|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
16.11.2009 13:14:06   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

a
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Nova gripa ni nič bolj nevarna kot običajna, ampak prej manj. Mi smo jo imeli, zdaj smo zdravi in jutri gresta obe hčeri v šolo in vrtrec.

S to gripo res tok strašijo da res ne veš kaj bi si mislil! Pri nas ima najstarejši nekaj podobnega gripi tako da nevem ali naj ga peljem k zdravniku ali ne. Zdravila itak ni edino po krvi bi ugotovili ali je gripa ali ne.
naj te potem vprašam,a vi se niste cepili a ne,ker midva imava z dragim fuill polemike al se naj ali ne.Aleksa 100>>>>>>>>%ne bova

samo da je zdaj ok in da sta že v šoli

pat.hvala ,zlata si

Pat, nova gripa ni nič hujšega kot "stara navadna" gripa za zdrave ljudi. Zelo zelo pa ogroža tisti, ki imajo že tako oslabljen imunski sistem oz. imajo težave v prvi vrsti s pljuči oz. so kronični bolniki.
Če pri naši družini bi bili vsi zdravi, se ne bi šli cepit. Ker pa imamo doma kroničnega bolnika (tavečji) se bo cepil, kakor tudi vsi drugi v družini. Za tamalo pa še razmišljamo, čeprav se bolj nagibam k temu, da je ne bi.

vam, dam čist prav....ampak logično gledano...vsakega bolanega človeka ogroža vsaka nadaljna bolezen...če si pljučni bolnik in dobiš še neki zraven si sigurno bolj ogrožen kot pa če si v osnovi zdrav...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
16.11.2009 15:04:45   
sonček85
jedilnik klavdyk:
8h:mleko
11-12h sadni obrok(banana,jabolko,hruška,fruchtzwerge,...)
14-15h:zelenjavni obrok(krompir,bučke,korenje,brokoli,cvetača+mesek)
17-18h:mlečne kašice
19.45 mleko pred spanjem

vmes pa še kakšen keksek za dlesniuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
16.11.2009 15:17:01   
klavdyk

jedilnik klavdyk:
19.45 mleko pred spanjem

ka pa količinsko? no saj vem, da je od vsagea otroka odvisno, me pa tk okvirno zanima. kaj pa piti? a otrokom vmes daje čaje, soke? naš noče a ma ničuser posted image user posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
16.11.2009 16:29:43   
janja*
No pri nas se tudi ne bomo cepili,ker mislim,da to ni potrebno.Sestra dela v zdravstvu in pravi da se ona ne bo cepila,ker ta cepivo,ki je pri nas je tako tako.Jest ne zaupam vanj.Raje bi kupila unega boljšega,ki ga imajo v tujini,ampak pač to ni mogoče.Čim manj bom razmišljala o tem pa bo.

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
16.11.2009 16:37:34   
nmagk
Da vam malo reportiram od sobote.Prijatelji so me prijetno presenetli,niso mi pa prizanesli in sem morala,kar nekaj stvari opravit,naprimer jesti s preluknjano žlico za dieto,ker skoz jamram kok moram shujšat,potem sem mogla natikat kondom na bučo,na FB je slikca se fino vid,to zato,ker baje kondoma ne znam uporabljat glede na število otrok,skoz so me špricali z WD 40,da ne bom zaškripala,ker me bolijo kosti,nosit sem mogla lento za slavljenko leta,dali so mi klinčke da si bom lahko pripela določene stvari,ki so že in še bodo povešene...skratka nasmejali smo se do solz,ko so mi pa brali pismo sem pa res user posted image ,resnično je lepo slišati,da te nekdo tako ceni in ima rad kot prijateljico,ena prijateljica mi je napisala svoje pismo zahvalo,ker sem ji tako dobra prijateljica,saj pravim kako uro smo samo user posted image ,tako da je bilo videti kot da imamo sedmino in ne žur.
Včeraj pa,ko sem vstala in šla ven,me je skor kap,40 kondomov napolnjenih z vodo obešenih okoli kozolca,ki ga imamo pred hišo,aja še to ko sem šla po žurki okol 3h zjutraj spat sem se ulegla na koruzo,moja najboljša prijateljica Adrijana,mi jo je šla med žurko naštimat pod rjuho,kok sem klela namesto,da bi se ulegla sem še pospravljala postlo,ma ji bom vse vrnila,ko bo ona imela 40user posted image user posted image user posted image

