|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
16.11.2009 14:38:52   
sandrica23
Wiiiiiiiiiiiiii...pa nam je uspelo popravit internet!!!Sem vas kar pogrešala.Majčka je enkratna!!
Drugače sem kr vredu,Danes sem bila na pregledu,pa mi je morfologijo delala,Vse je vredu,potrdila je da je user posted image Veste kak se je vido luli user posted image user posted image fuuulll veliki kaouser posted image Sem pa drugače še kar v staležu,ter doma lenarim.Zredila sem se tud ... 9kg,ampak imam srečo da se mi kje drugje ne pozna kot pa samo na trebuhu in na prsih...da o njih sploh kaj ne napišemuser posted image Naslednji pregled imam 14.12.2009! Aja,sem še kri morala dat,pa pol naslednjič bom jo spet za to toxo,potem pa dobim še inekcijo v rit,kr imam skupino + !

zdaj upam da nas net ne bo več jezo,tak da vas spremljam vsakodnevno!
Lep preostanek dneva!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
16.11.2009 14:49:23   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23

Wiiiiiiiiiiiiii...pa nam je uspelo popravit internet!!!Sem vas kar pogrešala.Majčka je enkratna!!
Drugače sem kr vredu,Danes sem bila na pregledu,pa mi je morfologijo delala,Vse je vredu,potrdila je da je user posted image Veste kak se je vido luli user posted image user posted image fuuulll veliki kaouser posted image Sem pa drugače še kar v staležu,ter doma lenarim.Zredila sem se tud ... 9kg,ampak imam srečo da se mi kje drugje ne pozna kot pa samo na trebuhu in na prsih...da o njih sploh kaj ne napišemuser posted image Naslednji pregled imam 14.12.2009! Aja,sem še kri morala dat,pa pol naslednjič bom jo spet za to toxo,potem pa dobim še inekcijo v rit,kr imam skupino + !

zdaj upam da nas net ne bo več jezo,tak da vas spremljam vsakodnevno!
Lep preostanek dneva!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa se nam večkrat javi, da rečemo kakšnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandrica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
16.11.2009 14:58:04   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

punce, mene pa zanima, a je katera že kaj razmišljala o NAČINU PORODA (naravno, z EA,...).

Uh,ja, mam še iz prejšnje nosečnosti plane, pa so se mi sesuli user posted image
Jest si resno želim, kot ste po vsej verjetnosti že opazile, rodit naravno (če je le možno brez dodatkov, razen une maske)
Drgač pa bi zelo rada rodila sede - na stolu, ker jest ležat ne moram.
Pa če je le možno bi imela rada svoje popadke
Pa seveda svojga zraven ... sanjam, a neuser posted image user posted image  Mam pri tem težave, ker lahko da skup pade. Sej hoče bit zraven, to ni problem, sam pa prav, da če se kej zgodi (nesreča), on najprej vse to porihta, pol pa se mu mal zavrti user posted image  Joj, na koga bom pa pol jezo stresala user posted image user posted image user posted image ?
Aja, če so pa komplikacije pa nočem rodit na mučenje, rajš ne me pol operirajo. Raje to, kot pa da se 12ur matram, otrok pa še vedno notr.

Se podpišem. user posted image

Prvič sem rodila naravno, razen da sem dobila umetne popadke, ker plodna voda ni bila več vredu in sem morala še isti dan roditi. Rodila sem po 4 urah, kar se mi zdi dokaj hitro, glede na to, da se nekatere matrajo po 12 ur.user posted image
Seveda je  bil mojuser posted image zraven pri porodu in upam, da bo tokrat tudi.

Tako da upam, da bom sedaj imela svoje popadke in da bo vse skupaj šlo tako hitro, kot prvič.
Me pa je zelo strah poroda, čeprav sem enkrat že to dala skozi, ne vem pač neki strah imam v sebi.user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
16.11.2009 14:59:36   
branka28

Prvič sem rodila naravno, razen da sem dobila umetne popadke, ker plodna voda ni bila več vredu in sem morala še isti dan roditi. Rodila sem po 4 urah, kar se mi zdi dokaj hitro, glede na to, da se nekatere matrajo po 12 ur.user posted image
Seveda je bil mojuser posted image zraven pri porodu in upam, da bo tokrat tudi.

