|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
16.11.2009 18:52:20   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

hey user posted image ,

evo danes sem imela pregled. Drugače je vse ok, edin malo beljakovin sem imela v urinu, pa majčkeno visok pritisk. Drugače pri spolu ostaja isto, nam nič ni zraslouser posted image  Ima pa naša pikica pri 24 tednih malo manj kot 700g.

user posted image  za pregled. Sm mislila, da si čist na ns pozabila. Čim te ni, je kle ful pust user posted image
Pa še neki, jutri imava obe 25 tednov staro pikico, tko da ni več 24.
Kar se pa pritiska tiče - a si ga meriš? Glej, če maš še beljakovine in povišan pritisk ni lih fajn. 

Ja ga imam in imam doma zmeraj normalnega, tko da je po vsej verjetnosti sam sindrom bele haljeuser posted image

Dokler je doma ok, sm pa tudi jest pomirjena. Čeprav mi ni jasno, zakaj nas je pred dr. strah user posted image  Bi prej rekla, da se nas morjo oni zdej bat, ne mi njih user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
16.11.2009 18:55:02   
rožca26
user posted image

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), KRAJ PORODA 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image     LJ
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 36 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image         MB
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image         PO

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )          user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )           user posted image          JE

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image              

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image           LJ

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image        KR
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )              user posted image        LJ       
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image           LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )      user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,              (1.user posted image )          user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image         LJ

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )          user posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image
user posted image  Maja.Gal, 27 let            (2.user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image         NM

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (1.user posted image )              user posted image             

SKUPAJ NAS JE 82 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 19
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 16
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 48

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
16.11.2009 18:56:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Me pa zanima predvsem kakšna je porodna bolečina? Mogoče ve katera, ki je že rodila, povedat, opisat,...

vsaka ma drugačno. Če te pa zanimajo popadki ... men je moja mama rekla, da je tko, kot če bi hotu it na ta veliko potrebo pa ne morš user posted image
Tukej pameti ne bom solila, ker še nism bila v tem. Sm mogla kr po hitrem postopku na CR - brez oklevanja.

Jah rožca jst se pa kar strinjam z tvojo mamo. Sploh o veliki potrebi. user posted image user posted image  To je tko kot da te tišči " srat" - ups malo grd izraz - ampak ne smeš.

Drugače pa glede bolečine, mislim da je veliko žensk pripravljeno na bolečino med porodom, malo pa po njej, Sploh če si šivan. Potem hodiš ziher dva tedna ko raca, da o bolečini ne govorimuser posted image user posted image .

No glede bolečine med samim porodom, meni prvih 5 ur popadki so boleli, vedanr ni bilo hudo ta zadnjo uro ko pa so bili tisti tapravi popadki za srat - jah tisti ti pa dajo vetra.

Aja pa baje umetni popadki bolj bolijo kakor naravni. No jst se s tem strinjam.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4103
16.11.2009 18:59:08   
rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Me pa zanima predvsem kakšna je porodna bolečina? Mogoče ve katera, ki je že rodila, povedat, opisat,...

vsaka ma drugačno. Če te pa zanimajo popadki ... men je moja mama rekla, da je tko, kot če bi hotu it na ta veliko potrebo pa ne morš user posted image
Tukej pameti ne bom solila, ker še nism bila v tem. Sm mogla kr po hitrem postopku na CR - brez oklevanja.

Jah rožca jst se pa kar strinjam z tvojo mamo. Sploh o veliki potrebi. user posted image user posted image  To je tko kot da te tišči " srat" - ups malo grd izraz - ampak ne smeš.

Drugače pa glede bolečine, mislim da je veliko žensk pripravljeno na bolečino med porodom, malo pa po njej, Sploh če si šivan. Potem hodiš ziher dva tedna ko raca, da o bolečini ne govorimuser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Ja, ene pa špika tm v križu čist skoz ... ene pa tako hudih popadkov baje nimajo user posted image

Jest jih zagotovo nism mela user posted image user posted image user posted image

To sm pa tudi že slišala, da umetni bolj bolijo kot naravni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
16.11.2009 19:07:05   
Anonimen
Drugače pa punce brez skrbi med samim porodom. Meni je sestra pri mojem G rekla, vi samo babico poslušajte pa bo vse ok. In je res bilo. Babica je bila zlata vredna. Večino poroda je ona dala skoz, tako da porodničarji so več ali manj tam bolj za okrasuser posted image user posted image .

Drugače pa jst tudi z G na Ptuju, nisem imela nobenih problemov razen z enim čudakomuser posted image user posted image . Dr.Giorgijev!!!!
Njega se pa rajš izogibam. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4105
16.11.2009 19:09:00   
Taska74
Zdravo,

ve ste pa res pridne, vas komaj z branjem dohajam, kaj šele, da bi kaj napisala user posted image .

