Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:21:06
|
|
|
|
birdy
|
Katjuša, za seznam: Kristi ima četrti zobek, 14.11. Ma pa dvojko, tadruga enka pa ne vem a je že uzun al ne. Zgleda da je, sam jst napišem da mamo zob šele ko ga konkretno občutm.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:23:46
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: piskot jutro. sem se prisla mal pohvalit. ana je spala do 3h brez dojenja in bujenja . kaksen luxus. ursa uuuuuuuauuuu! kaksne nore fotke. jaz obozujem sneg. naslednji vikend gremo na pokljuko laufat. je ati obljubil. kje pa imate vikend drugace? tamika mihailo jaz bi mu dala biogaia, ce ima tezave. nasi ani ful pomagajo. pa se mal se mu crevesje uredi. a se ne bojo pol crevesja navadla na to in bojo postala lena?nisem vedla za to stvar
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:23:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je pridno pojedla kosilo in sladico ji dam vsak dan par žličk sadne skutke ki bo čez čas občasno zamenjala sadno malico......zdele pa Hana davi vesoljčka na igrači in se gunca na kolenih,jaz moram pa že spet ........ati je že blizu doma,tko da bova tudi midva zdele jedla kosilo Čebel@ zakaj naj bi skutka zamenjala sadno malico V sadju so vitamini in ti priporočam da otroku vsak dan ponujaš sadje. Pri nas Nejc še sedaj je sadje vsak dan. Skutka je nadomestek mlečnega obroka in ne sadja. Pa brez zamere. nobene zamere ni ......glede na to da ima le 4 obroke v celem dnevu bo en dan imela le sadno malico,drug dan pa skutko s podloženim sadjem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:25:22
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......kako si?si videla post o vlakcu tomiju?.......pridna si da skrbiš za seznam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:31:09
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je pridno pojedla kosilo in sladico ji dam vsak dan par žličk sadne skutke ki bo čez čas občasno zamenjala sadno malico......zdele pa Hana davi vesoljčka na igrači in se gunca na kolenih,jaz moram pa že spet ........ati je že blizu doma,tko da bova tudi midva zdele jedla kosilo Čebel@ zakaj naj bi skutka zamenjala sadno malico V sadju so vitamini in ti priporočam da otroku vsak dan ponujaš sadje. Pri nas Nejc še sedaj je sadje vsak dan. Skutka je nadomestek mlečnega obroka in ne sadja. Pa brez zamere. nobene zamere ni ......glede na to da ima le 4 obroke v celem dnevu bo en dan imela le sadno malico,drug dan pa skutko s podloženim sadjem Čebela moje mnenje je še vedno da je bolj pomembno da dobi obrok sadja kot sadno skutko - tisto sadje v sktki je umetno, otrok pa rabi vitamine. Nardila boš itak po svoje.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:31:39
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Eno vprašanje : sem kupila skutke lm tiste ki jih je 6 pakiranih po 50g in je zraven tud okus jagode - a je katera že dala to jagodno skutko? sprašujem ker pravijo da so jagode alergene in naj otroci ne bi jedli do 1 leta? ja in ni bilo nic...skutke,jogurte z okusom jagode..
