|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
13.11.2009 7:54:13   
mucica2

Dobro jutro user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Včeraj me je skoraj kap, ko sem si noge pogledala v ogledalo, pa svetloba je tako fajn padala, da sem se začela spraševat od kod ves ta celulitis(verjetno od čokolinota).Tako, da bomo februarja fajn začeli švicat, namreč, ceneje me pride , da shujšam, kot da si moram komplet novo garderobo kupituser posted image user posted image user posted image .

Sej pr men je enako, se kr bojim k bom mogla v četrtek pri G na tehtnico stopit user posted image , kje je pa še konec... tako da ja se bo treba kr matrat user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
13.11.2009 7:57:05   
valentinčica30
Ninček sej ko nas bodo naši user posted image  zmučili, bodo kilce kr dol letele, mal porivanja vozeka, pa tut celulit ubijeuser posted image user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
13.11.2009 8:10:01   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Ninček sej ko nas bodo naši user posted image  zmučili, bodo kilce kr dol letele, mal porivanja vozeka, pa tut celulit ubijeuser posted image user posted image

da bi bilo tako user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
13.11.2009 8:25:21   
mucica2

sm mal gledala po forumu in sem vidla, da so že julijke na vrsti, madonca kako čas leti...

Neposredna povezava do sporočila: 4504
13.11.2009 8:54:37   
Cappy96
Dobro in končno SONČNO jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Tašče oh tašče, najbolje bi bilo, da jim samo kimamo in smo tiho, ampak po moje to ni prav, je pa najlažje se obrnit in se brigat zase. Vendar prej ali slej poči user posted image .

lana, imaš prav. Jaz sem totalno toleranten človek in se znam prilagajat. Midva imava stanovanje pri njemu in pri meni in sem bila v prvi porodniški pri njemu: od začetka je tašča non-stop uletavala gor in hotla komandirat celotno gospodinjstvo in naš life. In seveda nisva bila več tiho! Sej tko ne moreš živet. Je kar prav, da se pogovori in postavi meje. Gre pa enih živcev......
Mislim, da bom to porodniško preživela doma.

Jada, vidva gresta pa itak na svoje, tako da še malo pa bo user posted image !

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
13.11.2009 9:43:22   
kora33
jutro....
tašče....pri tej temi žal ne morem sodelovat....tašče nimam niti tasta...sta starša mojegauser posted image full hitro "šla" in ju nikol nisem poznala....
kar se pa kil tiče...jaz bi mogla bit večkrat noseča...takrat ponavadi hujšam..sem namreč med debelejšimi...pa drgač nimam ene energije za hujšanje...v nosečnosti pa kr neke diet...pr nacetu neslana...pa je šlo v celi nosečnosti gor samo 5.5 kg....zdaj sladkorna...sem od torka v minusu za 2 kg....pa ne da sem lačna..sej papam 5krat na dan...samo res zdravo hrano in se pozna....škodit pa tud ne more...bomo videli, kaj bodo dohtarji rekli....
ha ha ha...me je pa strah, da bom mogla po porodu garderobo menjat, ker mi bo vse preveliko...ha ha ha...drugač počutje ok...se nimam kaj za pritoževat...no edino dragi  bo spet cel vikend odsoten...danes takoj po službi gre in se vrača v nedeljo pozno zvečer....jej jej jej...
pa sej ...bom preživela...itak mam tolko dela zdaj sama s sabo in to sladkorno, da nimam časa za nič drugega...jem 5krat dnevno...6krat si merim cuker...me že vse prstne blazinice bolijo od špikanja....sestavljam si jedilnike...kupujem zdravo hrano...gledam tv...kak sprehod..kmetija na facebooku..pa kmetija slavnih...pa je dan mimo...še dobro, da so  mi podaljšali bolniško, ker itak ne bi utegnila še v službo hodit...ha ha ha
no pa je nastal en roman...
lepo se imejte...pa cartajte svoje bušije...
pa pa

sreča je

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
13.11.2009 9:43:47   
Jada82
Ojla, dobro jutro!

Hvala za spodbudo, punce! user posted image user posted image user posted image Jah, saj jaz vem, da tašča samo dobro hoče in sploh ni slaba, ampak ko morš z nekom živet (zdaj že 8 mescov), se ga naješ .... recimo, dons zjutraj sem še spala, moj je šel v službo, ona pa je mal čez 8 kar uletela notri v sobo (brez da bi potrkala) in nekaj prinesla. Aaaarghhhh....

