|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
17.11.2009 21:20:57   
m..tina
Klavdyk...Kdaj morš jutr poklicat za rezultate? Midva sva dala vodico v četrtek, pa sem v petek pozabla poklicat. Pa v pon. tud, pa dans tud! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, me je kr sram! KAKŠNA MATI PA SEM!?!?!?!?!?!!?

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
17.11.2009 21:37:12   
nmagk
Pat seveda ti kar pridi z Mašo,lahko pripeljete s seboj kogar želite,sam tašče puste domauser posted image

Janja,da ne govorim o kosteh,če bi vam skoz jamrala bi bilo mojih postov za 10 zvezdic,zakaj pa misliš,da so mi kupili WD40,mal zarad številke in velik zarad kosti,to je bil hec,samo mene zelo bolijo kosti,kolki sploh levi,ker imam išijas,da o rokah ne govorim,nisem šla nič k dr.lih iz tega razloga,kot je bilo povedano tebi,ker dojim mi itak ne smejo dat nič in tud na slikanje ne smem,zato čakam,mož mi je rekel,da naj že neham dojit,ker včasih ful boli,pa bom že zdržala za mojo punčko vse,moram pa res malo kil še dol vržt,samo pri meni gre ful počas,bo pa tudi to.Ni kar tako rodit več otrok,ti pusti posledice,samo jaz se ne dam,se bom pa z WD40,špricala.user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
18.11.2009 7:47:15   
Pat74
Jutro, punce. 

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
18.11.2009 7:54:14   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Klavdyk...Kdaj morš jutr poklicat za rezultate? Midva sva dala vodico v četrtek, pa sem v petek pozabla poklicat. Pa v pon. tud, pa dans tud! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, me je kr sram! KAKŠNA MATI PA SEM!?!?!?!?!?!!?

mene je rekla, da bo poklicala, kk je. no če ni klicala je verjetno vredo, ker mene pri Gregorju tut ni klicala ker je blo vse ok. no zdaj ko mama z vodico probleme, pa rajši pokliče.

obisk-ej pridem-dans ne ker ma moj RDuser posted image user posted image -jutri al pa v petek-te pokličem prej-a boš mela cajt pop?

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
18.11.2009 8:29:34   
sonček85
Jutro!

kožica:jaz sem jo našmu vsak dan lepo počasi dol devala ,sedaj mu gre pa že čisto doluser posted image ,bolje sedaj ko pa potem kaka operacija.Ni pa baje ta operacija nevem kak bavcbavc
pat:u kako super zajtrk,hvala
nmagk:mene pa vsak dan tko noge bolijo ,da si jih dvignem ko gledam tv zvečeruser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
18.11.2009 8:35:03   
janja*
nmagk no vidim da imava res podobne težave.Se bom probala še jaz malo z wd .Meni manjka do 40 samo še dve leti,tako da sva si blizu,samo,da imaš ti enega otroka več.Pridna ni kej.
Meni je zdravnica nekaj omenjala artritis( ne vem če sem se pravilno izrazla)
No bomo videli,ko nehava dojit.Kdaj bo sicer to pa nevem.Zelo sem vesela,da tako dolgo dojim,kajti to je zdravje.user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
18.11.2009 10:55:41   
veronikab
Punce, berem, da nas vse nekaj daje. Ene kosti, druge noge, mene pa sedaj že kar nekaj časa (sicer res občasno) špika po trebuhu, tako da si vsakokrat rečem sedaj pa bo končno user posted image . Pa je spet niuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem sedaj brez že 9 + skoraj 7 mesecev. No saj ne da jo takoooo pogrešam, ker sem imela orng boleče, samo se pa sprašujem, kdaj bo pa le kanila spet pridet na obisk teta user posted image ....

user posted image user posted image user posted image A se to samo naš sonček zadnje čase ponoči zbuja in hoče imeti 1 do 1,5 urni nočni žur??? Danes je bil čisto buden ob 3 in je zaspal ob 4:30h.user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
18.11.2009 11:09:43   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Punce, berem, da nas vse nekaj daje. Ene kosti, druge noge, mene pa sedaj že kar nekaj časa (sicer res občasno) špika po trebuhu, tako da si vsakokrat rečem sedaj pa bo končno user posted image . Pa je spet niuser posted image user posted image user posted image . Jaz sem sedaj brez že 9 + skoraj 7 mesecev. No saj ne da jo takoooo pogrešam, ker sem imela orng boleče, samo se pa sprašujem, kdaj bo pa le kanila spet pridet na obisk teta user posted image ....