Mene pa prvič popadki niti na koncu niso preveč boleli (ali pa sem bila preveč munjena od kisikove maske). Ko je babica rekla, da bo treba zdaj pa otročka spraviti ven, sem bila čisto presenečena, da je bilo to to in je konec že blizu. Tako da se ne preveč bati, pa je po mojem večja verjetnost, da bo šlo vse OK. Aja, prvič sem rodila v Ljubljani, pa tudi sedaj nameravam.

Me pa zanima, ali katera ve, koliko časa velja potrdilo za user posted image , da je lahko prisoten pri porodu? Se malo bojim, da bova morala še enkrat v šolo, pa naju nič ne mika.

Pozdravčke!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
16.11.2009 19:14:58   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Taska74

Me pa zanima, ali katera ve, koliko časa velja potrdilo za user posted image , da je lahko prisoten pri porodu? Se malo bojim, da bova morala še enkrat v šolo, pa naju nič ne mika.

3 leta zagotovo drži. Eni pa pravjo 5 let. Ne vem točno, sam za 3 leta pa zagotovo drži.

(odgovor članu Taska74)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
16.11.2009 19:15:31   
Anonimen

Uf to pa ne bi vedla, ker pri nam na ptuju tega potrdila sploh ne rabiš, ampak plačaš pač tistih par eur prisotnosti in to je vsa umetnostuser posted image user posted image

(odgovor članu Taska74)
  Neposredna povezava do sporočila: 4108
16.11.2009 19:17:21   
rožca26
Aja, Taska - pa večkrat se kej oglasi, da sporočiš kako in kaj.

Sandrica - medtem, ko so ti net popravljal, si ti praznovala roj. dan. Sem ti voščila, ne vem pa če si voščilo uspela prebrati, zato ti še enkrat želim vse naj naj, mirno nosečnost in zdravega user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
16.11.2009 19:21:15   
Anonimen
čuj ti rožca a boma danes tudi kakšno debato udarle, da še par strani naklofama????

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4110
16.11.2009 19:24:20   
rožca26

čuj ti rožca a boma danes tudi kakšno debato udarle, da še par strani naklofama????

Ni problem. Sam povej mi o čem bi rada, da debata teče user posted image
Včer sva mal šefe skritizirale. Kaj bo pa dons na repertuarju?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
16.11.2009 19:27:13   
strumf
čav čav punce. vidim da je kljub slabemu vremenu debata dobro teklauser posted image . sem mislila da bo obdobje velike energije dolgo trajalo, pa me sedaj že drugi teden pobira spanec, ko pridem domov. in to tako hudo, da zaspim oreng kar za uro in pol do dve-katastrofauser posted image .
super, da mam kosilo že kuhano- tašča, stara mama so doma in da dragi pride domov, ko se jaz že naspim. drugače ne vem kako bi vse zmogla.  sem zlo utrujena. mi je G dala železo, pa ga zdej pijem, pa sem bolj utrujena ko pa prej user posted image .

kar se tiče poroda, se nekako nagibam kar naravnemu. upam da bom imela naravne popadke, drugače pa naj me nafilajo z umetnimi, da gre prej ven user posted image .  dragi bo proti koncu menda zunaj čakal, ker bi menda imeli več dela z njim potem ko pa z mano in otrokom user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
16.11.2009 19:30:49   
Anonimen

Daj mi povej, ste že shodili? Pr nas bomo vsak hip.
Drugače imamo pa jutri cepljenje. Upam sam, da ne bomo spet kej fasali, kot nazadnje

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4113
16.11.2009 19:33:24   
Taska74

Sandrica - medtem, ko so ti net popravljal, si ti praznovala roj. dan. Sem ti voščila, ne vem pa če si voščilo uspela prebrati, zato ti še enkrat želim vse naj naj, mirno nosečnost in zdravega user posted image

Bom poskusila, obljubim, ampak imam v službi ves čas tako norišnico, da se komaj dohajam. Mislim, da bo treba počasi malo upočasniti tempo... Sicer pa upam, da smo vse, ki se ne oglašamo, v redu. Če ne bi bile, bi že prišle kaj pojamrat user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
16.11.2009 19:33:50   
Zvezdici
Evo mene doma.
Sem bila na faksu zdaj, pa končno spet mal gretja doma.

Moram, pa reči da sem kar žalostna zaradi vsega kar se dogaja pri meni. Sem ubistvu čisto zgubljena user posted image .

Se, pa probam zamotit in vseeno veseliti petkovega pregleda.

sara - user posted image user posted image Za pregled. Pa vseeno se malo čuvaj, kljub temu, da je pritisk doma normalen.

