlepla od enga avtosedeža...?????? A tega? http://www.pingpong-online.com/ tnx
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 10:12:51
|
|
|
|
ajetam*
|
Jutro! Vidim, da se je veliko zgodilo konec tedna. Pokica za Aneja in super, da so vas prej poslali domov. Saj najhujše je prvi teden po op. Flaska vidim, da že uživate na svojem. Pol pa enkrat en voden ogled , pa dobit se moramo, da mal zalijemo tole selitev, Šivilja za malčke. Upam, da ne zboliš še ti. Christiana super za napredek. Katmat pejt že k dr. , smo že vse na trnih. Upam, da nisem še kakšne pozabila. Jakob se je za vikend zbujal ob 5-ih zjutraj. Smo bili vsik neprespani. Danes ,ko bi pa on spal, se je pa Iza polulala v posteljo, najino, ker gdč. sredi noči pride k nama. Ne vem kaj ji je bilo, ker zdaj se ji je pa prvič po 4 mesecih zgodilo, da se je polulala. Zdaj grem pa posteljnino dat prat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 10:32:50
|
|
|
|
majana79
|
J. se je prvič sam obrnil iz trebuha na hrbet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 10:35:56
|
|
|
|
Anonimen
|
d.jutro... Urban končno malo zaspal. zdaj poleg nočnega zbujanja ostaja še nekaj časa buden... in kot Zarja gode in se pogovarja maha z rokami in nogami... nemogoče spati zraven. Oskar se je sredi noči zbudil v luži ves moker, si je slekel spodnji del pižame in prišel na gostovanje pod moj kovter... seveda je bil moker tudi zgornji del pižame. sem mu dala plenico in novo pižamo, potem pa smo vsi trije (Oskar, Urban in jaz)"spali" na mojem delu postelje... zjutraj pa v vrtec. še dobro, da je ob 7h na HTV Crvenko, ki ga Oskar zelo rad gleda. se mi je pa mulal na poti v vrtec... v dvigalu me je soseda vprašala, če sem še doma in ker ne znam lagati, sem ji pritrdila, Oskarju pa to ni bilo všeč... in je z dežnikom nabiral odpadlo listje, hotel se je gugati na igrišču, en del poti sem ga nosila (kar težko, glede na to da sem imela Urbana v traku...), ko smo prišli do vrtca je bilo pa vse ok, vesel, da je prišel. je pa tam jokal en fantek, ki že od začetka septembra joka skoraj vsak dan... sem prav vesela, da je moj otrok lepo sprejel vrtec! tako. bolančki pozdravite se. danes sem zmenjena z mentorjem. pa upam, da bomo končno lahko šli po avto.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 10:36:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 J. se je prvič sam obrnil iz trebuha na hrbet bRAVO!! Ajetam, ne še čisto... Še malo, še malo... Kam si se izgubila? Ste vsi vredu?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 10:36:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 J. se je prvič sam obrnil iz trebuha na hrbet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 10:37:11
|
|
|
|
cebelica82
|
lep pozdrav, mi smo imeli pa danes pregled pri šestih mesecih, zrasli nismo nič ( 66,5 cm) smo pa težki 7830 g, ....moramo dati še kri in vodo....pa cepljeni smo bili. drugače smo vredu, sam se še samo ne obračamo, pa se moram čez dva tedna it pokazat, če smo se že naučili...saj nam sam še malo manjka....se pravi pregled 1.2.09. smo pa v soboto, ravno ko je bila stara pol leta, dobili prvi zobek enkico desno spodaj, hvala bogu brez večjih težav. upam, da bo tako tudi naprej.... lep dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 10:40:36
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo punce nika je zaspala ima že drugo rundo spanca jz pa čakam da bo kosilo kuhano, pol pa mal počitka pol pa greve z niko na pregled pa jz bom še vprašala za ivide če so že en del je rekla da bo po eni uri, za ščitnico pa šele drug teden kdaj bo konec tega tedna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 10:43:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 živjo punce ika je zaspala ima že drugo rundo spanca z pa čakam da bo kosilo kuhano, pol pa mal počitka pol pa greve z niko na pregled pa jz bom še vprašala za ivide če so že en del je rekla da bo po eni uri, za ščitnico pa šele drug teden kdaj bo konec tega tedna Upam, da ti čimhitreje mine in boš kmalu dobila izvide
