|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
13.11.2009 18:09:11   
obayifo
blanči, res sta sončka, ful lepo videt user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
13.11.2009 18:33:27   
sonček33
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

REby, pa dej no ne me zezat, a nisva že včeri začele?

A si že kej shujšala? Jaz celih +0,5 user posted image

Ne, nisem, a je to pomembno?user posted image user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
13.11.2009 19:33:26   
lučka 25
mojsonček, saj ne morem verjezi, da je vaša pupa stara že pol leta. Čestitam!!!user posted image user posted image user posted image

Se*, pa vi mate pravo zaspanko.user posted image

Reby in sonček, a potem jutri začneta user posted image

Reby, no za šverc komerc se pa res še lahko zmenva, če ne bo prej svakinja kaj zrihtala.

obi, 2 mesca??? Pa kaj so noriuser posted image  Zdaj sem pa še 100x bolj vesela, da sem se opodločila za Jesenice, ker so mi tko LJ promoviral pri P.

Blanč, res maš 2 cukra. user posted image  user posted image

marta, jaz moji palčka takoj ven vzamem, ampak se je sedaj odvadla sesat palčke, roke pa tiši v usta in se drgne, to pa ji dovolim, ali pa ji dam za cuzat celo ta malo pleničko. Maš prav, ko se otrok navadi, je hudič.

No, naša princeska pa se je danes že začela malo plazit, na "glavo# se postavlja že 2 tedna, zdaj pa je mal zakapirala, da samo z nogami n bo šlo. user posted image  In to ravno danes, ko sva z mojim predragim pred 1 letom na testu končno zagledala user posted image . user posted image  

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
13.11.2009 21:00:38   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

No, naša princeska pa se je danes že začela malo plazit, na "glavo# se postavlja že 2 tedna, zdaj pa je mal zakapirala, da samo z nogami n bo šlo. user posted image  In to ravno danes, ko sva z mojim predragim pred 1 letom na testu končno zagledala user posted image . user posted image  

Super, bravo za Nežo user posted image  user posted image  user posted image
13.11. je pa res lep datum. Jaz sem se pa takrat začela špikat. Ti si bla pa en mesec pred mano user posted image  Zdej pa poglej, tvoja princeska se že plazi.

sonček - danes sem si sprintala Montignaca. Napredek je že ne? Sem si pa prejle prvošla krompir (beri čips user posted image ) in pivo - to po Montiju lahko user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
14.11.2009 9:51:43   
Reby
Dobro jutro. A še ni kavice? user posted image

user posted image
Dejte mi prosim nekaj povedat. Včeraj sem pojedla malo solate (s kisem in oljem). Kdaj naj bi to prešlo v mleko? Naslednji dan? Da vidim, če bomo imeli kaj krčkov. Zdej jih že 10 dni nimamo user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
14.11.2009 9:53:12   
sonček33
REby, takole kalorično bi ti začela dan...cccccc...ne bo šlo... kakšen nesldakan zeliščni čaj si lahko privoščišuser posted image

Jutro!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
14.11.2009 9:53:42   
marta82
Kolikor vem pride hrana v mleko v nekaj urah.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.11.2009 11:28:15   
Goldy
Jutrooo!

Naša je včeraj dobila Hiconcil proti kašlju. Vročine nima več. Je pa dobila drisko.user posted image  Zdaj pravi dežurna naj neham s Hiconcilom, naj pije vodo, se doji... In da me pokliče nazaj, ko bo nekaj preverila...
Včeraj bi kar "žurirala", pol sem jo pa po desetih dala budno v posteljico, pa je lepo zaspala, brez joka. In se zbudila ob 6 za nvo dozo sirupa in zize.

blanč - lepe slikice.user posted image

reby - počas se daleč pride, tut s hujšanjem.  Jaz sem shujšala v pol leta 12 kg.

sonček - pozdravček Lovru!

mojsonček - čestitke Zoji za pol tortice!!!

obi - hvala!

lučka - naša se pa noče nič plazit in nič obračat.user posted image  Se mi zdi, da bo tak antitalent za šport kot jaz. Se pa ful ukvarja z igračam, "govorjenjem", prijemanjem stvari...