Rožca  - še mal, pa bo ncis user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
16.11.2009 19:38:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Jst ga tudi gledam, tak da nas je že 6user posted image user posted image  (2 plus 2 plus 2 je 6)

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 4116
16.11.2009 19:42:35   
Zvezdici
Haha sara.
No nas bo vseh 6 dans gledal user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
16.11.2009 19:46:37   
Anonimen

Haha sara.

ja, edin če se bo še Živa odločila vstat  pa bo še ona gledala NCIS. Ma zadnje cajte ga kr sračkauser posted image user posted image  Čedalje bolj domnevam, da tuki se pa res ni mogla po men vržtuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
  Neposredna povezava do sporočila: 4118
16.11.2009 19:50:32   
rožca26

Drugače imamo pa jutri cepljenje. Upam sam, da ne bomo spet kej fasali, kot nazadnje

user posted image  Bravo. Pri nas pa še nič ne kaže na to user posted image  Ampak, sej ma čas ... bo dejansko šele čez 14 dni 1 leto star user posted image  Pa naš je bolj len ... se mu ne da hodit, če mu ni treba. Je frajer, se rajši nosi user posted image  Mami je pa pol nesramna pa ga sploh ne šljivi. user posted image
Jutr se bomo pa po vsej verjetnosti tudi mi cepili. Prejšnji teden ni šlo, ker je bil še mal bolanček, zdej se pa nekak drži. Upam, da ponoč ne bo kaj dobil. Čeprov se  ne bi čudila v tem letnem času in glede na to kaj se nam dogaja že od 20. okt. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
16.11.2009 19:52:35   
rožca26

Haha sara.

ja, edin če se bo še Živa odločila vstat  pa bo še ona gledala NCIS. Ma zadnje cajte ga kr sračkauser posted image user posted image  Čedalje bolj domnevam, da tuki se pa res ni mogla po men vržtuser posted image user posted image

A ti že spi? Kdaj pa hodita vidve zvečer spat? Kdaj ponavadi vstajate?
Še neki mi povej ... kako ji ti postrižeš nohtke na roki in predvsem na nogi? Pri nas ne rata niti takrat ko spi ... mislim, se moram kar namučit, da mu jih v spanju ustrižem user posted image  Tamal vse čut pa pol brca k utrgan.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
16.11.2009 19:52:39   
Zvezdici
Ja upam, da boste imeli mirno noč.
Pa da tudi pol ne bo kaj pokasiral!

user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
16.11.2009 19:55:06   
rožca26

Evo mene doma.
Sem bila na faksu zdaj, pa končno spet mal gretja doma.

Moram, pa reči da sem kar žalostna zaradi vsega kar se dogaja pri meni. Sem ubistvu čisto zgubljena user posted image .

Se, pa probam zamotit in vseeno veseliti petkovega pregleda.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  oh božica. A ga tvoj spet sračka? Kaj je narobe? Dej se kr zaupi teti Tini (rožci26).
Ti sam lepo misli na petek, pa bova še takrat kakšno na to temo rekle.

Ja, komaj čakam. Pol me pa 1 uro ni, ker se ta čas tudi tamal umirja in gre spat. 

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
16.11.2009 19:56:31   
Anonimen

user posted image  Bravo. Pri nas pa še nič ne kaže na to user posted image  Ampak, sej ma čas ... bo dejansko šele čez 14 dni 1 leto star user posted image  Pa naš je bolj len ... se mu ne da hodit, če mu ni treba. Je frajer, se rajši nosi user posted image  Mami je pa pol nesramna pa ga sploh ne šljivi. user posted image
Jutr se bomo pa po vsej verjetnosti tudi mi cepili. Prejšnji teden ni šlo, ker je bil še mal bolanček, zdej se pa nekak drži. Upam, da ponoč ne bo kaj dobil. Čeprov se  ne bi čudila v tem letnem času in glede na to kaj se nam dogaja že od 20. okt. user posted image

Sej jst se pr nam niti ne sekiram kdaj bo. Bo že ko bo. Čeprav je pa zadnje čase kar navdušena nad hojo. Bi sam hodila pa gor se dvigovala itd..... No moja je bila tut taka pred kratkim, zdej pa ko je ugotovila, da bo sama prej nekam prišla, kakor z mano, je pa čist navdušenauser posted image user posted image  Da ne govorim o tem, kako je danes naredila štalo v kopalniciuser posted image user posted image  

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4123
16.11.2009 19:57:35   
rožca26

Bom poskusila, obljubim, ampak imam v službi ves čas tako norišnico, da se komaj dohajam. Mislim, da bo treba počasi malo upočasniti tempo... Sicer pa upam, da smo vse, ki se ne oglašamo, v redu. Če ne bi bile, bi že prišle kaj pojamrat user posted image .

Kaj pa delaš?
Pa pri nas, na tej temi zlo mal jamramo. Moram rečt. Beri en mesec prej, boš vidla da vsak dan vsaj ena potarna al se pa krega user posted image  Mi je zato tok bol bit pri marčevkah.
Pa jest sm tudi mnenja, da boš mogla mal izprešt. Že zaradi vajinega zdravja.

(odgovor članu Taska74)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
16.11.2009 19:59:00   
rožca26
Kaj je pa kvačkala v kopalnici? user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?