|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
16.11.2009 14:11:44   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

So me ravnokar klicali iz vrtca Ledina...tam smo bili na 100 in ne vem katerem mestu in sedaj smo na 20. tem..... Sem se pogovarjala s tajnico in je tudi sama povedala, da smo že en tretji primer, ki je bil v našmu vrtcu tako nizko in še ni dobil vrtca.....user posted image user posted image  Kaj se dogaja...noben nima pojma???? Bo treba očitno spet županu pisat....user posted image user posted image

joj....to je pa res ena agonija

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 976
16.11.2009 14:11:59   
Ajvy
ONasiss...kolk bomo zapravili bo odvisno od tega , kako bomo z denarjem....smo pa že lansko leto zmenjeni samo otroci dobijo darila....tko da to mal zmanjša stvari....
user posted image user posted image user posted image user posted image ta veliki otroc so huje kot ta mali

Urša...jst sem dala Tisi un jogurtek z jagodo od 7. meseca dalje od Hippa...ni bilo nič..

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 977
16.11.2009 14:14:09   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

PIškot...mi še ne jemo pudingov....

Jutta...za papajo pa nisem vedla...vav...bom tut to probala pr Tarji....

sjmm...si pa stroga ,da jim takole civilazicijo odvzamešuser posted image user posted image user posted image
Iiii..kakšen krasen kužek...kako mu je pa ime???
Vaš skuštranček je pa itak cortek

Tkole k gledam vaše otročke...že vsi tko odraslo zgledajo...Tisa je pa še tko dojenčkastauser posted image

Tancy...welcome back...pa upam,da se ji uspe spočiti...

Čebela....super za zobarja...dobro opravite...mi smo ga imeli en mesec nazaj..pa še nismo prišli do tamuser posted image

Birdy...pr nas Tarja težko kaka...tko da je itak na kahli...

ajvy....naša mrcinca je Timi

ja tale naš Mjči...ga kr jemo skoz vsi...je že prov scrkljan, pa za ušesa nas grizeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 978
16.11.2009 14:16:54   
Ajvy
KAtjuša..naj se Florjan čimprej pozdravi....
A on še ima mandeljne???
Waw---ful ste se imel dobr...

Sjmm....lepo ime ima...user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 979
16.11.2009 14:18:14   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sem se spravila položnice plačat, uf jih mamo ta mesecuser posted image

vsak mesec jih je veliko...ravno plačaš...se lepo zadovoljen vrneš s pošte...odpreš nabiralnik...in glej...že noveuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 980
16.11.2009 14:20:43   
Jutta
Onasiss - za darila bomo zapravili max. 100 eur. Pri nas ne pretiravamo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 981
16.11.2009 14:21:16   
Jutta
user posted image user posted image user posted image user posted image vidim, da nas je danes več plačevalo položniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 982
16.11.2009 14:21:41   
sjmm

ONasiss...kolk bomo zapravili bo odvisno od tega , kako bomo z denarjem....smo pa že lansko leto zmenjeni samo otroci dobijo darila....tko da to mal zmanjša stvari....
user posted image user posted image user posted image user posted image ta veliki otroc so huje kot ta mali

Urša...jst sem dala Tisi un jogurtek z jagodo od 7. meseca dalje od Hippa...ni bilo nič..

tud mi2 že od hippa jogurtke in tiste kozarčke s skuto, od 7 ali 8 meseca...vse je blo ok, pa še kr fajn okusa so..tko da komot pomaže enga in pol, ker so samo 160g

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 983
16.11.2009 14:21:47   
Jutta
Tanci - WBuser posted image Pa čimprej se kaj oglasi.

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 984
16.11.2009 14:23:43   
Jutta
Tudi jaz dam Vidu skuto vsak dan, zmešam pa jo z banano. A mislite, da bi bilo pametno kupit tudi kaj zamrznjenega sadja in vmešat tisto? Ker jabolke v skuti so mu prekisle, hruške pa itak dobi, ko ima sadni obrok... 

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 985
16.11.2009 14:24:06   
sjmm

A on še ima mandeljne???

ja, smo mislili, da ne bomo več otročkov imeli, pa smo mu dali tak ime k bi ga kao imel še en fantek, no, pa je še ta tudi prišel...sam čez 3 leta, ha, ha....sem hotla še enga malega šicuja, pa je ata reku, ne, lahk še 3 mulce, pes pa je en zadostuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 986
16.11.2009 14:24:20   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sem se spravila položnice plačat, uf jih mamo ta mesecuser posted image

Mi tud....user posted image user posted image user posted image  pa sem šele danes odkrila en obrazec kjer piše, da bi morala do 15.10 upravniku sporočit št oseb........ja klinc, če pa dajo na enak letak kot reklame....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 987
16.11.2009 14:26:05   
MIHAILO
A sadje dajete sveze al se kuhano?user posted image a Mandarine lahko jejo?

