|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
16.11.2009 11:16:39   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ma kakšen zavod, na disciplinsko pol pa dalje (sm če bi kej pomagala user posted image , eni se znajo dobr zvlečt) ja katastrofa pa kot da bi oni manj plačano dobili če bi napisali bolniško. Nebom se razburjala, mi je dvignlo pritisk na 1200. Ja rožca res mam srečo za takega G, prej je delou v Lj P in je (baje) zelo dobr zdravnik, usi ga hvaljo, tut men je zakon, sm mal bl gobčen bi biu lahko, on tko zavzeto dela svoje delo da ni tistga sproščenga pogovora med nama - sej mislm da se sm men tko zdi, sm tut js mal sramežljiva, k se use okol mene dogaja, drgač pa vrjamm da je v privat življenju tko fejst kukr pr svojem delu. 

Oh, sej ne rečem, da tudi jest nism do sedaj mela dobre G., sam tist k se mi je pa pred dobrim tednom zgodil, mi je pa pritisk dvignilu. Zato sm pa zgleda tolk burno odpisala na ta post od ene februarčice.
Je moja tudi bolj mal zgovorna ... enim to paše, večini pa ne, pa to lih ni ok. Sej veš, če ti kej pozabiš vprašat/oment, to velja tudi za G. Pa ne rečem, je Pušenjak mojo G ful hvalu kolk je natančna, sam to ne pomen, da bo kej več naredila kot mora. delajo po liniji najmanjšega odpora, pol se pa v P derejo nate kuga si mislil, da se zdej to dogaja user posted image
Poznam tak primer . . . ga je doživela od kolegice cimra iz P. O tem kdaj drugič, ko bomo že proti koncu nosečnosti. Je bolj delikaten primer.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
16.11.2009 11:18:15   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Sem mislila, da imaš izven P.
Ker drugače dela tukaj pri nas v centru kjer sta tudi Reš - a. Sem upala, da imaš tukaj, ker jst tuki živim. user posted image

A si točno iz centra? Jest sm pa mislila, da si iz Šiške user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
16.11.2009 11:20:44   
rožca26
user posted image

user posted image  

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), KRAJ PORODA 

1.3.2010
user posted image
cestnidrikač, 24 let      (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image              

user posted image W.W., 28 let                ( 1.user posted image )         user posted image
user posted image  Petra, 24 let               (1.user posted image )             user posted image
user posted image  nivs                            (?user posted image )              user posted image

2.3.2010

user posted image puma23                       (1. user posted image )             user posted image
user posted image rožca26, 26 let            (2. user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image      LJ
user posted image sara2007,22let           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image     PTUJ
user posted image  3vid, 29 let                 (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image

3.3.2010
user posted image
LaMay, 34 let             (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image     

user posted image Tjasa27                        (1.user posted image )               user posted image     LJ
user posted image Luskan, 38 let              (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Tinkarčica                    (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

4.3.2010
user posted image Pooh, 30 let                 (1.user posted image )              user posted image
user posted image  Tina50, 26 let               (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image                 

user posted image  7lina7, 36 let                (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image         MB
user posted image  Rocio, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image
user posted image  Nežka                          (3.user posted image , 2user posted image user posted image ) user posted image

5.3.2010
user posted image
aygo, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image *naca*, 24 let              (1. user posted image )              user posted image

user posted image  jennyabc                      (?user posted image ,?user posted image )        user posted image

7.3.2010
user posted image
lindy, 27 let                  (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image   
user posted image maša06, 28 let             (3.user posted image ,?user posted image )        user posted image       

user posted image filip in jovana                (1. user posted image )              user posted image
user posted image silamrilion, 24. let         (2.user posted image ,?user posted image )        user posted image                          

user posted image  vekybel, 28 let             (1.user posted image )               user posted image
user posted image  Manika                         (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted image )user posted image           

8.3. 2010
user posted image
Jessy                            (2.user posted image ,1user posted image user posted image )     user posted image         PO

user posted image  Lucika                          (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  Zoey, 33 let                 (1.user posted image )              user posted image        PO
user posted image  Čmrlika, 29 let             (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image      
user posted image  pea82                           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )   user posted image                   

9.3.2010
user posted image  sanip, 26 let                 (2.user posted image , 1user posted image user posted image ) user posted image