Moji sončki so bili krasni Karolinco sem nesla spat ob njeni uri in jo je čuval Nejc,Gregata sta vzela moja dva tam okol 10h zvečer je kar zdržal in je tud spal dol ves vesel,Ana in Matic pa sta bla do konca z nami,Ana me je skoz lubčkala in govorila,,oj mami kok sem vesela,da loh žuram s tabo,,se ji je ful dogajal.Zjutraj mi je Karolinca podarila eno uro več spanja in je bila pridna do 9h.Potem so se pa vsi zbrali na kup in mi zapeli vse najboljše in mamica je kakor zarja...sem se pa zjokala kot že dolgo ne,kako je bilo lepo,najlepše darilo imela sem vse v postelji z možekom vred,ko so se stiskali k meni.
Grega je bil faca je potem šel dol po dedija in babi in rekel,da morata onadva tud zapet vse najboljše,to je blo smeha.
V glavnem danes sem 40 letnica nič ni drugače,le to,da vem,da imam resnično dobre prijatelje in kar je najvažnejše zame ljubečo družinico,ki je vedno ob meni.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
16.11.2009 16:59:52   
nmagk
NenaLena za srečanje pa velja se kar začnimo menit,najprej mi povejte,če ste za,da se zmenmo tam enkrat 8.,9.12.,bom uprašala,kdaj ma čas naš Lojze za just,pol se pa zmenmo,vablene vse ki želite prit,ne glede na just,to bi bil dodatek.Najbolj,da ena naredi seznam,jest sem leva za te stvari.Lahko pa tud pol naslednji teden 15.16.men je vseen.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
16.11.2009 20:55:24   
Anonimen
Dober večer babuške user posted image !

Moja mucka spi, sva pa bili danes zelo pridni: sami sva se z busom odpravili na pregled in sporočam mere pri 7 mesecih (za 6 mesecev nimamo podatkov, ker se nismo tehtali in merili user posted image ): 6.470g in 68 cm. Sonček85 boš vnesla? user posted image Hvala user posted image . V dveh mesecih smo se zredili za 550 g, očitno grejo sedaj kilce vedno počasneje gor user posted image . Zdravnica je Elo zelo pohvalila, da je zelo socialna (ji je hotela vzet njene pripomočke iz rok user posted image , ko pa ji je zašepetala na uho, pa se je začela smejat user posted image ), pa povedala, da naj v kratkem pričakujemo še drugo dvojkico spodaj. Očitno se pa mamica le ni motila, ko je napovedala, da bo kmalu pokukal še drugi zobek user posted image . Dobili sva recept za D3, ki jih do sedaj nisva jemali user posted image , toda sedaj pozimi jih bova začeli jemati, saj resnično ni veliko sončka v tej megleni Ljubljani user posted image . V glavnem najin totalno zabookiran teden se je uspešno začel, tako da upam, da bova do petka vse uspešno rešili (pregled še pri razvojni, pa fizioterapija, pa odprtje računa Palček na banki - da bomo pripravljeni za Miklavža in Božička user posted image user posted image user posted image , pa knjižnica, pa obisk, pa še en obisk, pa jutri moj tai chi, pa jaz še hodim na preveze, ker se mi je zagnojila rana od odstranitve lepotnih pik, vse to skupaj z Elo peš ali na bus ... upam, da pridem do petka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Če odštejem vso gužvo, smo super: pridno jemo žitne mlečne kašice, zadnje dni z nekoliko manj apetita (P je rekla, da najbrž zaradi drugega zobka), dlesni si drgnemo kot nori, kakamo vsake toliko na dva ali celo tri dni (spet sumim zobke), pridno telovadimo, v vozičku noro uživamo in prav vedno zaspimo v svoji spalki - kot polhek v brlogu user posted image , pojemo, kričimo, se pogovarjamo, ko smo lačni, žejni in zaspani govorimo "mamamama", cel dan se smejimo, tako da sta mami in oči že čisto stopljena od sreče in veselja user posted image user posted image user posted image , če je potrebno se znamo tudi fajn zjeziti (predvsem, ko se oblačijo rokavi in kape, pa ko ne dosežemo igrače user posted image ), mamici pulimo lase, še vedno smo čisto zmešani na vrvice in trakce ter etikete, pa noro se krohotamo, ko nekaj pada (mamica na tla meče žogo ali igračo in se zraven pači), poskušali smo piti iz kozarčka za navajanje na kozarec, pa nam ni všeč, tako da še vedno pijemo vodo po flaši, poskušali smo tudi to največjo TT dudico za nekoliko gostejše, pa še vedno tekoče kašice po flaški, pa je prevelik curek in ni ok, šparamo za kasneje ... aja, pa skužili smo, kako se udarja po vodi in noro šprica vse naokoli, tako da sta mamica in oči skoraj tako mokra kot Ela user posted image user posted image user posted image , četudi nista v banici user posted image user posted image user posted image . To je to. Pa da ne pozabim: jutri bomo stari že 7 mesecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas grem še malo prebrat in pokomentirat, pa se tipkamo. Lepe sanje user posted image in doooolgo noč, tiste, ki imate težko noč, pa ne pozabit it s svojim zakladkom it spat čez dan user posted image . Jaz še vedno prakticiram, da grem vsaj enkrat na dan (ponavadi ob 9h) z Elo spat, če je le možno in nikamor ne greva dopoldan. Danes sva skupaj spali od 9.30 do 11.30 in je bilo božansko user posted image .
Lahko noč user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu nmagk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3032
16.11.2009 21:47:33   
Anonimen
Miška2006 - To imaš pa čisto prav: vrtec ne gre ravno skupaj s priporočili pediatrov in patronažnih user posted image . Ni kaj, mi bomo vztrajali do konca z adaptiranim, upamo da se bomo lahko izognili vrtcu in si uredili privat varstvo, če bo treba v vrtec, pa bomo itak komplicirali s hrano user posted image  user posted image  user posted image .
detelja - Čestitke za 7 mesecev user posted image ! Ela bo Majo ujela jutri user posted image . A pa ti si tudi brez diplome? Smo se našle same take faliranke user posted image user posted image user posted image . Jaz pa bi v drugo imela še kar eno deklico, čeprav mi je moj že povedal, da naj se kar pripravim na fantka user posted image . Ime za fantka imava itak že izbrano (Jon Jonatan), če bo punčka pa še poteka izbor (beri: mami sestavlja spet eno tako lepo ime kot je Ela Nora user posted image ). Pa joj, da ne bo katera mislila, da sem noseča, nisem. Še. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No pa delamo tudi ne še na tem, saj moram vsaj do aprila počakati, glede na vse moje zaplete user posted image . Toda poleti pa mislim, da bova šla kar v akcijo user posted image user posted image user posted image .

