Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka joj, ful me ima,da bi pri hobby art naročila par stvari,pa se bojim,da mi bo moj vrat zavil, ker stalno nekaj nabavljam... Si me nasmejala zdej. Hvala za tolažbo, zate feliša pa tud ena da glavobol čim prej mine. Če me zvečer ni na FB, sem padla v postlo in smo na vezi preko smsov. Za jutri mislim. pocka, tebi bo uspelo jutri popoldan? Boš mela kaj časa, da se malo vidimo? ja no,čista resnica, že tako grem jutri za cunjice zapravljat, če grem pa na hobby stran, pa vem,da se ne bom mogla kontrolirat...saj imam v mislih samo kakih 20 €,ampak pol pa hitro 50 rata, to pa pol ni več dobro za moje zdravje in partnerske odnose za jutri sem pa glih na FB pisala, da bom še videla, jaz itak pred 15 uro,ne bom mogla priti verjetno, tako,da vprašanje,če boste sploh še tam,ali pa,glede na to kakšne čveke ste ...odvisno je pa tudi od Blaža,ker če bo ful smrkav,pol raje ne bom hodila,da koga ne nalezemo,ker nebi rada,da ste pol jezne name Naslednjič se pa pri nas dobimo, a velja? Ma ja, glede denarja te razumem. Hitro se načrtovani znesek podvoji ali potroji. Upam, da vama jutri rata drugače pa nasl. pri tebi, velja.
|