user posted image user posted image user posted image A se to samo naš sonček zadnje čase ponoči zbuja in hoče imeti 1 do 1,5 urni nočni žur??? Danes je bil čisto buden ob 3 in je zaspal ob 4:30h.user posted image

mislim, da je več takih škratov...ko se z mamicami menimo zuni glede naših user posted image user posted image user posted image  se mi zdi, da ko eni neki zafkava otrok pol imajo vse slične probleme...soseda je rekla, da ji mali vstane ob 24 in do 4-5 žur...in pol spi samo pod pogojem, da je na njejuser posted image ...moja maja pa ima fora, da ob 4 ko začneve jest začne tako prdet pol pa tam ob 5 začne kakat in pol se greva previjat in pol več ne spi...nato se greva mal igrat in nekje ob pol 7-7 nazaj spat...joj, sem ji danes rekla, da ji bom zdaj to kakanje narihtala na 7 uro....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
18.11.2009 11:21:12   
tinaaja
veronikab, jaz sem jo prvic dobila 15m po porodu.

mah mi danes skoraj nismo spali, samo problem ni bil v malecki. je kar ta velika ornk bruhala, zdaj ima ze mal vrocine,.. moj tud oblezal, mami in mini se boriva user posted image  kao da razsaja neka viroza z bruhanjem v vrtcu..

mene pa od poroda se vedno bolijo spodnej trebusne, ce delam trebusnjake user posted image  oz jih ne delam, ker me boli.

Ce vas bolijo sklepi - a ste kaj razmisljale o jemanju glukozamina? Pri nas jih je ze pol tet in stricev.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Neposredna povezava do sporočila: 3059
18.11.2009 16:49:21   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Miška ravno včeraj sem zvedela, da je pri  moji sosedi, ki ima otroka, ki je kronični bolnik (ima otroka z gensko napako), tudi ta zbolel za h1n1 in ni blo panike - 2 dni temperatura in kašelj. Zdaj sem še bolj prepričana, da je to cepljene res nepotrebno.

Je kronični bolnik, a mislim, da nima težav s pljuči, kot jih ima moj. In nova gripa napada prav spodnji del pljuč, za kar je za teke bolnike s pljučnimi obolenji življenjsko nevarno.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
18.11.2009 18:28:56   
sonček85
veronika-jaz sem jo imela  prvi dan 16sept. zelo malo-rahlo,potem prejšnji mesec 9.10 full močno inza ta mesec je še ni test pa - tko da se mi jespet vse zmešal ali pa  bom mogla spet na laporo in histero skopijo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
18.11.2009 21:58:55   
*Junona*
Dober večer babuške!

Spet me nekaj časa ni blo, zdej vas morem še mal za nazaj prebrat.

Upam, da ste zdrave ve in vaše družine.

Zdej grem pa brat za nazaj.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
18.11.2009 22:11:18   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Nmagk pol pa pridem, ne za nevem kako dolgo, pripeljem pa s sabo tud mašo.

Klavdyk jest tud nisem preveč spretna s tem lulekom (sem bolj z moževim user posted image ) - moj ma tud še kar zaraščeno - pa se ne sekiram preveč.

user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
18.11.2009 22:22:17   
malcekvita
zdravo punce,
mene tudi že dolgo časa ni blo na forumu, sta me Jakob in pisanje diplomske naloge okupirala.
Nmagk vse najboljše, lepo si opisala praznovanje, še jst sem dobila solzne učke.
Spanje včeraj je bla katastrofa, nova dva zobka lezeta ven, tako, da jih bo kmalu 6. dojim ga samo še kadar pokaže navdušenje, ko zagleda moje joške, ker je takrat res lačen al pa žejen in me ne grize, drugače pa pušča tatuje na bradavici, če ga poskušam prisilit, da kej spije user posted image
včeraj sem ga pustila v posteljici za čas, ko sem začela pripravljat kosilo, ker mi drugače odpuza s kock za mano v kuhinjo direkt na mrzle ploščice. No in pogledam, kaj moj škratek počne in glej ga zlomka, sam je vstal in se držal za ograjico. naš mali car :-)zdaj ob opori naredi en ali dva koraka in že ga sila teže potegne na tla user posted image .
rad posluša hudo mravljico, se mi zdi, da tud poje zraven, he he he.
potenje ali se vaši dojenčki tud potijo veliko? Pa tudi kosti mu pokajo, recimo, ko ga dvignem, al pa kej takega... moram to naslednjič P omenit.
grem vas še malo za nazaj prebrat. nočko

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
18.11.2009 23:02:01   
anchika
Me je prav sram ker se oglašam tako poredko. Sam res ni in ni časa. Ko imam kaj časa takrat si poskušam kaj pospravit....
malcekvita: Kolk je pa tvoj star da se že poskuša dvigati. Moja hčerka nima niti enga obka. Moj prvi sin je dobil zob komaj pri 7,5 mesecev.
Nmag; čestitam za roj. dan
V soboto ima moj dragi 30 let, sploh ne vem kaj naj mu kupim , s čim naj ga presenetim
Imate predlog???

