DannyS
|
Jutro.... ma ste se razpisale zvečer, kaj je bla mogoče kaka luna včeraj hehe....:) Ja jaz tudi mislim, da smo na forumu zato, da si izmenjamo svoje izkušnje in mnenja. Itak na koncu nardi vsak sam kot misli da je prav, samo ni potrebno se takoj užalit in napast nekoga, ki je samo dobronamerno izrazil svoje mnenje. Belen, sej dokler nimaste še nobenih težav z zobki, nima smisla mazat. Glede stolčka za hranjenje, midva sva hotela vzet trip trap, sej obstajajo tudi neke blazinice ki se dajo gor, tako da lih ni direkt na unem lesu. Samo če bi Florijana zdaj posedla notri bi se po mojem samo sesedel, medtem ko pa je pri teh stolčkih, ki se da nastavljat naklon hrbtišča bolj enostavno,... boo bomo vidli. In ja, včeraj sem šla na internetno stran o-baby.de in nisem mogla verjet, ta trip trap stolček je tam 40 eurov cenejši in blazinica 10 eurov cenejša. Poštnina pa je menda okoli 10 eurov, tako, da še vedno jih prihraniš 40. Sploh ne razmem kje je tle logika, vsi imajo višji standard od nas in nižje cene, isto velja tudi za Anglijo, kjer npr. dobiš chiccotov stolček, tisti oblazinjen za 100 eurov, pri nas je skoraj 200 isti. Mislim, da če do zdaj nisem uporabljala mastercard odkar jo imam, jo bom zdaj sigurno začela. Ma ti saruška bi mogla določit datum za biro al kafe, glede na to da ti delaš in pol se ti me druge lažje prilagodimo. Drugače jaz ne vem več kaj se dogaja z mojim sinčkom ta teden, je dosti bolj zaprt kot ponavadi, mogoče kaka 1x na dan in še to ful malo, drugače pa papa normalno. Čez dan siten, stalno ma stalno mi poliva... pol si tlači vse v usta in poliva še bolj, mislim da nisem porabla še tolko teh tetra plenic do tega tedna. Nekje sem brala, da bi blo dobro mleko zgostit z riževimi kosmiči, pač da lažje zadrži hrano v sebi, samo glede na to da se midva dojiva,... črpala pa si lih ne bi rada. Včeraj zvečer sem mu ponudla 100 ml čaja, ki ga prej ni niti povohal in je spil iz bočkole tik tak,... danes isto, samo tudi čaj mi poliva pol. Booo?
|