|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Obale 2009
14.11.2009 20:15:13   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Belen imam fino ritico kaj čem :) Ma je ne zamenjam ;)

glede spanja sm mislila.... ne hrane user posted image user posted image user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
14.11.2009 20:17:41   
saruška
eko mene, rož'ca... še buba glava al si boljše?

eko danes lahko grem u šotor... gremo? klin se s klinom zbija user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
14.11.2009 20:18:25   
amaya
ojla babe...

kaj zdej, nas čaka še kakšen kafe?

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
14.11.2009 20:18:55   
saruška
jaz še prvega nisem dočakala user posted image ...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
14.11.2009 20:22:06   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

eko mene, rož'ca... še buba glava al si boljše?

eko danes lahko grem u šotor... gremo? klin se s klinom zbija user posted image user posted image user posted image ...

boljše, boljše...kot nowa, sam mal zaspana... user posted image

uffffffffff....ja bi šla,ma dans ma moj dragi izhod, bo on podpiral šank w šotoru.... js čuwam moje dwe user posted image
ti? aja si fraj....twoj dela...kje maš andraža???

ja kafe.... kdaj se nam boš pridružla? user posted image user posted image

amaya: chi si wede.... ben za kafe kadarkoli-sicer midwe se itak skori wsak dan widiwa user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
14.11.2009 20:24:53   
saruška
ja dragi dela, andraž pa spi danes pri mojih... zdej je bil bolan, pa ga niso 3 tedne nič vidli... paše njemu, meni in mojim malo spremembe, tako da sem danes home alone user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
14.11.2009 20:27:35   
amaya
ma ja...sem živa...ma zdej te nisem že nekaj dni videla...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
14.11.2009 20:29:23   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: saruška

ja dragi dela, andraž pa spi danes pri mojih... zdej je bil bolan, pa ga niso 3 tedne nič vidli... paše njemu, meni in mojim malo spremembe, tako da sem danes home alone user posted image ...

aha  bo spet rač.w igri user posted image user posted image user posted image

amaya...kako ne? js pa sm te... user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
14.11.2009 20:32:01   
saruška
belen, ne ne, zdej grem na kavč, samo kaj ko ni nič pametnega po tv... mogoče pa bi se lotila likat??? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
14.11.2009 20:38:02   
Belen
ma ja kakšno likat dej... user posted image

zdej pa res grem en điret w hladilnik in na kawč....

noč user posted image

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
14.11.2009 20:42:16   
saruška
ni straha, ne user posted image user posted image user posted image ... če je čakalo tolko cajta, bo pa še malo!!!

mislim, da bom nardila isto kot ti...  uživaj, lahko noč, pupe!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
14.11.2009 20:44:25   
jabolka
pupe lahko noč

Glede žuranja , bo treba še malo počakat vsaj še 1-2meseca hehee

Glede dodajanja goste hrane , jaz svojo prvo podojim in čez ene pol ure ali uro ji dodam gosto hrano - tako poje user posted image  ( če pa je lačna in dam prvo gh tudi mi malo protestiramo ) . Nemara pa nič iz flaše - tako da sem danes  prvič provala  dat vodo s kozarca user posted image je lepo spila - upam da bo tako naprej .. eee majhni pa tako..

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
14.11.2009 21:36:22   
momacus
ha ha saruška sm ti šla v zelje user posted image ma na uni spletni strani si vidla kaj piše ??? ben ben jaz sm mela tavečjega v stolčku do pred pol leta ko mu je ratal pas od avta "prav"

belen za ene je vsako nestrinjanje z njimi znak napada tako da....ma ni panike dej, kot si rekal izmenjava mnenj komur pride prav pride pač prav user posted image pa ne mi reč da tako majhne boš že mazala s colagenom ha ha ha ma valda še nimajo gube user posted image - calgel user posted image glede GH pa res mogoče malo bolj počasi v tvojem primeru kr sta nedonošeni, ne vem , nimam izkušenj po tej plati, moja dva sta bla taprvi do konca not, ta drugi pa 2 tedna manj in sta oba manjona

bia vsak mladiček ima svoje muhe , ma jih pozabiš čim se nasmehne user posted image

o poglej poglej kdo nas je prišel obiskat amaya alora kako je , komandiraš delavce da ti čimprej zrihtajo stanovanje?!?!

