Anonimen
|
Miška2006 - To imaš pa čisto prav: vrtec ne gre ravno skupaj s priporočili pediatrov in patronažnih . Ni kaj, mi bomo vztrajali do konca z adaptiranim, upamo da se bomo lahko izognili vrtcu in si uredili privat varstvo, če bo treba v vrtec, pa bomo itak komplicirali s hrano . detelja - Čestitke za 7 mesecev ! Ela bo Majo ujela jutri . A pa ti si tudi brez diplome? Smo se našle same take faliranke . Jaz pa bi v drugo imela še kar eno deklico, čeprav mi je moj že povedal, da naj se kar pripravim na fantka . Ime za fantka imava itak že izbrano (Jon Jonatan), če bo punčka pa še poteka izbor (beri: mami sestavlja spet eno tako lepo ime kot je Ela Nora ). Pa joj, da ne bo katera mislila, da sem noseča, nisem. Še. No pa delamo tudi ne še na tem, saj moram vsaj do aprila počakati, glede na vse moje zaplete . Toda poleti pa mislim, da bova šla kar v akcijo . nmagk - Še tukaj vse najboljše ! Ostani taka super in pozitivna mama kot si ! Tako lepo si napisala, da ti največ pomenijo malenkosti in da si ljubljena . Saj, to je bistvo življenja, a ne? Pa prav z užitkom sem prebrala tvoj opis praznovanja, še mojemu sem prebrala, se res veselim, da te še v živo spoznam . Kar se mene tiče, je 8. ali 9. 12 ok, tako da naju z Elo lahko že kar šteješ zraven . Sonček85 - Saj nisem temna, samo ne več tako belo blond . Bom čez zimo kar na tej barvi, tako da kmalu pride kakšna fotka z novo barvo. Sem ugotovila, da imamo zelo malo fotk, ko smo vsi trije , ker ali fotkava samo Elo, ali jaz očija z Elo ali on mene z Elo. Ni kaj, bo treba to hitro spremenit . Pat74 - Bravo za prebolelo novo gripo ! Sem si kar nekaj prebrala o tej gripi in se mi vedno bolj dozdeva, da zares delajo preveliko paniko, da bi prodali čim več cepiva, ki pa niti varno ni . No, berem poste naprej in vidim, da se kar strinjamo in se ne damo kar tako pretentati, me mamice Aprilskih krof(e)kov in jagod . Je pa njabrž situacija res drugačna, če gre za kroničnega bolnika. Čeprav se mi zdi najbolj ironično to, da je baje ta nova gripa (kot še veliko drugih virusov) umetno ustvarjena, sedaj pa se morajo zato že tako bolni ljudje še cepiti s cepivom, ki pa itak vedno nekoliko oslabi imunski sistem. V glavnem, jaz tej bandi od farmacije nič ne zaupam in me je kar groza, če pomislim, kaj vse mešajo v skritih laboratorijih . klavdyk - Zjutraj okrog 8h jemo mlečno žitno kašico (ponavadi proseno z jabolko in hruško), okrog 11.30 zelenjavna kašica: špinača, korenček, brokoli, por, grah, riž ... (kolikor je poje, ponavadi le par žlic) in čez spet mlečna žitna kašica, okrog 15h mlečna žitna kašica (spet ), potem okrog 18h samo mleko (ker ima že malo poln kufer GH in žitnih kašic ), zvečer pa zelo redka riževa kašica, tako da jo spijemo po flaški. Ponoči pa en obrok samo mleko. Mi smo v glavnem na žitnih mlečnih kašicah, na srečo ima Holle kar veliko izbiro (prosena, pirina, ovsena, prosena z jabolko in hruško, gris), da je vsaj malo raznolikosti . Kar se tiče količin, pa ji zmešam AM 120 ml z žitno kašico in je nekaj časa vedno pojedla vse, zadnje čase se nekaj zmrduje in ji je še to preveč. Ko pijemo samo mleko smo pa sedaj ponoči prešaltali na 150 ml, smo še pred nekaj tedni bili na 120 ml. Pijemo samo vodo in sicer cca 150 ml na dan sedaj, ko je hladno, poleti smo spili več. veronikab - Uuu, hranilna obrazna kašica . Jaz sem tudi v soboto Eli dala kos kruha, da ga bo sama jedla, je bilo čisto navdušena, kako se fino drobi med prsti . Sem ji drobtinice našla še naslednje jutro v plenici . tinaaja - za Dito, da se čim prej pozdravi. Pri tvojih dveh lepotičkah moram vedno razmislit: katera je že Brina in katera Dita? Starejša je Brina, a ne? Ali sem spet zaj... ? Za stolček-torbo, pa mislim, da mi ne potrebujemo, vseeno hvala za link , je na obiskih najboljši stolček za hranjenje kar mamino naročje . To mi je pa kar znano: Ne ti, jaz bom sama . Ela je čisto ista . Pa bravo za tako hiter razvoj ta male (ups, sem se elegantno rešila ). Mi smo še daleč za vami, toda vas lovimo . No, pa sem . Lahko noč še enkrat , NenaLena
|