|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
16.11.2009 13:10:05   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

najaa - a letos tudi šivaš punčko iz cunj za v vrtec?

A se je že začelo? Tije ni zdaj v vrtcu in nič ne vem.
Drgač pa bom ja, to mi je pa tak fajn delat. Imam še kroj od lanske oblekice. user posted image

ja, do petka je rok, jaz se pa nekaj cincam, moram danes sešiti obleko,pa lase narediti...

Uh težka bo... se bom pa potrudla.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
16.11.2009 13:10:46   
Najaa

Zdaj sem dala Blažu prvič jogurt za probat in je zmazal cel lonček. Ave že dajete jogurte in skutice otročkom? Jaz sem čisto zmedena glede tega,ker Taji sem lahko dala te zadeve zelo pozno,ker je bil sum na alergijo na KM, zdaj pa pri B. ne vem kdaj lahko začnem. Zdaj je pa še en plasmon dobil za grickat in je ceeeel od keksauser posted image user posted image , ampak tako gode zraven,da mu ne morem kaj,da mu ga nebi dalauser posted image

Ja, Nika že kak mesec je skutke in jogurte. Se pravi nekje od 8m.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
16.11.2009 13:11:12   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

danes praznujeta MAKS in LEA,
čestitke za 8. mini rojstni dan

user posted image

ČESTITKE!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
16.11.2009 13:13:45   
Najaa
Nina user posted image za vse vas in da boš kmalu spet čvekala vsak dan z nami.

KOKICA, kakšni pa so ti izpuščaji? Ker Nika tud zdaj par dni pije ta čaj in ima tudi take rdeče fleke. Ritke ni imela nič kaj bolj rdeče. Je pa res, da je tudi kivi jedla zdaj že 2x in moram kontrolirat, če niso fleki od tega. Čeprav dvomim...

Jaz sem pa danes tak utrujena, da ne vem kako bom zdražala do večera. Se opravičujem vsem, ki ne marate jamranja in lahko te vrstice spustite, sam moram malo pojamrat. Tak sem utrujena, da se mi kr vrti in blešči pred očmi. Čaka nas pa še praznovanje Tijinega RD in en kup opravkov še imam prej. Nika je tečna za znoret in se je celo pot od Lj do doma drla ko sraka, doma je pa spala lih 15 minut. Od jutra! user posted image Tak da ne vem... Tija teži za prstne barve, ma za to res ni časa zdej. Nika bi se sam nosla.... Moj je še slabši, ker tud ni veliko spal ponoč... Ah naj gre vse nekam.

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
16.11.2009 13:25:10   
felix7

Jaz sem pa danes tak utrujena, da ne vem kako bom zdražala do večera. Se opravičujem vsem, ki ne marate jamranja in lahko te vrstice spustite, sam moram malo pojamrat. Tak sem utrujena, da se mi kr vrti in blešči pred očmi. Čaka nas pa še praznovanje Tijinega RD in en kup opravkov še imam prej. Nika je tečna za znoret in se je celo pot od Lj do doma drla ko sraka, doma je pa spala lih 15 minut. Od jutra! user posted image Tak da ne vem... Tija teži za prstne barve, ma za to res ni časa zdej. Nika bi se sam nosla.... Moj je še slabši, ker tud ni veliko spal ponoč... Ah naj gre vse nekam.

user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  zate. Zgleda, da je danes nekaj v zraku, ker jaz sem se tudi zbudila z migreno, pol mi je še slabo ratal od tega in sem se sklanjala nad wc in upala, da bi bruhala, ker bi se potem verjetno bolje počutila. K sreči je vsaj Jure danes nenormalno dobre volje in se sam igra, tako da nimam veliko dela z njim. Evo, pa sem še jaz malo pojamrala, včasih nam pripada ta pravica user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
16.11.2009 13:28:22   
pocka
ve kar jamrajte, saj zato pe je ta forum,da si malo ventile spucamo, pa pojamramo...user posted image user posted image user posted image , da bosta spet obe polni energije

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
16.11.2009 13:30:50   
pocka
joj, ful  me ima,da bi pri hobby art naročila par stvari,pa se bojim,da mi bo moj vrat zavil, ker stalno nekaj nabavljam... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pocka -- 16.11.2009 13:31:07 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
16.11.2009 13:33:00   
Najaa

joj, ful  me ima,da bi pri hobby art naročila par stvari,pa se bojim,da mi bo moj vrat zavil, ker stalno nekaj nabavljam... user posted image user posted image

user posted image Si me nasmejala zdej.

Hvala za tolažbo, zate feliša pa tud ena user posted image da glavobol čim prej mine. Če me zvečer ni na FB, sem padla v postlo in smo na vezi preko smsov. Za jutri mislim.
pocka, tebi bo uspelo jutri popoldan? Boš mela kaj časa, da se malo vidimo?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
16.11.2009 13:37:18   
KOKICA32
Najaa- kaj pa vem, takšni rdeči, kot mozoljčki, okrog popka in lulčija jih ima največ. 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
16.11.2009 13:51:14   
pocka

Hvala za tolažbo, zate feliša pa tud ena user posted image da glavobol čim prej mine. Če me zvečer ni na FB, sem padla v postlo in smo na vezi preko smsov. Za jutri mislim.

