Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:02:47
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ dobro jutro Zanimivo, da hoče Hana ponoči jesti, čeprav ni bila nikoli navajena Koliko pa poje? Lahko da potrebuje več in ji 4 obroki čez dan niso dovolj Kaj pas če bi čez dan kak obrok dodali? sej to je,ker ni nikoli jedla ponoči(edino ko sva se dojili).....poje cca.170 ml......danes ji bova dala več kašice za večerjo ker lahko da ima preskok v rasti in rabi več za čez noč.....obrokov ji ne morem dodajati ker jo že itak zbujam in ji malico uturim Potem pa res poskusita zvečer malce več dati, če poje 170 gre za lakoto in ravno zadnjič sem v enio knjigi prebrala, da ima lahko otrok do enega leta res potrebo po hrani ponoči. Upam da uspešno rešite tole hranjenje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:04:47
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki dobro jutro.....nik vstal ob 6.45.katja včeri zbolela.kašlja pa ma malo vročine.ji žnoder zadi dol teče pol ga ma pa polno v grlu.....mislim da je dobla stran od nika.al pa v šoli,al pa na roj.dnevu.bog si ga vedi.sam da ni kaj hujšega.sem klicala k zdravniku pa mi je rekla da naj je ne vozim ker ma nabito čak.bo še kaj drugega fasala.če bi se pa stanje poslabšalo pa naj pol pokličem.drgač pa čaja pa limone pa kaj za kašelj,pa lekadol.....saj booooo. Baki da se Katja čim prej pozdravi, je pa res polno bolnih otročkov.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:11:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA Teh stvareh se izogibam...sam ker noce vec mleka po flaski sem mu devala cokolino,keksolinoin pomoje ga je to zapiralo,zato zdaj dajem zitne kasice...jogurt inavadbi aLI SADNI n sadje je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:14:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
pa 4 flaske caja popije...je sprejel otroske caje brez problemov...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:15:18
|
|
|
|
Urša08
|
Mihailo zakaj se pa izogibaš gresa, polente in teh stvari, ki jih lahko doma pripraviš
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:19:28
|
|
|
|
Urša08
|
Za kolumbo, katjušo, tamiko in vse ki imate rade zimsko idilo. Slikici sta iz planine, kjer smo eno leto preživeli novo leto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:23:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
GLEDE USPAVANJA Prej ga je bil problem uspavat,sem morala HODITI SEM PA TJA...zdaj ,ko je sprejel novi red in spi do 7h zjutraj okrog 9,10h gre spat in okrog 13,14h in zvecer okrog 20h ga samo polozim na svoja prsa oz trebuh tko da gleda proti meni,me objame rece mmmmm,mmmm,mmmm in zaspi,jaz pa pri tem lahko sedim,lezim,zaspi v 5min
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:26:32
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO GLEDE USPAVANJA Prej ga je bil problem uspavat,sem morala HODITI SEM PA TJA...zdaj ,ko je sprejel novi red in spi do 7h zjutraj okrog 9,10h gre spat in okrog 13,14h in zvecer okrog 20h ga samo polozim na svoja prsa oz trebuh tko da gleda proti meni,me objame rece mmmmm,mmmm,mmmm in zaspi,jaz pa pri tem lahko sedim,lezim,zaspi v 5min bravo glede uspavanja.mi nimamo problemov.ga damo budnega v postlo in sam zaspi.da sem zraven....ni govora
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:27:19
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo zakaj se pa izogibaš gresa, polente in teh stvari, ki jih lahko doma pripraviš z am?to nisem vedela da lahko naredim...sem mislila da pridejo v postev samo te kasice ki se kupijo in delajo z am
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:28:29
|
|
|
|
MIHAILO
|
URSA DRUGAC polento zelo rad je z smetano in mu jo naredim za kosilo vcasih...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:30:02
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo zakaj se pa izogibaš gresa, polente in teh stvari, ki jih lahko doma pripraviš z am?to nisem vedela da lahko naredim...sem mislila da pridejo v postev samo te kasice ki se kupijo in delajo z am Mihailo vse lahko pripraviš z adaptiranim mlekom
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:36:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Mihailo zakaj se pa izogibaš gresa, polente in teh stvari, ki jih lahko doma pripraviš z am?to nisem vedela da lahko naredim...sem mislila da pridejo v postev samo te kasice ki se kupijo in delajo z am Mihailo vse lahko pripraviš z adaptiranim mlekom in potem zjutraj in zvecer namesto teh kasic mu z am naredim gres,polento pa kaj se?SAM pomoje bo tesko jedel ce ne bo uskusno...sladkor pa ne dajem notri...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:41:08
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Kako ste? Jest se samo na hitro oglasim. Mam dons ta dolg siht. pa se tipkamo jutr.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:48:09
