|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
13.11.2009 22:40:18   
Isabellabina
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Zdaj pa je ni več???

Uzela jo maglauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
13.11.2009 22:42:36   
Isabellabina
Dans se mi nekaj čveka pa nimam s kom....bi kar kam šla...vsi že spijo,sam jaz še visim pokonci...ne morem spatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
13.11.2009 22:43:32   
trnuljčica
Ja, magla svuda oko nas...user posted image

Lahko si tudi ti B.?

Neposredna povezava do sporočila: 1503
13.11.2009 22:44:49   
trnuljčica
Jaz sem danes sama.
Imam pa plan jutri iti na lepše z MM.

Neposredna povezava do sporočila: 1504
13.11.2009 22:48:19   
Isabellabina
Uh jaz tud že tooooolk dolg nisem bla niker sama z možekom ,daa je že kr grozn....sam kaj ko že ko greva u trgovino in pustiva Vse doma...hitr zmečem vse u košaro in hajd domov...mislm kr nekiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1505
13.11.2009 22:54:35   
trnuljčica
V trgovino gremo velikokrat skupaj.
Na lepše, pa le, ko mali spi. Za 2 urici. Pa,če sem zato grozna mama... naj bo. Mislim, da tudi jaz rabim čas zame in MM. Tako kot je služben čas samo služben...

Neposredna povezava do sporočila: 1506
13.11.2009 23:01:17   
Isabellabina
Uh ne slaba mama.....ne govori tega.....ko sem imela jaz samo prvo dete sva velikokrat šla ven...največkrat v kino......zdaj pa je ravno takrat ,ko se odpeljeva od doma kaj narobe...kmalu zvoni telefon.....moram pa rečt,da je tašča že v letih in težko prenaša včasih navzkrižno vpitje....pa saj se tolažim,da bova pri 50 še dovolj mlada ,da bova šla ven na lepše

Neposredna povezava do sporočila: 1507
13.11.2009 23:09:36   
Isabellabina
Trnuljka---a veš ,da sedaj razmišljam,da sploh ne vem kakšna si!Ti si mene že videla...jaz pa si te ne predstavljam...

Neposredna povezava do sporočila: 1508
13.11.2009 23:14:23   
trnuljčica
Eh, jaz vem samo to, da ga imam (malega) grozno rada.user posted image
Sicer pa, ko greva tako spi- načelno naju ne pogreša.  Greva takoj po tem ko zaspi, da sva ja nazaj, če se zbudi.
Sicer pa je prejšnjo noč tudi prespal. user posted image Nekaj se dogaja- menda tri v enem tednuuser posted image user posted image user posted image .

Seveda boš mlada pri 50 ih. In takrat izkoristi.user posted image Pa malo že prejuser posted image

Samo večini se potem ne ljubi več kam iti. Mogoče se odvadijo? No, ja če pogledam po pravici, se večini znancev, prijateljev že sedaj ne ljubi nikamor iti. Pa večina nima otrok!

Neposredna povezava do sporočila: 1509
13.11.2009 23:19:03   
Isabellabina
Oho super za prespano noč....pa saj menda bodo začeli še vsi naši lumpki ,ki so ga oz.ga še sračkajo ponoči kmalu začeli spančkat...

Neposredna povezava do sporočila: 1510
13.11.2009 23:19:21   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Trnuljka---a veš ,da sedaj razmišljam,da sploh ne vem kakšna si!Ti si mene že videla...jaz pa si te ne predstavljam...

Res je, se medijsko ne izpostavljam.user posted image
No, ko smo bile aprilke  v CE je nastala skupinska slika v tistem lokalnem časopisu.

Neposredna povezava do sporočila: 1511
13.11.2009 23:21:01   
Isabellabina

IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Res je, se medijsko ne izpostavljam.user posted image
No, ko smo bile aprilke  v CE je nastala skupinska slika v tistem lokalnem časopisu.

A je kje na naši strani link do te slike...se mi zdi ,da sem pa jaz to vidla ,sam nisem 100%

Neposredna povezava do sporočila: 1512
13.11.2009 23:29:53   
trnuljčica
Imaš zs.

Neposredna povezava do sporočila: 1513
13.11.2009 23:34:17   
trnuljčica
A ti je odprlo?

