Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 8:26:31
|
|
|
|
pocka
|
Morgen! Spali bolj na obroke, zdaj sem pa sama z otroci doma, se malo igramo...zunaj je pa taka megla,da še skozi okno nič ne vidimo. Smo že par dni v bajti, mi že malo manjka kak sprehod. Taja je že boljša, jo imam sicer danes še doma, preventivno, jutri pa bo šla verjetno že v vrtec. trinity - lepo plavajta čestitke današnjim slavljenčkom!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 8:27:11
|
|
|
|
pocka
|
najaa - a letos tudi šivaš punčko iz cunj za v vrtec?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 9:09:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka najaa - a letos tudi šivaš punčko iz cunj za v vrtec? A se je že začelo? Tije ni zdaj v vrtcu in nič ne vem. Drgač pa bom ja, to mi je pa tak fajn delat. Imam še kroj od lanske oblekice.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 9:21:26
|
|
|
|
spps
|
alora! Kako ste kaj?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 9:31:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober dan.Vikend minil kot ,da ga ni bilo .Atija smo komaj v soboto zvečer videli danes ,pa šiba za Švedsko. Nič kaj novega drugač spim še vedno za en lep kup d*eka .Ponovno spet na dve uri budnica danes ne vem ,če me nebo pičlo in dobi kravje mleko. Najaa bolj hočem prit pit bolj mi ne rata .Mogoče me za rojstni dan preseneti. tasa - sliko si mi pozabla tu pustit (je celo noč jo isko po stropu ,pa je ni blo ) Lepo plavajta.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 9:32:30
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps alora! Kako ste kaj? A ti še dihaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 9:36:00
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: pocka najaa - a letos tudi šivaš punčko iz cunj za v vrtec? A se je že začelo? Tije ni zdaj v vrtcu in nič ne vem. Drgač pa bom ja, to mi je pa tak fajn delat. Imam še kroj od lanske oblekice. ja, do petka je rok, jaz se pa nekaj cincam, moram danes sešiti obleko,pa lase narediti...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 9:40:32
|
|
|
|
pocka
|
o persida, ma ti si res dobra,da si za vse sama, no ja,saj ne,da imaš izbiro, ampak vseeno vsaka ti čast!!! Zdaj sem dala Blažu prvič jogurt za probat in je zmazal cel lonček. Ave že dajete jogurte in skutice otročkom? Jaz sem čisto zmedena glede tega,ker Taji sem lahko dala te zadeve zelo pozno,ker je bil sum na alergijo na KM, zdaj pa pri B. ne vem kdaj lahko začnem. Zdaj je pa še en plasmon dobil za grickat in je ceeeel od keksa , ampak tako gode zraven,da mu ne morem kaj,da mu ga nebi dala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 10:00:48
|
|
|
|
Nina00
|
Dober dan! Pri nas smo vsi že zdravi, le Brin vstraja pri zamašenem nosu, zaradi katerega se zbuja ponoči in je tudi čez dan slabovoljen. Danes pa se je zbudil še z zapacanim učkom Trenutno ima celo 5 minut dobre volje, sicer pa včasih še na rokah ni dobro, kaj šele na tleh. Še najboljše je zunaj v vozičku, tako da držim pesti, da nama bo uspelo it ven še pred dežjem. Pa tako kot ste ene že pisale, mu sedaj bolj sede mleko, kot GH. No, sadje še kar gre, ker sicer pa ne vem od kod bi toliko mleka kar naenkrat potegnila Sedaj že pošteno pogrešam čvekanje tule gor. Pa saj bo kmalu boljše in bom lahko spet več čvekala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 10:39:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan! KAko kaj? Pri nas vse po starem, le da imamo spet neke izpuščaje po ličku in telesu. Sumim kako alergijo in sicer na en čaj od Milupe, ki vsebuje tudi pomarančo, šipek,... Pil ga je dva dni, pa se je začelo z rdečo ritko, danes pa že kar izpuščaji. Danes še počakam, jutri pa kličem P.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 10:50:54
|
|
|
|
mama_milchy
|
danes praznujeta MAKS in LEA, čestitke za 8. mini rojstni dan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 10:58:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy danes praznujeta MAKS in LEA, čestitke za 8. mini rojstni dan
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 11:29:02
|
|
|
|
mama_milchy
|
Dan, kako ste, pupe moje? Mi OK, vsi sicer neki malega šmrcamo ma nič resnega; no, mami se še drži; drugače vreme je za en K.... čisto da malo ampak dovolj da ga sračka.... Obroki čez dan, mislim, da je Lolita al ena spraševala; pri nas je nekako takole 4 dojenje 8 mlečni obrok (lino zadeve - jih delam z AM) 11 sadje 14 kosilo 17 jogurt-skuta 19 kaša za lahkonoč in 21 dojenje med sadjem in kosilo je tudi dojenje, pa včasih popoldan namesto jogurta, skute; ure pa so nekje okvirne odvisno od dneva in če pohajamo ali smo doma; spije pa cca 150-180 ml tekočine čez dan (hipp sokci in čaji) zgoščevanje sadne kašice: piškotek, skuta, trdo-mehko sadje kombiniram ste oddali glasove danes???? Persida; super mami si svaka ti čast; nikoli ne jamraš kako ti je težko pa tko ampak vse narediš se mi zdi z veliko volje pa še nas na RR in FB nasmejiš; bravo mami pocka; jaz Lei dajem jogurtke, skutke samo ne lih vsak dan; sem ji pa dala KM in je boga bila takoj pikčasta, je trajalo ene 2dni tko da zdaj linote in hipp kašice delam kr z AM; in kaj boste kaj počele danes, pa še vreme je smotano.....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 11:42:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps alora! Kako ste kaj? A ti še dihaš? na škrge