nmagk - Še tukaj vse najboljše user posted image user posted image user posted image ! Ostani taka super in pozitivna mama kot si user posted image user posted image user posted image ! Tako lepo si napisala, da ti največ pomenijo malenkosti in da si ljubljena user posted image user posted image user posted image . Saj, to je bistvo življenja, a ne? user posted image Pa prav z užitkom sem prebrala tvoj opis praznovanja, še mojemu sem prebrala, se res veselim, da te še v živo spoznam user posted image . Kar se mene tiče, je 8. ali 9. 12 ok, tako da naju z Elo lahko že kar šteješ zraven user posted image .

Sonček85 - Saj nisem temna, samo ne več tako belo blond user posted image . Bom čez zimo kar na tej barvi, tako da kmalu pride kakšna fotka z novo barvo. Sem ugotovila, da imamo zelo malo fotk, ko smo vsi trije user posted image , ker ali fotkava samo Elo, ali jaz očija z Elo ali on mene z Elo. Ni kaj, bo treba to hitro spremenit user posted image .
Pat74 - Bravo za prebolelo novo gripo user posted image user posted image user posted image ! Sem si kar nekaj prebrala o tej gripi in se mi vedno bolj dozdeva, da zares delajo preveliko paniko, da bi prodali čim več cepiva, ki pa niti varno ni user posted image . No, berem poste naprej in vidim, da se kar strinjamo in se ne damo kar tako pretentati, me mamice Aprilskih krof(e)kov in jagod user posted image . Je pa njabrž situacija res drugačna, če gre za kroničnega bolnika. Čeprav se mi zdi najbolj ironično to, da je baje ta nova gripa (kot še veliko drugih virusov) umetno ustvarjena, sedaj pa se morajo zato že tako bolni ljudje še cepiti s cepivom, ki pa itak vedno nekoliko oslabi imunski sistem. V glavnem, jaz tej bandi od farmacije nič ne zaupam in me je kar groza, če pomislim, kaj vse mešajo v skritih laboratorijih user posted image .

klavdyk - Zjutraj okrog 8h jemo mlečno žitno kašico (ponavadi proseno z jabolko in hruško), okrog 11.30 zelenjavna kašica: špinača, korenček, brokoli, por, grah, riž ... (kolikor je poje, ponavadi le par žlic) in čez spet mlečna žitna kašica, okrog 15h mlečna žitna kašica (spet user posted image ), potem okrog 18h samo mleko (ker ima že malo poln kufer GH in žitnih kašic user posted image ), zvečer pa zelo redka riževa kašica, tako da jo spijemo po flaški. Ponoči pa en obrok samo mleko. Mi smo v glavnem na žitnih mlečnih kašicah, na srečo ima Holle kar veliko izbiro (prosena, pirina, ovsena, prosena z jabolko in hruško, gris), da je vsaj malo raznolikosti user posted image . Kar se tiče količin, pa ji zmešam AM 120 ml z žitno kašico in je nekaj časa vedno pojedla vse, zadnje čase se nekaj zmrduje in ji je še to preveč. Ko pijemo samo mleko smo pa sedaj ponoči prešaltali na 150 ml, smo še pred nekaj tedni bili na 120 ml. Pijemo samo vodo in sicer cca 150 ml na dan sedaj, ko je hladno, poleti smo spili več.

veronikab - Uuu, hranilna obrazna kašica user posted image user posted image user posted image . Jaz sem tudi v soboto Eli dala kos kruha, da ga bo sama jedla, je bilo čisto navdušena, kako se fino drobi med prsti user posted image user posted image user posted image . Sem ji drobtinice našla še naslednje jutro v plenici user posted image user posted image user posted image .

