|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
16.11.2009 8:02:47   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebel@ dobro jutrouser posted image Zanimivo, da hoče Hana ponoči jesti, čeprav ni bila nikoli navajenauser posted image Koliko pa poje? Lahko da potrebuje več in ji 4 obroki čez dan niso dovoljuser posted image Kaj pas če bi čez dan kak obrok dodali?
sej to je,ker ni nikoli jedla ponoči(edino ko sva se dojili).....poje cca.170 ml......danes ji bova dala več kašice za večerjo ker lahko da ima preskok v rasti in rabi več za čez noč.....obrokov ji ne morem dodajati ker jo že itak  zbujam in ji malico  uturimuser posted image

Potem pa res poskusita zvečer malce več dati, če poje 170 gre za lakoto in ravno zadnjič sem v enio knjigi prebrala, da ima lahko otrok do enega leta res potrebo po hrani ponoči. Upam da uspešno rešite tole hranjenjeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 876
16.11.2009 8:04:47   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

dobro jutro.....nik vstal ob 6.45.katja včeri zbolela.kašlja pa ma malo vročine.ji žnoder zadi dol teče pol ga ma pa polno v grlu.....mislim da je dobla stran od nika.al pa v šoli,al pa na roj.dnevu.bog si ga vedi.sam da ni kaj hujšega.sem klicala k zdravniku pa mi je rekla da naj je ne vozim ker ma nabito čak.bo še kaj drugega fasala.če bi se pa stanje poslabšalo pa naj pol pokličem.drgač pa čaja pa limone pa kaj za kašelj,pa lekadol.....saj booooo.

Baki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se Katja čim prej pozdravi, je pa res polno bolnih otročkov.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 877
16.11.2009 8:11:25   
MIHAILO
URSA Teh stvareh se izogibam...sam ker noce vec mleka po flaski sem mu devala cokolino,keksolinoin pomoje ga je to zapiralo,zato zdaj dajem zitne kasice...jogurt inavadbi aLI SADNI n sadje je

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 878
16.11.2009 8:14:43   
MIHAILO
pa 4 flaske caja popije...je sprejel otroske caje brez problemov...user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 879
16.11.2009 8:15:18   
Urša08
Mihailo zakaj se pa izogibaš gresa, polente in teh stvari, ki jih lahko doma pripravišuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 880
16.11.2009 8:19:28   
Urša08
Za kolumbo, katjušo, tamiko in vse ki imate rade zimsko idilo. Slikici sta iz planine, kjer smo eno leto preživeli novo letouser posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 881
16.11.2009 8:23:53   
MIHAILO
GLEDE USPAVANJA
Prej ga je bil problem uspavat,sem morala HODITI SEM PA TJA...zdaj ,ko je sprejel novi red in spi do 7h zjutraj okrog 9,10h gre spat in okrog 13,14h in zvecer okrog 20h ga samo polozim na svoja prsa oz trebuh tko da gleda proti meni,me objame rece mmmmm,mmmm,mmmm in zaspi,jaz pa pri tem lahko sedim,lezim,zaspi v 5min

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 882
16.11.2009 8:26:32   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

GLEDE USPAVANJA
Prej ga je bil problem uspavat,sem morala HODITI SEM PA TJA...zdaj ,ko je sprejel novi red in spi do 7h zjutraj okrog 9,10h gre spat in okrog 13,14h in zvecer okrog 20h ga samo polozim na svoja prsa oz trebuh tko da gleda proti meni,me objame rece mmmmm,mmmm,mmmm in zaspi,jaz pa pri tem lahko sedim,lezim,zaspi v 5min
bravo glede uspavanja.mi nimamo problemov.ga damo budnega v postlo in sam zaspi.da sem zraven....ni govora

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 883
16.11.2009 8:27:19   
MIHAILO

Mihailo zakaj se pa izogibaš gresa, polente in teh stvari, ki jih lahko doma pripravišuser posted image

z am?to nisem vedela da lahko naredim...sem mislila da pridejo v postev samo te kasice ki se kupijo in delajo z amuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 884
16.11.2009 8:28:29   
MIHAILO
URSA DRUGAC polento zelo rad je z smetano in mu jo naredim za kosilo vcasih...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 885
16.11.2009 8:30:02   
Urša08

z am?to nisem vedela da lahko naredim...sem mislila da pridejo v postev samo te kasice ki se kupijo in delajo z amuser posted image user posted image

Mihailo vse lahko pripraviš z adaptiranim mlekomuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 886
16.11.2009 8:36:42   
MIHAILO

Mihailo vse lahko pripraviš z adaptiranim mlekomuser posted image

in potem zjutraj in zvecer namesto teh kasic mu z am naredim gres,polento pa kaj se?SAM pomoje bo tesko jedel ce ne bo uskusno...sladkor pa ne dajem notri...user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 887
16.11.2009 8:41:08   
simonakr
Jutro! Kako ste?

Jest se samo na hitro oglasim. Mam dons ta dolg siht. pa se tipkamo jutr.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 888
16.11.2009 8:48:09   
Ajvy
jutro...tolk je lep dan za spanje....joj...danes se mi pa res ogromno spi..pa je bila lepa nočka...

Urša...full dober za vikendsko uživancijouser posted image
JA...tak dogovor imava...sobota je njegova, nedelja pa moja.....
V šolo za starše sem šla v okviru Vrtca....fenomenalno.....res..sej bi šla oba...sam nimava varstva...