Tako da upam, da bom sedaj imela svoje popadke in da bo vse skupaj šlo tako hitro, kot prvič.
Me pa je zelo strah poroda, čeprav sem enkrat že to dala skozi, ne vem pač neki strah imam v sebi.user posted image
[/quote]

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
16.11.2009 15:55:19   
vekybel
zvezdici: ja te preglede o ščitnici imam redno, ker pijem tabletke zanjo že 10 let in zdej v nosečnosti pa je treba malo več kontrole. Vse je uredu, tako da moram nazaj na kontrolo po porodu in to maja.

Jz sem pa za kosilo naredila pizzo in kremasto zelenjavno juho za večerjo.

Kar se tiče poroda je mene full strah, to mi je prvič, kljub temu bom rodila naravno. Dragi ne bo zraven, ker je mal slaboten na kri ko vidi pa tako, je pa reku dokler traja prava faza poroda-popadki bo bil ob meni in ko bom že rodila bo bil z nama v porodni tiste tri ure. Vsaj to. Nočem ga silit ker lahko pride še do česa hujšega.

sandrica23: dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image  Zdej se pa večkrat javi a ne!

rožca26: za seznam, rodila bom na Ptuju.

(odgovor članu branka28)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
16.11.2009 15:58:36   
vekybel
Za tiste ki mi boste znale odgovorit:
jz sem RhD negativna in bom dobila to cepivo v 28 t nosečnosti in me zanima, kaj ni to da dobiš v bistvu kri ne pa injekcijo ali???

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
16.11.2009 16:10:26   
Čmrlika
Tolk da se javim, da sem še živa user posted image
bom pa kr kopirala post ki sem ga na majčicah napisala

Hojla!

Priznam, sem prišla samo na hitro pojamrat tu gor, kako sem žalostna....moja miška je spet bolana in jaz sem že čisto izčrpana...prej nič,zadnji mesec in pol pa kr ni konca user posted image user posted image user posted image
sva ble prej pri P ima močno angino, dobila antibiotik, pa tale CRP ima total pune povečan, se zdravnica boji da ni še kaj v ozadju,...tako da morava jutri spet na kontrolo...user posted image
tri dni ji je zdaj temperatua nabijala do 40, 2 ...

Upam, da bo dobro sprejela antibiotik, držte pesti.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu LaMay)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
16.11.2009 16:13:15   
rožca26
Evo mene nazaj.

Dons pa nismo kej preveč zgovorne .... se vidi, da je spet oblačno user posted image
Tudi jest sem naredila pico user posted image  Dons je mami pridna, pa čist skoz v kuhni neki visi user posted image  
Zdej se pica peče in komaj čakam, da bo narejena - še slabe pol urce moram počakat, pol  pa zginem za krožnik user posted image
Vid pa zdele pančka. On je že pojedel, ker za pico grist je pa še premajhen

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
16.11.2009 16:15:10   
branka28
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla!

Priznam, sem prišla samo na hitro pojamrat tu gor, kako sem žalostna....moja miška je spet bolana in jaz sem že čisto izčrpana...prej nič,zadnji mesec in pol pa kr ni konca user posted image user posted image user posted image
sva ble prej pri P ima močno angino, dobila antibiotik, pa tale CRP ima total pune povečan, se zdravnica boji da ni še kaj v ozadju,...tako da morava jutri spet na kontrolo...user posted image

Boga miška malauser posted image user posted image držim pesti, da se čimprej pozdravi.user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
16.11.2009 16:16:33   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla!

Ja, mi je že bilo čudno, da se nisi nič oglasila.
Pošiljam tebi in tvoji miški user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa upam, da se bo čim prej pozdravla. Te pa popolnoma razumem, ko praviš, da kr ni konca ... pri Vidu je blo 21 dni vročina, dva dni mir, pa spet vročina ...
Na kaj pa še sumjo?
Pa držim pesti, da bo antibiotik prijel.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
16.11.2009 16:17:27   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Za tiste ki mi boste znale odgovorit:
jz sem RhD negativna in bom dobila to cepivo v 28 t nosečnosti in me zanima, kaj ni to da dobiš v bistvu kri ne pa injekcijo ali???

Kokr sm jest slišala dobiš injekcijo v zadnjico. Pol naslednjo dozo pa še po porodu.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
16.11.2009 16:19:16   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

Kar se tiče poroda je mene full strah, to mi je prvič, kljub temu bom rodila naravno. Dragi ne bo zraven, ker je mal slaboten na kri ko vidi pa tako, je pa reku dokler traja prava faza poroda-popadki bo bil ob meni in ko bom že rodila bo bil z nama v porodni tiste tri ure. Vsaj to. Nočem ga silit ker lahko pride še do česa hujšega.