Ampak ja, dons je spet sonček in sem boljše volje. Sej, še kakšen mesec stisnem, pa bo user posted image
Drugač pa mi je moj včeraj spet prinesel 3 knjige, tako da se bom veselo lotila branja ... sem bla kar vesela, ker so se mi zdele fajne, ko sem vsebino prebrala user posted image

Drugač pa, vreme mamo fajn, ane? Je povsod po Slo tako?
Jaz bom danes poslala tist vprašalnik za DM ob nosečnosti. Potem, ko rodiš, je pa še eden. No, danes bom začela s tem, da dobim potem neke bone (kaj pa veš, mogoče pa pride kaj prav) pa eno knjižico nasvetov ...

To je to, kaj drugega nimam za povedat zdaj več ... komaj čakam jutri 3D pregled in vam potem poročam.

Lepo bodite in naj vas sonček boža! user posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
13.11.2009 9:47:45   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Ojla, dobro jutro!

Drugač pa, vreme mamo fajn, ane? Je povsod po Slo tako?

V domžalah je tudi sonce. sam za moje pojme je zunaj pretoplo in deluje preveč pomladno. Jest bi rada že sneg mela  user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
13.11.2009 10:10:50   
valentinčica30
Sam snega ne, kako smo si različne. Jaz bi rada februaruser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
13.11.2009 10:14:46   
Jada82
Hhehe, jaz tudi februar user posted image user posted image user posted image user posted image
Snega pa še ne ... vsaj še drugi teden ne, mi moramo zunaj narediti še elektriko pa dimnik za plinsko peč ... sneg bi vse uničil. Pol pa zarad mene lahko .... sam ne še preveč. Naj bo ornk šele pol decembra ...

Joj se zmišljujemo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4510
13.11.2009 10:30:47   
MATEJKA_
končno sonce zunaj, da ni vse skupaj tak zamorjeno in depresivno. kar boljše volje postanem, ko je tako lepo...
jaz pa sem danes doma user posted image , se končno lahko malo spočijem in za šolo nekaj naredim, popoldne pa tak spet laufarije po mestu. čez vikend bo spet pestro, bo mož novo stanovanje rihtal, jaz pa bom ta malo imela spet cel dan preko. drugače je to ful fajn, zdaj ko pa me prepona tak vedno boli, pa je že hudič... ne uspem tolko z njo počet kot drugače. eh, bom že zobe malo stisnila, pa bo...

tak zdaj pa se posvetim še drugemu pisanju...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
13.11.2009 10:53:15   
dskubin
Tudi pri nas sonce, ga gremo izkoristit pa tavelikega tamalega po angleško postrič. Sem rekla mojmu, da ko bom otrokom gumijaste škornje nabavla, bo ziher sonce - in glih tko je ;) Sej prav, grem takoj kupit vsakmu še en par, če ma še 2 tedna za bit tako vreme - secer se pa tu nikol ne ve, kako bo čez pol ure ;)

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
13.11.2009 11:03:22   
vaney
dan

Jaz sem v fazi pečenja torte (ja, spet me je prijelo), pa čakam, da se biskvit speče. Tokrat bo kombinirana skutino-vanilija. Slučajno sem na "čvekanje v tri dni" videla, da ena sprašuje, kaj naj s pol kile skute, pa sem šla brat in je ena napisala recept za torto. In jaz ne bi bila jaz, če ne bi šla danes takoj v trgovino, pa da vidimo, kaj bo ratalo...

Drugače sem pa danes dobila odločbo od komisije, so mi podaljšali bolniško do 16.12.user posted image no, saj pol pa še par dni in bom šla na dopust, bo vsaj plača malo višja kot od te bolniške.

Drugega niti nimam pametnega za povedat, se trudim malo bolj počivat, ker sem kar utrujena, pa se mi zdi, da dosti spim, tako da še tole tortico skup spravim, pa grem ležat, popoldne namreč pride babi2 na obisk za čez vikend, da bo malo z Anžetom skakala okrog.

