|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
16.11.2009 20:26:10   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

DOBER VEČER!!!!!!user posted image

POKICAAAAAAAAAAAAA! ANEEEEEEEEEEEEEJ!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
16.11.2009 20:30:01   
pokica_
user posted image  lepo od vas!!! Kaj je to preživetje in borba za življenje smo res spoznali. Ampak nas je učvrstilo in nam dalo debelejšo kožo za vse življenje. Zdaj vem, da je ni stvari, ki bi me še kdaj iztirila in zbila na dno življenja,...ker vem da ni nič hujšega kot je blo to.
Če je bila to preizkušnja, ki nam jo je Bog naložil, smo jo še kako dobro opravili. Tako kot pravi rek, ane...da Bog naloži tako breme le tistim ljudem, za katere ve, da bojo to premagali. user posted image user posted image user posted image  Pa nisem nevem kako verna in sem še kako v bolnišnici govorila sama sebi, da ga res ni Boga, ko mora Anej tolk trpet...ampak očitno res je.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
16.11.2009 20:30:36   
maja1488
Pokica, si me razjokala! Sam da sta zdaj doma in da je vse super. Poljubčke malemu Aneju![

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
16.11.2009 20:32:25   
OliveOyl
Pokica user posted image user posted image user posted image

Pridem na rr mal pošpegat,pa moram prec jokat...user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
16.11.2009 20:33:08   
FLASK_A
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kako lepo si tole napisala. Brez besed si me pustila... Samo rada bi vama čestitala, saj sta čudovita starša, vajin Anej pa grozno pogumen fantekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
16.11.2009 20:34:03   
PapuaNG
user posted image user posted image user posted image super za aneja. Jst tut robčka rabim user posted image Res je pogumen pobček in ste lahko ponosni nanj. No, pa saj smo vsi ponosni nanj in na vaju s tvojim, da sta vse to dala skozi. Ampak, samo da ste doma in da bo šlo zdaj samo na bolje.

Naš pa že pridno pančka, je bil tako zmatran, da je že na joški zaspal, spet. Me prav zanima, koliko bo danes spal. Eh, pravzaprav se sploh ne ubadam več s tem vprašanjem user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
16.11.2009 20:36:44   
Tanja_
Poki čist solzne oči imam.Bravo za Aneja in za vaju dvauser posted image user posted image user posted image Zdaj pa novim zmagam naproti!!!!!!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
16.11.2009 20:36:55   
pokica_
Da se le res ne bo povečalo povpraševanje po robčkih. user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
16.11.2009 20:39:09   
pokica_
zdaj pa mi povejte povzetek RRa, kaj najbolj pomembnega sem zamudila, medtem ko me ni blo?
Menda je KatMat user posted image user posted image ???? Ali je to samo joke?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
16.11.2009 20:45:37   
FLASK_A
Naša Katmat še ne ve. Bo javila.user posted image Test je -, M pa še nimauser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
16.11.2009 20:47:53   
majana79
Ja za Kati še ne vemo... Simptome ima, samo CB nič ne pokaže. Bo zgleda mogla do laboratorija user posted image

Taja od zoje se je prva začela plazit

flaska se je preselila in ureja stanovanje

no ostalo naj pa še katera napiše user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
16.11.2009 20:54:15   
maja1488
pa pogrešale smo te, pa vse smo ble fouš majani, ker te je vidla...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
16.11.2009 21:08:52   
pokica_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Ja za Kati še ne vemo... Simptome ima, samo CB nič ne pokaže. Bo zgleda mogla do laboratorija user posted image

Taja od zoje se je prva začela plazit

flaska se je preselila in ureja stanovanje

no ostalo naj pa še katera napiše user posted image

A res al kaj? Oooo Kati, pol pa le navijamo da bo +user posted image user posted image user posted image user posted image  Sj je menda zaželjeno, če ne vprašam preveč?

Ja majana79, je kr uletela, ko angel v našo sobo, še vedla nisem kdo je. Hihi...mi smo bli glih po OP, čist bogi, sj je vidla. Anej in njegov cimer Matic sta se borila proti bolečini.

Bravo Taja! user posted image
Čestitke FLASKA! user posted image  

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
16.11.2009 21:41:21   
Dudica1
pooooki!!!user posted image user posted image user posted image

Mam tud jaz solzne oči,res jočem od veselja za Anejčka,ampak to so solze sreče.Res si tole lepo napisala in vem da je bil to težek boj...ampak je mimo HB zdaj bo vse vredu! user posted image user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 16.11.2009 21:42:15 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
16.11.2009 21:50:29   
AKP
Pokica sem se, kar jokala zraven. Res si krasno napisala.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
16.11.2009 21:51:33   
pokica_
ja halo Dudi! Sem že misla da si šla pančat po telovadbi. user posted image  

Anej pančka, smo imeli ponoči grozne bolečine, ker je svečka prehitro popustila, tako da zdaj mu devam na 5h svečke Paracetamol. Je jokcal, se zvijal kot kača in zavijal z očmi, da so trepalnice kar skakale...jst pa jokala ponoč zraven. Zdaj mam da dam vsake 5h svečko, pa čeprav se devajo na 6h.
Je še lubi šel danes po njih k P,..bomo jemal, vsaj še 10 dni, sam da ga nič več nebo bolelo.