12.3.2010

user posted image skodrana mama           (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

13.3.2010
user posted image  user posted image
crvicek, 32 let          (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image user posted image

15.3.2010
user posted image
Jassika, 33 let               (1. user posted image )          user posted image        
user posted image tia78, 30 let                  (1. user posted image )             user posted image
user posted image lunka1, 29 let                (1. user posted image )           user posted image

16.3.2010
user posted image
valen, 32 let                  (1. user posted image )          user posted image              

17.3.2009
user posted image loti 70, 39 let                 (2 .user posted image ,?user posted image )   user posted image              

user posted image lana70, 39 let                (2.user posted image ,?user posted image )    user posted image
user posted image  stella74                         (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  testianka, 25 let            (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  linalina, 32 let                (2.user posted image ,?user posted image )     user posted image
user posted image  karamela6                     (2.user posted image , 1user posted image user posted image )user posted image
user posted image  lorelaj, 28 let                 (1.user posted image )             user posted image           LJ

18.3.2010
user posted image
aleira, 29 let,                 (2. user posted image ,?user posted image )     user posted image

user posted image anya984, 24 let             (1.user posted image )              user posted image           
user posted image  nosečka24, 24 let,        (?user posted image ,?user posted image )        user posted image        KR
user posted image  Pikapolonica80, 28 let   (1.user posted image )              user posted image       LJ       
user posted image *pupsa*, 26 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image     

19.3.2010
user posted image
andrejka28, 28 let         (1.user posted image )              user posted image
user posted image  errai, 33let                    (3.user posted image ,2user posted image user posted image user posted imageuser posted image           

20.3.2010
user posted image
branka28, 30 let           (2. user posted image ,1user posted image user posted image ) user posted image
user posted image vija vaja,                       (2. user posted image ,?user posted image
     user posted image
user posted image  TejkaPK, 29 let             (1.user posted image )              user posted image  
user posted image  sandrica23                   (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image

21.3.2010
user posted image  malicki                          (2.user posted image ,1user posted image user posted image )  user posted image
user posted image  ursa_p                         (2.user posted image , 1user posted image user posted image  ) user posted image           LJ

22.3.2010
user posted image MijaŠ,                           (2. user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image
user posted image  srečica, 29 let,             (2.user posted image ,1user posted image )      user posted image

23.3.2010
user posted image  ancy.com, 28 let,         (?user posted image ,?user posted image )       user posted image        

24.3.2010
user posted image zvezdici, 21 let,              (1.user posted image )          user posted image        LJ

user posted image  MLADAMAMICA, 23 let   (1.user posted image )            user posted image
user posted image  plamen, 29 let               (1.user posted image )          user posted image         LJ

25.3.2010
user posted image mojcej77, 32let,            (1.user posted image )          user posted image  

user posted image  soni, 32 let,                  (2.user posted image ,?user posted image )  user posted image  

26.3.2010
user posted image  3Sonček3, 20 let,         (1.user posted image )          user posted image          NM
user posted image  Tonjika, 23 let              (1.user posted image ,1user posted image )  user posted image

27.3.2010
user posted image strumf, 27 let                (2.user posted image ,?user posted image )   user posted image
user posted image  sneguljka1, 29 let         (1.user posted image )          user posted image

28.3.2010
user posted image  
Capyka,                       (2. user posted image ,1user posted image )   user posted image
user posted image
Anonimen, 29 let          ( 1.user posted image )            user posted image
user posted image  andra74, 35 let,           (1.user posted image )           user posted image    
user posted image  ursi2                            (2.user posted image ,1user posted image user posted imageuser posted image

29.3.2010
user posted image  ti.ha, 29 let,                  (1.user posted image )             user posted image
user posted image  zini                                (?user posted image ,?user posted image )       user posted image
user posted image  Taska74, 35 let              (2.user posted image ,1user posted image user posted image )user posted image

30.3.2010
user posted image  
MiaSophia,                    (2. user posted image ,?user posted image )    user posted image

user posted image  pinakolada, 28 let         (1.user posted image )            user posted image
user posted image  Maja.Gal, 27 let            (2.user posted image , 1user posted image user posted imageuser posted image         NM