Strah je normalen, ker si prvorodka, sam jest se tolažim s tem, da še vsaka je "preživela" te bolečine  user posted image

Jest se pa s porodom ne ukvarjam preveč. Kar bo pa bo, upam pa na najboljši možni scenarij

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
16.11.2009 16:28:49   
rožca26
user posted image

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOVEMBER

torek, 17.11.2009

errai
soni
plamen
lorelaj*
lana70

sreda, 18.11.2009

čmrlika
Jassika
3vid
rožca26 (3D+morf.)

četrtek, 19.11.2009

vekybel

petek, 20.11.2009

zvezdici
3sonček3
rožca26
vekybel
7lina7

ponedeljek, 23.11.2009

Taska74
meti.v
skodrana mama

torek, 24.11.2009

Jassika

sreda,25.11.2009

branka28
maja.gal
lucika

četrtek, 26. 11. 2009

Tjasa27
LaMay

petel. 27.11.2009

andra74
sneguljka1

DECEMBER

torek, 1.12.2009

tia78

sreda, 2.12.2009

zvezdici
W.W.

četrtek, 3.12.2009

lunka1
rožca26

petek, 4.12.2009

zoey

ponedeljek, 7.12.2009

meti.v

torek, 8.12.2009

zoey
TejkaPK

sreda, 9.12.2009

TejkaPK
strumf

ponedeljek, 14.12.2009

Pikapolonica80
sandrica23

ponedeljek, 21.12.2009

mojcej77

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE ODEBELJENO, Z DRUGO BARVO, PODČRTANO, DA SE LOČI OD OSTALEGA TEKSTA!!!!

moder zapis - pregled
rdeč zapis - morfologija, UZ, AC

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
16.11.2009 16:30:51   
lunka1
Mene strah ni, ker se tolažim s tem, da smo ženske ustvarjene za porod in da to delamo že tisoče let. Če sem čisto iskrena komaj čakam, da dam skozi to izkušnjo.

Me pa zanima predvsem kakšna je porodna bolečina? Mogoče ve katera, ki je že rodila, povedat, opisat,...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
16.11.2009 16:32:07   
lunka1
rožca26: jaz bom rodila na Jesenicah, če lahko še zame vpišeš v seznam, ko boš naslednjič vpisovala.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
16.11.2009 17:15:57   
zoey
Čau, pupe!
Da mal pomigam, sem v leni fazi za pisanje user posted image Nenormalno sem utrujena, še kar čakam tisto fazo z navalom energije. Paše bolniška, ker si res ne predstavljam nočnih ali popoldanskih delat v trenutnem počutju. Je pa malček tolk bolj živahen, me ponoči kar zbudi, trebuh skače sem in tja, prav hecno.
Glede poroda se nagibam k naravnemu. Se mi zdi to ena taka izkušnja za žensko, da jo je fajn sprobat, ne pa da se napol zavedaš. Mal smejalnega plina, če bo sila, pa je user posted image Strah me (še) ni, si pravim, da še nobeden ni notr ostal user posted image Za EA imam mal predsodka, imajo ženske kar malo težav s hrbtom potem, ampak ne bom pametovala o bolečini, ker je še nisem sprobala in vsaka drugače čuti. V Postojni je pa mislim da vsak petek predavanje o EA, tako da se splača it, če želiš bit seznanjen. Nekaj sem brala o Ultivi in imam filing, da so malčki kar poknjeni po njej. Pa zadnjih 15-30 minut ti ne dozirajo več. Nisem pa zasledila, da je ne uporabljajo več, je pa možno.
Čmrlika - držim pesti za miško, da antibiotiki primejo in da ni ničesar v ozadju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rožca - kdaj bosta kaj na Vrhniki? Da jo mahnemo na en čvek.
Sandrica - lepo, da si se nam vrnila. Tole z netom je kar štala. Se človek razvadi, potem pa, če ga ni, se jaz kar malo odrezano počutim user posted image
Drgač sem se pa prjavla na masažo. Če bo dec kaj prida, mu pol reklamo nardim user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
16.11.2009 18:22:39   
Anonimen
hey user posted image ,

evo danes sem imela pregled. Drugače je vse ok, edin malo beljakovin sem imela v urinu, pa majčkeno visok pritisk. Drugače pri spolu ostaja isto, nam nič ni zraslouser posted image  Ima pa naša pikica pri 24 tednih malo manj kot 700g.
sandrica -welcome backuser posted image