tinaaja - user posted image user posted image user posted image za Dito, da se čim prej pozdravi. Pri tvojih dveh lepotičkah moram vedno razmislit: katera je že Brina in katera Dita? Starejša je Brina, a ne? Ali sem spet zaj...user posted image ? user posted image user posted image user posted image Za stolček-torbo, pa mislim, da mi ne potrebujemo, vseeno hvala za link user posted image , je na obiskih najboljši stolček za hranjenje kar mamino naročje user posted image . To mi je pa kar znano: Ne ti, jaz bom sama user posted image . Ela je čisto ista user posted image . Pa bravo za tako hiter razvoj ta male user posted image user posted image user posted image (ups, sem se elegantno rešila user posted image user posted image user posted image ). Mi smo še daleč za vami, toda vas lovimo user posted image .

No, pa sem user posted image . Lahko noč še enkrat user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
16.11.2009 22:21:21   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

jedilnik klavdyk:
19.45 mleko pred spanjem

ka pa količinsko? no saj vem, da je od vsagea otroka odvisno, me pa tk okvirno zanima. kaj pa piti? a otrokom vmes daje čaje, soke? naš noče a ma ničuser posted image user posted image

naš popije na dan še čaja okoli 260ml ali več,na obrok pa poje zjutraj mu naredim 150ml mleka (itak ne popije vse )pa mu naredim potem iz ostanka kašico mlečno in jo poje.ostalo pa kaj pa vem po gramih nekje okoli 190-210g sadnega obroka ali zelenjavnega
nmagk:joj zdaj sem pa še jaz jokala ko sem brala,res lepo presenečenje,še posebaj od tvoje družine.
nena:podatki vnešeni,super za pregled in da je tko pridna.Ma pitje iz lončka bo pa še že prilo na vrsto.Ja kmalu bo že 2 zobek mi pa še 1ga nimamo ,bravo!
Pa čestitke že v naprej za 7mesecevuser posted image
Jo tudi mi imamo zelo malo skupnih fotk,jaz samo Aleks slikam user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
16.11.2009 22:26:47   
sonček85
KROF(E)KI IN JAGODE 2009

NICK     ROJEN      PDP     PODATKI

2soncek2   26.02.   09.04.2009   NINA (2200g-45cm)
user posted image
1. mesec:                                3200g -?
2. mesec:                                4130g-53cm
3. mesec:
6.mesecev                              6550g-63,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

sobra   05.03.   15.04.2009  TENEA (2155g-44 cm)
user posted image
1.mesec:                                     4100g-56cm
2.mesec:                                          ?

3.mesec                                           ?
4.mesec:                                     7100g-65cm
5.mesecev:                                 7955g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

Miška2006

11.03.
   01.04.2009  NINA (2500g-48 cm)
1. mesec:                                  3440g-48cm
2. mesec:                                  4725g-53cm
3. mesec:                                  5555g-58cm
4. mesec:                                 
6440g-61cm
6.mesecev:                              7420g-66,5cm
Naslednji pregled: 10.12
Prvi koraki:

lili82   21.03.   04.04.2009   SAŠA (3530g-51,5cm)
user posted image user posted image
1. mesec:                                  4680g-54cm
2. mesec:                                  5710g-58,2cm
3. mesec:                                  6410g-62cm
5.mesecev:                               8040g-68cm
6.mesecev                                9000g-72cm
Naslednji pregled:21.12.2009
Prvi koraki:

janja*   23.03.   04.04.2009   NIK (3890g-54cm)
user posted image
1. mesec:                              4700g-56 cm
2. mesec:                              5700g-60 cm
3. mesec:                              6200g-61cm
6. mesecev:                         7400g-67cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

simonaa

24.03.   06.04.2009   ANA (2700g-49 cm)
1. mesec:                                  3400g-53 cm
2. mesec:                                  4600g-57cm

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

nalini  

27.03.   04.04.2009  ALEKSEJ (2870g-50cm)
1. mesec:                                       3650g-52cm
2. mesec:                                       4840g-57cm
3. mesec:                                       5660g-60,5cm
4. mesec:                                      
6590g-63,5 cm

5. mesec/3t:                                 7250g-68cm        
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

jernejav   28.03.   07.04.2009   ANŽE(3390g-50cm)
 user posted image   user posted image
1. mesec:                                          4290g-55 cm
2. mesec
:                                          5570g-57,5cm
3. mesec:                                          6210g-62 cm

5. mesec 3 tedne:                            7620g-66 cm
6.mescev 3 tedne:                           8870g-70 cm
Naslednji pregled: 26.11 kri urin, posvetovalnica 21.12
Prvi koraki:

malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm)
user posted image
1-4.mesec                                                                    ?
5.mesec:                                                       8000kg-68cm     