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 988
16.11.2009 14:26:36   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

A on še ima mandeljne???

ja, smo mislili, da ne bomo več otročkov imeli, pa smo mu dali tak ime k bi ga kao imel še en fantek, no, pa je še ta tudi prišel...sam čez 3 leta, ha, ha....sem hotla še enga malega šicuja, pa je ata reku, ne, lahk še 3 mulce, pes pa je en zadostuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 989
16.11.2009 14:27:11   
Jutta
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Kolikor jaz vem, se z agrumi začne po 12. mesecu starosti. Jaz dajem sveže sadje.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 990
16.11.2009 14:27:54   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Tudi jaz dam Vidu skuto vsak dan, zmešam pa jo z banano. A mislite, da bi bilo pametno kupit tudi kaj zamrznjenega sadja in vmešat tisto? Ker jabolke v skuti so mu prekisle, hruške pa itak dobi, ko ima sadni obrok... 

ne vem glede zmrznjenega, jaz se poslužujem tudi kakega manga ali našija, pa včasih skuham jabolko + hruško+ 2 žlici ovsenih kosmičev Koolnovih pol pa med skuto ali jogurt, kupujem pa tudi hipp kozarčke, vse vrste sadja in potem tudi te mešam med jogurt, skuto, mlečne kašice, pa tako raje poje k je vedno mal drugačen okus, sej vem, da je boljše domače, a čez zimo je bol slaba izbira, pa mnogo stvari še ne smejo, no, našemu odgovarjajo hipp kozarčki, sam to pač uporabim tam 2x na teden

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 991
16.11.2009 14:29:53   
Jutta
Jutri pa ima ena sorodnica rok! Dobijo baje fantka! Sem ravno danes dobila pošiljko od Nexta - sem bodočemu novorojenčku naročila pajac in starejši sestrci majčko od Pujse Pepe, pa še za Vida par stvari, pa sem tokrat ful zadovoljna s cotkamiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 992
16.11.2009 14:30:08   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

jaz dajem sveže, kuhano kot čežano, kot kompot, pa tudi kaj iz kozarčkov, mandarine je že poskusil, samo brez kožice, sem mu koščke naštimala in je bla lepo sladka in je blo njami

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 993
16.11.2009 14:32:40   
Jutta

ne vem glede zmrznjenega, jaz se poslužujem tudi kakega manga ali našija, pa včasih skuham jabolko + hruško+ 2 žlici ovsenih kosmičev Koolnovih pol pa med skuto ali jogurt, kupujem pa tudi hipp kozarčke, vse vrste sadja in potem tudi te mešam med jogurt, skuto, mlečne kašice, pa tako raje poje k je vedno mal drugačen okus, sej vem, da je boljše domače, a čez zimo je bol slaba izbira, pa mnogo stvari še ne smejo, no, našemu odgovarjajo hipp kozarčki, sam to pač uporabim tam 2x na teden

Ja ravno zato sprašujem, ker je čez zimo ful slaba izbira, agrumov naj ne bi jedli pa še dieto brez karotena imamo - torej mi od tega, kar se trenutno dobi v trgovini, ostanejo hruške, jabolke, banane. Še slive in fige, ki jih še pred kratkim ni bil problem kupit, so sedaj postale na policah redkeuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 994
16.11.2009 14:43:56   
Ajvy

A on še ima mandeljne???

seveda, ko tri mulce boš ti pedenčakala....psa pa on ven peljeuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 995
16.11.2009 14:44:05   
Ajvy

Jutri pa ima ena sorodnica rok! Dobijo baje fantka! Sem ravno danes dobila pošiljko od Nexta - sem bodočemu novorojenčku naročila pajac in starejši sestrci majčko od Pujse Pepe, pa še za Vida par stvari, pa sem tokrat ful zadovoljna s cotkamiuser posted image user posted image user posted image

super...jst sem bla še vsakič zadovoljna ...res

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 996
16.11.2009 14:49:49   
Urša08
Sadje mu dajem sveže, agrumov mu še ne dajem.

Jutta ja pozimi je res ena žalost po trgovinah s tem sadjem. Jaz sem zadnjič vzela iz skrinje domače češnje in sem mu jih v skutko zmešala. Pa tudi jaz včasih kakega frutka dam da dobi malce drugačen okususer posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 997
16.11.2009 16:06:28   
Šaki

user posted image user posted image user posted image user posted image vidim, da nas je danes več plačevalo položniceuser posted image user posted image user posted image

SE PODPIŠPEM.SEM ZA ŠALO takoj ob 150 e.pa to so ble samo tri položnice user posted image user posted image user posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 998
16.11.2009 16:31:22   
MIHAILO
Jeee MIhailo je danes ze pojedl 4 obroke tko da jih bo 5...bova probala obdrzat se naprej to da ima 5 obrokov...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 999
16.11.2009 17:53:18   
baki
haj...ste pa res turbo čveke.pri nas bomo plačevali jutri položnice.mi kr mine ko pride tisti dan.se znebiš enga denarjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .kar je treba je pač treba.na žalost je pač tako.komi čakam da bo ura 18.30 da začnem nika spravlat za spanje.sem dons full zmatrana.moj je šel še malo dremat ko gre pol na šiht.drgač ga ma ponavadi on proti večeru ker je tamali full tečen od 18.00 dalje.ko zaspi je pa tk fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?