čmrlika - tudi jst držim pesti za tvojo punčko. Upam da se čimprej pozdravite.user posted image user posted image user posted image

porod - sem že enkrat napisala, da bo po vsej verjetnosti kar carski rez. Se ga niti ne branim. Za okrevanje sem tudi dosti stvari brala, pa slišala ampak se ne sekiram. Bo že kakor bo. user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 4092
16.11.2009 18:29:35   
rožca26
Ja punce, kje pa ste dons vse user posted image  Dons nam pa debata res ne teče ... ste čist vremenske user posted image
Moj je končno prišel user posted image , tko da mam tudi jest mal časa za RR user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
16.11.2009 18:32:18   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

hey user posted image ,

evo danes sem imela pregled. Drugače je vse ok, edin malo beljakovin sem imela v urinu, pa majčkeno visok pritisk. Drugače pri spolu ostaja isto, nam nič ni zraslouser posted image  Ima pa naša pikica pri 24 tednih malo manj kot 700g.

user posted image  za pregled. Sm mislila, da si čist na ns pozabila. Čim te ni, je kle ful pust user posted image
Pa še neki, jutri imava obe 25 tednov staro pikico, tko da ni več 24.
Kar se pa pritiska tiče - a si ga meriš? Glej, če maš še beljakovine in povišan pritisk ni lih fajn. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
16.11.2009 18:35:14   
rožca26

porod - sem že enkrat napisala, da bo po vsej verjetnosti kar carski rez. Se ga niti ne branim. Za okrevanje sem tudi dosti stvari brala, pa slišala ampak se ne sekiram. Bo že kakor bo. user posted image user posted image

za okrevanje ... te 6 dni tko filajo s protibolečinskimi tabletkami, da ni panike. Vsaj pr ns ne. Edin maš na začetku probleme z vstajanjem (moraš pravilno), pa s smejanjem user posted image  Ja, si prov prebrala ... s smejanjem ... ampak zdej si pa predstavljej, da maš cimro k čist skoz fore poka ... nas je blo prov smešn poslušat k smo se davile od smeha, pol pa na koncu vsakega smehca rekle au user posted image user posted image user posted image  Se še zdej začnem jokat od smeha, k se spomnim tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
16.11.2009 18:36:36   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Rožca - kdaj bosta kaj na Vrhniki? Da jo mahnemo na en čvek.

user posted image user posted image  možnost je jutr, v čet. in pa v pet. popoldne. Po vsej verjetnosti kar petek. Se še nism odločila. Jest kr pridm, k se mi sprdne al pa ko se mi ne da kuhat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
16.11.2009 18:38:34   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Me pa zanima predvsem kakšna je porodna bolečina? Mogoče ve katera, ki je že rodila, povedat, opisat,...

vsaka ma drugačno. Če te pa zanimajo popadki ... men je moja mama rekla, da je tko, kot če bi hotu it na ta veliko potrebo pa ne morš user posted image
Tukej pameti ne bom solila, ker še nism bila v tem. Sm mogla kr po hitrem postopku na CR - brez oklevanja.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
16.11.2009 18:47:36   
zoey
Rožca - men se pa ful zdi, da se ti v četrtek ne bo dal kuhat user posted image Petek mam bukiran ... user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
16.11.2009 18:49:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

hey user posted image ,

user posted image  za pregled. Sm mislila, da si čist na ns pozabila. Čim te ni, je kle ful pust user posted image
Pa še neki, jutri imava obe 25 tednov staro pikico, tko da ni več 24.
Kar se pa pritiska tiče - a si ga meriš? Glej, če maš še beljakovine in povišan pritisk ni lih fajn. 

Ja ga imam in imam doma zmeraj normalnega, tko da je po vsej verjetnosti sam sindrom bele haljeuser posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4099
16.11.2009 18:51:08   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Rožca - men se pa ful zdi, da se ti v četrtek ne bo dal kuhat user posted image Petek mam bukiran ... user posted image

zmenjeno user posted image user posted image user posted image  Sej maš prov - v petek mam še zjutrej pregled, pa se mi po vsej verjetnosti res ne bo nikamor dal it.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?