Naslednji pregled
Prvi koraki

matcar 
  02.04.   11.04.2009   SAŠ (3090g-49 cm)
 user posted image
1. mesec:                                   4405g-53cm
2. mesec:                                   6190g-59cm
3. mesec:                                   7000g-? cm
4. mesec:                                   7370g-64 cm
5.mesecev:                                8130g-69cm
6.mesecev:                                8830g-70cm
Naslednji pregled: 4.1.2010
Prvi koraki:

BrinaBa   03.04.   20.04.2009   ZALA (3030g-50cm)

user posted image
1. mesec:                                     4080g-54,5cm
2. mesec
:                                                         
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

tinaaja   03.04.   05.04.2009   DITA (3350g-51cm)
1. mesec:                                              4470g-54cm 
2. mesec
:                                    4840g-58cm
5.mesecev                                            6530g-63cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

tajika     05.04           ?             NINO (3000kg-48 cm)
user posted image
1.mesec                                      3940g     53,5cm
2.mesec                                      5105g     56cm
3.mesec                                      6970g     60cm
4.mesec                                      7540g     63cm
5.mesec                                      8210g     66cm
6.mesec                                      8750g     70cm

Naslednji pregled
Prvi koraki:

m...tina   06.04.   22.04.2009   JURE (3140g-48cm)
user posted image
1. mesec:                           4170g-52cm
2. mesec:                           5490g-56cm
3. mesec:                           7030g-61,5cm
4. mesec:                           8000g-63cm
5. mesec:                           8450g-65cm
6,5. meseca:                     9660g-69cm
Naslednji pregled: 11.01.
Prvi koraki:

nmagk   07.04.   17.04.2009   KAROLINA (4350g-54cm)
user posted image
1. mesec:                             5300g-59cm
2. mesec:                             6200g-62cm
4.mesece:                            8300g-71cm
5.mesecev :                         9200g-73cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

krfjolca   08.04.   15.04.2009   SARA (3520g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                   4500g-55cm
2. mesec
:                                   5200g-57cm                                                            
3. mesec:                                   5805g-60cm
4. mesec
:                            6500g-62cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

frulica   08.04.    ?    ROK (3220g-51cm)
1. mesec:                            4750g-54cm                                                  
2. mesec:                           
5810g-57cm
3. mesec:                           
6730g-60cm 
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

frutolina   09.04.   20.04.2009   MIHAEL TAI (3300g-51cm)
user posted image
1. mesec:                                       4380g-54cm
2. mesec:                                      
5500g-58cm

3. mesec:                                       6500g-61cm
4mesece3t                                     7350g-65cm
7.mesec:                                        8450g-71cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

slutnja   09.04.    ?   KRISTINA (3200g-50cm)
1.5 meseca:                            4400g-54cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                5510g-61cm  
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

Ntaša
   10.04.   14.04.2009   MIHA (3760g-52cm)
 user posted image
1. mesec:                                 4700g-54cm
2. mesec:                                 5700g-56cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

klavdyk   
11.04.   17.04.2009   GAŠPER (2770g-47cm)
 user posted image
1. mesec:                                          3610g-52cm
2. mesec:                                          4750g-58cm

3. mesec:                                          5790g-60cm
4,5.mesecev                                     6800g-65cm
5.mesecev:                                       7520g-69cm
Naslednji pregled:22.10
Prvi koraki:

duda1   11.04.   24.04.2009   KLEMEN (2850g-48cm)
1. mesec:                                        3760g-52cm
2. mesec:                                        4960g-55cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

blančica   11.04.   18.04.2009   LAN TRISTAN (2600g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                4170g - 52cm
2. mesec:                               
5160g - 57cm
3. mesec:                                ni bilo pregleda
4. mesec:                                6870g - 66cm - cepljenje  
5. mesec:                                7400g - 68cm - cepljenje
6. mesec:
                               8210g - 73cm - cepljenje
Naslednji pregled: do najinega prihoda nazaj iz Anglije nimava več pregleda - pri 1. letu ponovno

Prvi koraki:

kpmk   12.04.   01.04.2009   IAN (3280g-51cm)
  user posted image
1. mesec:                              4290g-54cm
2. mesec:                              5540g-59cm
3. mesec 3t:                         6300g-65cm
6 m 1t                                   7820g-69cm
Naslednji pregled: 24.11.2009 cepljenje
Prvi koraki:

Angelito   14.04.   11.04.2009   VITA (3400g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4165g-56,5cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

NinaMM   14.04.   15.04.2009   ZARJA (3020g-51cm)
 user posted image
1. mesec:                                       4300g-54,5cm             
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

L&L  
15.04.   17.04.2009   ORSON (3500g-51cm)

user posted image
1. mesec:                                    4935g-56,5cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                    6156g-62cm
6. mesec:                                    8065g-67,5cm

Naslednji pregled: 18.1.
Prvi koraki:

detelja   15.04.   10.04.2009   MAJA (3920g-54cm)
 user posted image
1.mesec-3t                                4500g-56,5cm
1.mesec -5t                               4970g-58,3cm
2.mesec                                     5760g-61cm
3.mesec                                     6670g-66,5cm