Pozdravček še vsem ostalim!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.11.2009 14:19:26   
miska73

Se* - men se zdi, če je na zalogi, da pride ziher v 1 tednu. Ne vem če se motim, da je podganca rekla, da je dobla v 5 dneh.

Če se prav spomnem... sem naročala v četrtek zvečer, dobila robo pa v ponedeljek ali torek. Vglavnem sem kar pogledala k je poštar tak kmalu prišel.

Reby
Drgač pa bom jst naročala čez nekaj dni.
Ima nečakinja RD, pa ker ne morem po štacunah hodit, bom kr prek nexta.

Mojsonček  jst sem tudi tisto jopco uočila. Kaj si pa še kupla?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.11.2009 19:11:18   
lučka 25
Reby, no za mlekec si že dpobila odgovor. Res traja sam pal ur, da hrana pride v tvoje mleko. A pa je blo kaj krčev?

Goldy, no samo a bo tvoja pupa kmalu bolje. Glede razvoja je pa tako, da vsak otrok ima svoj tempo, tko da ne se sekirat.

miška, kako ste kaj? user posted image

Je pa danes za mano lep, ampka psihično naporen dan. Še dobro, da je šel moj na tekmo, ker zdajle bi imela orenk debato. se mi kadi iz glave da je joj. Moja svakinja je res nekaj posebnega, ni da bi govoril, ampak moram dat ven iz sebe. Itak zmeraj dela po svoje, je šefica in jo kar vzame iz rok in potem ona hrani, previja,....in še zraven komentira da nimava midva kaj za delat zraven. Pa to še gre. Potem pa še na veliko eksperimentira, kaj vse že zna, kaj zmore,... Danes je bil pa višek od viška. Smo pili aperitiv in moja tašča ne, ne, ne vpije pa jaz kaj je. Pol pa vidim kako svakinja tamali v usta da prst, ki ga je prej namočila v borovničkeuser posted image , jaz v šku tiho. Potem pa čez čas še hoče dat na skrivaj sladko smetano, pa reče, a ja saj je alergična na mleko, ne smem. Pa mi pri naši sploh še ne uvajamo GH, ona pa kar nekaj.....ma se čist tresem. A je to normalno, al jaz preveč komliciram.
Uf, sem se mogla skašlat, brez zamere.

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 14.11.2009 19:12:46 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.11.2009 20:41:36   
marta82

Je pa danes za mano lep, ampka psihično naporen dan. Še dobro, da je šel moj na tekmo, ker zdajle bi imela orenk debato. se mi kadi iz glave da je joj. Moja svakinja je res nekaj posebnega, ni da bi govoril, ampak moram dat ven iz sebe. Itak zmeraj dela po svoje, je šefica in jo kar vzame iz rok in potem ona hrani, previja,....in še zraven komentira da nimava midva kaj za delat zraven. Pa to še gre. Potem pa še na veliko eksperimentira, kaj vse že zna, kaj zmore,... Danes je bil pa višek od viška. Smo pili aperitiv in moja tašča ne, ne, ne vpije pa jaz kaj je. Pol pa vidim kako svakinja tamali v usta da prst, ki ga je prej namočila v borovničkeuser posted image , jaz v šku tiho. Potem pa čez čas še hoče dat na skrivaj sladko smetano, pa reče, a ja saj je alergična na mleko, ne smem. Pa mi pri naši sploh še ne uvajamo GH, ona pa kar nekaj.....ma se čist tresem. A je to normalno, al jaz preveč komliciram.
Uf, sem se mogla skašlat, brez zamere.

Absolutno ni normalno in čisto nič preveč ne kompliciraš! Mogoče bi bilo dobro, da se tvoj dragi z njo pogovori.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.11.2009 21:04:30   
Kruce Fiks
U pišuka Lučka!
Kolk je pa stara ta svakinja?
Dobr da se to pr men ne dogaja ko men pa spodbije že ko to berem in bi verjetn dokaj burno odreagiraluser posted image
Kaj naj ti rečem?
Drugič pusti vrata zaprta!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.11.2009 21:32:40   
Reby
lučka - halo? Verjamem, da si bila tiho od šoka. Tega ne smeš več dovoliti. Jaz ne dovolim, da se kdorkoli v kaj vtikuje in boš morala kar razčistiti. Ne bit tiho! Krčkov pa nismo imeli. Super, v majhnih količinah lahko začnem jesti sadje in zelenjavo. Se je pri nas tole k sreči kar hitro končalo.
marta - hvala za odgovor, sem potem še na MON-u vidla, da traja nekje 4-6 ur.
podganca - se ne morem nagledat tvojih dveh škratov, ful sta že zrasla. Hvala za pomoč pri Nextu, sem že naročila, je možek pridobil pin user posted image
Goldy - upam, da se vaša princeska čimprej pozdravi.

