Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 15:45:02
|
|
|
|
helimaša
|
sm vidla da ste me na fb-ju skenslale.....sicer mi ni glih najbl jasno...ampak ste se očitno soglasno odločile.....ne vem po kiri logiki
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 16:16:57
|
|
|
|
trezika
|
Najaa super za glasovanje daj zberi še več ljudi okol pa gremo Liama premagat zdaj si mu pa že fajn blizu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 16:17:48
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša sm vidla da ste me na fb-ju skenslale.....sicer mi ni glih najbl jasno...ampak ste se očitno soglasno odločile.....ne vem po kiri logiki tebe tudi mene so že nazaj vzele...samo moram bit zdaj bolj pridna
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 16:45:46
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina za vse vas in da boš kmalu spet čvekala vsak dan z nami. KOKICA, kakšni pa so ti izpuščaji? Ker Nika tud zdaj par dni pije ta čaj in ima tudi take rdeče fleke. Ritke ni imela nič kaj bolj rdeče. Je pa res, da je tudi kivi jedla zdaj že 2x in moram kontrolirat, če niso fleki od tega. Čeprav dvomim... Jaz sem pa danes tak utrujena, da ne vem kako bom zdražala do večera. Se opravičujem vsem, ki ne marate jamranja in lahko te vrstice spustite, sam moram malo pojamrat. Tak sem utrujena, da se mi kr vrti in blešči pred očmi. Čaka nas pa še praznovanje Tijinega RD in en kup opravkov še imam prej. Nika je tečna za znoret in se je celo pot od Lj do doma drla ko sraka, doma je pa spala lih 15 minut. Od jutra! Tak da ne vem... Tija teži za prstne barve, ma za to res ni časa zdej. Nika bi se sam nosla.... Moj je še slabši, ker tud ni veliko spal ponoč... Ah naj gre vse nekam. Za vsakim dežjem posije sonce.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 16:53:21
|
|
|
|
trezika
|
Mi smo se pa danes zjutraj odpravili v Maribor pa nismo prišli dlje kot do Ptuja...Maruša je namreč bruhala, bruhala in bruhala v avtu pa ji še nikol ni slabo ratalo, pa kašljala tudi ni...nimam pojma kaj ji je blo sn pa lepo pucala sedež pol...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 16:53:52
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nina za vse vas in da boš kmalu spet čvekala vsak dan z nami. KOKICA, kakšni pa so ti izpuščaji? Ker Nika tud zdaj par dni pije ta čaj in ima tudi take rdeče fleke. Ritke ni imela nič kaj bolj rdeče. Je pa res, da je tudi kivi jedla zdaj že 2x in moram kontrolirat, če niso fleki od tega. Čeprav dvomim... Jaz sem pa danes tak utrujena, da ne vem kako bom zdražala do večera. Se opravičujem vsem, ki ne marate jamranja in lahko te vrstice spustite, sam moram malo pojamrat. Tak sem utrujena, da se mi kr vrti in blešči pred očmi. Čaka nas pa še praznovanje Tijinega RD in en kup opravkov še imam prej. Nika je tečna za znoret in se je celo pot od Lj do doma drla ko sraka, doma je pa spala lih 15 minut. Od jutra! Tak da ne vem... Tija teži za prstne barve, ma za to res ni časa zdej. Nika bi se sam nosla.... Moj je še slabši, ker tud ni veliko spal ponoč... Ah naj gre vse nekam. Za vsakim dežjem posije sonce. točno tako...pa nič zato če malo pojamraš...saj zato pa smo me tu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 16:54:53
|
|
|
|
mmmc
|
Ojla, glede nato, da je morbiden dan, smo ga mi prav lepo preživeli. Dopoldan, ko je mali spal sem spraznila hladilnik z zelenjavo ( ki bi v bližnji prihodnosti zgnila) in naredila papice za mojega . Tako, da smo spravili 4 obroke v zmrzovalnik. Enega je pojedel naš , enega pa , ki je prišel na obisk. Obisk smo imeli ves dan dokler ni prišel očka domov. Mali pa sedaj spi kot ubit, ker je zaradi družbe raje preskočil popoldanski spanec. Pa še nekaj se je zgodila, kar pa sem naznanila na FB. Jeeee za bolane za utrujene mamice!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 16:57:55
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Najaa super za glasovanje daj zberi še več ljudi okol pa gremo Liama premagat zdaj si mu pa že fajn blizu evo, jaz sem tudi opravila dolžnost in oddala glasova za obe marčevski pupi zdej bi se pa že spodobilo, da zmaga en od naših, ne???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 17:02:59
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ojla, glede nato, da je morbiden dan, smo ga mi prav lepo preživeli. Dopoldan, ko je mali spal sem spraznila hladilnik z zelenjavo ( ki bi v bližnji prihodnosti zgnila) in naredila papice za mojega . Tako, da smo spravili 4 obroke v zmrzovalnik. Enega je pojedel naš , enega pa , ki je prišel na obisk. Obisk smo imeli ves dan dokler ni prišel očka domov. Mali pa sedaj spi kot ubit, ker je zaradi družbe raje preskočil popoldanski spanec. Pa še nekaj se je zgodila, kar pa sem naznanila na FB. Jeeee za bolane za utrujene mamice! bomo skupaj odštevali?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 17:14:08
