Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:04:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Pa še to nisem napisala...prej je bil najlepši zame,...ampak zdaj si pa tud čist nič ni podoben, da ga ne poznam od prej, ga nebi spoznala. Tko je luštkan in simpatičen s tole žnablčko. Ko se pa šivčki docela zacelijo,...cca 3 mes bo pa spet drugače!!! pokica imam enega prijatelja, ki se je tudi rodil z zajčjo ustnico. Ma da ti vidiš tega tipa danes, sicer je star skoraj 30 let, ampak s tistimi žnabeljčki osvaja cel ženski svet. res, tako mu simpatično pristoji. a ni bil nič operiran?? ja seveda, ampak se mu delno pozna, sicer če ne veš, da je imel operacijo misliš da je tako prikupen.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:07:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Pa še to nisem napisala...prej je bil najlepši zame,...ampak zdaj si pa tud čist nič ni podoben, da ga ne poznam od prej, ga nebi spoznala. Tko je luštkan in simpatičen s tole žnablčko. Ko se pa šivčki docela zacelijo,...cca 3 mes bo pa spet drugače!!! pokica imam enega prijatelja, ki se je tudi rodil z zajčjo ustnico. Ma da ti vidiš tega tipa danes, sicer je star skoraj 30 let, ampak s tistimi žnabeljčki osvaja cel ženski svet. res, tako mu simpatično pristoji. a ni bil nič operiran?? ja seveda, ampak se mu delno pozna, sicer če ne veš, da je imel operacijo misliš da je tako prikupen. ...super...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:09:30
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 MORNING Maj se ravno prebuja tko da se greva zrihtat...T. pa je že v vrtcu Aerobika včeraj pa ubitačna,tok utrujena kot sm bla pa včeraj pa ne vem če sm že kdaj bila...se je kar poznalo in danes me bolijo noge malo. kati jah super....se vedno brez
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:10:08
|
|
|
|
Anonimen
|
sicer pa dobro jutro, evo položnice plačane. gremo otroka nafutrat in ven.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:10:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jutro! Ktja, ja najbrž bom zdaj res skos v supernovi visela Če ne drugega, na čimičangah Katmat me je pripravila do odvisnosti od mehiške!!! Danes imam še fax, jutri pa naprej delat v stanovanje Poki, upam da ste se naspali danes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:10:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 MORNING Maj se ravno prebuja tko da se greva zrihtat...T. pa je že v vrtcu Aerobika včeraj pa ubitačna,tok utrujena kot sm bla pa včeraj pa ne vem če sm že kdaj bila...se je kar poznalo in danes me bolijo noge malo. kati jah super....se vedno brez
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:13:16
|
|
|
|
FLASK_A
|
Mal zajtrka sem vam zrihtala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:17:44
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro flaska hvala za zajtrk. kati kako zdržiš, da ne veš a si ?Jst bi šla kr na vrata h G trkat, tok bi me firbec matral. Mi smo spet brez vozička-BTW a se katera kej bolš spozna na reklamacije oz.pravice potrošnikov?Mam filing, da bom rabla kej več vedet o tem.Gremo pa kmalu k mojim, da ne bomo spet cel dan same.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:18:28
|
|
|
|
KatMat
|
evo....placan v miljonih....pa se je rodil z zajcjo ustnico... za moje pojme eden najboljsih holivudskih igralcev...njegova vloga cezarja se mi je zdela naravnost fantasticna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:19:43
|
|
|
|
KatMat
|
u flaska....njami...hvala za zajtrk.... ja...tanja,pomoje bom sla danes kar do njih ker jih ze na tlf ne dobim...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:20:39
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jutro! Ktja, ja najbrž bom zdaj res skos v supernovi visela Če ne drugega, na čimičangah Katmat me je pripravila do odvisnosti od mehiške!!! Danes imam še fax, jutri pa naprej delat v stanovanje Poki, upam da ste se naspali danes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:22:49
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katmat, saj ti lahko rečem samo hvala Najmsi je!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:23:36
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, a se nisi včlanila v ZPS? Sej oni ti tam vse povejo, če pokličeš. Zelo dober zajtrk! Which reminds me... grem neki pojest, dokler J. spi lina, vi ste pa pridni, da greste že ven... Meni se do 12 ne da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:25:08
|
|
|
|
Dudica1
|
Packe mehiške
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:26:16
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, saj ti lahko rečem samo hvala Najmsi je! no problemo amigo,pocaki da moje probas
< Sporočilo je popravil KatMat -- 17.11.2009 8:27:07 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:28:00
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Packe mehiške
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:29:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, saj ti lahko rečem samo hvala Najmsi je! no problemo amigo,pocaki da moje probas Kaj da probam?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:31:44
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, saj ti lahko rečem samo hvala Najmsi je! no problemo amigo,pocaki da moje probas Kaj da probam? čimičange iz pod prstov "la šef kuzin" katje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:34:47
|
|
|
|
Tanja_
|
majana sem se včlanila in klicala, pa sem dobila enga tok čudnga tipa, k sploh ni vedu točno kako se zadeve lotit Pa dober tek.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:35:29
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, saj ti lahko rečem samo hvala Najmsi je! no problemo amigo,pocaki da moje probas Kaj da probam? čimičange iz pod prstov "la šef kuzin" katje OK, kuhinja pri meni, sestavine povej- jih kupim- babe pa pridejo in degustiramo. Dudi pa kakšno pecivo speče Kdaj se zmenimo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:36:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana sem se včlanila in klicala, pa sem dobila enga tok čudnga tipa, k sploh ni vedu točno kako se zadeve lotit Pa dober tek. Žal ti jaz ne morem tukaj pomagat... Ta voziček imaš pa res stalno na popravilu... Kaj pa mu je?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:36:29
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Katmat, saj ti lahko rečem samo hvala Najmsi je! no problemo amigo,pocaki da moje probas Kaj da probam? čimičange iz pod prstov "la šef kuzin" katje OK, kuhinja pri meni, sestavine povej- jih kupim- babe pa pridejo in degustiramo. Dudi pa kakšno pecivo speče Kdaj se zmenimo? jaz sem za....le uskladiti se je treba
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:37:51
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ majana sem se včlanila in klicala, pa sem dobila enga tok čudnga tipa, k sploh ni vedu točno kako se zadeve lotit Pa dober tek. Kaaaj?! Pa sej to ni noben kompliciran problem (sam žal zakona ne poznam tolk, da bi ti pomagala). Dej ti še enkrat pokliči al pa napiši mail na njihov naslov...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:38:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
OK, bom poklicala mizarja kdaj bo moja kuhna (pult no) fertik
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 17.11.2009 8:40:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A OK, bom poklicala mizarja kdaj bo moja kuhna (pult no) fertik
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.