|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010
13.11.2009 13:42:13   
dskubin
torte - sline se mi cedijo, ampak nimam pa pripomočkov tu, bo treba v nabavo ;)

prsne blazinice - sprobala vse živo, ampak ni jih čez Chiccotove, res so malo dražje, ampak ni jih treba vsakih par minut menjavat, ne prepuščajo in ne puščajo muck

ebay
- jaz kar dosti nakupujem, kaj pa te zanima spelch?

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.11.2009 13:45:53 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
13.11.2009 13:52:42   
valentinčica30
Punce ve vse o tortah, meni se pa nič ne da pečt, pa tut dones mi nekak ni da bi jo jedla. Drugače pa druge dni umiram za njmi.
Dones mi ležijo klementine, sem jih že 2 kili pojedla pa še kaka bo šlauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
13.11.2009 13:58:54   
vaney
valentinčica, klementine so pa tudi pri nas "potrošni material"user posted image ah, saj tale današnja torta ne bi bila zate, ker ni nekaj sladka...še zame ne vem, če bo dost sladkauser posted image

Jaz se pa moram počasi spravit po Anžeta in po mojo mami na vlak. Sem kar zadremala na kavču, pa se ura naenkrat obrne...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
13.11.2009 14:01:37   
valentinčica30
Vaney sej ni važen da je sladka, sam da je torta, pa da mi je nitreba pečtuser posted image user posted image user posted image .
Muhte je najboljše.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
13.11.2009 14:12:02   
vaney
user posted image user posted image user posted image

Meni je danes moj rekel, ko je videl vrečko iz trgovine, če bom kaj pekla. Pa sem rekla, da ja, on pa takoj "A boš torto?" Pravi, da je to ena izmed prednosti moje tokratne user posted image , ampak da se čisto nič ne pritožujeuser posted image Da boljše, da imam take popadke kot kakšne drugačne...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 4530
13.11.2009 14:31:14   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

user posted image user posted image user posted image

Meni je danes moj rekel, ko je videl vrečko iz trgovine, če bom kaj pekla. Pa sem rekla, da ja, on pa takoj "A boš torto?" Pravi, da je to ena izmed prednosti moje tokratne user posted image , ampak da se čisto nič ne pritožujeuser posted image Da boljše, da imam take popadke kot kakšne drugačne...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si me prov nasmejala s to izjavo user posted image user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
13.11.2009 14:33:38   
rožca26
Meni so pa Tosamine blazinice ble kul. Zdej so tudi mehkejše, ker so jih mal spremenil. Od Tommee Teepee pa sm rekla, da nikoli več - sm bla rajš čist mokra, kokr da sm jih mela na seb. Kot da bi mela trd papir na joškahuser posted image  Aventove so mi ble tudi kul, sam so drage k žafran. Je pa res, da smo me z nedonošenčki dobile te zastonj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
13.11.2009 15:10:17   
mucica2

Joj ste mi lušte nardile s to torto, da me kr ima da bi še jst nekaj pekla. Sam kaj ko pol morem pa še jest, kile pa gor letijo, po moje bom kr kregana na pregledu, sploh ne upam doma na tehtnico stopit. Jao ej.user posted image

Zdej sem se pa malo naspala, čeprav popoldne nikol ne hodim spat, danes sem pa šla k mi je blo malo slabo, zdej je pa boljše.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
13.11.2009 15:16:15   
mucica2

kaj vi mislite punce, a znak če si non stop žejen (jst namreč sem), a to lahko kaže na nosečniško sladkorno?

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
13.11.2009 15:17:09   
spelch
dskubin poslala sem ti zs...lep dan se naprej vsem...

