|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
17.11.2009 10:36:35   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

lunka1: jz sem tudi iskala knjigo o porodu pa nevem kje naj dobim kaj. Kje si ti nabavla to knjigo?

Misliš Modrost rojevanja? Jest jo mam doma, mi je ena posodila, se mi zdi pa da je tudi kot žepnica iz MK. Pa se mi tudi zdi, da bi jo komot dobla v knjižnici.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4151
17.11.2009 10:44:02   
3Sonček3
Dobro jutro!

Najprej en velik user posted image za pogumnega Vida. In za mamico k je tko pridna s peko.
vekybel sm ti poslala recept na ZS javi če si dobila, sm mislm da ni blo težav, pa vseeno ziher je ziher.
Dons se mi zdi kr zatišje tukej gor, mi je blo kr hudo k sm vidla da ni nč več za prebrat, to mi je najljubše opravilo. Pa sej ne dvomm da boste dns tut pridne, sploh pa mamo 4 preglede za poročat pa še kej se bo našlo pa bo pestro. Grem mal pogledat kaj se dogaja po svetu pa mogoče kak filmčk pogledam. Pol pa pršibam nazaj.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4152
17.11.2009 11:06:23   
vekybel
3sonček3: sm dobila ja, HVALA user posted image

Za knjigo sem mislila eno drugo pa zdej se ne morem spomnit točno naslova, joj.....sej tudi ta ni slaba, sam da piše nasplošo o porodu pa tako.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4153
17.11.2009 11:20:52   
Zvezdici
rožca - ja še malo pa bo petek. Res že komaj čakam user posted image .

vekybel - saj teh knjig je kar nekaj. MOgoče malo pobrskaj po internetu. Jaz sem jih že veliko zasledila tudi v knjigarni, sem mamo pokukala. Samo ne vem kera je najboljša, hehe.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4154
17.11.2009 11:28:09   
lunka1
vekybel - jaz sem napisala o Modrost rojevanja. Res je super, preberi si jo!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4155
17.11.2009 11:56:19   
Anonimen
heyuser posted image

evo mene, sem prišla sedaj iz ZD čist fuč. Mislim, da znoriš zraven posvetovalnic imajo tudi bolne otroke pomešaneuser posted image user posted image user posted image !!!!No veliki smo 80 cm, težki pa 11.920g, pa cepljeni smo biliuser posted image user posted image user posted image .

Vid čestitke za pikicouser posted image user posted image user posted image  Zgleda, da sta se spet z Živo zmenila, da bota skupaj cepljena user posted image user posted image

Zvezdici - POČIVAJ!!! ja kričimuser posted image user posted image

knjiga o porodu - nekaj sem jih videla v Mladinski knjigarni in v svet knjige.  Vekybel - to je tam zraven Lidla, pa Kika in SKB banke v SBju.
Drugače pa glede maske z plinom, ne vem kako je s tem na Ptuju. Jst nisem nič dobila protibolečinam.
Drugače je pa na Ptuju možna baje tudi Ultiva, ki jo tudi moj G ful hvali. Ampak rabiš napotnico, da greš na en sestanek in pol tam dobiš eno potrdilo, da si z vsemi možnimi zapleti seznanjena..
No jst z telimi EA in Ultivam glih nisem ravno navdušena. Sem pač starokopitnauser posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 4156
17.11.2009 11:58:27   
Anonimen
Rožca veš kaj bi te prosila, če bi mi lahko enkrat ob priliki poslala recept za muffine.user posted image  No če ti je user posted image
Lahk se pa tut za kupčijo zmenive. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4157
17.11.2009 11:58:47   
3Sonček3
sara2007 čestitketut tvoji pikici za pikico user posted image  user posted image user posted image user posted image sami pogumni otročički

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4158
17.11.2009 12:01:13   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

evo mene, sem prišla sedaj iz ZD čist fuč. Mislim, da znoriš zraven posvetovalnic imajo tudi bolne otroke pomešaneuser posted image user posted image user posted image !!!!No veliki smo 80 cm, težki pa 11.920g, pa cepljeni smo biliuser posted image user posted image user posted image .

