Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:11:44
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss So me ravnokar klicali iz vrtca Ledina...tam smo bili na 100 in ne vem katerem mestu in sedaj smo na 20. tem..... Sem se pogovarjala s tajnico in je tudi sama povedala, da smo že en tretji primer, ki je bil v našmu vrtcu tako nizko in še ni dobil vrtca..... Kaj se dogaja...noben nima pojma???? Bo treba očitno spet županu pisat.... joj....to je pa res ena agonija
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:11:59
|
|
|
|
Ajvy
|
ONasiss...kolk bomo zapravili bo odvisno od tega , kako bomo z denarjem....smo pa že lansko leto zmenjeni samo otroci dobijo darila....tko da to mal zmanjša stvari.... ta veliki otroc so huje kot ta mali Urša...jst sem dala Tisi un jogurtek z jagodo od 7. meseca dalje od Hippa...ni bilo nič..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:14:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy PIškot...mi še ne jemo pudingov.... Jutta...za papajo pa nisem vedla...vav...bom tut to probala pr Tarji.... sjmm...si pa stroga ,da jim takole civilazicijo odvzameš Iiii..kakšen krasen kužek...kako mu je pa ime??? Vaš skuštranček je pa itak cortek Tkole k gledam vaše otročke...že vsi tko odraslo zgledajo...Tisa je pa še tko dojenčkasta Tancy...welcome back...pa upam,da se ji uspe spočiti... Čebela....super za zobarja...dobro opravite...mi smo ga imeli en mesec nazaj..pa še nismo prišli do tam Birdy...pr nas Tarja težko kaka...tko da je itak na kahli... ajvy....naša mrcinca je Timi ja tale naš Mjči...ga kr jemo skoz vsi...je že prov scrkljan, pa za ušesa nas grize
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:16:54
|
|
|
|
Ajvy
|
KAtjuša..naj se Florjan čimprej pozdravi.... A on še ima mandeljne??? Waw---ful ste se imel dobr... Sjmm....lepo ime ima...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:18:14
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem se spravila položnice plačat, uf jih mamo ta mesec vsak mesec jih je veliko...ravno plačaš...se lepo zadovoljen vrneš s pošte...odpreš nabiralnik...in glej...že nove
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:20:43
|
|
|
|
Jutta
|
Onasiss - za darila bomo zapravili max. 100 eur. Pri nas ne pretiravamo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:21:16
|
|
|
|
Jutta
|
vidim, da nas je danes več plačevalo položnice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:21:41
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy ONasiss...kolk bomo zapravili bo odvisno od tega , kako bomo z denarjem....smo pa že lansko leto zmenjeni samo otroci dobijo darila....tko da to mal zmanjša stvari.... ta veliki otroc so huje kot ta mali Urša...jst sem dala Tisi un jogurtek z jagodo od 7. meseca dalje od Hippa...ni bilo nič.. tud mi2 že od hippa jogurtke in tiste kozarčke s skuto, od 7 ali 8 meseca...vse je blo ok, pa še kr fajn okusa so..tko da komot pomaže enga in pol, ker so samo 160g
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:21:47
|
|
|
|
Jutta
|
Tanci - WB Pa čimprej se kaj oglasi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:23:43
|
|
|
|
Jutta
|
Tudi jaz dam Vidu skuto vsak dan, zmešam pa jo z banano. A mislite, da bi bilo pametno kupit tudi kaj zamrznjenega sadja in vmešat tisto? Ker jabolke v skuti so mu prekisle, hruške pa itak dobi, ko ima sadni obrok...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:24:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša..naj se Florjan čimprej pozdravi.... A on še ima mandeljne??? Waw---ful ste se imel dobr... Sjmm....lepo ime ima... ja, smo mislili, da ne bomo več otročkov imeli, pa smo mu dali tak ime k bi ga kao imel še en fantek, no, pa je še ta tudi prišel...sam čez 3 leta, ha, ha....sem hotla še enga malega šicuja, pa je ata reku, ne, lahk še 3 mulce, pes pa je en zadost
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:24:20
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sem se spravila položnice plačat, uf jih mamo ta mesec Mi tud.... pa sem šele danes odkrila en obrazec kjer piše, da bi morala do 15.10 upravniku sporočit št oseb........ja klinc, če pa dajo na enak letak kot reklame....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:26:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
A sadje dajete sveze al se kuhano? a Mandarine lahko jejo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:26:36
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša..naj se Florjan čimprej pozdravi.... A on še ima mandeljne??? Waw---ful ste se imel dobr... Sjmm....lepo ime ima... ja, smo mislili, da ne bomo več otročkov imeli, pa smo mu dali tak ime k bi ga kao imel še en fantek, no, pa je še ta tudi prišel...sam čez 3 leta, ha, ha....sem hotla še enga malega šicuja, pa je ata reku, ne, lahk še 3 mulce, pes pa je en zadost
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:27:11