31.3.2010
user posted image  mamika25                    (2.user posted image ,1user posted image )     user posted image
user posted image  meti.v, 27 let               (1.user posted image )              user posted image             

SKUPAJ NAS JE 82 SREČK NOSEČK! user posted image user posted image user posted image

user posted image ŠTEVILO PUNČK user posted image   = 19
user posted image ŠTEVILO FANTKOV user posted image   = 16
user posted image ŠTEVILO PRESENEČENJ user posted image  = 48

z nami so bile

aleunam
nena
marčevka2010
soncek4you

user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, PODČRTANO, Z DRUGO BARVO!!!!! DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
16.11.2009 11:23:46   
3Sonček3
Na napotnici mi piše Porodnišnica Lj. Tko da žal user posted image , pa še moj nestrpni user posted image bo z mano tko da ni šans da se vidmo, če bi bla pa sama bi te pa z veseljem povabla z mano na pregled potem pa še na kakšno tortico user posted image . Še neki me zanima, kaj v materinski knjižici pomeni na 2. strani (upam da mamo use isto) Serološke preiskave pa je spodej razpredelnca pa pod vrsto piše ICT? kaj to pomeni, kaj tukej gledajo? A ma to kakšne veze RHD faktorjem? kr na izvidu mi piše RHD pozitivna, tukej v tej razpredelnici pa pod izvid piše negativen? Sprašujem pa zato kr me je strah te inekcije k jo dobiš če si RHD negativen, sej drgač se ne bojim igel, grem zlo rada kri dat, ampak tole inekcijo se baje u ritko dobi ane (al me je moja mami mal strašila, k ve da se bojim pikanja v ritko)

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
16.11.2009 11:29:21   
rožca26

Na napotnici mi piše Porodnišnica Lj. Tko da žal user posted image , pa še moj nestrpni user posted image bo z mano tko da ni šans da se vidmo, če bi bla pa sama bi te pa z veseljem povabla z mano na pregled potem pa še na kakšno tortico user posted image . Še neki me zanima, kaj v materinski knjižici pomeni na 2. strani (upam da mamo use isto) Serološke preiskave pa je spodej razpredelnca pa pod vrsto piše ICT? kaj to pomeni, kaj tukej gledajo? A ma to kakšne veze RHD faktorjem? kr na izvidu mi piše RHD pozitivna, tukej v tej razpredelnici pa pod izvid piše negativen? Sprašujem pa zato kr me je strah te inekcije k jo dobiš če si RHD negativen, sej drgač se ne bojim igel, grem zlo rada kri dat, ampak tole inekcijo se baje u ritko dobi ane (al me je moja mami mal strašila, k ve da se bojim pikanja v ritko)

Ne vem točno kaj pomeni ICT, vem pa da zagotovo to ni povezano z RHD faktorjem. Pa dobro je, če si ICT neg. - jest sm tudi.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
16.11.2009 11:29:34   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Ker drugače dela tukaj pri nas v centru kjer sta tudi Reš - a. Sem upala, da imaš tukaj, ker jst tuki živim. user posted image

Hehe.. saj si prav mislila.
Ampak tukaj imam center kjer je tudi lekarna, zobozdravnik itd. ter tudi seveda ginekolog. In on tudi tu pri nas dela. Drugače točno to je v Dravljah. Tako, da si kar prav mislila.

sonček - jaz imam tudi tam napisano neg. Tako, da očitno to ni v zvezi s krvno skupino ker sem jaz tudi +. Hmm.. mogoče je to ta coombsov test al kaj? Kaj ugibam, haha user posted image
Ajaa mogoče se gre za ta protitelesa. Ker če bi bla pozitivna bi morala dobiti une tablete, da telo ne zavrne ploda. A sm uganla? user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
16.11.2009 11:31:20   
Zvezdici
http://www.ringaraja.net/forum/m_2468037/mpage_1/key_/tm.htm#2468037

Tukaj več piše.
Sem prav no ja.. na koncu ugibala user posted image . Da se gre za ta protitelesa.
Samo sem pa tudi napisala kr neki ane user posted image .

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
16.11.2009 11:31:40   
rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Hehe.. saj si prav mislila.
Ampak tukaj imam center kjer je tudi lekarna, zobozdravnik itd. ter tudi seveda ginekolog. In on tudi tu pri nas dela. Drugače točno to je v Dravljah. Tako, da si kar prav mislila.