4,5. mesec                           7800g-70cm      
6. mesec                                     8720g-73,5 cm    
Prvi koraki:

srečka82   15.04.   01.04.2009   MAKS (3350g-52cm) 

1. mesec:                                        5000g-57cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

kimmii   15.04.   10.04.2009   BRINA (3150g-49cm)
1. mesec:
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

*nana*   16.04.   17.04.2009   TIAN (3580g-51cm)
user posted image

1. mesec:                                    4200g-53cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

ninica19   16.04.   08.04.2009   NAJA (3010g-49cm)
user posted image
1. mesec:                            3850 g, 51cm
2. mesec:                            4515 g, 55,5cm
3. mesec:                            4900 g, 59cm
4. mesec:                            5820 g, 61cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

NenaLena   17.04.   23.04.2009   ELA NORA (2850g-48cm)
user posted image
1. mesec:                                          3630g-56cm
2. mesec:                                          4430g-58cm
3. mesec:                                          5050g-61cm
4.mesec:                                           5470g-63cm
5.mesecev:                                       5920g-66cm
7.mesec:                                           6470g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki: 

cveta28   
18.04.   10.04.2009   LAURA (3555cm-52cm)
1. mesec:                                          4560g-56cm
2. mesec:                                          5400g-59cm
3. mesec:                                          6020g-61,5cm
4,5.mesec:                                        6600g-64cm
5.mesecev:                                       7020g-65,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

rea27   20.04.   27.04.2009   EVA LANA (3270g-52cm)user posted image
user posted image
user posted image
1. mesec:                                              3800g-54cm
2. mesec:                                              4500g-57cm

3. mesec:                                              5300g-60cm
6.mesecev:                                          7900g-66cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

zanchy   21.04.   14.04.2009   SEBASTJAN (3780g-51cm)
1. mesec:                                                4800g-54,5cm
2. mesec:                                                6380g-57cm
3. mesec:                                                7600g-61cm
4.mesece:                                               9100g-67cm
6.mesecev                                              10160g-69,2cm                          
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

Sonček85   23.04.   24.04.2009  ALEKSANDER (3700g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                                         4780g-58cm
2. mesec 2t:                                                     5410g-61cm
3. mesec:                                                         5780g-63,5cm
4.mesece                                                          6570g-66cm
6.mesecev:                                                      7260g-69cm

Naslednji pregled:27.1.2010
Prvi koraki:

Junona   24.04.   30.04.2009   ZARA MARIE (3570g-51cm)

user posted image
1. mesec:                                            4470g-55,5cm
2. mesec:                                                        ?
3.mesec .                                            6140g-62 cm

6.mesec                                               7470g-70cm
Naslednji pregled:1.2.2010
Prvi koraki:

veronikab
   27.04.   17.04.2009   JAKOB (3420g-53 cm)

user posted image
1. mesec:                                           3960g-53cm
2. mesec:                                           4465g-54,5cm
3. mesec:                                           5310g-59cm
6. mesec:                                           7080g-64,5cm
Naslednji pregled:4.2.2010
Prvi koraki:

barboom   27.04.   ALEKS (4070g-55cm)
1. mesec:                             5870g-58cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

anca   28.04.   25.04.2009   VERONIKA (3200g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                   3960g-54cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

štorkljica  
29.04.   27.04.2009   SOFIJA (3590g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                               4730g-56cm
2. mesec:                                               5780g-60cm
3.mesec                                                 6510g-63cm
4.mesece
                                               7480g-65,5cm
5.mesecev:                                            8220g-67cm
Naslednji pregled: 1.12.2009
Prvi koraki:

mišk   30.04.   29.04.2009   VITA (3560g-53cm)
user posted image
1. mesec:                                   4100g-56,5cm
2. mesec:                                   5070g-60,2cm

3. mesec:                                   5880g-62,7cm
4.5mesece:                                6420g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

ninica23 
  01.05.   24.04.2009   IAN (4090g-55cm)

1. mesec:                                       5170g-59cm
2. mesec:                                                
/
3. mesec:                                       7400g-67cm
4.mesece:                                      8500g-70cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

blueeyes 
  03.05.   xx.04.2009   GAJA (3260g-51cm)

1. mesec:                                      4620g-55,5cm
2. mesec:                                      4910g-56,5cm

3. mesec:                                      5330g-60cm
4,5.mesece                                   6250g-63cm
5.mesecev:                                   6515g-63,5cm
6.mesec                                        7020g -66cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki
:

brigita23   03.05.   27.04.2009   NIK (3980g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4900g-57cm
2. mesec:                                            ?
3.mesece:                                           ?
4.mesece                                     6720g-64cm
6.mesec:                                      8100g-71cm
Naslednji pregled:3.2.2010
Prvi koraki:

Pat74
   04.05.   25.04.2009   ANDREJ (4050g-54cm)
user posted image
user posted image
1. mesec:                                    5100g-58cm
2. mesec:                                    6100g-61cm
4.mesece                                    7120g-68,5cm
5.mesecev:                                 7800g-70cm
Naslednji pregled
:

Prvi koraki: 

pomarančica   05.05.   30.04.2009   OSKAR (3740g-53cm)
1. mesec:                                            4700g-59,5cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

akina   05.05.   20.04.2009   SAMUEL (4070g-54cm)
1. mesec:                                4710g-56cm
4. mesece:                              6940g-66,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

pikaro   08.05.   25.04.2009   TEO (3580g-53cm)

user posted image
1. mesec:                                  4070g-56cm
2. mesec:                                  5250g-59cm   
3.mesec                                    6420g-61cm
4,5.mesece                               7380g-66,5cm   

5,5. mesece                              8100g-70cm       
Naslednji pregled: 4.2.2010
Prvi koraki:

copka
   01.05.   13.05.2009   SEBASTJAN (4260g-56cm)
user posted image
1. mesec:                                 5100g-56,5cm
2. mesec:                             
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

KADAR VPISUJETE SVOJE PODATKE PROSIM ČE ŠE LAHKO VPIŠETE OD DRUGIH, KI SO JIH NAVEDLE, DA SE POTEM NE CITIRAJO TOLIKO SEZNAMČKI. PODATKE MER PIŠITE ODEBELJENO !HVALA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
17.11.2009 8:53:56   
klavdyk
morning

mi gremo pa danes dat vodico in kri-upam, da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

tamaladva mal kašljata-drugače smo pa ok.
naš jedilnik poteka takole
-ponoči-dojenje 2x
-okoli 8-mlečna kašica-zaenkrat samo banana,žitarice
-okoli 10-dojenje
-13-krompir, korenček ali riž+malo juhice dodam zraven
-15-16-dojenje
-18- skutka
-20-21 dojenje-spanje

to smo uspeli zdaj od soboto mal resno bol jesti. drugače smo pa še  jabolko probali

glede količin-mi smo na okoli 120 ml kašic-dojenje pa... user posted image user posted image user posted image

nič grem mal še naša mulca pogledat kaj delata, pol pa šibat v ZD-mama uro ob 11,30

lp

< Sporočilo je popravil klavdyk -- 17.11.2009 8:54:54 >

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
17.11.2009 11:17:50   
rea27
dober dan :)

Se vam moram tudi jaz malo pohvaliti :) Včeraj smo dobili prvi zobek.. :) Juhuhuuu!! Ponoči pa smo kljub majhnim težavicam dobro spali.
KOlikor sem vas uspela prebrat je tema o hrani, če se ne motim..
Mi jemo tudi skoraj vse. Nekako se pa ogibam kruha. Sem ji dala žemljico zadnjič in Eva v rekordnem času nacufa skorjo in se skoraj zadavi s tistim..Sem takoj iz ust z mazincem vzela, pa se je še zaradi mojega prsta skoraj zadavila..ccc..Ne vem, kruh bo za nas očitno malo kasneje. Kar pa se tiče naribanega jabolka..mmmm, to je fiiino:) Včasih ji ga celo malo s skuto zmešam, tako da se navadi različnih okusov. Banane ravno ne jemo ne vem kako radi, a mami vseeno malo "podturi" med jabolko.. Za kosilo pa ponavadi jemo juhico s korenčkom ali cvetačko. Zadnjič je moja mami za kosilo naredila porovo juhico. Sem ji rekla, da po mojem Eva tega ne bo jedla..ej: ma, pojedla je vse, pa še rižka sva ji notr dali, tako da je bilo mmm za prste oblizniti :)
Meska smo tudi že probali, tako za vzorec..in nismo ne vem kako navdušeni..nekaj mečkamo, malo pojemo, potem se pa z vsemi 4imi upiramo..

Brala vas nisem ne vem kako daleč nazaj, a vsem ki praznujete želim vse naj naj naj naj najboljše, krofkom in jagodkam en velik cmok!
Vsem, ki ste bolni želim, da se čimprej in brez večjih zapletov pozdravite!! Pošiljam cel kup pozitivne energije!!!!
Za vse zobke hip hp hura!!!
In za vse kilogramčke in centimetre: juuupi!!!!

Sončke85: bi te samo prosila, če bi lahko pri Evi Lani popravila - sem se očitno zatipkala pri cm - namesto 66 je 69 cm pri 6 mesecih..hvala ti!!

lep dan vam želim in se tipkamo

rea27

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
17.11.2009 11:45:11   
sonček85
rea:super za zobek ,ok popravim pri naslenjem vnašanju

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
17.11.2009 13:12:33   
nmagk
SREČANJE PRI NMAGK,PREDSTAVITEV JUST 8.ALI 9.12.