Evo, naš lumpek je že čisto zaliman, pa se še kr ne da. Ga bom dala zdej atiju uspavat, jaz pa hitr spat, ker bo ponoči spet 2x panika za jest.

user posted image

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
14.11.2009 22:21:59   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Se* - men se zdi, če je na zalogi, da pride ziher v 1 tednu. Ne vem če se motim, da je podganca rekla, da je dobla v 5 dneh.

Če se prav spomnem... sem naročala v četrtek zvečer, dobila robo pa v ponedeljek ali torek. Vglavnem sem kar pogledala k je poštar tak kmalu prišel.

Reby
Drgač pa bom jst naročala čez nekaj dni.
Ima nečakinja RD, pa ker ne morem po štacunah hodit, bom kr prek nexta.

Mojsonček  jst sem tudi tisto jopco uočila. Kaj si pa še kupla?

Tele miškine robe sta bla tudi moja lubčka deležnauser posted image
Lučka nimam besed, jaz bi ji pa kar rekla kakšno pikrouser posted image
Goldi upam, da se hitro pocajtate.
Reby, Tomi je pravi maneken...Ja, Lara je pa res zrasla in tudi poredila, je že skor bajsika, ampak v primerjavi z Bernardkom je še kar revše saj jo šiša za 3 kguser posted image
Vsem ostalim lep pozdravček in mirno noč.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
15.11.2009 8:57:26   
lučka 25
Dobro jutro.

No, sem mislila, da se bom že kaj pomirila, ampak se še nisem. Itak. No, moj je bil tudi jezen, ampak je rekel, da je od samega šoka čist otrpnil, ker ni mogel vrjet, da mati 2 otrok stara čez 30 let dela take traparije. Kot da bi se izživljala. V glavnem se bo in pogovoril z njo, če ne bo meni prej prišla v roke že ta teden. In dokler se ne misli vest odgovorno, ji otroka ne dam niti v bližino.

Drugače je pa danes mala v kosu spala 21-6.30, pojedla in zspala še do 8h. No, sem se končno naspala, ker se tudi jaz nisem zbujala ponoči in gledala na uro, koliko je še do njenega tajminga za hranjenje.

Blanč, ja tvoja dva sta pa res že prava korenjaka, prav lepo napredujeta, kar je res v veliko olajšanje.

Reby, res super da ni blo krčkov in boš lahko razširla jedilnik. user posted image  No, mi krčkov nismo imel, no so bli bol blagi, pa so že avstrijske kapljice Oleovit D3 pomagale, da ni blo več krčkov, ker od Plive kapljice so jo mal šraufale.

marta, ko tvoj avatar pogledam me pa vedno zamika, da bi pojedla svojo najljubšo razvado. user posted image

Nič, en lep nedeljski dan. Midve bova danes gostili moja starša na kosilu, pa še mal prej in pol. Sva sami, ker ma oči skor cel dan tekme. Zvečer pa na zasluženo rekreacijo, mal nogomet igrat.

p.s.
Ma spet sirene. Pa to je noro. Že od včeraj popoldne se ne umiri, še ponoč so mel intervencije. Če ne gasilci, pa reševalci, še kak policaj je v križišču vključil sireno ( pa ponavadi po 21 uri ne vklopi noben več sirene, sam lučke). Ko živiš v bližini vseh reševalnih slub točno veš kdaj so težki dnevi, ker so skoz na terenu. Upam, da se umiri, da ne bo tolk nesreč.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
15.11.2009 9:50:13   
lana08

Dobro jutro.

No, sem mislila, da se bom že kaj pomirila, ampak se še nisem. Itak. No, moj je bil tudi jezen, ampak je rekel, da je od samega šoka čist otrpnil, ker ni mogel vrjet, da mati 2 otrok stara čez 30 let dela take traparije. Kot da bi se izživljala. V glavnem se bo in pogovoril z njo, če ne bo meni prej prišla v roke že ta teden. In dokler se ne misli vest odgovorno, ji otroka ne dam niti v bližino.