Jada
, zdrži, še malo, potem boš pa sama svoj gospodar...jaz imam taščo 3 km stran, glih prav daleč, da mi ne gleda pod prste in glih prav blizu, da mi lahko na hitro vskoči.

valentinčica, hitro se pozdraviteuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
13.11.2009 11:09:49   
zvesta
naš je pa spet začel kašljat kot slon in ga imam doma... zdaj se davi v postelji od kašlja in revček ne more zaspat...pa več kot sirup mu ne morem več dat....

meni gre pa itaq vse narobe.... že včerajšnji dna je bil grozen...

vas raje samo berem...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
13.11.2009 11:20:08   
kora33
joj ne mi govorit o sončku...letos ga bom pa res pogrešala...živim na takem koncu, da imamo tri mesečni sončni mrk...pa drugače ni blema...pač grem tja kjer je...ga nisem še nikol pogrešala, ker kao na bajto lih ne posveti...letos mam pa gibanje omejeno na okolico bajte...na senco to pomeni...in komaj čakam sredino januarja, ko bom na porodniški in bom lahko šla iskat sonček....jupiiii....zdaj si ga bom pa narisala....bo tud neki.....
lp

sreča je

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
13.11.2009 11:30:03   
valentinčica30
Pri nas je bil sonček, pa je zdej nekam zginiluser posted image . Sej pa za par minut nazaj pride, skratka hecase z mano. Bi bilo lepo če bi bilo poletje.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
13.11.2009 11:32:25   
bipi
Ne bi vas rada strašila, vendar se je pri nas že začelo. Pa ne popadki, ampak ta nova gripa.

Danes ko sem peljala tamalga v vrtec na vseh vratih piše, da so v vrtcih in v šolah v našem kraju že potrjeni primeri z novo gripo in jih je že kar nekaj. Je ravno mami včeraj prišla od obiska pri svoji prijateljici in je njena hčera tudi pozitivna na gripo ampak je rekla, da ji ni nič hudega le prvi dan je imela malo vročine in to je to.

Mene je samo malo strah za otročka v trebuščku, drugače pa niti ne.

Jaz sem pa spekla čokoladne muffine. Njami.

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
13.11.2009 11:38:24   
MATEJKA_
sem se pa še nekaj spomnila - če že slučajno katera rabi blazinice za prsi... ja, jaz sem jih v prejšnji nosečnosti ob tem času rabla, zdaj pa tud vidim, da tu pa tam že kaj ven steče...
jaz sem sprobala takrat naslednje:
- tosama - katastrofa - so zelo hitro premočile, pa se zalepile na bradavico, sem skoraj znorela vsakič. pa pod vsako majico so se videle (ker je bilo poletje, je to bilo še toliko bolj kritično), pa tak nekak "trde" so se mi zdele...
- tommee tippe - tudi zelo hitro premočijo
- avent - zelo male, takoj premočile
- chicco - odlične, ne premočijo, super mehke in skoraj neopazne pod obleko.

tako sem do konca nosečnosti in pol vse do konca dojenja ostala na teh, enkrat vmes jih niso imeli, sem kupla tosamine (ker so jih vmes po njihovem baje izboljšali), pa so spet hitro pristale v košu...

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
13.11.2009 11:39:44   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: bipi

Ne bi vas rada strašila, vendar se je pri nas že začelo. Pa ne popadki, ampak ta nova gripa.

Danes ko sem peljala tamalga v vrtec na vseh vratih piše, da so v vrtcih in v šolah v našem kraju že potrjeni primeri z novo gripo in jih je že kar nekaj. Je ravno mami včeraj prišla od obiska pri svoji prijateljici in je njena hčera tudi pozitivna na gripo ampak je rekla, da ji ni nič hudega le prvi dan je imela malo vročine in to je to.

Mene je samo malo strah za otročka v trebuščku, drugače pa niti ne.

Jaz sem pa spekla čokoladne muffine. Njami.

od kod pa si?
jaz drugače tud ne paničarim ravno, ker baje ljudje zadevo normalno prebolevajo, strah pa me je isto za mojega malega user posted image tu noter...

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
13.11.2009 11:43:31   
bipi
...Zasavje