ja no,čista resnica, že tako grem jutri za cunjice zapravljat, če grem pa na hobby stran, pa vem,da se ne bom mogla kontrolirat...saj imam v mislih samo kakih 20 €,ampak pol pa hitro 50 rata, to pa pol ni več dobro za moje zdravje in partnerske odnoseuser posted image user posted image user posted image

za jutri sem pa glih na FB pisala, da bom še videla, jaz itak pred 15 uro,ne bom mogla priti verjetno, tako,da vprašanje,če boste sploh še tam,ali pa,glede na to kakšne čveke steuser posted image ...odvisno je pa tudi od Blaža,ker če bo ful smrkav,pol raje ne bom hodila,da koga ne nalezemo,ker nebi rada,da ste pol jezne nameuser posted image

Naslednjič se pa pri nas dobimo, a velja?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
16.11.2009 13:57:42   
mama_milchy

ja no,čista resnica, že tako grem jutri za cunjice zapravljat, če grem pa na hobby stran, pa vem,da se ne bom mogla kontrolirat...saj imam v mislih samo kakih 20 €,ampak pol pa hitro 50 rata, to pa pol ni več dobro za moje zdravje in partnerske odnoseuser posted image user posted image user posted image

za jutri sem pa glih na FB pisala, da bom še videla, jaz itak pred 15 uro,ne bom mogla priti verjetno, tako,da vprašanje,če boste sploh še tam,ali pa,glede na to kakšne čveke steuser posted image ...odvisno je pa tudi od Blaža,ker če bo ful smrkav,pol raje ne bom hodila,da koga ne nalezemo,ker nebi rada,da ste pol jezne nameuser posted image

velja, samo nas ne bo zdaj 2tedna doma user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
16.11.2009 13:59:21   
mama_milchy
Drage moje, meni Lea spi od 11:30 in mi je sumljivo user posted image . Upam, da kej ne zakuha ko čisto malo pokašljuje, bomo vidli kdaj ustane, pa jo bom hitro ˝pregledala˝

Neposredna povezava do sporočila: 2562
16.11.2009 14:02:05   
pocka
mamaM - bomo počakale,da se vrneš, pa se pol en dan dobimo!user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2563
16.11.2009 14:13:54   
PERSIDA

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa si včasih mislim ,da sem edina.Enega stavka sem si zapomnila "tudi najboljšim se zgodi",tak,da ......Jaz pravim hb ,da še vas mam ,ker drugač ne vem komu bi jamrala.Samo čist zares.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
16.11.2009 14:15:53   
PERSIDA

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi pri vas lezete za namiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2565
16.11.2009 14:18:10   
PERSIDA

Persida; super mami si user posted image user posted image user posted image svaka ti čast; nikoli ne jamraš kako ti je težko pa tko ampak vse narediš se mi zdi z veliko volje pa še nas na RR in FB nasmejiš; bravo mami user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No tu pa tam me malo zmanjka,pa pol pojamram.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2566
16.11.2009 14:20:58   
Najaa

Ma ja, glede denarja te razumem. Hitro se načrtovani znesek podvoji ali potroji. user posted image

Upam, da vama jutri rata drugače pa nasl. pri tebi, velja.user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
16.11.2009 14:21:15   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa si včasih mislim ,da sem edina.Enega stavka sem si zapomnila "tudi najboljšim se zgodi",tak,da ......Jaz pravim hb ,da še vas mam ,ker drugač ne vem komu bi jamrala.Samo čist zares.

Edina?? user posted image user posted image user posted image Vic stoletja. Smo kar vse na istem, ene bolj druge manj.
No saj sem že boljše kakor malo pojamram. Dam ven iz sebe in tud utrujenost mal skopni.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
16.11.2009 14:39:54   
trinity22
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image  zate. Zgleda, da je danes nekaj v zraku, ker jaz sem se tudi zbudila z migreno, pol mi je še slabo ratal od tega in sem se sklanjala nad wc in upala, da bi bruhala, ker bi se potem verjetno bolje počutila. K sreči je vsaj Jure danes nenormalno dobre volje in se sam igra, tako da nimam veliko dela z njim. Evo, pa sem še jaz malo pojamrala, včasih nam pripada ta pravica user posted image

za vaju obe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče je tak dan ... pri nas je zaenkrat še lepo vreme in sva bili do zdaj zunaj ... plavanje, kava, druženje, kosilo, sprehod, sprehod s trinom no sedaj pa sva doma ... Tiana se sama igra v stajici, mami pa tuki čepiuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
16.11.2009 14:42:27   
trinity22

user posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2570
16.11.2009 14:55:49   
pocka
tu je pa tako depresivno vreme,da je jojuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
16.11.2009 15:01:58   
mama_milchy

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Persida; super mami si user posted image user posted image user posted image svaka ti čast; nikoli ne jamraš kako ti je težko pa tko ampak vse narediš se mi zdi z veliko volje pa še nas na RR in FB nasmejiš; bravo mami user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No tu pa tam me malo zmanjka,pa pol pojamram.user posted image

ampak zelo malo, pa super si; user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
16.11.2009 15:02:07   
mama_milchy

mamaM - bomo počakale,da se vrneš, pa se pol en dan dobimo!user posted image

jeeee, super; pridemo enkrat okoli 4.12. al 5.12. nazaj, pol se pa lahko dobimo;
veseli december user posted image user posted image user posted image user posted image

sej se ve lahko vmes kej dobite, ni panike

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
16.11.2009 15:18:49   
Nina00

user posted image

VSE NAJBOLJŠE!

Neposredna povezava do sporočila: 2574
16.11.2009 15:40:18   
Najaa

tu je pa tako depresivno vreme,da je jojuser posted image

a ne? kr za zjokat. user posted image

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......