|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
16.11.2009 15:45:02   
helimaša
sm vidla da ste me na fb-ju skenslale.....sicer mi ni glih najbl jasno...ampak ste se očitno soglasno odločile.....ne vem po kiri logikiuser posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
16.11.2009 16:16:57   
trezika
Najaa super za glasovanje user posted image user posted image user posted image daj zberi še več ljudi okol pa gremo Liama premagat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj si mu pa že fajn blizu user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
16.11.2009 16:17:48   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

sm vidla da ste me na fb-ju skenslale.....sicer mi ni glih najbl jasno...ampak ste se očitno soglasno odločile.....ne vem po kiri logikiuser posted image user posted image

tebe tudi user posted image user posted image mene so že nazaj vzele...samo moram bit zdaj bolj pridna user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
16.11.2009 16:45:46   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nina user posted image za vse vas in da boš kmalu spet čvekala vsak dan z nami.

KOKICA, kakšni pa so ti izpuščaji? Ker Nika tud zdaj par dni pije ta čaj in ima tudi take rdeče fleke. Ritke ni imela nič kaj bolj rdeče. Je pa res, da je tudi kivi jedla zdaj že 2x in moram kontrolirat, če niso fleki od tega. Čeprav dvomim...

Jaz sem pa danes tak utrujena, da ne vem kako bom zdražala do večera. Se opravičujem vsem, ki ne marate jamranja in lahko te vrstice spustite, sam moram malo pojamrat. Tak sem utrujena, da se mi kr vrti in blešči pred očmi. Čaka nas pa še praznovanje Tijinega RD in en kup opravkov še imam prej. Nika je tečna za znoret in se je celo pot od Lj do doma drla ko sraka, doma je pa spala lih 15 minut. Od jutra! user posted image Tak da ne vem... Tija teži za prstne barve, ma za to res ni časa zdej. Nika bi se sam nosla.... Moj je še slabši, ker tud ni veliko spal ponoč... Ah naj gre vse nekam.

user posted image user posted image user posted image
Za vsakim dežjem posije sonce.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
16.11.2009 16:53:21   
trezika
Mi smo se pa danes zjutraj odpravili v Maribor pa nismo prišli dlje kot do Ptuja...Maruša je namreč bruhala, bruhala in bruhala user posted image v avtu pa ji še nikol ni slabo ratalo, pa kašljala tudi ni...nimam pojma kaj ji je blo user posted image   sn pa lepo pucala sedež pol...

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
16.11.2009 16:53:52   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Nina user posted image za vse vas in da boš kmalu spet čvekala vsak dan z nami.

KOKICA, kakšni pa so ti izpuščaji? Ker Nika tud zdaj par dni pije ta čaj in ima tudi take rdeče fleke. Ritke ni imela nič kaj bolj rdeče. Je pa res, da je tudi kivi jedla zdaj že 2x in moram kontrolirat, če niso fleki od tega. Čeprav dvomim...

Jaz sem pa danes tak utrujena, da ne vem kako bom zdražala do večera. Se opravičujem vsem, ki ne marate jamranja in lahko te vrstice spustite, sam moram malo pojamrat. Tak sem utrujena, da se mi kr vrti in blešči pred očmi. Čaka nas pa še praznovanje Tijinega RD in en kup opravkov še imam prej. Nika je tečna za znoret in se je celo pot od Lj do doma drla ko sraka, doma je pa spala lih 15 minut. Od jutra! user posted image Tak da ne vem... Tija teži za prstne barve, ma za to res ni časa zdej. Nika bi se sam nosla.... Moj je še slabši, ker tud ni veliko spal ponoč... Ah naj gre vse nekam.

Za vsakim dežjem posije sonce.

točno tako...pa nič zato če malo pojamraš...saj zato pa smo me tu user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
16.11.2009 16:54:53   
mmmc
Ojla,
glede nato, da je morbiden dan, smo ga mi prav lepo preživeli.
Dopoldan, ko je mali spal sem spraznila hladilnik z zelenjavo ( ki bi v bližnji prihodnosti zgnila) in naredila papice za mojega user posted image . Tako, da smo spravili 4 obroke v zmrzovalnik. Enega je pojedel naš user posted image , enega pa user posted image , ki je prišel na obisk. Obisk smo imeli ves dan dokler ni prišel očka domov. Mali pa sedaj spi kot ubit, ker je zaradi družbe raje preskočil popoldanski spanec. user posted image user posted image user posted image
Pa še nekaj se je zgodila, kar pa sem naznanila na FB. Jeeee user posted image

user posted image user posted image user posted image za bolane

user posted image user posted image user posted image za utrujene mamice!

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
16.11.2009 16:57:55   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Najaa super za glasovanje user posted image user posted image user posted image daj zberi še več ljudi okol pa gremo Liama premagat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj si mu pa že fajn blizu user posted image

evo, jaz sem tudi opravila dolžnost in oddala glasova za obe marčevski pupi user posted image  zdej bi se pa že spodobilo, da zmaga en od naših, ne???