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
18.11.2009 23:05:46   
anchika
Pa še nekaj me zanima. Pisale ste jedilnike kaj in koliko pojedo vaši krofki.
Tudi moja poje sadje ma mineštrce in skutke samo velikokrat ji moram dati po obroku še malo mleka.
Ali vaši otročički pijejo mleko samo zvečer? Kolikokrat pa ponoči? ( to me zanima za tiste ki pijejo am)

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
18.11.2009 23:19:51   
sonček85
malcekvita:joj že 6 jih ima,super.A tko lepo se že vstane-bravooooooooooooooo res je priden.Naš se sicer zelooo postavlja na noge samo ni se pa še vstal,čebla pa na veliko mama,mam ,am amuser posted image user posted image user posted image
upam,da b o vaše spanje danes boljše

anchika:mleko dobi zjuttraj in predno gre spat,po obroku nikoli.Ponoči ne pijeva že 3t
Za dragega nimam pojma ,še za mojega ne vem kaj bom za NLuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
19.11.2009 11:03:33   
Anonimen
Pozdravljene babuške user posted image !

Mi smo bili zelo zgodnji, saj smo imeli ob 7h pregled pri razvojni. Nas je opozorila na stopala, ki jih nekoliko vleče noter, potem na roke, ki jih prav tako zateguje ... jaz to nič nisem opazila, takšne malenkosti so, toda baje zelo pomembne. Včeraj smo bili pri fizioterapevtki in nam je spet pokazala neke nove vaje na medicinski žogi, tako da je ta razvojna res super reč user posted image . Se je pa Ela pri tej razvojni P spet jokala, ker je spet vse počela ful hitro in se ni ustavila, ko je Ela jasno pokazala, da ji več ne paše. Takšne debele solze so ji tekle user posted image . Še govori hitro, tako da sva si z dragim komaj vse zapomnila, kot bi se ji mudilo na vlak. Mater, sem Eli naročila, da ko pridemo čez 2 meseca, naj jo kar malo poči po roki, takrat bo že znala user posted image user posted image user posted image . Klicala sem tudi za urin in je vse ok user posted image user posted image user posted image , tako da imamo sedaj naslednji pregled pri 9m, takrat ji bodo vzeli tudi kri, da preverijo morebitno slabokrvnost, čeprav je baje majhna možnost, glede na to, da je na Allernovi oz. AM, kjer so dodani vitamini. Pa začeli bomo dajat D3, končno user posted image , saj je sedaj sončka res malo. Aja, pa razvojna P mi je omenila, da bom najverjetneje imela podaljšano porodniško za 3m, če nam to uspe, pomeni, da bo moj prvi delovni dan 17. avgust 2010 user posted image user posted image user posted image . To bi bilo odlično, saj pomeni, da bova z Elo skupaj do Elinega skoraj leta in pol user posted image user posted image user posted image , potem pa septembra v vrtec ali pa zasebno varstvo, odvisno kako se bo vse skupaj razpletlo.
Takole, še jutrišnji obisk poštimamo, pa sem teden poln pregledov in tisoč opravkov dala za sabo. Pa še M sem dobila, tako da sem čisto out. Bom čez vikend šla čez dan vsakič z Elo spat, da se naspim user posted image user posted image user posted image .

Nič, vas grem še malo prebrat, potem pa se Ela naje in pohitiva na sončka user posted image .

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
19.11.2009 11:36:54   
Anonimen
rea27 - Čestitke za prvega zobka user posted image  user posted image  user posted image !

nmagk - Evo, sem si zapisala v koledar 8. 12 ob 11h, prideva obe z Elo user posted image . Pa ker si ravno ti, bom taščo doma pustila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Nam boš na ZS poslala svoj naslov in gsm, da te bomo lahko našle? Lahko pa ti na ZS pustim svoj GSM in nam vsem skupaj pošlješ sms, da ne boš desetkrat pisala isto. Javi, kako ti bolj ustreza. Komaj čakam user posted image user posted image user posted image !