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 10:45:51
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 J. se je prvič sam obrnil iz trebuha na hrbet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 10:46:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 živjo punce ika je zaspala ima že drugo rundo spanca z pa čakam da bo kosilo kuhano, pol pa mal počitka pol pa greve z niko na pregled pa jz bom še vprašala za ivide če so že en del je rekla da bo po eni uri, za ščitnico pa šele drug teden kdaj bo konec tega tedna Upam, da ti čimhitreje mine in boš kmalu dobila izvide ja jz tud
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 10:57:25
|
|
|
|
ajetam*
|
Smo , smo v redu, zaenkrat zdravi. Upam,da pri tem ostane. Jure se je itak cepil proti obema gripama. Nam pa vikend tako hitro mine, imamo kar naprej nekaj. Rojstni dnevi, menjava gum. Včeraj sem 3 ure prebila na servisu za avto (redni servis), pa adijo skoraj 500eurov . Dragi so tile avtomobili.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 11:03:03
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Midve sva s fizioterapije. Nazajgrede sm se pa še vstavla v Kolinski, in za vse nevedneže, trgovina je še vedno, Aptamil 2-jka stane 15.90evrov, 900g. Če so pa dobre volje pa dajo še 20% popust. Taja me že tri dni ob živce spravlja, noče nič jest, poje po 30ml mleka, ne vem a ji 2-jkica ne odgovarja. Pa še zdi se mi da tale Mullerjev mleko nikamor ne teče. Bom zdej probala od Kolinske. Šivilja . Upam da se čimprej pozdravte.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 11:03:14
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam* Smo , smo v redu, zaenkrat zdravi. Upam,da pri tem ostane. Jure se je itak cepil proti obema gripama. Nam pa vikend tako hitro mine, imamo kar naprej nekaj. Rojstni dnevi, menjava gum. Včeraj sem 3 ure prebila na servisu za avto (redni servis), pa adijo skoraj 500eurov . Dragi so tile avtomobili. Ja, hitro gre, res... Denar pa tudi kar leti. Upam, da se še kaj večkrat oglasiš, te pogrešamo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 11:04:50
|
|
|
|
Dudica1
|
Maj že full dolg spi jaz pa še zdej nisem zajtrkovala...upam da bo še tok dolg da pojem v miru. ktja nisi nič povedala katere slikice dam tebi v seznamček,ali še nobene?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 11:06:20
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dobro jutro! Midve sva s fizioterapije. Nazajgrede sm se pa še vstavla v Kolinski, in za vse nevedneže, trgovina je še vedno, Aptamil 2-jka stane 15.90evrov, 900g. Če so pa dobre volje pa dajo še 20% popust. a pol si dobila še popust? ...al so bli slabe volje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 11:12:17
|
|
|
|
lake
|
Ja sm , sm plačala samo 13 evrov za Aptamil. Obstaja neka kartica od Milupe, ki jo dobijo samo mamice z dvojčki al pa trojčki, pa majo 20% popust, ampak včasih dajo tud drugim popuste.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 11:15:53
|
|
|
|
Dudica1
|
No sej pol je pa ta končna cena ista kot v mulerju. Nam odgovarja ta mlek že skoz tko da ga ne bom menjala.A je drugače kakšna razlika med njima glede na to da sta istega proizvajalca?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 11:18:41
|
|
|
|
lake
|
Ja če greš primerjavo delat, je mal razlika v sestavinah. Ker je pa boljši pa ne vem, samo sm slišala da je od Mullerja bolj gost.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 11:33:36
|
|
|
|
Dudica1
|
Aha...no Maju očitno odgovarja tako da bo vredu,sej itak ga bo zdaj zmeraj manj pil
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.