Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 20:26:10
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ DOBER VEČER!!!!!! POKICAAAAAAAAAAAAA! ANEEEEEEEEEEEEEJ!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 20:30:01
|
|
|
|
pokica_
|
lepo od vas!!! Kaj je to preživetje in borba za življenje smo res spoznali. Ampak nas je učvrstilo in nam dalo debelejšo kožo za vse življenje. Zdaj vem, da je ni stvari, ki bi me še kdaj iztirila in zbila na dno življenja,...ker vem da ni nič hujšega kot je blo to. Če je bila to preizkušnja, ki nam jo je Bog naložil, smo jo še kako dobro opravili. Tako kot pravi rek, ane...da Bog naloži tako breme le tistim ljudem, za katere ve, da bojo to premagali. Pa nisem nevem kako verna in sem še kako v bolnišnici govorila sama sebi, da ga res ni Boga, ko mora Anej tolk trpet...ampak očitno res je.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 20:30:36
|
|
|
|
maja1488
|
Pokica, si me razjokala! Sam da sta zdaj doma in da je vse super. Poljubčke malemu Aneju![
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 20:32:25
|
|
|
|
OliveOyl
|
Pokica Pridem na rr mal pošpegat,pa moram prec jokat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 20:33:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
Joj, kako lepo si tole napisala. Brez besed si me pustila... Samo rada bi vama čestitala, saj sta čudovita starša, vajin Anej pa grozno pogumen fantek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 20:34:03
|
|
|
|
PapuaNG
|
super za aneja. Jst tut robčka rabim Res je pogumen pobček in ste lahko ponosni nanj. No, pa saj smo vsi ponosni nanj in na vaju s tvojim, da sta vse to dala skozi. Ampak, samo da ste doma in da bo šlo zdaj samo na bolje. Naš pa že pridno pančka, je bil tako zmatran, da je že na joški zaspal, spet. Me prav zanima, koliko bo danes spal. Eh, pravzaprav se sploh ne ubadam več s tem vprašanjem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 20:36:44
|
|
|
|
Tanja_
|
Poki čist solzne oči imam.Bravo za Aneja in za vaju dva Zdaj pa novim zmagam naproti!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 20:36:55
|
|
|
|
pokica_
|
Da se le res ne bo povečalo povpraševanje po robčkih.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 20:39:09
|
|
|
|
pokica_
|
zdaj pa mi povejte povzetek RRa, kaj najbolj pomembnega sem zamudila, medtem ko me ni blo? Menda je KatMat ???? Ali je to samo joke?
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 20:45:37
|
|
|
|
FLASK_A
|
Naša Katmat še ne ve. Bo javila. Test je -, M pa še nima
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 20:47:53
|
|
|
|
majana79
|
Ja za Kati še ne vemo... Simptome ima, samo CB nič ne pokaže. Bo zgleda mogla do laboratorija Taja od zoje se je prva začela plazit flaska se je preselila in ureja stanovanje no ostalo naj pa še katera napiše
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 20:54:15
|
|
|
|
maja1488
|
pa pogrešale smo te, pa vse smo ble fouš majani, ker te je vidla...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 21:08:52
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Ja za Kati še ne vemo... Simptome ima, samo CB nič ne pokaže. Bo zgleda mogla do laboratorija Taja od zoje se je prva začela plazit flaska se je preselila in ureja stanovanje no ostalo naj pa še katera napiše A res al kaj? Oooo Kati, pol pa le navijamo da bo + Sj je menda zaželjeno, če ne vprašam preveč? Ja majana79, je kr uletela, ko angel v našo sobo, še vedla nisem kdo je. Hihi...mi smo bli glih po OP, čist bogi, sj je vidla. Anej in njegov cimer Matic sta se borila proti bolečini. Bravo Taja! Čestitke FLASKA!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 21:41:21
|
|
|
|
Dudica1
|
pooooki!!! Mam tud jaz solzne oči,res jočem od veselja za Anejčka,ampak to so solze sreče.Res si tole lepo napisala in vem da je bil to težek boj...ampak je mimo HB zdaj bo vse vredu!