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A sadje dajete sveze al se kuhano? a Mandarine lahko jejo? Kolikor jaz vem, se z agrumi začne po 12. mesecu starosti. Jaz dajem sveže sadje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:27:54
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Tudi jaz dam Vidu skuto vsak dan, zmešam pa jo z banano. A mislite, da bi bilo pametno kupit tudi kaj zamrznjenega sadja in vmešat tisto? Ker jabolke v skuti so mu prekisle, hruške pa itak dobi, ko ima sadni obrok... ne vem glede zmrznjenega, jaz se poslužujem tudi kakega manga ali našija, pa včasih skuham jabolko + hruško+ 2 žlici ovsenih kosmičev Koolnovih pol pa med skuto ali jogurt, kupujem pa tudi hipp kozarčke, vse vrste sadja in potem tudi te mešam med jogurt, skuto, mlečne kašice, pa tako raje poje k je vedno mal drugačen okus, sej vem, da je boljše domače, a čez zimo je bol slaba izbira, pa mnogo stvari še ne smejo, no, našemu odgovarjajo hipp kozarčki, sam to pač uporabim tam 2x na teden
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:29:53
|
|
|
|
Jutta
|
Jutri pa ima ena sorodnica rok! Dobijo baje fantka! Sem ravno danes dobila pošiljko od Nexta - sem bodočemu novorojenčku naročila pajac in starejši sestrci majčko od Pujse Pepe, pa še za Vida par stvari, pa sem tokrat ful zadovoljna s cotkami
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:30:08
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A sadje dajete sveze al se kuhano? a Mandarine lahko jejo? jaz dajem sveže, kuhano kot čežano, kot kompot, pa tudi kaj iz kozarčkov, mandarine je že poskusil, samo brez kožice, sem mu koščke naštimala in je bla lepo sladka in je blo njami
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:32:40
|
|
|
|
Jutta
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Tudi jaz dam Vidu skuto vsak dan, zmešam pa jo z banano. A mislite, da bi bilo pametno kupit tudi kaj zamrznjenega sadja in vmešat tisto? Ker jabolke v skuti so mu prekisle, hruške pa itak dobi, ko ima sadni obrok... ne vem glede zmrznjenega, jaz se poslužujem tudi kakega manga ali našija, pa včasih skuham jabolko + hruško+ 2 žlici ovsenih kosmičev Koolnovih pol pa med skuto ali jogurt, kupujem pa tudi hipp kozarčke, vse vrste sadja in potem tudi te mešam med jogurt, skuto, mlečne kašice, pa tako raje poje k je vedno mal drugačen okus, sej vem, da je boljše domače, a čez zimo je bol slaba izbira, pa mnogo stvari še ne smejo, no, našemu odgovarjajo hipp kozarčki, sam to pač uporabim tam 2x na teden Ja ravno zato sprašujem, ker je čez zimo ful slaba izbira, agrumov naj ne bi jedli pa še dieto brez karotena imamo - torej mi od tega, kar se trenutno dobi v trgovini, ostanejo hruške, jabolke, banane. Še slive in fige, ki jih še pred kratkim ni bil problem kupit, so sedaj postale na policah redke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:43:56
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy KAtjuša..naj se Florjan čimprej pozdravi.... A on še ima mandeljne??? Waw---ful ste se imel dobr... Sjmm....lepo ime ima... ja, smo mislili, da ne bomo več otročkov imeli, pa smo mu dali tak ime k bi ga kao imel še en fantek, no, pa je še ta tudi prišel...sam čez 3 leta, ha, ha....sem hotla še enga malega šicuja, pa je ata reku, ne, lahk še 3 mulce, pes pa je en zadost seveda, ko tri mulce boš ti pedenčakala....psa pa on ven pelje
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:44:05
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Jutri pa ima ena sorodnica rok! Dobijo baje fantka! Sem ravno danes dobila pošiljko od Nexta - sem bodočemu novorojenčku naročila pajac in starejši sestrci majčko od Pujse Pepe, pa še za Vida par stvari, pa sem tokrat ful zadovoljna s cotkami super...jst sem bla še vsakič zadovoljna ...res
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:49:49
|
|
|
|
Urša08
|
Sadje mu dajem sveže, agrumov mu še ne dajem. Jutta ja pozimi je res ena žalost po trgovinah s tem sadjem. Jaz sem zadnjič vzela iz skrinje domače češnje in sem mu jih v skutko zmešala. Pa tudi jaz včasih kakega frutka dam da dobi malce drugačen okus
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 16:06:28
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta vidim, da nas je danes več plačevalo položnice SE PODPIŠPEM.SEM ZA ŠALO takoj ob 150 e.pa to so ble samo tri položnice
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 16:31:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jeee MIhailo je danes ze pojedl 4 obroke tko da jih bo 5...bova probala obdrzat se naprej to da ima 5 obrokov...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 17:53:18
|
|
|
|
baki
|
haj...ste pa res turbo čveke.pri nas bomo plačevali jutri položnice.mi kr mine ko pride tisti dan.se znebiš enga denarja .kar je treba je pač treba.na žalost je pač tako.komi čakam da bo ura 18.30 da začnem nika spravlat za spanje.sem dons full zmatrana.moj je šel še malo dremat ko gre pol na šiht.drgač ga ma ponavadi on proti večeru ker je tamali full tečen od 18.00 dalje.ko zaspi je pa tk fajn
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?