jabolka tudi ti maš fino ritko princesko , ki že pije na kozarec user posted image pridne

ben ben če potegnem črto, smo vse lahko kontente s temi našimi mladički. majo svoje muhe in muhuce ma na kraju krajev je važno da so zdravi !!!

nočko user posted image

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
15.11.2009 9:17:14   
DannyS
Jutro.... ma ste se razpisale zvečer, kaj je bla mogoče kaka luna včeraj hehe....:)

Ja jaz tudi mislim, da smo na forumu zato, da si izmenjamo svoje izkušnje in mnenja. Itak na koncu nardi vsak sam kot misli da je prav, samo ni potrebno se takoj užalit in napast nekoga, ki je samo dobronamerno izrazil svoje mnenje. 

Belen, sej dokler nimaste še nobenih težav z zobki, nima smisla mazat.

Glede stolčka za hranjenje, midva sva hotela vzet trip trap, sej obstajajo tudi neke blazinice ki se dajo gor, tako da lih ni direkt na unem lesu. Samo če bi Florijana zdaj posedla notri bi se po mojem samo sesedel, medtem ko pa je pri teh stolčkih, ki se da nastavljat naklon hrbtišča bolj enostavno,... boo bomo vidli. In ja, včeraj sem šla na internetno stran o-baby.de in nisem mogla verjet, ta trip trap stolček je tam 40 eurov cenejši in blazinica 10 eurov cenejša. Poštnina pa je menda okoli 10 eurov, tako, da še vedno jih prihraniš 40. Sploh ne razmem kje je tle logika, vsi imajo višji standard od nas in nižje cene, isto velja tudi za Anglijo, kjer npr. dobiš chiccotov stolček, tisti oblazinjen za 100 eurov, pri nas je skoraj 200 isti. user posted image  Mislim, da če do zdaj nisem uporabljala mastercard odkar jo imam, jo bom zdaj sigurno začela.

Ma ti saruška bi mogla določit datum za biro al kafe, glede na to da ti delaš in pol se ti me druge lažje prilagodimo.

Drugače jaz ne vem več kaj se dogaja z mojim sinčkom ta teden, je dosti bolj zaprt kot ponavadi, mogoče kaka 1x na dan in še to ful malo, drugače pa papa normalno. Čez dan siten, stalno ma stalno mi poliva... pol si tlači vse v usta in poliva še bolj, mislim da nisem porabla še tolko teh tetra plenic do tega tedna. Nekje sem brala, da bi blo dobro mleko zgostit z riževimi kosmiči, pač da lažje zadrži hrano v sebi, samo glede na to da se midva dojiva,... črpala pa si lih ne bi rada. Včeraj zvečer sem mu ponudla 100 ml čaja, ki ga prej ni niti povohal in je spil iz bočkole tik tak,... danes isto, samo tudi čaj mi poliva pol. Booo?

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
15.11.2009 10:28:09   
Anonimen
joj meni, pa saj se nisem hotela kregati. Sem samo napisala kaj moj sinček je.

Jabolka hvala, tudi špinačo mu bom probala dati.

Belen kako se obneseta tvoja stolčka za hranjenje? Vem, da tvoje pikice še ne hraniš s papicami, vendar me vseeno zanima če je stolček vreden svoje cene. Ni vlih najbolj poceni, bi ga pa zelo rada imela.

(odgovor članu DannyS)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
15.11.2009 11:08:44   
saruška
jutro, mame!

spet smo se zbudili v tako zaspano jutro, ma meni prav paše tako vreme user posted image ...