Vid čestitke za pikicouser posted image user posted image user posted image  Zgleda, da sta se spet z Živo zmenila, da bota skupaj cepljena user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  tudi vam za uspešen pregled user posted image user posted image user posted image  Pa seveda za pikico tudi. Zgleda sta se zmenla, da dons pa ne bosta mamic hecala user posted image user posted image user posted image  Sam kaj ko je pri našmu to velal sam za zdravnika, pol pa spet navit k ura user posted image user posted image user posted image
Ja, pa veliki ste user posted image user posted image user posted image  Je pa res, da vas vid prehiteva user posted image user posted image user posted image  Dobr, mamo 9 kg, ampak dolg pa je ta naš mulo user posted image  Sej bi že moj dvomu, da je njegov, če bi bil mejhen user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4159
17.11.2009 12:02:34   
rožca26

Rožca veš kaj bi te prosila, če bi mi lahko enkrat ob priliki poslala recept za muffine.user posted image  No če ti je user posted image

Kakšno kupčijo user posted image user posted image  ?

Pa ti pošljem recept, sam pol mal kasnej, ko bo Vid spal (tm ok. 4ih pop.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4160
17.11.2009 12:03:42   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

sara2007 čestitketut tvoji pikici za pikico user posted image  user posted image user posted image user posted image sami pogumni otročički

Seveda so pogumni, sej majo fejst mame user posted image  Me prov zanima kakšni bodo šele marčevski lumpiji user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4161
17.11.2009 12:04:37   
3Sonček3
Mene sm neki zanima glede teh muffinov, kakšne modelčke ve to uporablate, js namreč nimam nobenih doma a se to neda kok drgač zrihtat user posted image , drgač me je pa spet prjela ta pečenje akcija, sm kaj k nimam sestavin doma, sm jezna ko user posted image . bolj se bližajo prazniki bolj bi js packala user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4162
17.11.2009 12:05:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Ok velja user posted image  Pa hvala

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4163
17.11.2009 12:08:44   
Anonimen

Seveda so pogumni, sej majo fejst mame user posted image  Me prov zanima kakšni bodo šele marčevski lumpiji user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Jah kakor si napisala tapravi lumpiji. user posted image user posted image
Sam boma midve kar v težavah obvladovat dva lumpa.

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4164
17.11.2009 12:19:55   
rožca26

Mene sm neki zanima glede teh muffinov, kakšne modelčke ve to uporablate, js namreč nimam nobenih doma a se to neda kok drgač zrihtat user posted image , drgač me je pa spet prjela ta pečenje akcija, sm kaj k nimam sestavin doma, sm jezna ko user posted image . bolj se bližajo prazniki bolj bi js packala user posted image

Ja mam doma prov pekač za mafine, pol pa moraš še itak dat ta papirnate modelčke notr (premer 5 cm). Sm pa že vidla, da so punce brez pekača za mafine nardile te zadeve - po TVju)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4165
17.11.2009 12:21:32   
rožca26

user posted image user posted image user posted image user posted image
Jah kakor si napisala tapravi lumpiji. user posted image user posted image
Sam boma midve kar v težavah obvladovat dva lumpa.

Ja, pa čmrlika tud. Ampak, če so včasih mame po 5 zlo mejhnih otrok podelale, ni vrag, da me ne bi dveh pokomandirale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4166
17.11.2009 12:22:00   
rožca26

Ok velja user posted image  Pa hvala

Še vseeno ne vem kakšna je kupčija user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4167
17.11.2009 12:22:15   
3Sonček3
Mislm js to nism še nikol delala in sploh nevem kako zgleda masa. A je tekoča al je bl kompaktna? mogoče odvisno od okusa kukr pač nrdiš, Kr js ponavadi tut kokosove al pa rumove kroglce nrdim pa jih pol dam v te papirčke, sm je pa res da se teh kroglc ne peče je razlika, masej je useen, sm so mi tko lepi na eni sliki bli za vidt da me je kr premamlo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4168
17.11.2009 12:23:57   
rožca26