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:32:09
|
|
|
|
Šaki
|
en hiter pozdrav! hay!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:32:35
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Koliko boste zapravile za VSA darila skupaj? Samo za Božička sprašujem??? cca. 100€ ali pa še manj midva sva računala nekje 50e na otroka torej...x4, drugače pa samo kake malenkosti za druge...kak čajček zimski, kako čokoladico...sej se tud ne da vse obdarovat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:33:25
|
|
|
|
Katjusa
|
dober dan brala vas nisem ker nimam časa samo preletela sme da sem si seznam spravla iz 1 strani Florjan doma: ANGINA. benjamin OK mi2 z možekom pa kupujema približno 100 litrski akvarij v katerem bodo ribice Vsi skupaj pa komaj čakamo nedeljo ko romamo na dopust.... v soboto smo bli pa na RD in je blo super park Bumber v MB lepo se imejte pa ne preveč čvekat in uživajte...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:34:46
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je pridno pojedla kosilo in sladico ji dam vsak dan par žličk sadne skutke ki bo čez čas občasno zamenjala sadno malico......zdele pa Hana davi vesoljčka na igrači in se gunca na kolenih,jaz moram pa že spet ........ati je že blizu doma,tko da bova tudi midva zdele jedla kosilo Čebel@ zakaj naj bi skutka zamenjala sadno malico V sadju so vitamini in ti priporočam da otroku vsak dan ponujaš sadje. Pri nas Nejc še sedaj je sadje vsak dan. Skutka je nadomestek mlečnega obroka in ne sadja. Pa brez zamere. mi imamo kako skutico ali puding za sladico po kosilu, sadni obrok dopoldan je še vedno sadni obrok in bo ostal..je še za ta velke isto
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:35:24
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša tale park zveni pa super Bomo mogli it mal pogledat Pa en milion za Florjana, naj se čim prej pozdravi da boste šli vsi zdravi v toplice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:39:11
|
|
|
|
Urša08
|
sjmm a ta alette puding je z adaptiranim mlekom?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:40:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je pridno pojedla kosilo in sladico ji dam vsak dan par žličk sadne skutke ki bo čez čas občasno zamenjala sadno malico......zdele pa Hana davi vesoljčka na igrači in se gunca na kolenih,jaz moram pa že spet ........ati je že blizu doma,tko da bova tudi midva zdele jedla kosilo Čebel@ zakaj naj bi skutka zamenjala sadno malico V sadju so vitamini in ti priporočam da otroku vsak dan ponujaš sadje. Pri nas Nejc še sedaj je sadje vsak dan. Skutka je nadomestek mlečnega obroka in ne sadja. Pa brez zamere. nobene zamere ni ......glede na to da ima le 4 obroke v celem dnevu bo en dan imela le sadno malico,drug dan pa skutko s podloženim sadjem Čebela moje mnenje je še vedno da je bolj pomembno da dobi obrok sadja kot sadno skutko - tisto sadje v sktki je umetno, otrok pa rabi vitamine. Nardila boš itak po svoje. URSA kaj pa ce v skutico dam sveze sadje?je to ok?ker ima skutice rad in potem tako veliko sadja poje...se pa strinjam,da je sadje pomembno,pri nas ga vsak dan jemo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:42:41
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm a ta alette puding je z adaptiranim mlekom? ja, moj kravjega ne prenaša dobro zaenkrat , sem mu že doma puding skuhala, pa se mu je ful spahovalo, sam po navadnem jogurtu + banana je pa ok, pa sej imajo še cajt za navadno mleko, men je čist ok, da še tko rad vse z am poje, sej ni zastonj, a za otročke naj kar bo!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:42:54
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa dober dan brala vas nisem ker nimam časa samo preletela sme da sem si seznam spravla iz 1 strani Florjan doma: ANGINA. benjamin OK mi2 z možekom pa kupujema približno 100 litrski akvarij v katerem bodo ribice Vsi skupaj pa komaj čakamo nedeljo ko romamo na dopust.... v soboto smo bli pa na RD in je blo super park Bumber v MB lepo se imejte pa ne preveč čvekat in uživajte... zelo lepe slikice...upam,da bo FLORJAN KMALU ZDRAV
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:43:19
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je pridno pojedla kosilo in sladico ji dam vsak dan par žličk sadne skutke ki bo čez čas občasno zamenjala sadno malico......zdele pa Hana davi vesoljčka na igrači in se gunca na kolenih,jaz moram pa že spet ........ati je že blizu doma,tko da bova tudi midva zdele jedla kosilo Čebel@ zakaj naj bi skutka zamenjala sadno malico V sadju so vitamini in ti priporočam da otroku vsak dan ponujaš sadje. Pri nas Nejc še sedaj je sadje vsak dan. Skutka je nadomestek mlečnega obroka in ne sadja. Pa brez zamere. nobene zamere ni ......glede na to da ima le 4 obroke v celem dnevu bo en dan imela le sadno malico,drug dan pa skutko s podloženim sadjem Čebela moje mnenje je še vedno da je bolj pomembno da dobi obrok sadja kot sadno skutko - tisto sadje v sktki je umetno, otrok pa rabi vitamine. Nardila boš itak po svoje. URSA kaj pa ce v skutico dam sveze sadje?je to ok?ker ima skutice rad in potem tako veliko sadja poje...se pa strinjam,da je sadje pomembno,pri nas ga vsak dan jemo... Mihailo jaz mu včasih v navadno skutko dam sveže sadje (hruška, jabolko, banana, češnje,...). A Mihailo nima 5 obrokov? Še vedno ima pa tudi sadni obrok, nekako takole je zjutraj in zvečer mleko, dopoldan sadje, kosilo in popoldan skutka.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:43:36