Upam, da nimajo preveč stranskih učinkov. Ampak bolečine so pa grozne, če popustijo. Bog pomagi. user posted image  Če si predstavljate, da je imel pol obraza dvignjenega v luft, nosek stran od kosti, sredino dlesni-čeljust so odrezali in na novo prišili k stranskim dlesnim-levo in desno. Ustnico razrezali večkrat in zašili skup. Vse to pr enmu dojenčku. user posted image

Pa še to nisem napisala...prej je bil najlepši zame,...ampak zdaj si pa tud čist nič ni podoben, da ga ne poznam od prej, ga nebi spoznala. Tko je luštkan in simpatičen s tole žnablčko. Ko se pa šivčki docela zacelijo,...cca 3 mes bo pa spet drugače!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
16.11.2009 21:55:10   
Dudica1
poki kaj ko bi nam dala zdej eno njegovo slikico da vidimo tega srčka malega močnega

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
16.11.2009 22:04:30   
Dudica1
Grem spat se moram it še stuširat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
16.11.2009 22:05:37   
pokica_
veš, da nebi zdaj želela tle javno kazat našga malega borca, katera želi videt, naj mi pošlje na zs mejl. Oziroma, sčasoma bom tud dala slikce na FB.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
16.11.2009 22:06:44   
Leela
poki user posted image , tudi jaz sem dobila solzne učke. Anej ima zlato mamico. Ti čmrlčki so tolk od nas odvisni in taki boščki ko so pod tako preizkušnjo. Mislim, da smo vse začutile kaj sta dala skozi. Ti mu kar dajaj paracetamol, ne se bat. pa slikco prosim, da vidimo fantička (sm vidla kaj si napisala, pa ko boš pripravljena pa nalimej)
cveka moj je rekel, da bo hiše zidal. Jaz mu rečem nazaj: aha inženir boš user posted image . Ampak on misli da bo bager vozil. user posted image

Jaz sem pa že cel cajt slabe volje, ker smo dobile obvestilo iz vrtca za F., kjer z malo lepšimi besedami piše, da so vlogo zabrisal v smeti. Bomo videl kaj bo iz tega ratal, danes se je šel moj malo kregat, eno uradno pritožbo bomo napisal. Samo, da živci grejo. Brez kakršne koli pravne podlage se je ženšče odločilo, da vlog otrok iz drugih občin ne bodo niti obravnaval. Tako, da tudi čakalna lista odpade. Mislim s temi vrtci se občine res ne bi smele ukvarjat ampak direkt država.

< Sporočilo je popravil Leela -- 16.11.2009 22:08:27 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
16.11.2009 22:10:07   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Mislim s temi vrtci se občine res ne bi smele ukvarjat ampak direkt država.

Se podpišem pod tole. Pa ne se jim pustit, res. Ker v večini sploh ne delajo po zakonu, zato jim je treba na prste stopit.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
16.11.2009 22:15:56   
lake
Pokica Sliši se grozno, revček. Verjamem da ga boli. Paracetamol ne povzroča stranskih učinkov, tko da jih komot dajeta. Če pa ne bo boljš pa lahko kombinirata z Voltaren svečkami, ki pa se jih dobi na recept.

Grem v pojstlo pogledat en del Grey Anatomy. Sm bla dons pridna, praznila pol omare ( vrgla v smeti), uredila vse račune za tri mesece nazaj, Taja je bla pa tok sitna, da spi že od osmih. Jutri mava pa že navsezgodej fizioterapijo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
16.11.2009 22:18:55   
Leela
ja ona in župan imata ustni dogovor o tem. Halooo. Proti tistemu grosupeljskemu županu je pa menda sprožen ustavni spor (ali nekaj takega), ker je na televiziji izjavil, da kaj se starši bunijo, ker ne dobijo vrtca, da naj stari starši čuvajo otroke, ker je to njihova biološka dolžnost. Mislim user posted image . Kaj nismo vsi pred ustavo in zakonom enaki?
Treba je mal demografska gibanja spremljat ane, ne pa vse preložit na župane, ki so jim vrtci zadnja briga. sploh kakšnim primitivcem.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
16.11.2009 22:19:32   
pokica_
Leela, ja bom mu kr dajala Paracetamol, mi je P dala danes kar 120mg, sam je vprašala če ima že 7kg, in jih ima 7250g zdaj. Tk da ni panike. Vsake 5h mu dam eno, preventivno, ko pr 5.5h popustijo in spet božček.
Sj drugače mislim, da bo potem, ko damo vn šivčke mal boljše, vsaj vleklo mu ustk nebo tolk več, in špikalo, kvečjemu bo še fejst srbelo vse skup. Srbi ga že pa zdaj, se čoha večkrat na dan, z glavo drgne v posteljo in s pleničko drgne žnablčko in noska.

A misliš da bo pol potem še dolgo časa vse to bolelo? Nevem kako si bom upala prekint svečke, da ga nebi spet bolelo pol nazaj.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
16.11.2009 22:20:15   
majana79
lake, prjatlca, sem te pogrešala!

dej, baje bo konc tedna sonce, gremo spet mal vozičkat... ti že kr zdej povem, da si rezerviraš termin user posted image

grem jst tut v mižale, J. se itak skoz neki zbuja user posted image

nočko vsem!

poki, mirno noč vam želim user posted image aja, sej zadnjič nisem misla pridet do vaju, ampak pri vratarici pustit, pa je kar rekla da grem gor. Upam da vaju nisem preveč zmotila.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.