No, lepo user posted image  Jest sm namreč do 10. leta živela v Šiški, na Tugomerjevi v bloku (od tistih blokov je naš bivši edini neprenovljen user posted image )

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
16.11.2009 11:31:53   
lunka1

ICT je indirektni Coombsov test, tudi moj je negativni. Tole sem našla...

Indirektni Coombsov test

Bolezni, ki se je včasih končala s smrtjo novorojenca, danes v tako hudi obliki skoraj ne poznamo več. V Sloveniji imamo dobro razvit sistem profilakse. Vsaki Rh-D pozitivni in Rh-D negativni nosečnici naredimo v začetni nosečnosti indirektni Coombsov test (ICT), s katerim dokažemo prisotnost protiteles. Negativen ICT nam pove, da v materini krvi ni nevarnih protiteles.
V 28. tednu nosečnosti pri Rh-D negativnih nosečnicah ICT ponovimo. Ponovno negativen izvid je ugoden, saj pove, da se mati v nosečnosti ni srečala z antigenom in ni tvorila protiteles. Nosečnica dobi injekcijo imunoglobulina anti-D imenovano RhOGAM.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
16.11.2009 11:32:27   
3Sonček3
če si uganla al pa ne mi je čist useen sm da js ne dobim inekcije u ritko user posted image . Drgač pa rožca  a se koucanje user posted image tut brez AS da zaznat, a je to tko k brcanje sm pač v enakomernih razmakih?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
16.11.2009 11:34:02   
3Sonček3
super zvezdici, si pa zelo hitra z informacijami user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
16.11.2009 11:35:02   
3Sonček3
oprosti lunka nevem zakaj mi je šla zdej zvezdici po glavi, no pa sej se zahvaljujem kr usm trem k ste me lepo pomirile, zdej lahko spet brez skrbi živim svoje življenje user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
16.11.2009 11:36:24   
rožca26

če si uganla al pa ne mi je čist useen sm da js ne dobim inekcije u ritko user posted image . Drgač pa rožca  a se koucanje user posted image tut brez AS da zaznat, a je to tko k brcanje sm pač v enakomernih razmakih?

Ja, kolcanje se da brez AS čutit - je ful smešen user posted image  In ja, je podobno k brcanje, sam je hitro in ritmično

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
16.11.2009 11:36:29   
lunka1
punce, mene pa zanima, a je katera že kaj razmišljala o NAČINU PORODA (naravno, z EA,...).

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
16.11.2009 11:38:49   
3Sonček3
definitivno naravno, če ne bo kakšnih zapletou, na kar pa ne morm vplivat. Protibolečinsko sredstvo bom mela pa kr sabo - user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
16.11.2009 11:41:01   
Zvezdici
lunka - ja jaz sem že razmišlala. In sicer ali ste že slišale za porod z ultivo. Men je ta kr ušeč user posted image . Ampak ne vem če je na voljo v LJ. Katera ve? Drugače, pa sem jaz razmišlala z EA, če bo le možno. Sem, pa pripravljena tudi naravno. Ampak če se da lajšati bolečine, zakaj pa ne.

Kaj pa druge?

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
16.11.2009 11:42:38   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

punce, mene pa zanima, a je katera že kaj razmišljala o NAČINU PORODA (naravno, z EA,...).

Uh,ja, mam še iz prejšnje nosečnosti plane, pa so se mi sesuli user posted image
Jest si resno želim, kot ste po vsej verjetnosti že opazile, rodit naravno (če je le možno brez dodatkov, razen une maske)
Drgač pa bi zelo rada rodila sede - na stolu, ker jest ležat ne moram.
Pa če je le možno bi imela rada svoje popadke
Pa seveda svojga zraven ... sanjam, a neuser posted image user posted image  Mam pri tem težave, ker lahko da skup pade. Sej hoče bit zraven, to ni problem, sam pa prav, da če se kej zgodi (nesreča), on najprej vse to porihta, pol pa se mu mal zavrti user posted image  Joj, na koga bom pa pol jezo stresala user posted image user posted image user posted image ?
Aja, če so pa komplikacije pa nočem rodit na mučenje, rajš ne me pol operirajo. Raje to, kot pa da se 12ur matram, otrok pa še vedno notr.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
16.11.2009 11:43:38   
rožca26

lunka - ja jaz sem že razmišlala. In sicer ali ste že slišale za porod z ultivo. Men je ta kr ušeč user posted image . Ampak ne vem če je na voljo v LJ. Katera ve? Drugače, pa sem jaz razmišlala z EA, če bo le možno. Sem, pa pripravljena tudi naravno. Ampak če se da lajšati bolečine, zakaj pa ne.

