|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
17.11.2009 8:04:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Pa še to nisem napisala...prej je bil najlepši zame,...ampak zdaj si pa tud čist nič ni podoben, da ga ne poznam od prej, ga nebi spoznala. Tko je luštkan in simpatičen s tole žnablčko. Ko se pa šivčki docela zacelijo,...cca 3 mes bo pa spet drugače!!! user posted image user posted image

pokica imam enega prijatelja, ki se je tudi rodil z zajčjo ustnico. Ma da ti vidiš tega tipa danes, sicer je star skoraj 30 let, ampak s tistimi žnabeljčki osvaja cel ženski svet. res, tako mu simpatično pristoji.

a ni bil nič operiran??

ja seveda, ampak se mu delno pozna, sicer če ne veš, da je imel operacijo misliš da je tako prikupen.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1601
17.11.2009 8:07:16   
Dudica1

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Pa še to nisem napisala...prej je bil najlepši zame,...ampak zdaj si pa tud čist nič ni podoben, da ga ne poznam od prej, ga nebi spoznala. Tko je luštkan in simpatičen s tole žnablčko. Ko se pa šivčki docela zacelijo,...cca 3 mes bo pa spet drugače!!! user posted image user posted image

pokica imam enega prijatelja, ki se je tudi rodil z zajčjo ustnico. Ma da ti vidiš tega tipa danes, sicer je star skoraj 30 let, ampak s tistimi žnabeljčki osvaja cel ženski svet. res, tako mu simpatično pristoji.

a ni bil nič operiran??

ja seveda, ampak se mu delno pozna, sicer če ne veš, da je imel operacijo misliš da je tako prikupen.

user posted image ...super...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
17.11.2009 8:09:30   
KatMat

MORNING

Maj se ravno prebuja tko da se greva zrihtat...T. pa je že v vrtcu user posted image

Aerobika včeraj pa ubitačna,tok utrujena kot sm bla pa včeraj pa ne vem če sm že kdaj bila...se je kar poznalo in danes me bolijo noge malo.

kati

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jah super....se vedno brezuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
17.11.2009 8:10:08   
Anonimen
sicer pa dobro jutro,

evo položnice plačane. gremo otroka nafutrat in ven.

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1604
17.11.2009 8:10:43   
FLASK_A
Jutro!

Ktja, ja najbrž bom zdaj res skos v supernovi viselauser posted image Če ne drugega, na čimičangahuser posted image Katmat me je pripravila do odvisnosti od mehiške!!!user posted image

Danes imam še fax, jutri pa naprej delat v stanovanjeuser posted image

Poki, upam da ste se naspali danesuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
17.11.2009 8:10:59   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

MORNING

Maj se ravno prebuja tko da se greva zrihtat...T. pa je že v vrtcu user posted image

Aerobika včeraj pa ubitačna,tok utrujena kot sm bla pa včeraj pa ne vem če sm že kdaj bila...se je kar poznalo in danes me bolijo noge malo.

kati

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jah super....se vedno brezuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
17.11.2009 8:13:16   
FLASK_A
user posted image

Mal zajtrka sem vam zrihtalauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
17.11.2009 8:17:44   
Tanja_
Jutro

flaska hvala za zajtrk.

kati kako zdržiš, da ne veš a si user posted image ?Jst bi šla kr na vrata h G trkat, tok bi me firbec matral.

Mi smo spet brez vozička-BTW a se katera kej bolš spozna na reklamacije oz.pravice potrošnikov?Mam filing, da bom rabla kej več vedet o tem.Gremo pa kmalu k mojim, da ne bomo spet cel dan same.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
17.11.2009 8:18:28   
KatMat
evo....placan v miljonih....pa se je rodil z zajcjo ustnico...

user posted image

user posted image

za moje pojme eden najboljsih holivudskih igralcev...njegova vloga cezarja se mi je zdela naravnost fantasticna

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
17.11.2009 8:19:43   
KatMat
u flaska....njami...hvala za zajtrk....

ja...tanja,pomoje bom sla danes kar do njih ker jih ze na tlf ne dobim...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
17.11.2009 8:20:39   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jutro!

Ktja, ja najbrž bom zdaj res skos v supernovi viselauser posted image Če ne drugega, na čimičangahuser posted image Katmat me je pripravila do odvisnosti od mehiške!!!user posted image

Danes imam še fax, jutri pa naprej delat v stanovanjeuser posted image

Poki, upam da ste se naspali danesuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
17.11.2009 8:22:49   
FLASK_A
Katmat, saj ti lahko rečem samo hvalauser posted image user posted image Najmsi je!user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
17.11.2009 8:23:36   
majana79
Tanja, a se nisi včlanila v ZPS? Sej oni ti tam vse povejo, če pokličeš.

Zelo dober zajtrk! Which reminds me... grem neki pojest, dokler J. spi

lina, vi ste pa pridni, da greste že ven... Meni se do 12 ne da user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
17.11.2009 8:25:08   
Dudica1
Packe mehiške user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
17.11.2009 8:26:16   
KatMat

Katmat, saj ti lahko rečem samo hvalauser posted image user posted image Najmsi je!user posted image
no problemo amigo,pocaki da moje probasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 17.11.2009 8:27:07 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
17.11.2009 8:28:00   
KatMat

Packe mehiške user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
17.11.2009 8:29:59   
FLASK_A
no problemo amigo,pocaki da moje probasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj da probam?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
17.11.2009 8:31:44   
KatMat

Kaj da probam?

čimičange iz pod prstov "la šef kuzin" katje

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
17.11.2009 8:34:47   
Tanja_
majana sem se včlanila in klicala, pa sem dobila enga tok čudnga tipa, k sploh ni vedu točno kako se zadeve lotituser posted image Pa dober tek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
17.11.2009 8:35:29   
FLASK_A

Kaj da probam?

OK, kuhinja pri meni, sestavine povej- jih kupim- babe pa pridejo in degustiramo. Dudi pa kakšno pecivo spečeuser posted image

Kdaj se zmenimo?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
17.11.2009 8:36:18   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
majana sem se včlanila in klicala, pa sem dobila enga tok čudnga tipa, k sploh ni vedu točno kako se zadeve lotituser posted image Pa dober tek.

user posted image Žal ti jaz ne morem tukaj pomagat... Ta voziček imaš pa res stalno na popravilu... Kaj pa mu je?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
17.11.2009 8:36:29   
KatMat

Kaj da probam?

OK, kuhinja pri meni, sestavine povej- jih kupim- babe pa pridejo in degustiramo. Dudi pa kakšno pecivo spečeuser posted image

Kdaj se zmenimo?

jaz sem za....le uskladiti se je treba

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
17.11.2009 8:37:51   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Kaaaj?! Pa sej to ni noben kompliciran problem (sam žal zakona ne poznam tolk, da bi ti pomagala). user posted image Dej ti še enkrat pokliči al pa napiši mail na njihov naslov...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
17.11.2009 8:38:06   
FLASK_A
OK, bom poklicala mizarja kdaj bo moja kuhna (pult no) fertikuser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
17.11.2009 8:40:06   
KatMat

OK, bom poklicala mizarja kdaj bo moja kuhna (pult no) fertikuser posted image
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.