Neposredna povezava do sporočila: 1514
13.11.2009 23:36:42   
Isabellabina
Našla in si ogledala...pa te slike prvič vidim....mali je pa tak cortek...čisto sem si te drugače predstavljala...najprej sem mislila,da si moje ali še večje starosti,pa vidim ,da si še mlada in že zdravnicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1515
13.11.2009 23:39:43   
Isabellabina
sej ne moreš verjet,da sva sami naklofali celo straN,user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem še malo pred Tv  in te zapuščam.....pa lepo in mirno spita

Neposredna povezava do sporočila: 1516
13.11.2009 23:41:31   
trnuljčica
Baje izgledam mlajša. 
sicer mi je vedno zanimivo ko povejo koliko mislijo da sem stara.
Oh, sej zdravnik si po 6 letih študija+ absolvent. Jaz pa sem nabrala več kot za eno roko prstov delovnih let...

Neposredna povezava do sporočila: 1517
13.11.2009 23:42:04   
trnuljčica
Pa, pa.
Tudi vam želim mirno spanje.

Neposredna povezava do sporočila: 1518
13.11.2009 23:44:58   
Isabellabina

Baje izgledam mlajša. 
sicer mi je vedno zanimivo ko povejo koliko mislijo da sem stara.
Oh, sej zdravnik si po 6 letih študija+ absolvent. Jaz pa sem nabrala več kot za eno roko prstov delovnih let...

Sicer ne vem koliko je absolventsko leto ,ampak potem bi rekla da si malce pred petintridesetem...v grobem...glede na šolo in delvna leta

Neposredna povezava do sporočila: 1519
13.11.2009 23:49:18   
trnuljčica
Imaš zs. Drugi naj kar ugibajo o moji starosti.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1520
13.11.2009 23:52:04   
Isabellabina
user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdaj pa res lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 1521
14.11.2009 11:36:15   
trnuljčica
Opravila sva nakup novih škornjev, copatkov za v vrtec, zaloge plenic... Sedaj ga pa ati daje spat... Upam da uspešno...
Vreme je res lepo in upam, da uživate na sončku.

Neposredna povezava do sporočila: 1522
16.11.2009 10:18:54   
NiLe
Dan, dan ... na tale turoben in tečen dan!

Pa dobro, kaj ga tole vreme sračka ... dež, pršenje, toplo ... kr neki ... itaq, da je to še bolj ugodno za prenašanje bacilov, raznoraznih viroz ipd. ... no, ko smo ravno pri tem ... moj sine je bil prejšnji teden na taboru in delil sobo s tremi sošolci ... po prihodu domov, so vsi trije obležali - dva imata potrjeno user posted image gripo ... no, zdej čakamo, če se bo pri nas kaj razvilo ... upam, da ne user posted image !!!
Vidim, da sta imeli Trnuljčica in BM pestro debato user posted image ...  kljub vajinim naporom, še vedno ostaja skrivnost, kdo je bolhica... No ja,  upam, da ji je fajn, ko nas "pušča v negotovosti" ... pa da se bo ojunačila in se razkrila ... pa da se vmes še kakšna nova user posted image pofočka!

Moram povedat, da je naša Tia zadnje čase tolk luštna in zanimiva ... še govorit mora začet, pa bo taprava pobalinka ... punce, ta nam bo dala vetra user posted image ... raztura vse po spisku ... pridemo domov iz vrtca, stanovanje je v roku 20 min totalna bombauser posted image ... tasrednjo punco lasa tako, da je joj ... tavečjega ščipa in tudi ugrizn user posted image - pa ji dopovedujemo, da se to ne sme, ona se pa smeji... po drugi strani pa bi se skoz mazila in stiskala ... pa stalno moramo peti, plesati, brati knjigice in metati like v posodo ... to ji je sedaj najbolj IN!
V vrtcu ful uživa, so izredno zdrava skupina ... prejšnji teden jih je bilo 11 od 13ih, kar je super glede na razne bolezni ...