DannyS, ti pošljem ZS, počakaj sekundo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
15.11.2009 11:55:58   
BIA79
Danny v Angliji je vse ceneje, ker baje nimajo davka na otroške stvari. Ne bi bilo slabo, da bi uvedli tudi pri nas kaj pravite?

Včeraj sem šla po pašto v familo, se malo stvari splača kupovat tam in sem pogledala cene njihovih frutekov...da padeš na rit...sedaj razumem zakaj hodijo vsi v špar, muller...še baby center se njim zdi poceni!!

Aaaa Belen, spanje? Kaj je že to? Hahaha..bo že...kot sem že rekla,enkrat ko se sprijazneš da ne boš spal, je vse lažje...Ko bi vsaj vedna zakaj toliko joče...niti calpol danes ni pomagal..čeprav res ne vem koliko ga je šlo v usta,ker mi ni hotela odpret ust pa še tista lučka, ki jo imamo ne sveti najboljše....Pa tudi poje veliko, odkar sem zbolela imam občutek da imam veliko manj mleka...

Lep dan pupe!!!

(odgovor članu saruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
15.11.2009 12:43:48   
jabolka
čau čauuu

Mi se tudi hranimo na stolički (kot gugalnik tisti iz beby centra), moram pa ji kupit prav stoličko za papat - od IKEE sem gledala in mislim da bomo šli po tega (poceni je , pa slišala sem da je tudi vredu) BIA79 kaj ti praviš-ti ga imaš?

Mi lahko prosim pomagate , hecno vprašanje , ma me prav zanima . Koliko imate stopinj v sobi kjer spijo vaši user posted image ? Moja si ne mara pokrit rokice in ne vem potem če ji je kdaj mrzlo ali toplo(HEHEEEE jaz pa se rada pokrijemuser posted image ) , imam pa okoli 20-22stopinj. HVALA  

Lep dannnnnuser posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
15.11.2009 13:20:10   
Belen
ciao pupe,
eko nedelja ..no pol jo je šlo mimo, malo smo šli w KP zaprawljat..špežo, pol sm šla w hervis....kao reklamirajo neke gadne popuste.... ow so taki falšoni,samo kar so že meli prej znižano je blo...katastrofa..... ben iatk sm mela namen kupit teniske...za hodit ene salomon, ki odkar sm rodila mi je zrasla noga user posted image user posted image user posted image res, nike ne dam weč gor, adidaske nekatere HB ja ... user posted image user posted image

saruška: no knčno smo se spoznale user posted image user posted image user posted image sicer slučajno,ampak smo se user posted image
zdej poznam wse.....hehe mislim,da sm edina,ki poznam wse user posted image user posted image user posted image

aja chiara82: p.s.tebe še ne user posted image stolček tatamia....super je...mi smo not že od 2m..ker je ležalnik, gugalnik in stolček za se hranit.... in se hranimo not ker ima 4-5 različnih naklonow, sicer na flašo in sedaj ko uwajamo mal sadja user posted image user posted image
w BC je 240eur se mi zdi...niso normalni... mi smo dali w IT 180eur

dannyS...tudi če nimajo zob je baje dobro mazat??? user posted image user posted image momacus???????
aja moja frendica je mela tudi z malim težawe z dojenjem oz,ker ji je poliwal..zato je hitro začela z GH + mleko in je nehal....oz.dosti manj (po naswetu P)

sej bia mislim da tudi maže,ki mai ne weš zakaj so tečni al zaradi zob al.... user posted image user posted image

jabolka: tolko C 20-22C maš w spalnici????? mi imamo tko w dnewni..no kako weč stopinjo.... user posted image w spalnici imam 17-19C odwisno in wedno okno na wentus(tudi ponoči)

ben čakam taščo al tasta da mi prinesejo kosilo user posted image user posted image

lepo nedeljo user posted image

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
15.11.2009 15:38:14   
teičy
Hejla mamice!