Klavdyk - Aja, moževega pa obvladaš, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Faca si user posted image user posted image user posted image !

bolečine v kosteh
- Jao, jaz imam pa težave s križem user posted image . Imam namreč skoliozo, pa preveč naprej nagnjeno medenico, tako da sem pri jogi kot ena stara mama, tako švoh gibljivost imam user posted image . Upam, da mi bo tai chi nekoliko pomagal, čeprav vem, da bi se morala resno lotiti vsakdanjega raztezanja in vaj, toda kaj, ko se zraven tako matram in potem kar nekako izpustim. Ti ti ti, lenoba ti user posted image user posted image user posted image . Men' še WD40 ne bi pomagal user posted image user posted image user posted image .

nočno zbujanje - Pri nas je zaenkrat še vedno mir (že trkam user posted image ) oziroma se od 4. meseca naprej zbujamo enkrat na noč, se najemo, gremo k mamici in očiju v posteljo, mami ugasne luč, pokrije in polubčka Elo (ki se z zaprtimi očmi zraven smeje) in zaspimo v manj kot minuti. In tako spimo do 6.30 oziroma do 7h, ko tako dolgo jamramo, da se mamica sprijazni, da enostavno ne bo mogla več spati in je treba dvignit rit user posted image user posted image user posted image . Do nočnega zbujanja spimo v svoji posteljici, čeprav sva jo sedaj par noči kar sama dala med naju, ko sva šla spat, kot preventivo zaradi zobkov, če bi se ponoči zbujala, da ni potrebno vstajati. Pa še paše nama, da spi poleg naju, da slišiva, kako diha in se lahko med spanjem božamo in cartamo user posted image user posted image user posted image .
detelja - Držim pesti, da se vama kakanje prestavi na bolj jutranje ure user posted image user posted image  user posted image !

tinaaja - user posted image user posted image user posted image za ta večjo, da se čim prej pozdravi! O bolečih trebušnih mišicah pa mi niti ne govori, saj imam še vedno na dotik razbolel cel trebuh od druge operacije in kar ne vem, kako dolgo bo to še trajalo user posted image . Trebušnjake sicer lahko delam, toda moram priznati, da sem kar malo razočarana, da tako dolgo traja, da si trebuh povrnem v prvotno stanje. Sedaj si ziher ne bi upala iti v kopalke, toda saj do poletja imam še nekaj mesecev, da se spravim v red user posted image .

Sonček85 - Držim pesti, da ne boš rabila več nobenih posegov in bo druga nosečnost prišla ne da bi vedela kdaj  user posted image user posted image user posted image ! Pa bravo za mama, mam, am am user posted image user posted image user posted image !

Junona - Prišla, pa tako na hitro odšla user posted image . Opiši nam kaj, kako sta kaj z Zariko, saj veš, da smo babe radovedne user posted image .

malcekvita - Ti le pridno piši diplomo, še za nas, ki je še nimamo user posted image . Te pa čisto razumem, da je malo časa, saj tudi jaz ne vem, kako mi sploh rata priti na FB in rr user posted image . Pa bravo za 6. zobka user posted image ! Pa vi se že plazite in stojite, mater ste hitri, bravo user posted image user posted image user posted image ! Mi se šele učimo sedenja, smo še vedno grbasti v hrbet in je baje ne smemo dajati v sedeč položaj user posted image . Nam kosti ne pokajo, potimo pa se v nogice, ki nam že kar malo zasmrdijo user posted image user posted image user posted image . Toda mamica jih vseeno polubčka user posted image .

anchika - Predlog za 30 rojstni dan za dragega: kupi eno seksi čestitko in vloži barven karton, na katerega napiši, da gre za bon za 60-minutno erotično masažo v salonu Anchika (pač svoje pravo ime), zraven pa kakšna vrtnica ali cvet, ki ga ima rad. Za masažo, ki naj bo na večer njegovega rojstnega dne, pa si nabavi kakšno novo seksi spodnje perilo, tako da bo masaža zares erotična user posted image . Pa ne pozabi na masažno olje, kakšno mošusovo ali kaj podobnega, ki vspodbuja čutnost.
Glede hranjenja, smo mi že od začetka na AM in od 4. meseca naprej ponoči jemo enkrat (120-150 ml), pa tudi čez dan imamo še en mlečen obrok (120 ml), ostali so pa kašice, toda večinoma mlečne, tako da so zmešane z AM. Tako da na nek način AM dobi skoraj pri vsakem obroku.

