punsha
|
Ooo čvekice Kako ste pridne danes, al pa jaz malo zaostajam, hehe. Tudi pri nas je tak lep sonček,uuu Kilogrami in celulit. No za kg se še ne bom pritoževala, sem na +7,4 (sem se zjutraj tehtala) in sicer jutri dopolnim 29 tednov. No se mi zdi še kar vredu, glede na to, da sem "bila bolj med suhimi" . Celulit pa...joj, svetloba res dela svoje, hihi. Sploh ne sme sonce sijati, ko se gledaš. No jaz raje ne gledam kako je s tem. Tisto večje ogledalo imamo le spodaj pri starših in še te pogledam le sem in tja kdaj, pa sem zadnjič kar obstala, ko sem videla, kako velik trebuh imam . Sem komaj verjela očem. No čeprav pravim, da je to nekaj najlepšega... Gripa V našem vrtcu zaenkrat ni nič. So pač prehladi, kar je normalno za ta čas, ni pa nobenega potrjenega primera nove gripe...trkam. Tale gripa, kaj pa vem, ne premišljujem o njej, se mi zdi da samo paničarijo. No ja, če bi jo pa staknila...upam da ne mucica ja res ja, čas takooo leti, prav kmalu bo novo leto in februar. Jaz že komaj čakam december. Pa ko bova smrekico postavljala, pa darila, pa svečke bodo gorele, pa tako toplo potem vse skupaj deluje. Pa po cimetu diši, mmm. Prijetno vzdušje...ja veselim se tega o, torta. Na začetku nosečnosti m isploh ni pasalo kaj preveč sladko. Ja sedaj pa samo gledam kje je kaj. Moj ima pa naslednji četrtek rojstni dan, pa še ne vem, ali bom sama pekla (samo zaradi ležanja me skrbi), al bom kje naročila torto. Ampak mislim da se bom kar sama pripravila. Moram kak dober recept dobiti, pa ne preveč dela, hehe Sedaj grem pa knjigo brat... se tipkamo
|