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
16.11.2009 17:02:59   
felix7

Ojla,
Dopoldan, ko je mali spal sem spraznila hladilnik z zelenjavo ( ki bi v bližnji prihodnosti zgnila) in naredila papice za mojega user posted image . Tako, da smo spravili 4 obroke v zmrzovalnik. Enega je pojedel naš user posted image , enega pa user posted image , ki je prišel na obisk. Obisk smo imeli ves dan dokler ni prišel očka domov. Mali pa sedaj spi kot ubit, ker je zaradi družbe raje preskočil popoldanski spanec. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bomo skupaj odštevali? user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
16.11.2009 17:14:08   
trezika
Evo, tega gospoda pa sva z Marušo srečali prej na sprehodu user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
16.11.2009 17:17:04   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Ojla,

user posted image user posted image user posted image  bomo skupaj odštevali? user posted image

Prav, ne smem povedat več, ker bom brata na FB izdala. user posted image user posted image user posted image
Lahko pa namignem F... user posted image
Bomo imeli družbo: moj brat , en prjatu, pa moja prjatlca s fantom, tko da bo super. user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
16.11.2009 17:49:49   
čebeica maja
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

danes praznujeta MAKS in LEA,
čestitke za 8. mini rojstni dan

user posted image

HVALA IN ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
16.11.2009 18:05:26   
čebeica maja
HOJJJJJJJJ
user posted image 8m
TAKO SE PA V STAJCI DVIGNEM

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
16.11.2009 18:11:32   
čebeica maja

IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

tebe tudi user posted image user posted image mene so že nazaj vzele...samo moram bit zdaj bolj pridna user posted image

A  TAKO, VERJETNO TUD MENE  KO NIMAM VEČ MARČEVSKIH POSTOV, TUD PRAV, PRIZNAM DA NIMAM ČASA

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
16.11.2009 18:22:58   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

HOJJJJJJJJ
user posted image 8m

Kakšni leeeeepi učki!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2590
16.11.2009 18:40:35   
Lolita23
No jaz sem pa danes dala Tjašo prvič na kahlico in je po parih min že kakala in lula vanjouser posted image user posted image user posted image user posted image Sej vem, da ne ve zakaj se gre, sam ko sem jo sam tak dala, ker nimava ravno tajminga kdaj kaka, sem ponosna nanjo, da je sploh kaj v njej bilouser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
16.11.2009 18:40:55   
Lolita23

HOJJJJJJJJ
user posted image 8m

Kakšni leeeeepi učki!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
16.11.2009 18:51:15   
felix7

A  TAKO, VERJETNO TUD MENE  KO NIMAM VEČ MARČEVSKIH POSTOV, TUD PRAV, PRIZNAM DA NIMAM ČASA

Maja, jaz tebe še vedno vidim v skupini, tako da te ni nihče brisal.

Maksi pa lep kot vedno user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil felix7 -- 16.11.2009 18:54:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 2593
16.11.2009 18:52:02   
felix7

Evo, tega gospoda pa sva z Marušo srečali prej na sprehodu user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image  in kaj kej pravi gospod Jež? user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
16.11.2009 18:53:23   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

No jaz sem pa danes dala Tjašo prvič na kahlico in je po parih min že kakala in lula vanjouser posted image user posted image user posted image user posted image Sej vem, da ne ve zakaj se gre, sam ko sem jo sam tak dala, ker nimava ravno tajminga kdaj kaka, sem ponosna nanjo, da je sploh kaj v njej bilouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  mi tudi že prakticiramo spoznavanje s kahlico, samo zaenkrat še nista tako dobra prijatelja, da bi se čisto sprostil ob njej user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
16.11.2009 18:55:29   
felix7

Prav, ne smem povedat več, ker bom brata na FB izdala. user posted image user posted image user posted image
Lahko pa namignem F... user posted image
Bomo imeli družbo: moj brat , en prjatu, pa moja prjatlca s fantom, tko da bo super. user posted image

kako to misliš, da ga boš izdala? a ni nikomur povedal, al kaj?

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
16.11.2009 19:21:04   
KOKICA32
Čer! user posted image

Je že katera prosta? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
16.11.2009 19:23:29   
KOKICA32
Nova slikica za SEZNAM:

user posted image

To je bilo slikano danes v bistriškem parku, ko je bil taki lepi sonček. user posted image Pikec pa je užival 100 na uro.

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 16.11.2009 19:24:54 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
16.11.2009 19:25:38   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Nova slikica za SEZNAM:

user posted image

To je bilo slikano danes v bistriškem parku, ko je bil taki lepi sonček. user posted image Pikec pa je užival 100 na uro.

Kaj skokec je po novem maneken ratal?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
16.11.2009 19:26:44   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čer! user posted image

Je že katera prosta? user posted image

Jaz mam cajta za svije fojtrat ,pa me noben ne šmirglauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......