Ela še kar spi, ni kaj, bom izkoristila ta čas, da si pripravim za kosilo, potem pa hitro na sončka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3069
19.11.2009 12:25:21   
nmagk
NenaLena najbolje bo,da eni razložim,kje sem,če pride tudi Tinaaja,ona že ve kje sem doma,no dobite se lahko pri mcdonaldu ob šmartinki pri city parku,potem pa samo ravno po šmartinki,se bomo zmenle.
Jaz sem imela tudi pri Gregatu podaljšano porodniško zaradi razvojne in Karolinca mi sedaj tudi vleče stopalca noter in ima še čist mehke nogice tako,da bom verjetno tudi z njo morala tja.

Punce brez izgovorov 8.12. se vidimo,tud,če nič ne rabte od justa,to ni pogoj,prostora imam dovolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancika kupi tvojemu dragemu majčko z napisom ,mam 30,na drugi strani pa, in že (ime sinka in hčerkice),poleg pa tisto čestitko katero ti je predlagala Nena.

Pat ,jaz tudi čeprav imam tri sinove,še vedno najbolj obvladam moževega,je tok fajn,k ga lahko vlečem,drgnem kožico dol gor pa mu nič ni,še ful mu paše....

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
19.11.2009 12:34:52   
Pat74
Pat ,jaz tudi čeprav imam tri sinove,še vedno najbolj obvladam moževega,je tok fajn,k ga lahko vlečem,drgnem kožico dol gor pa mu nič ni,še ful mu paše....

Verjamem, da mu, saj katermu moškemu pa neuser posted image .

Midva z Andrejem sva se pa ravno dobro vrnila s pohajanja po BTC-ju, sem malo zapravljala za Miklavževa darila.

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
19.11.2009 12:56:34   
Pat74
Pa še malo smeha za danes:

Franc in  Pepca sta se odpravljala na  ples v maskah.
Franc se je že  oblekel v krokodila, Pepca pa je bila še kar pred   TV-jem.

Pepca:"Čuj, Franci, meni se ne da hodit na ta  ples. Ti  pojdi kar sam, jaz pa

bom raje  doma  gledala Esmeraldo..."

Franci pač iz  izkušenj  ve, da ni dobro nasprotovati ženinim mnenjem, zato

veselo  odpeketa sam na ples.

Po dveh urah gledanja  Esmeralde  in ostalih

vrhunskih dosežkov mehiške filmske   industrije, postane Pepci  dolgčas, zato

sklene, da  bo vseeno šla na ta ples.

Obleče kostum, ki ga  Franci še  ni videl

in pot pod noge. Ko pride  tja, vidi med  maskami tudi krokodila, ki veselo

skače okrog žensk in  jih na veliko šlata. Ko pride krokodil do nje,   si

Pepca misli:

"Hmm kaj če bi jaz malo  sprobala  njegovo zvestobo?", zato ga

veselo poboža  po  jajcih in mu šepne na uho: "Greva nekam, kjer bova   sama..."

Krokodil je bil takoj za akcijo in jo   odpelje v neko sobo, tam Pepca

dvigne kiklo,   krokodil odpre šlic in .... AKCIJA...!!!!

Pepca po tem  dogodku diskretno  zapusti kraj dogodka in švigne domov. Ob  pol

petih zjutraj prilomasti Franc domov. Pepca se zbudi  in ga  vpraša:"Kak je blo?"

Franci:"Eeeeeh, tak  pač, bolj  dolgcajt."

"Dolgcajt ! ?     Zakaj pa  dolgcajt ?"

"Veš, ko sem prišel tja, sem  videl,  da so sami butli tam, zato sem  kostum

posodil  Poldetu in šel k Štefanu na tarok do  jutra. Ne boš

pa verjela,  kaj se je zgodilu   Poldetu......! ! ! "

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
19.11.2009 13:02:14   
veronikab
Pat74 user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
19.11.2009 13:26:39   
veronikab
Naš tamali noče zaspati - ma žur user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3074
19.11.2009 14:37:41   
anchika
Za darilo mojemu možu bom dala bon kot je rekla Nena se mi zdi odlična zamisel.

Kje bi lahko dobila kakšno fajn masažno olje razen v erotični trgovini. Ker če sem iskrena me je malo sram it v erotično tgovino, čeprav vem da to ni nič takega.????!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

dvojno ime za fantka
caligula

Katero ime bi dodali poleg prvotnega Jaša?

Jaša Gaj (18%)

Jaša Etijen (3%)

Jaša Brin (6%)

Jaša Gal (35%)

Jaša Maj (32%)

Jaša Thierry (6%)

Število vseh glasov: 397

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!