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 16.11.2009 21:42:15 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 21:50:29
|
|
|
|
AKP
|
Pokica sem se, kar jokala zraven. Res si krasno napisala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 21:51:33
|
|
|
|
pokica_
|
ja halo Dudi! Sem že misla da si šla pančat po telovadbi. Anej pančka, smo imeli ponoči grozne bolečine, ker je svečka prehitro popustila, tako da zdaj mu devam na 5h svečke Paracetamol. Je jokcal, se zvijal kot kača in zavijal z očmi, da so trepalnice kar skakale...jst pa jokala ponoč zraven. Zdaj mam da dam vsake 5h svečko, pa čeprav se devajo na 6h. Je še lubi šel danes po njih k P,..bomo jemal, vsaj še 10 dni, sam da ga nič več nebo bolelo. Upam, da nimajo preveč stranskih učinkov. Ampak bolečine so pa grozne, če popustijo. Bog pomagi. Če si predstavljate, da je imel pol obraza dvignjenega v luft, nosek stran od kosti, sredino dlesni-čeljust so odrezali in na novo prišili k stranskim dlesnim-levo in desno. Ustnico razrezali večkrat in zašili skup. Vse to pr enmu dojenčku. Pa še to nisem napisala...prej je bil najlepši zame,...ampak zdaj si pa tud čist nič ni podoben, da ga ne poznam od prej, ga nebi spoznala. Tko je luštkan in simpatičen s tole žnablčko. Ko se pa šivčki docela zacelijo,...cca 3 mes bo pa spet drugače!!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 21:55:10
|
|
|
|
Dudica1
|
poki kaj ko bi nam dala zdej eno njegovo slikico da vidimo tega srčka malega močnega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 22:04:30
|
|
|
|
Dudica1
|
Grem spat se moram it še stuširat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 22:05:37
|
|
|
|
pokica_
|
veš, da nebi zdaj želela tle javno kazat našga malega borca, katera želi videt, naj mi pošlje na zs mejl. Oziroma, sčasoma bom tud dala slikce na FB.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 22:06:44
|
|
|
|
Leela
|
poki , tudi jaz sem dobila solzne učke. Anej ima zlato mamico. Ti čmrlčki so tolk od nas odvisni in taki boščki ko so pod tako preizkušnjo. Mislim, da smo vse začutile kaj sta dala skozi. Ti mu kar dajaj paracetamol, ne se bat. pa slikco prosim, da vidimo fantička (sm vidla kaj si napisala, pa ko boš pripravljena pa nalimej) cveka moj je rekel, da bo hiše zidal. Jaz mu rečem nazaj: aha inženir boš . Ampak on misli da bo bager vozil. Jaz sem pa že cel cajt slabe volje, ker smo dobile obvestilo iz vrtca za F., kjer z malo lepšimi besedami piše, da so vlogo zabrisal v smeti. Bomo videl kaj bo iz tega ratal, danes se je šel moj malo kregat, eno uradno pritožbo bomo napisal. Samo, da živci grejo. Brez kakršne koli pravne podlage se je ženšče odločilo, da vlog otrok iz drugih občin ne bodo niti obravnaval. Tako, da tudi čakalna lista odpade. Mislim s temi vrtci se občine res ne bi smele ukvarjat ampak direkt država.
< Sporočilo je popravil Leela -- 16.11.2009 22:08:27 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 22:10:07
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela Mislim s temi vrtci se občine res ne bi smele ukvarjat ampak direkt država. Se podpišem pod tole. Pa ne se jim pustit, res. Ker v večini sploh ne delajo po zakonu, zato jim je treba na prste stopit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 22:15:56
|
|
|
|
lake
|
Pokica Sliši se grozno, revček. Verjamem da ga boli. Paracetamol ne povzroča stranskih učinkov, tko da jih komot dajeta. Če pa ne bo boljš pa lahko kombinirata z Voltaren svečkami, ki pa se jih dobi na recept. Grem v pojstlo pogledat en del Grey Anatomy. Sm bla dons pridna, praznila pol omare ( vrgla v smeti), uredila vse račune za tri mesece nazaj, Taja je bla pa tok sitna, da spi že od osmih. Jutri mava pa že navsezgodej fizioterapijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 22:18:55
|
|
|
|
Leela
|
ja ona in župan imata ustni dogovor o tem. Halooo. Proti tistemu grosupeljskemu županu je pa menda sprožen ustavni spor (ali nekaj takega), ker je na televiziji izjavil, da kaj se starši bunijo, ker ne dobijo vrtca, da naj stari starši čuvajo otroke, ker je to njihova biološka dolžnost. Mislim . Kaj nismo vsi pred ustavo in zakonom enaki? Treba je mal demografska gibanja spremljat ane, ne pa vse preložit na župane, ki so jim vrtci zadnja briga. sploh kakšnim primitivcem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 22:19:32
|
|
|
|
pokica_
|
Leela, ja bom mu kr dajala Paracetamol, mi je P dala danes kar 120mg, sam je vprašala če ima že 7kg, in jih ima 7250g zdaj. Tk da ni panike. Vsake 5h mu dam eno, preventivno, ko pr 5.5h popustijo in spet božček. Sj drugače mislim, da bo potem, ko damo vn šivčke mal boljše, vsaj vleklo mu ustk nebo tolk več, in špikalo, kvečjemu bo še fejst srbelo vse skup. Srbi ga že pa zdaj, se čoha večkrat na dan, z glavo drgne v posteljo in s pleničko drgne žnablčko in noska. A misliš da bo pol potem še dolgo časa vse to bolelo? Nevem kako si bom upala prekint svečke, da ga nebi spet bolelo pol nazaj.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 16.11.2009 22:20:15
|
|
|
|
majana79
|
lake, prjatlca, sem te pogrešala! dej, baje bo konc tedna sonce, gremo spet mal vozičkat... ti že kr zdej povem, da si rezerviraš termin grem jst tut v mižale, J. se itak skoz neki zbuja nočko vsem! poki, mirno noč vam želim aja, sej zadnjič nisem misla pridet do vaju, ampak pri vratarici pustit, pa je kar rekla da grem gor. Upam da vaju nisem preveč zmotila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.