Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 7:33:14
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki dobro jutro.....nik dons vstal ob 6.30.ponoči se je enkraz zbudo zato ker je tk butasto ležal v eku tk da se tudi premaknit ni mogu.pa sem mu dala dudo pa flasko čaja pa je zaspal nazaj..katja je malo bolje,tk da mislim da gre nazaj.sam da mi začne sper jest pol bo pa dobra.zdaj dva dni ni nič jedla,pila pa čaj na litre. Baki super da gre Katji na boljše Glavno da je pila, apetit se ji bo že povrnil
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:14:03
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Hani vse naj naj za obmesečnico hvala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:37:53
|
|
|
|
claud
|
Jutro! Majchy kdaj mate zobarja?....midve mava v ponedeljek ob 10h. V domzalah...pa moram vprasat ce se da to kj prestavit na rudnik....oz. tu nekje okoli.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:38:53
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Hani vse naj naj za obmesečnico tudi od naju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:41:23
|
|
|
|
claud
|
Gre Janezek prvi dan v šolo in za sabo vleče polno torbo, ki je bila večja kot on. Ga vidi soseda in se pošali: ej torbica, kam vlečeš Janezka? Janezek se obrne in pogleda sosedo in pravi: ej gobec kam vlečeš ta staro?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:44:07
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Gre Janezek prvi dan v šolo in za sabo vleče polno torbo, ki je bila večja kot on. Ga vidi soseda in se pošali: ej torbica, kam vlečeš Janezka? Janezek se obrne in pogleda sosedo in pravi: ej gobec kam vlečeš ta staro?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:45:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jutro! Majchy kdaj mate zobarja?....midve mava v ponedeljek ob 10h. V domzalah...pa moram vprasat ce se da to kj prestavit na rudnik....oz. tu nekje okoli. v ponedeljek ob 8.00 ga imava.....bom mogla Hano zbudit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:48:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša..naj se Florjan čimprej pozdravi.... A on še ima mandeljne??? Waw---ful ste se imel dobr... Sjmm....lepo ime ima... hvala ja še ima mandeljne.... pa se kr bojim da bi mogu na operacijo..... sem bla pri prjatlci na obisku v bolnici, ko je šla na odstranitev in od takrat se tega ful bojim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:48:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A sadje dajete sveze al se kuhano? a Mandarine lahko jejo? sveže tudi malo mandarine sam jst mu dol olupim tudi tisto tanko kožico.... mu ap dam tko ene 3 krhlje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:48:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki IZVIRNO SPOROČILO: Jutta vidim, da nas je danes več plačevalo položnice SE PODPIŠPEM.SEM ZA ŠALO takoj ob 150 e.pa to so ble samo tri položnice tudi mi smo včeraj lovili zadnji rok za položnice 3 položnice skupaj so znesle nekje 220€
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:48:46
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana spala brez hranjenja se vidi da je velika punca-danes praznuje 9 mesecev čestitam za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:50:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......kako si?si videla post o vlakcu tomiju?.......pridna si da skrbiš za seznam nisem vidla bom šla iskat... čeprav zdej je in Cars in pa še vedno lego vlak Tomažek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:52:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......kako si?si videla post o vlakcu tomiju?.......pridna si da skrbiš za seznam nisem vidla bom šla iskat... čeprav zdej je in Cars in pa še vedno lego vlak Tomažek v leclerkovi reklami sem vidla vlakca+progo+hiško za 20€,ampak ti dajo 5€ dobropisa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:53:56
|
|
|
|
Čebel@
|
no midva sva pa dobila kar lepo vsoto denarja in kupujeva strešna okna,konec tedna prideta mojstra za izolacijo srehe pa še tlaki bojo šli kmalu notri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:54:14
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša kako je s Florjanom?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:54:31
|
|
|
|
Katjusa
|
dobro jutro..... z možekom sma včeraj nabavla akvarij 100l in sma ga v grobem pripravla samo nekaj trave še mormo dodat (kr plastične ker meni rastline ne ratajo..... ogledala sma si tud ribice mislim, da bomo not naselil nekje 5 vrst ribic ampak to čez 14 dni ker more voda bit 14 dni not in je treba en kup stvari not dat.... da bo pripravljena.... Florjan k je danes videl akvarij je reku da je želosten k nima nič ribic