|
|
|
|
trezika
|
Evo, tega gospoda pa sva z Marušo srečali prej na sprehodu
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 17:17:04
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Ojla, glede nato, da je morbiden dan, smo ga mi prav lepo preživeli. Dopoldan, ko je mali spal sem spraznila hladilnik z zelenjavo ( ki bi v bližnji prihodnosti zgnila) in naredila papice za mojega . Tako, da smo spravili 4 obroke v zmrzovalnik. Enega je pojedel naš , enega pa , ki je prišel na obisk. Obisk smo imeli ves dan dokler ni prišel očka domov. Mali pa sedaj spi kot ubit, ker je zaradi družbe raje preskočil popoldanski spanec. Pa še nekaj se je zgodila, kar pa sem naznanila na FB. Jeeee za bolane za utrujene mamice! bomo skupaj odštevali? Prav, ne smem povedat več, ker bom brata na FB izdala. Lahko pa namignem F... Bomo imeli družbo: moj brat , en prjatu, pa moja prjatlca s fantom, tko da bo super.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 17:49:49
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy danes praznujeta MAKS in LEA, čestitke za 8. mini rojstni dan HVALA IN ČESTITKE
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 18:05:26
|
|
|
|
čebeica maja
|
HOJJJJJJJJ 8m TAKO SE PA V STAJCI DVIGNEM
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 18:11:32
|
|
|
|
čebeica maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: helimaša sm vidla da ste me na fb-ju skenslale.....sicer mi ni glih najbl jasno...ampak ste se očitno soglasno odločile.....ne vem po kiri logiki tebe tudi mene so že nazaj vzele...samo moram bit zdaj bolj pridna A TAKO, VERJETNO TUD MENE KO NIMAM VEČ MARČEVSKIH POSTOV, TUD PRAV, PRIZNAM DA NIMAM ČASA
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 18:22:58
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja HOJJJJJJJJ 8m TAKO SE PA V STAJCI DVIGNEM Kakšni leeeeepi učki!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 18:40:35
|
|
|
|
Lolita23
|
No jaz sem pa danes dala Tjašo prvič na kahlico in je po parih min že kakala in lula vanjo Sej vem, da ne ve zakaj se gre, sam ko sem jo sam tak dala, ker nimava ravno tajminga kdaj kaka, sem ponosna nanjo, da je sploh kaj v njej bilo
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 18:40:55
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja HOJJJJJJJJ 8m TAKO SE PA V STAJCI DVIGNEM Kakšni leeeeepi učki!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 18:51:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja A TAKO, VERJETNO TUD MENE KO NIMAM VEČ MARČEVSKIH POSTOV, TUD PRAV, PRIZNAM DA NIMAM ČASA Maja, jaz tebe še vedno vidim v skupini, tako da te ni nihče brisal. Maksi pa lep kot vedno
< Sporočilo je popravil felix7 -- 16.11.2009 18:54:19 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 18:52:02
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Evo, tega gospoda pa sva z Marušo srečali prej na sprehodu in kaj kej pravi gospod Jež?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 18:53:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 No jaz sem pa danes dala Tjašo prvič na kahlico in je po parih min že kakala in lula vanjo Sej vem, da ne ve zakaj se gre, sam ko sem jo sam tak dala, ker nimava ravno tajminga kdaj kaka, sem ponosna nanjo, da je sploh kaj v njej bilo mi tudi že prakticiramo spoznavanje s kahlico, samo zaenkrat še nista tako dobra prijatelja, da bi se čisto sprostil ob njej
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 18:55:29
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Prav, ne smem povedat več, ker bom brata na FB izdala. Lahko pa namignem F... Bomo imeli družbo: moj brat , en prjatu, pa moja prjatlca s fantom, tko da bo super. kako to misliš, da ga boš izdala? a ni nikomur povedal, al kaj?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 19:21:04
|
|
|
|
KOKICA32
|
Čer! Je že katera prosta?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 19:23:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
Nova slikica za SEZNAM: To je bilo slikano danes v bistriškem parku, ko je bil taki lepi sonček. Pikec pa je užival 100 na uro.
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 16.11.2009 19:24:54 >
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 19:25:38
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nova slikica za SEZNAM: To je bilo slikano danes v bistriškem parku, ko je bil taki lepi sonček. Pikec pa je užival 100 na uro. Kaj skokec je po novem maneken ratal?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 19:26:44
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Čer! Je že katera prosta? Jaz mam cajta za svije fojtrat ,pa me noben ne šmirgla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......