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 11:43:17
|
|
|
|
pocka
|
MamaM - hvala, saj jaz tudi ne mislim zaenkrat dajati blažu vsak dan skutic in tega, je pa fajn premeba v jedilniku,ker se mi zdi,da skozi eno in isto je . Super,da je Žiga že ok, pri nas je isto, Taja je že dobra,samo šmrka še, pa Blaž seveda tudi,je pobral od nje...tako,da samo še za robce delamo Pri nas trenutno kuhamo, Taja je šla k babi za pol urce, Blaž spi, ampak se je njegov 15 minutni počitek zavlekel že na 2 uri,tako,da po kosilu ne bom imela nič časa zase, se bosta samo zamenjala s Tajo , jaz pa kuham kosilo, bomo imeli kremno juho iz brokolija, Blažu bom dala notri malo riža,pa bo imel kosilo, midve s Tajo bova pa še konjski golaž z njoki. Popoldne pa gremo na en obisk,da si malo dan popestrimo od tega dolgčasa zunaj. šibam, Blaž se je zbudil...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 11:45:51
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka o persida, ma ti si res dobra,da si za vse sama, no ja,saj ne,da imaš izbiro, ampak vseeno vsaka ti čast!!! Zdaj sem dala Blažu prvič jogurt za probat in je zmazal cel lonček. Ave že dajete jogurte in skutice otročkom? Jaz sem čisto zmedena glede tega,ker Taji sem lahko dala te zadeve zelo pozno,ker je bil sum na alergijo na KM, zdaj pa pri B. ne vem kdaj lahko začnem. Zdaj je pa še en plasmon dobil za grickat in je ceeeel od keksa , ampak tako gode zraven,da mu ne morem kaj,da mu ga nebi dala mi smo že začeli z jogurti. Najprej z navadnim 3,2 MU, v katerega sem vmešala sadje, zadnjič sem mu dala navadni jogurt iz lončka Slim&Vital, zdaj sem pa odkrila od Ljubljanskih mlekarn Bio probiotični jogurt in mu dajem še tega. Skutko pa tudi imam v hladilniku in čaka, da jo pograbim
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 11:45:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Pri nas smo vsi že zdravi, le Brin vstraja pri zamašenem nosu, zaradi katerega se zbuja ponoči in je tudi čez dan slabovoljen. Danes pa se je zbudil še z zapacanim učkom Trenutno ima celo 5 minut dobre volje, sicer pa včasih še na rokah ni dobro, kaj šele na tleh. Še najboljše je zunaj v vozičku, tako da držim pesti, da nama bo uspelo it ven še pred dežjem. Pa tako kot ste ene že pisale, mu sedaj bolj sede mleko, kot GH. No, sadje še kar gre, ker sicer pa ne vem od kod bi toliko mleka kar naenkrat potegnila Sedaj že pošteno pogrešam čvekanje tule gor. Pa saj bo kmalu boljše in bom lahko spet več čvekala za Brinčka, da boste kmalu zdravi! Pa na čveku tudi manjkaš
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 11:46:02
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy danes praznujeta MAKS in LEA, čestitke za 8. mini rojstni dan
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 11:47:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps alora! Kako ste kaj? A ti še dihaš? na škrge pridi se večkrat na rr spočit
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 11:47:15
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!!! Mi smo že iz plavanja, zdej pa hiter kosilo potem pa še morda kakšen sprehod Se slišimo kaj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 11:47:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy danes praznujeta MAKS in LEA, čestitke za 8. mini rojstni dan čestitke slavljencema
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 11:52:49
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Živjo!!! Mi smo že iz plavanja, zdej pa hiter kosilo potem pa še morda kakšen sprehod Se slišimo kaj bravo športniki , a pri vas je lepo vreme??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 11:57:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps alora! Kako ste kaj? A ti še dihaš? na škrge pridi se večkrat na rr spočit kaj naj rečem- nekak mi zmanjkuje časa, pa še izpiti se bodo kmal začeli tak,da...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 12:20:34
|
|
|
|
pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps alora! Kako ste kaj? A ti še dihaš? na škrge pridi se večkrat na rr spočit kaj naj rečem- nekak mi zmanjkuje časa, pa še izpiti se bodo kmal začeli tak,da... pridna si!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 13:07:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: spps alora! Kako ste kaj? A ti še dihaš? na škrge pridi se večkrat na rr spočit kaj naj rečem- nekak mi zmanjkuje časa, pa še izpiti se bodo kmal začeli tak,da... pridna si!! še ne,haha
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......