Super da ste zbrane z obale na kupu da si kej povemo in mogoče kaj widimo....user posted image

Ola Belen! me poznaš? smo skupaj žurale v petekuser posted image

Jaz imam bolj malo cajta za rač ma zdej ko sm vidla da pridno debatirate se bom pridružla če me sprejmete med vamiuser posted image

grem sinčka nahranit. se kaj "pišemo"user posted image

Lepo nedeljo še naprej

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
15.11.2009 15:44:21   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: teičy

Hejla mamice!

Super da ste zbrane z obale na kupu da si kej povemo in mogoče kaj widimo....user posted image

Ola Belen! me poznaš? smo skupaj žurale v petekuser posted image

Jaz imam bolj malo cajta za rač ma zdej ko sm vidla da pridno debatirate se bom pridružla če me sprejmete med vamiuser posted image

grem sinčka nahranit. se kaj "pišemo"user posted image

Lepo nedeljo še naprej

hehe

ciao teičy.... ma ne wem če se te spomnem... kaj ti si bla una,ki je zmagala w pitju deci vina??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bohwej kako si me spoznala? user posted image

itak da lahko čokulaš z nami....mi tle mal debatiramo in izmenjujemo mnenja o naših user posted image , boš ti tudi powedala kako izkušnjo.... s twojim Liamom user posted image

končno je kosilo prišlo, grem še torto popapat in čakat "moža" da pride iz službe...
papa user posted image

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
15.11.2009 15:48:33   
teičy
Alora sm te končno našla tuki hvala slikici kr po Belen nebi nikoli sklepala da si to tiuser posted image .

Waw torto!!!! jaz bi tudi. Bom zdej kej čopnila v kp ki se gremo malo sprehajat ko liam poje....

Ale, smo na vezi in sečujemo in pišemo.

Uživaj!

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
15.11.2009 16:05:05   
momacus
ojla babe žabe, da vas malo preberem preden grem likat user posted image

belen vidim da si prišla k sebi user posted image glede mazanja zob, po moje če ni znakov da dela zobe, je brezveze mazat....po moje!

danny baje da če je hrana gostejša manj polivajo, mislim da ima tudi novalac prav hrano za tiste ki polivajo. mogoče bi probala..je pa baje fulll pomembni da redno podirajo kupček in da jih kar nekaj časa po jedi ne daš ležat ampak da so čim bolj sede...

jaz pa ne vem več kaj dat mojemu požeruhu jest. je začel bit lačen skoraj vsake 3-4 ure. danes je ob 9-ih spil 240 ml mleka, ob 12 200ml sadne kaše( domače ) z 2 plazmoni in ob 14:30 zelenjavna mineštrina z ajdo. in potem bo ura 17 ki bo spet jedel 240 mleka in ob 22 spet 240mleka. mislim da bom morala nardit hrano nekako bolj kalorično, ma dokler ne začnemo mesa....ben ben važno da mi ponoči pridno ninamo user posted image ma danes sem mu dala pokusit juho ki sem nardila za nas (meso+zelenjava) in je reku mnjam mnjam še daj mama user posted image

alo grem likat ki če ne se mi bo podrla likalna miza ha ha ha

(odgovor članu teičy)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
15.11.2009 16:05:34   
momacus
ah neroda jaz . dobrodošla teičy user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
15.11.2009 19:24:06   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: momacus

belen vidim da si prišla k sebi user posted image glede mazanja zob, po moje če ni znakov da dela zobe, je brezveze mazat....po moje!

jap imaš prow,ampak sej ne wem al dela zobe al ne? user posted image user posted image user posted image rokice non stop w ustih, se slini, grize wse powprek.... kaj bi ti rekla???? da misliš da dela zobe tudi če jih ne in da to delajo že dober mesec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu momacus)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.