Drugače je pa danes mala v kosu spala 21-6.30, pojedla in zspala še do 8h. No, sem se končno naspala, ker se tudi jaz nisem zbujala ponoči in gledala na uro, koliko je še do njenega tajminga za hranjenje.

Lučka mogoče so pa borovničke pomagale, da je toliko spala. Hecam se, to res ni prav kar dela, vendar raje prva zamera, zato ji čimprej povej da tega ne odobravaš. 

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
15.11.2009 9:53:58   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Lučka mogoče so pa borovničke pomagale, da je toliko spala. Hecam se, to res ni prav kar dela, vendar raje prva zamera, zato ji čimprej povej da tega ne odobravaš. 

user posted image  Sem se tud  jaz danes hecala na ta račun. Maš pa prav, bolj prva zamera......

No, greva zdaj  mal ven, pa še babi spot pobereva.

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
15.11.2009 13:05:19   
marta82

marta, ko tvoj avatar pogledam me pa vedno zamika, da bi pojedla svojo najljubšo razvado. user posted image

To pa večkrat preberem.user posted image Saj tudi mene mika...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
15.11.2009 17:38:09   
Sempervivum

Dobro jutro.

Edino pravilno! Jaz postala čist živčna, ko sem samo brala tvoj prejšnji post! Kar pikice dobim, ko slišim tiste fore o vinčku/šnopcu/pivu na dudo pa tako naprej user posted image  ... user posted image  Boh jim pomagaj, če se jim sploh še da kako pomagat user posted image

Moj mali pa še spančka, sva s sprehoda, ko sva prišla domov sem pa še zunaj 2 koriti rož nasadila (jesenska nasaditev user posted image ), zdej se pa nažiram user posted image  Sem čist sestradana. Sonči in Reby, saj tako je prav, ane user posted image

En lep pozdravček vam pošiljam; mamicam, očkom in seveda našim zlatim otročičkom user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
15.11.2009 20:11:34   
sonček33

A je to normalno, al jaz preveč komliciram.

LUčka, ne ni normalno in jaz vem, da bi temu hitro anredila konec. Prej tudi jaz nisem zanla rečt komu kaj v faco, odkar imam Lovra, pa to ni več problem. Zanj bi naredila vse. In najbolj me je zjezilo, zaradi smetane, ker vem, kako alergiaj namleko izgleda in kaj lahko povzroči"samo prst" namočen v smetano.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
15.11.2009 21:13:28   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

A je to normalno, al jaz preveč komliciram.

LUčka, ne ni normalno in jaz vem, da bi temu hitro anredila konec. Prej tudi jaz nisem zanla rečt komu kaj v faco, odkar imam Lovra, pa to ni več problem. Zanj bi naredila vse. In najbolj me je zjezilo, zaradi smetane, ker vem, kako alergiaj namleko izgleda in kaj lahko povzroči"samo prst" namočen v smetano.

se strinjam user posted image sicer morda delujemo pretirano zaščitniško, ampak ME smo mame in ME odločamo, kaj je za naše malčke najboljše! tu ni pardona.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
15.11.2009 22:27:43   
obayifo
lučka nikakor ni prav, da kdo drug dela s tvojim otrokom karkoli, ne da bi se ti strinjala s tem kar počne. sploh pa ne takih grozot in hecat se z zdravjem otročka. pa kje ma ženska pamet?!? čist razumem, da si bla v šoku. še mene je popadel bes ob branju te štorije. saj vem, konec dober, vse dobro in hec, da je spala... ampak pogreje pa vseeno. kar naj tvoj dragi razčisti.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
16.11.2009 10:55:31   
Sempervivum
A je kdo za kavo?

user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
16.11.2009 12:11:02   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

ponedeljek, 16.11.
Obayifo - Enej: RA

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
16.11.2009 12:39:29   
Reby

ponedeljek, 16.11.
Obayifo - Enej: RA

Še jaz user posted image  user posted image  user posted image

Next - v četrtek sem naročila in danes že dobila po pošti. Super cotke so user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.