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...tolk je lep dan za spanje....joj...danes se mi pa res ogromno spi..pa je bila lepa nočka... Urša...full dober za vikendsko uživancijo JA...tak dogovor imava...sobota je njegova, nedelja pa moja..... V šolo za starše sem šla v okviru Vrtca....fenomenalno.....res..sej bi šla oba...sam nimava varstva... Mihailo...joj..vem kako je kadar se jočemo zarad basike..tega nobenmu ne privoščim.--mislim ,da je Tamika enkrat dala recept za natavni klistirček...vprašaj jo...ko bo naslednjič tako hudo...sam upam,da ne bo več Čebela...mogoče pa ima res preskok v rasti...uf..kdo bi vedel včasih se mi zdi ,da je vsak dan nekaj novega BAki....revčka KAtja...upam, da se čimprej znebi bacilčkov
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:50:18
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO pa 4 flaske caja popije...je sprejel otroske caje brez problemov...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:50:49
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša..krasna slikica...idila....res... Simonakr..naj ti čimhitreje mine
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:54:07
|
|
|
|
Onasiss
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 8:56:45
|
|
|
|
Onasiss
|
Jaz sem se imela lepo v petek zunaj....uh...sede.... . Vikend preživeli lenobno... v soboto smo šli do svakinje na kosilo....čeprav mi ni najbolj pri srcu sem jo imela v soboto zelo rada..... . Včeraj pa tudi tko...bolj na izi....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 9:02:37
|
|
|
|
TAMIKA3
|
jutro mene vse boli, kuhajo, tašča zbolela, moja mami in v službah - za po . meni se bo . avto je totalka, sem se pa zabila v tovornjakarsko prikolico za bagerje ( samo železo) brez bremzanja, če bi imela manjši avto zdaj ne bi bila tukaj. toliko iz bolnišnice rantaša. aja hvala vsem za in . zlate ste
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 9:04:03
|
|
|
|
brkn83
|
dobro jutroo. mi smo še pošteno naspali, je prav pasalo. zdej pa se bova počasi najedla potem pa greva hitro ven, ker se mi zdi da bo kmalu deževati začelo.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 9:04:05
|
|
|
|
Onasiss
|
TAMIKA................upam, da si ok...pleh se bo že popravu.... Ajvy.......je vreme zaspano, upam da si boš kaj privoščila spanja.... Simona...naj ti dan čimhitreje mine Urša.....vau...hudo.... baki...... za Katjo.... Čebel@..... mogoče ima res prskok v rasti..... jaz naši velikokrat naredim kak krompir z zelenjavo zvečer.... se mi pa dozdeva, da ji je mleko ratu prešvoh Mihailo...naša sploh noče mlečnih kašic...samo čokolešnik....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 9:09:37
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss TAMIKA................upam, da si ok...pleh se bo že popravu.... Ajvy.......je vreme zaspano, upam da si boš kaj privoščila spanja.... Simona...naj ti dan čimhitreje mine Urša.....vau...hudo.... baki...... za Katjo.... Čebel@..... mogoče ima res prskok v rasti..... jaz naši velikokrat naredim kak krompir z zelenjavo zvečer.... se mi pa dozdeva, da ji je mleko ratu prešvoh Mihailo...naša sploh noče mlečnih kašic...samo čokolešnik.... JA COKOLESNIK je zakon...sam jaz mu zdaj mesam dam 2zlicki cokolesnika glih tok da je mal sladka una bio zitna kasica,
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 9:12:01
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy jutro...tolk je lep dan za spanje....joj...danes se mi pa res ogromno spi..pa je bila lepa nočka... Urša...full dober za vikendsko uživancijo JA...tak dogovor imava...sobota je njegova, nedelja pa moja..... V šolo za starše sem šla v okviru Vrtca....fenomenalno.....res..sej bi šla oba...sam nimava varstva... Mihailo...joj..vem kako je kadar se jočemo zarad basike..tega nobenmu ne privoščim.--mislim ,da je Tamika enkrat dala recept za natavni klistirček...vprašaj jo...ko bo naslednjič tako hudo...sam upam,da ne bo več Čebela...mogoče pa ima res preskok v rasti...uf..kdo bi vedel včasih se mi zdi ,da je vsak dan nekaj novega BAki....revčka KAtja...upam, da se čimprej znebi bacilčkov JUtro...upam,da se kaj naspis danes ,ko je tak dan..jaz grem zdaj,ker MIHAILO ze aja...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 9:13:30
|
|
|
|
MIHAILO
|
jaz sem prejle M IHAILA uspavala in ga spet zbudi zamasen nosek,sem spucala in zdaj aja nazaj ...1 teden mu ga ze pucam upam,da bo ta teden ze cist ok..jaz sem skoraj nehala kasljati,se malo p bo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 16.11.2009 9:14:11
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ dobro jutro Zanimivo, da hoče Hana ponoči jesti, čeprav ni bila nikoli navajena Koliko pa poje? Lahko da potrebuje več in ji 4 obroki čez dan niso dovolj Kaj pas če bi čez dan kak obrok dodali? sej to je,ker ni nikoli jedla ponoči(edino ko sva se dojili).....poje cca.170 ml......danes ji bova dala več kašice za večerjo ker lahko da ima preskok v rasti in rabi več za čez noč.....obrokov ji ne morem dodajati ker jo že itak zbujam in ji malico uturim ko se je nik zbujal ponoči, da bi jedu, sem mu zvečer naredila bolj gostega grisolinota da se je bolj najedu in zdej zopet spi celo noč.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?