|
|
|
|
MIHAILO
|
SJM kaksne laseke ima tvoj sinek
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:44:59
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo sem površno prebrala vidva mata sadje in sprašuješ če v skutko tud lahko daš sadje, seveda lahko. Jaz tudi tako delam. Pa sorry ker sem površno prebrala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:49:58
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana je pridno pojedla kosilo in sladico ji dam vsak dan par žličk sadne skutke ki bo čez čas občasno zamenjala sadno malico......zdele pa Hana davi vesoljčka na igrači in se gunca na kolenih,jaz moram pa že spet ........ati je že blizu doma,tko da bova tudi midva zdele jedla kosilo Čebel@ zakaj naj bi skutka zamenjala sadno malico V sadju so vitamini in ti priporočam da otroku vsak dan ponujaš sadje. Pri nas Nejc še sedaj je sadje vsak dan. Skutka je nadomestek mlečnega obroka in ne sadja. Pa brez zamere. nobene zamere ni ......glede na to da ima le 4 obroke v celem dnevu bo en dan imela le sadno malico,drug dan pa skutko s podloženim sadjem Čebela moje mnenje je še vedno da je bolj pomembno da dobi obrok sadja kot sadno skutko - tisto sadje v sktki je umetno, otrok pa rabi vitamine. Nardila boš itak po svoje. URSA kaj pa ce v skutico dam sveze sadje?je to ok?ker ima skutice rad in potem tako veliko sadja poje...se pa strinjam,da je sadje pomembno,pri nas ga vsak dan jemo... Mihailo jaz mu včasih v navadno skutko dam sveže sadje (hruška, jabolko, banana, češnje,...). A Mihailo nima 5 obrokov? Še vedno ima pa tudi sadni obrok, nekako takole je zjutraj in zvečer mleko, dopoldan sadje, kosilo in popoldan skutka. midva tudi v navadno skuto sadje mešava, al pa jogurt, to je za malco, kaka ta mala sadna skutka ali monte je pri nas po kosilu ali pa hipp sadje pauza k je 100g lonček
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:51:01
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO SJM kaksne laseke ima tvoj sinek Maj se zahvaljuje za kompliment
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 13:54:08
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 sjmm a ta alette puding je z adaptiranim mlekom? ja, moj kravjega ne prenaša dobro zaenkrat , sem mu že doma puding skuhala, pa se mu je ful spahovalo, sam po navadnem jogurtu + banana je pa ok, pa sej imajo še cajt za navadno mleko, men je čist ok, da še tko rad vse z am poje, sej ni zastonj, a za otročke naj kar bo!! sjmm hvala za info. Sploh nisem vedla da to obstaja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:05:11
|
|
|
|
Ajvy
|
PIškot...mi še ne jemo pudingov.... Jutta...za papajo pa nisem vedla...vav...bom tut to probala pr Tarji.... sjmm...si pa stroga ,da jim takole civilazicijo odvzameš Iiii..kakšen krasen kužek...kako mu je pa ime??? Vaš skuštranček je pa itak cortek Tkole k gledam vaše otročke...že vsi tko odraslo zgledajo...Tisa je pa še tko dojenčkasta Tancy...welcome back...pa upam,da se ji uspe spočiti... Čebela....super za zobarja...dobro opravite...mi smo ga imeli en mesec nazaj..pa še nismo prišli do tam Birdy...pr nas Tarja težko kaka...tko da je itak na kahli...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:05:21
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss Jaz moram najprej kahlo nazaj dobit.....sem jo posodla frendici, ki ima feb 08...pa me je sam debel k sem ji rekla, da bom probala dat ta malo na kahlo..... Sem ji rekla, da glede na to, da je tok napredna bo šla zih s 4. leti v šolo..... tvoja bo po moje šla kar sama na WC školjko se podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:07:44
|
|
|
|
Urša08
|
Sem se spravila položnice plačat, uf jih mamo ta mesec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 14:10:30
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo sem površno prebrala vidva mata sadje in sprašuješ če v skutko tud lahko daš sadje, seveda lahko. Jaz tudi tako delam. Pa sorry ker sem površno prebrala ker ima MIHAILO samo 4 obroke kombiniram ,skutka ,sadje ,enkrat skutko enkrat sadje ...sem pa tudi jaz mnenja da je sadjezelo pomembno...ko bo vecji mu ga bom tudi dajala-skoz bom rekla...zato sem vprasala ,ce tko tudi dobi vitramin sam da je pac v akutki sadje...ker skutice ima tudi rad...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?