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
13.11.2009 11:53:15   
vaney
Midva sva pa glih včeraj z Anžetom imela cepljenje, pa sem pediatrinjo malo povprašala o tej gripi. In je rekla, da mi ga priporoča cepiti proti sezonski, proti novi pa ne, čeprav je v vrtcu. Mi je pa svetovala, da če slučajno zboli za gripo in če imam možnost, naj se kam umaknem, začasno preselim, da ozdravi, ker drugače tudi meni ne uide. Sicer nisem nek panik, ampak sem vseeno že naredila nek rezervni plan, da za nekaj hujših dni mož vzame bolniško za malega, jaz pa mrknem k tašči ali k mami, da se ne okužim. Za cepljenje pa sploh ne vem. Včeraj je bil cepljen (pač redna cepljenja malo z zamudo) in zdaj mu lahko dajo 1. dozo proti sezonski gripi šele čez 1 mesec, drugo pa čez 2 meseca, to bo šele sredi januarjauser posted image A ima to sploh smisel?
Aja, pa tako...jaz bom svojega kar pustila v vrtcu, če bo prišlo do okužbe v njegovi skupini, potem ga bom, dokler ta hudo ne mine, imela doma, drugače bo pa kar hodil v vrtec. Saj v vato ga tudi ne morem zavijat...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu bipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
13.11.2009 12:08:55   
spelch
pozdravljene...zanima me če katera naročuje preko ebaya kaj?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
13.11.2009 12:57:34   
Kati81
vaney jaz bom nardila isto, Kaja bo kar v vrtcu, dokler ne bo hujšega. Če pa pride do okužbe doma, se pa lahko tud jaz kam umaknem za par dni, čeprav ne vem če bi imela srce pustit tamalo samo z možem, bi me preveč skrbelo.
Moja mama (medicinka) pravi, da sedaj za naše user posted image ni več nevarno, najnevarneje je bilo tam do 23 tedna, ko se razvijajo možgančki in bi imelo vpliv, sedaj pa ni več panike. Sicer je pa kaka druga bolezen, ki jo lahko dobi otrok v vrtcu bolj škodljiva kot gripa tudi nova.

ne  mislim se ravno izpostavljat ampak izolirat se pa tud ne moremo. Sej mož tud hodi v službo pa jo lohk tam dobi, nikoli se ne ve.

Jaz Kaje ne bom cepila niti proti sezonski niti proti novi gripi. Se mi zdi najbolje da ji ne vbrizgavam nekih snovi v telo, če zboli se bomo pa pozdravli.

(odgovor članu spelch)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
13.11.2009 12:59:01   
punsha
Ooo čvekiceuser posted image

Kako ste pridne danes, al pa jaz malo zaostajam, hehe. Tudi pri nas je tak lep sonček,uuuuser posted image

Kilogrami in celulit. No za kg se še ne bom pritoževala, sem na +7,4 (sem se zjutraj tehtala) in sicer jutri dopolnim 29 tednov. No se mi zdi še kar vredu, glede na to, da sem "bila bolj med suhimi"user posted image . Celulit pa...joj, svetloba res dela svoje, hihi. Sploh ne sme sonce sijati, ko se gledaš. No jaz raje ne gledam kako je s tem. Tisto večje ogledalo imamo le spodaj pri starših in še te pogledam le sem in tja kdaj, pa sem zadnjič kar obstala, ko sem videla, kako velik trebuh imamuser posted image . Sem komaj verjela očem. No čeprav pravim, da je to nekaj najlepšega...

Gripa V našem vrtcu zaenkrat ni nič. So pač prehladi, kar je normalno za ta čas, ni pa nobenega potrjenega primera nove gripe...trkam. Tale gripa, kaj pa vem, ne premišljujem o njej, se mi zdi da samo paničarijo. No ja, če bi jo pa staknila...upam da neuser posted image

mucica ja res ja, čas takooo leti, prav kmalu bo novo leto in februar. Jaz že komaj čakam december. Pa ko bova smrekico postavljala, pa darila, pa svečke bodo gorele, pa tako toplo potem vse skupaj deluje. Pa po cimetu diši, mmm. Prijetno vzdušje...ja veselim se tega

o, torta. Na začetku nosečnosti m isploh ni pasalo kaj preveč sladko. Ja sedaj pa samo gledam kje je kaj. Moj user posted image ima pa naslednji četrtek rojstni dan, pa še ne vem, ali bom sama pekla (samo zaradi ležanja me skrbi), al bom kje naročila torto. Ampak mislim da se bom kar sama pripravila. Moram kak dober recept dobiti, pa ne preveč dela, hehe

Sedaj grem pa knjigo brat... se tipkamouser posted image

(odgovor članu spelch)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
13.11.2009 13:23:31   
protina
Pozdravček!

Danes sem malo kasnejša, ker imam malo doma. So me včeraj klicali iz šole, da ji je slabo in bušči boli.Ko pridem po njo pa še zraven nje 3 punce ležijo tako,da jih je na koncu že 5 šlo domov.Ja neki virus očitno spet razsaja.
No danes smo že boljši in se pripravljamo na večer, ko bomo malce slavili in pekli raco.
No grem še skuhat kremo za torto, ker si slavja ne predstavljam brez torte.

Lep sončen petek še dalje.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?