Kaj pa druge?

se mi zdi, da ultive ali EA v Lj. ne dajejo oz. nimajo.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
16.11.2009 11:47:39   
lunka1
Ja, tudi jaz ... naravno... Ravno berem eno super knjigo MODROST ROJEVANJA, vam jo vsem resnično priporočam. Notri so napisane izkušnje (večinoma) prvorodk, kako je potekal porod, vse je precej natančno opisano. Potem so opisani načini poroda, nevarnosti vseh medikamentov itd itd.

Jaz se za naraven porod odločam predvsem zato, ker bi bila rada čimdlje na nogah in nočem, da me poležijo v posteljo. Tudi moj bo zraven - jaz sem mu rekla, da vsaj prvo fazo poroda, v drugi - če mu ne bo OK - mu pač ne bo treba, čeprav mislim, da bo moja ribica kar vztrajala in na koncu potočila kakšno solzico...

Kar se tiče ultive - mislim, da so jo prepovedali, ker je notri morfij, ki negativno vpliva na rojenga otroka, baje imajo slabši agpar al kako se že reče tej lestvici življenjskih znakov. Nočem pa nobene strašit...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
16.11.2009 11:52:04   
3Sonček3
Če se le da, rodit naravno, to je moje mnenje, zato ker samo tako občutš use danosti poroda, res da ni lahko ne rečm, ni prijetno kukr nedeljski sprehod po svežem zraku med šumečimi listki, ampak ti pa ostane v spominu in ti ni nikoli žou. Tko js razmišlam. Ene nimajo te možnosti pa si jo zelo želijo, ene majo nizek prag bolečine, pri enih se zaplete, usaka ma svoje. No sej to je samo moje mnenje js nobene ne prepričujem kukr ste se odločle tko boste nrdile.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
16.11.2009 11:52:25   
Zvezdici
Ne za EA vem da je v Lj. Po novicah moje sestrične, ki je rodila v avgustu v Lj.
Samo za Ultivo pa res ne vem.

No ja.. saj kokr bo bo. Glavno, da bo tamala zdrava in, da bo vse štimalo.
Sem tudi na naravno pripravljena. Ubistvu se mi zdi, da se bom odločila šele takrat ko bo treba user posted image .

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
16.11.2009 12:00:02   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Kar se tiče ultive - mislim, da so jo prepovedali, ker je notri morfij, ki negativno vpliva na rojenga otroka, baje imajo slabši agpar al kako se že reče tej lestvici življenjskih znakov. Nočem pa nobene strašit...

Uhh ja.. to je pa dobro da vem.
No, pa če so jo ukinili, pa toliko boljše.
Nisem vedela, da je tako škodljiva.
Sem pa brala porodno zgodbo tu na RR, je razložila kako vse gre itd. Ker je sama rodila s to metodo.
Je rekla, da je najbolj čutila samo zadnje 2 ali 3 popadke.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
16.11.2009 13:09:13   
3Sonček3
Kje ste punce, a use za šporhetom eksperimentirate?

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
16.11.2009 13:35:07   
lunka1
jaz sem danes bolj slaba kuharica :) sem vzela burek iz zmrzovalnika in skuhala malo zelenega fižola - valda zmrznjenega :) mah, ne da se mi samo zase nekaj kuhat, drugače je, če oba jeva...

drugače pa kmalu odhajam na CSD, kjer sem mentorica dvema fantičema... in če sem iskrena, se mi danes reeeeeeees ne da..

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
16.11.2009 13:40:30   
3Sonček3
Tut js sm dns slaba kuharca, mam še zelje k mi je ostalo pa bom samo pogrela pa polento zravn nrdila pa bo, zvečer se mu bom oddolžila pa s palačinkami al pa pico, ampak zdej se mi pa res neda

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?