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:54:36
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no midva sva pa dobila kar lepo vsoto denarja in kupujeva strešna okna,konec tedna prideta mojstra za izolacijo srehe pa še tlaki bojo šli kmalu notri Super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:55:29
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro..... z možekom sma včeraj nabavla akvarij 100l in sma ga v grobem pripravla samo nekaj trave še mormo dodat (kr plastične ker meni rastline ne ratajo..... ogledala sma si tud ribice mislim, da bomo not naselil nekje 5 vrst ribic ampak to čez 14 dni ker more voda bit 14 dni not in je treba en kup stvari not dat.... da bo pripravljena.... Florjan k je danes videl akvarij je reku da je želosten k nima nič ribic Katjuša ful lepo A smem vprašat kok sploh pride tak akvarij?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:55:51
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Jutro! Majchy kdaj mate zobarja?....midve mava v ponedeljek ob 10h. V domzalah...pa moram vprasat ce se da to kj prestavit na rudnik....oz. tu nekje okoli. v ponedeljek ob 8.00 ga imava.....bom mogla Hano zbudit ajoj...kok so smotani da dajo tko malim tko zgodnjo uro ...jim cist ritem zmesas/...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:56:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša kako je s Florjanom? danes je mičkano slabši še vedno in še vedno ima vročino.... je pa ful priden in pridno je zdravila.... moj mali bošček se mu zlušta jest mu nardim in nardi en grižljaj p ne more ker ga boli grlo se pa precej trudi in dosti čaja spije tak da je res ful priden
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:56:42
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......kako si?si videla post o vlakcu tomiju?.......pridna si da skrbiš za seznam nisem vidla bom šla iskat... čeprav zdej je in Cars in pa še vedno lego vlak Tomažek v leclerkovi reklami sem vidla vlakca+progo+hiško za 20€,ampak ti dajo 5€ dobropisa Čebela a je to isto kot v Merkatorjevi reklami?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:56:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ no midva sva pa dobila kar lepo vsoto denarja in kupujeva strešna okna,konec tedna prideta mojstra za izolacijo srehe pa še tlaki bojo šli kmalu notri Super sem res vesela in moram to deliti z vami ......aja pa po novem letu kupiva 2 avtomobila:enga zame in enga družinskega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:57:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: claud Jutro! Majchy kdaj mate zobarja?....midve mava v ponedeljek ob 10h. V domzalah...pa moram vprasat ce se da to kj prestavit na rudnik....oz. tu nekje okoli. v ponedeljek ob 8.00 ga imava.....bom mogla Hano zbudit ajoj...kok so smotani da dajo tko malim tko zgodnjo uro ...jim cist ritem zmesas/... ma mi je butasto ker kar sami določajo uro
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:57:48
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dobro jutro..... z možekom sma včeraj nabavla akvarij 100l in sma ga v grobem pripravla samo nekaj trave še mormo dodat (kr plastične ker meni rastline ne ratajo..... ogledala sma si tud ribice mislim, da bomo not naselil nekje 5 vrst ribic ampak to čez 14 dni ker more voda bit 14 dni not in je treba en kup stvari not dat.... da bo pripravljena.... Florjan k je danes videl akvarij je reku da je želosten k nima nič ribic Katjuša ful lepo A smem vprašat kok sploh pride tak akvarij? akvarij je bil to kar vidiš na sliki je blo 200€ s tem da sem imela že doma tamala 2 okraska ki bi stala še nekje 20-30€ akvarij je bil znižan iz 169 na 109 pri MR Pet....
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 17.11.2009 8:58:53 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 17.11.2009 8:57:53
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša kako je s Florjanom? danes je mičkano slabši še vedno in še vedno ima vročino.... je pa ful priden in pridno je zdravila.... moj mali bošček se mu zlušta jest mu nardim in nardi en grižljaj p ne more ker ga boli grlo se pa precej trudi in dosti čaja spije tak da je res ful priden Joj bošček a ima antibiotik? Mislim da po dveh dneh že prime. Naj se čim prej pozdravi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?