Toliko za danes ... debata je res zamrla ... pogrešam nekatere čvekice ...

mejte se lepo user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 1523
16.11.2009 14:03:16   
SpeliG
Hm, kakšna zanimiva debata, tale Bolhica je pa res podžgala zanimanje..No, saj mene tudi firbec matra, katera neki je to. Mimogrede, Eva  (Clericv) ni, sva v stikih, tako da vam malo zožam seznamuser posted image .
Jaz nisem tako skrivnosten tip in uživam v misli na našega novega dojenčka. Niti sanja se mi ne kaj pričakujemo, bom pa ob prvi priliki vprašala. Čez 2 tedna imam NS , ampak tam se mi zdi še čist prekmalu, da bi mi znali kaj povedat in tudi ne mislim spraševat.
Za nami pa je grozen vikend, obup, nismo imeli Martinovo ampak Martinino...
Začelo se je, ko sem popolnoma zdravega otroka v petek peljala na pregled in zadnje cepljenje. Tam je bila ful pridna, izpolnila vse njihove zahteve ("pokaži mucka in kužka na sliki, pokazala dele telesa na lutki, zlagala stolp iz kock...) in potem še cepljenje. Kot pravi oven se je borila z vsemi štirimi, a ji pikica seveda ni ušla. Vse je izgledalo OK, dokler ni zvečer začela malo šepat. Pa dobro, pač reakcija. Naslednje jutro se ni mogla postavit na noge, je čist ohromela!! Nogica vsa zatečena, rdeča, ona pa klecala in padla, če si jo postavil na noge. Klicala sem pediatrinjo, ki se je ful prestrašila, ampak da naj pač počakamo kaj bo. Naslednjo noč je bruhala  (prvič v življenju), potem cel dan zavračala hrano in pijačo, smo se metali ob tla, da smo ji dali kakšen požirek tekočine. Ves čas smo bili na meji, ali bi šli na urgenco ali ne, ampak me res ni mikalo, sploh zato ker nisem imela občutka da je bolna. Vse skupaj je huda reakcija na cepljenje in jo res nisem hotela peljat med bolne otroke, pa tudi sama se v tem stanju rajši malo izogibam izpostavljenim krajem.
Ful sem bila žalostna, ko sem jo gledala kako se bori in opotekauser posted image ...
No, včeraj proti večeru pa kot bi odrezal, v roku dveh ur je začela skorajda normalno hodit nazaj in tik pred odhodom v posteljo je že pretekla celo stanovanjeuser posted image . Danes sem preventivno z njo še doma, pa izgleda že dobro, hvalabogu. In hvalabogu, da je to zadnje cepljenje, res.
Drugače je ful luštno, skoz govori, ponovi vsako našo besedo in nas preseneča, ker vsak dan več razume. Od igrač ima najrajši kocke ali pa železnico, ki jo je treba sestavit. Tudi punčke so kar aktualne, jih daje spat, hrani in pokriva - upam, da bo tudi z bratcem oz. sestrico tako prijaznauser posted image .

No, zdaj sem se pa ful razpisala, bom kar nehala, lepo se imejte in si naredite ta siv dan čimbolj prijazen!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
16.11.2009 19:55:54   
Isabellabina
Čer

Uh pismo,tale naša stran pa res čisto zamira....dajmo punce,pišite kaj..

No zdaj sta dve punci kateri naj nebi bili Bolhica....Cleric-Eva in pa Krista...sem jo zadnjič pobarala v Btc-ju in pravi da ni ona...tko da iščemo daljeuser posted image user posted image user posted image

Speli--pismo tole pa je bila huda reakcija...nas to zadnje cepljenje čaka v decembru...no samo ,da je mala o.k....zdaj je verjetno strah ,da bo kaj hujšega odpravljen...

Sicer pa je bil današnji dan en težek dan...še dobro ,da imam jeklene živce in me jok ne spravi kar tako iz tira,ker sta ga danes moj in pa ena od deklic kar naprej nekaj sračkala...kar neko jokanje pa nimam pojma zakaj..nič jima ni bilo pravuser posted image ne pit,ne jest,ne igrat ,ne muzike,ne plesat...ma nič...no ampak po spanju sta bila ko prerojena in sedaj moj mali šiba kot ,da ni bilo zjutraj nič.

Drugače pa tudi pri nas ponovimo vsako besedo in tudi kakšen stavek se že najde....recimo....ki moj mijau(za spanje),edu ladko(jedu čokoladko)ija zunaj(konjiček zunaj)..ko prinese prazno flaško čaaja reče   ...ni več pi.....pa še kaj bi se našlo...v glavnem smo nabriti ...pa saj je prav tako,da so le zdraviuser posted image

Toliko...šibam zdaj u akcijo z metlo in cunouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......