nmagk bo oba datuma doma

NenaLena-vseeno kateri datum

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
17.11.2009 13:34:45   
tinaaja
nmagk- ce bo zdravje sluzilo, pridem user posted image  pa raje 8.  porocilo od rd je bilo user posted image  sploh del o druzini user posted image user posted image

rea, bravo za zobeka user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
17.11.2009 14:29:13   
Pat74
Pozdravljene danes bolj pozno, ker sem imela zobarja. Glaske smo oddali. Za srečanje sem za, samo ura je tista, ki bo problem, ker bom ravno 8. in 9. spet sama, in bom spet leteča-balet in verouk imamo takrat, zato bi men bolj ustrezal kakšen drug dan, ki ni PO, TO ali SR.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
17.11.2009 14:34:38   
Pat74
Miška ravno včeraj sem zvedela, da je pri  moji sosedi, ki ima otroka, ki je kronični bolnik (ima otroka z gensko napako), tudi ta zbolel za h1n1 in ni blo panike - 2 dni temperatura in kašelj. Zdaj sem še bolj prepričana, da je to cepljene res nepotrebno.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
17.11.2009 15:23:28   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Pozdravljene danes bolj pozno, ker sem imela zobarja. Glaske smo oddali. Za srečanje sem za, samo ura je tista, ki bo problem, ker bom ravno 8. in 9. spet sama, in bom spet leteča-balet in verouk imamo takrat, zato bi men bolj ustrezal kakšen drug dan, ki ni PO, TO ali SR.

a ni misljeno za dopoldne? user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
17.11.2009 16:20:33   
nmagk
Ura še ni določena lahko se zmenmo za dop,da lahko katera še od malo daleč pride,se bom pozanimala za uro pa vam sporočim.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
17.11.2009 16:25:42   
klavdyk
no mi smo končno dali vodo pa kriuser posted image user posted image user posted image jutri bodo rezultati.

sem bla pa mal kregana, ker kao kožica še ne gre čisto dol pri luleku in bi jo naj bol potegovala dol. in je zato voda kao slaba, ker se tam nabira umazanija. se mi pa zdi, da sn brala pri Tanč, da se kožica naj ne bi potegovala dol. samo koliko gre ne na silouser posted image user posted image user posted image no ne vem. me je sestra kr strašla z eno operacijo pa ne vem kaj šeuser posted image user posted image user posted image mah.. pri Greogrju ni bilo nobenih težav, nisem rabla nič delat, zdaj pa to... ne vem no, povejte ve, ko mate fantke?!?

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
17.11.2009 16:40:59   
nmagk
Kožico moraš vsak dan pri umivanju povlečt dol,samo nikakor ne na silo,najbolje je da vsakič,ko ga previjaš malo potegneš kokr pač gre in bo s časoma sama lezla dol.Operacija je pa to,da če ne gre ga potem obrežejo in to boli ko hudič,mojega nečaka so in je bil ful bogi,je pa še čas,moj Grega je star 3 leta pa mu manjka še malenkost,da bo šla cela dol,zato počasi in nič na silo.

Punce pozanimala sem se in bom kar določla datum za srečanje z justom bo 8.12.ob 11h

Vabljene vse,seveda tiste,ki lahko,če katera od malo dlje kaj rabi ji bomo pa poslale po pošti,torej pridite,brez izgovorov 8.12.najprej just ob 11h,potem pa čvek,čvek,čvek.....tudi,če ne rabite nič od justa pridite....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
17.11.2009 17:51:12   
Pat74
Nmagk pol pa pridem, ne za nevem kako dolgo, pripeljem pa s sabo tud mašo.

Klavdyk jest tud nisem preveč spretna s tem lulekom (sem bolj z moževim user posted image ) - moj ma tud še kar zaraščeno - pa se ne sekiram preveč.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
17.11.2009 18:25:14   
janja*
nmagk ko sem brala kako si se imela za 40 rojstni dan sem se res skoraj zjokala.Res lepo da te imajo tako zelo radi.Seveda si tega zaslužiš.
Eno vprašanje imam zate:ali tebe še bolijo kosti?
Mene vsak dan bolj tako,da nevem kaj naj naredim.Bila sem že pri zdravniku in mi je rekla,da mi sedaj ne more dati ničesar ker dojim.Rekla je naj jemljem lekadol.To pa tudi ne gre kar v nedogled.Očitno bom morala še enkrat k zdravniku.No ja rekla je še da če ne bo bolje me bo poslala na revmatološko.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
17.11.2009 18:28:16   
janja*
Pat74 tudi meni si potolažila z ti gripo.Vse skupaj je napihnjeno.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
17.11.2009 21:18:59   
m..tina
Klavdyk...Ma, men je tud nabijala s to kožico. Pa smo menda na zelo dobri poti. Js je pa nikol nisem dol potegovala, čeprav sem njej rekla, da sem. Pa je menda čist ok. Če pa bi rekla, da nisem, bi bil pa ziher cel hudič. A ti se pa nebi en dan pri meni na kavici oglasla? user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

ginekologija
optimistk

ali ste za, da se grobe in žaljive ginekologe odstrani iz porodnišnic?

da (94%)

ne (1%)

me ne moti če opravljajo svoje delo (5%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!