Mislm js to nism še nikol delala in sploh nevem kako zgleda masa. A je tekoča al je bl kompaktna? mogoče odvisno od okusa kukr pač nrdiš, Kr js ponavadi tut kokosove al pa rumove kroglce nrdim pa jih pol dam v te papirčke, sm je pa res da se teh kroglc ne peče je razlika, masej je useen, sm so mi tko lepi na eni sliki bli za vidt da me je kr premamlo.

ti pošljem recept. Masa je pa kompaktna (tko kt masa za rum kroglice, mogoče mičken bolj tekoč).

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4169
17.11.2009 12:25:11   
3Sonček3
Lahko pošlš pa bom probala nrdit brez modelčkov. Js ti pa u zameno lahko pošlm od kinder pingui k mam glih napisanga user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4170
17.11.2009 12:26:24   
rožca26

Lahko pošlš pa bom probala nrdit brez modelčkov. Js ti pa u zameno lahko pošlm od kinder pingui k mam glih napisanga user posted image

user posted image  veš da bom vse sprejela user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4171
17.11.2009 12:28:24   
3Sonček3
user posted image super, evo js sm ti že poslala

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4172
17.11.2009 12:30:32   
Pikapolonica80
hojla!

Pa se še jaz javljam po nekaj dneh, sva z mojim user posted image  za podaljšanj vikend uživala v prekmurju.Maa kaj je blo luštno, sonček pa 18st..Cel luksuz. Zdej pa spet nazaj v službi user posted image . Sem se ravnokar najedla sarme user posted image .

3sonček3 - masa za mafine je gosta, ampak ne dovolj da se ne bi razlezla če daš na pladenj, tko da mogoče boljše da si kupiš modelčke, sej dobiš to povsod, pa še tavelike modelčke.
imam pa en super recept za mafine z ovsenimi kosmiči, če bi katera želela, pa recept za kinder pingui bi pa tud jz user posted image .

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4173
17.11.2009 12:32:26   
Zvezdici

Recept za kinder pingui??
Al sm nartobe razumela. Kr če je recept za to bi jst tuut user posted image . Proooosm user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4174
17.11.2009 12:33:57   
3Sonček3
Ga bom kr tukej prlimala user posted image , da me neboste čakale če se vam bo peklo pa mene nebo gor da vam dam recept

ZA TESTO potrebuješ:
3 rumenjake
3 Žlice sladkorja
3 Žlice moke
1 Žlica kakava
3 Žlice tople vode
3 Beljake
1/2 pecilnega praška
Rumenjake in sladkor penasto umešaš. Dodaš vodo, moko, pecilni in kakav. Na koncu dodaš sneg iz beljakov. To poliješ po manjšem pekaču, spodej pa položiš papir za peko da se ti ne prime, pa še lažje ga je pol na koncu vn dobit.
KREMA:
5dcl sladke smetane
Men smetane vedno ostane ker nimam rada velik smetane pa useeno. Eni dajo tukej zraven še žaletino sm js je ne maram, zato sm jo spustila.
Smetano stepeš.
PREMAZ:
20dag Jedilne čokolade
2-3 kapljice olja
1/4 margarine
1dcl vode
Čokolado, vodo in margarino stopimo na olju.
Ko bo testo narejeno ga daš na kak pladnčk (k ti gre tut v hladilnik), na testo daš polovico stepene sladke smetane, razmažeš da je gladko in preliješ s polovico čokolade. Ko se čokolada strdi premažeš z drugo polovico sladke smetane in nato še čez poliješ preostalo čokolado.Postaviš v hladilnik za 2-3 ure.

Js nč ne čakam da se čokolada strdi, ker mi ni tolk pomembnem videz, glavno da mi je dobro

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  165 166 [167] 168 169   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?