zirafa76
|
vaney...jaz sem jo danes tudi, pa me nekaj zanima, ker je to sploh bila moja prva torta.. , navadno pečem potice itd... ali se meni zdi ali je 5 jajc malo preveč?? moj biskvit je namreč bil bolj trd, no..ali ap mpra biti tako..in še drugo vprašanje..kako dolgo mora ostati na hladnem, da se utrdi??? jaz sem dala malo več smetane, pa je bila mogoče krema ne tako gosta no..kaj pa vem...pa želatino sem imela v prahu...bi bila hvaležna odgovora.. drugače pa mi je mega okus, ker ni sladka, ravno zaradi tega..je super recept, vendar nisem prepričana, če mora tako biti...kot je bilo pri meni, to mislim.. slomak....enaka težava, s tem, da je meni enkrat prkipelo in sem ob priliki, ko sem jih srečala zunaj, tudi omenila, da se neznansko sliši dol,ona pa meni, a res, nisem vedela, da se sliši... sem ji povedala,da me ne moti čez dan, ampak oni so zgodaj zjutraj šli stran, to govorim 5.30 in naredili takšen hrup, da po moje niso zbudili samo nas spodaj ter prišli zvečer, ko je bilo še huje...no, nakar so se jutra čisto umirila, brez glasu, nikoli nisem več slišala, po dveh tednih pa so se odselili ..no, ne zaradi mene, ampak sedaj imamo pa spet neke kavbojce gor, sicer je mama in sin, okoli 8-9 let, ampak kot da ima torpedo v riti....bomo videli, saj sčasoma se navadiš, ampak mene ubija kakšna jutranja ali večerna... ..zato komaj čakam selitve v hiško, ko bo....čeprav tam so druge zgodbe, pa vendar ti nihče ne hodi po glavi sem pozabila...TWIXY....