Mihailo...joj..vem kako je kadar se jočemo zarad basike..tega nobenmu ne privoščim.--mislim ,da je Tamika enkrat dala recept za natavni klistirček...vprašaj jo...ko bo naslednjič tako hudo...sam upam,da ne bo večuser posted image user posted image user posted image

Čebela...mogoče pa ima res preskok v rasti...uf..kdo bi vedeluser posted image včasih se mi zdi ,da je vsak dan nekaj novega

BAki....revčka KAtja...upam, da se čimprej znebi bacilčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 889
16.11.2009 8:50:18   
Ajvy

pa 4 flaske caja popije...je sprejel otroske caje brez problemov...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 890
16.11.2009 8:50:49   
Ajvy
Urša..krasna slikica...idila....res...

Simonakr..naj ti čimhitreje mine

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 891
16.11.2009 8:54:07   
Onasiss
user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 892
16.11.2009 8:56:45   
Onasiss
Jaz sem se imela lepo v petek zunaj....uh...sede....user posted image . Vikend preživeli lenobno... v soboto smo šli do svakinje na kosilo....čeprav mi ni najbolj pri srcu sem jo imela v soboto zelo rada.....user posted image user posted image user posted image . Včeraj pa tudi tko...bolj na izi....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 893
16.11.2009 9:02:37   
TAMIKA3
jutro user posted image

mene vse boli, user posted image kuhajo, tašča zbolela, moja mami  in user posted image v službah - za pouser posted image .
meni se bo user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image

avto je totalka, sem se pa zabila v tovornjakarsko prikolico za bagerje ( samo železo) brez bremzanja, če bi imela manjši avto zdaj ne bi bila tukaj.

toliko iz bolnišnice rantaša.
aja hvala vsem za user posted image in user posted image . zlate ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 894
16.11.2009 9:04:03   
brkn83
dobro jutroo.

mi smo še pošteno naspali, je prav pasalo. zdej pa se bova počasi najedla potem pa greva hitro ven, ker se mi zdi da bo kmalu deževati začelo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 895
16.11.2009 9:04:05   
Onasiss
TAMIKA................upam, da si ok...pleh se bo že popravu....user posted image

Ajvy.......je vreme zaspano, upam da si boš kaj privoščila spanja....

Simona...naj ti dan čimhitreje mine

Urša.....vau...hudo....user posted image user posted image user posted image

baki......user posted image user posted image user posted image  za Katjo....

Čebel@..... mogoče ima res prskok v rasti..... jaz naši velikokrat naredim kak krompir z zelenjavo zvečer.... se mi pa dozdeva, da ji je mleko ratu prešvohuser posted image

Mihailo...naša sploh noče mlečnih kašic...samo čokolešnik....

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 896
16.11.2009 9:09:37   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

TAMIKA................upam, da si ok...pleh se bo že popravu....user posted image

Ajvy.......je vreme zaspano, upam da si boš kaj privoščila spanja....

Simona...naj ti dan čimhitreje mine

Urša.....vau...hudo....user posted image user posted image user posted image

baki......user posted image user posted image user posted image  za Katjo....

Čebel@..... mogoče ima res prskok v rasti..... jaz naši velikokrat naredim kak krompir z zelenjavo zvečer.... se mi pa dozdeva, da ji je mleko ratu prešvohuser posted image

Mihailo...naša sploh noče mlečnih kašic...samo čokolešnik....

JA COKOLESNIK je zakon...sam jaz mu zdaj mesam dam 2zlicki cokolesnika glih tok da je mal sladka una bio zitna kasica,

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 897
16.11.2009 9:12:01   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro...tolk je lep dan za spanje....joj...danes se mi pa res ogromno spi..pa je bila lepa nočka...

Urša...full dober za vikendsko uživancijouser posted image
JA...tak dogovor imava...sobota je njegova, nedelja pa moja.....
V šolo za starše sem šla v okviru Vrtca....fenomenalno.....res..sej bi šla oba...sam nimava varstva...

Mihailo...joj..vem kako je kadar se jočemo zarad basike..tega nobenmu ne privoščim.--mislim ,da je Tamika enkrat dala recept za natavni klistirček...vprašaj jo...ko bo naslednjič tako hudo...sam upam,da ne bo večuser posted image user posted image user posted image

Čebela...mogoče pa ima res preskok v rasti...uf..kdo bi vedeluser posted image včasih se mi zdi ,da je vsak dan nekaj novega

BAki....revčka KAtja...upam, da se čimprej znebi bacilčkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

JUtro...upam,da se kaj naspis danes ,ko je tak dan..jaz grem zdaj,ker MIHAILO ze aja...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 898
16.11.2009 9:13:30   
MIHAILO
jaz sem prejle Muser posted image IHAILA uspavala in ga spet zbudi zamasen nosek,sem spucala in zdaj aja nazaj ...1 teden mu ga ze pucam user posted image upam,da bo ta teden ze cist ok..jaz sem skoraj nehala kasljati,se malo p bo

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 899
16.11.2009 9:14:11   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čebel@ dobro jutrouser posted image Zanimivo, da hoče Hana ponoči jesti, čeprav ni bila nikoli navajenauser posted image Koliko pa poje? Lahko da potrebuje več in ji 4 obroki čez dan niso dovoljuser posted image Kaj pas če bi čez dan kak obrok dodali?
sej to je,ker ni nikoli jedla ponoči(edino ko sva se dojili).....poje cca.170 ml......danes ji bova dala več kašice za večerjo ker lahko da ima preskok v rasti in rabi več za čez noč.....obrokov ji ne morem dodajati ker jo že itak  zbujam in ji malico  uturimuser posted image

ko se je nik zbujal ponoči, da bi jedu, sem mu zvečer naredila bolj gostega grisolinota da se je bolj najedu in zdej zopet spi celo noč.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?