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
13.11.2009 15:18:34   
valentinčica30
Tut jaz sem non stop žejna, pa zaenkrat nima sladkorne, žejna pa tok, da se ponoči zbujam. mogoče je vse tut posledica ogrevanjauser posted image  stanovanja.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
13.11.2009 15:21:15   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

kaj vi mislite punce, a znak če si non stop žejen (jst namreč sem), a to lahko kaže na nosečniško sladkorno?

jest mislim da ne. Mal več tekočine porabiš, ker si  user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
13.11.2009 16:07:26   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Tut jaz sem non stop žejna, pa zaenkrat nima sladkorne, žejna pa tok, da se ponoči zbujam. mogoče je vse tut posledica ogrevanjauser posted image  stanovanja.

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

jest mislim da ne. Mal več tekočine porabiš, ker si 

hvala, mal sem se že ustrašla, sicer pa v četrtek izvem za ziher (upam na najboljše)

Neposredna povezava do sporočila: 4538
13.11.2009 16:25:24   
lana08
Moje poročilo iz pregleda, skoraj ni kaj napisati, vse ok. Hgb se je popravil tako da sem tokrat brez tablet. Upam in želim da bo pri vseh tako.

Naslednji pregled imam 4.12.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
13.11.2009 16:26:14   
mucica2
user posted image

evo tortica za vas user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
13.11.2009 16:27:18   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Moje poročilo iz pregleda, skoraj ni kaj napisati, vse ok. Hgb se je popravil tako da sem tokrat brez tablet. Upam in želim da bo pri vseh tako.

Naslednji pregled imam 4.12.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
13.11.2009 16:35:04   
valentinčica30
Lana user posted image user posted image user posted image za pregled. Naslednjega imava na isti dan.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
13.11.2009 16:46:53   
dskubin

Lahko da, ni pa nujno. Lahko je samo pomanjaknje vlage v zraku, pa pij vodo al pa nesladkan čaj, ne kakih sladkih reči, pol si samo bolj žejna

mucica - hvala, glih eno tako bi ;)

Danes pa same lepe novičke, kok je meni to fajn brat. Postanem kr boljše volje user posted image

Aja kora33 - sm hotla že prej napisat - lepo, da si se tko lepo sprijaznila s to sladkorno, a ne, da ni nič tako groznega, boš res lepo zdravo jedla, tko, kot bi mogle vse ;) Meni je na koncu edino zelenjava že mal ven skozi ušesa gledala, tko da sem včasih kak del zelenjave zamenjala s kakim sadjem.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.11.2009 16:52:26 >

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
13.11.2009 17:28:23   
spelch
še eno vprašanje:) ali bo katera imela ležanik za dojenčka graco sweetpeace? ter kje ga je kupila....

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
13.11.2009 17:28:49   
Aja1
Meni je pa danes slabo. user posted image  Že v službi sem bila nekaj čudna, ko sem prišla domov sem šla pa direkt spat. Zdaj sem pa še bruhala. user posted image  Ah....
Moj mi pravi, da naj grem na bolniško, ker res v tej nosečnosti nimam sreče z zdravjem (borelioza, pljučnica)...vse fašem.user posted image
Upam, da sem samo kaj takega pojedla in da ne zbolim. Jutri imamo namreč drugi del praznovanje Nejinega RD in je treba še čist vse pripravit.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
13.11.2009 17:57:59   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Meni je pa danes slabo. user posted image  Že v službi sem bila nekaj čudna, ko sem prišla domov sem šla pa direkt spat. Zdaj sem pa še bruhala. user posted image  Ah....
Moj mi pravi, da naj grem na bolniško, ker res v tej nosečnosti nimam sreče z zdravjem (borelioza, pljučnica)...vse fašem.user posted image
Upam, da sem samo kaj takega pojedla in da ne zbolim. Jutri imamo namreč drugi del praznovanje Nejinega RD in je treba še čist vse pripravit.

upam da ti čimprej boljše user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
13.11.2009 18:34:50   
plouse
Ojla, punce!
Sem prišla iz 3D (sem ga imela danes, ne jutri - sem pomešala datum!)...
Ful lep občutek, videt user posted image , čeprav se je skozi neki skrival.
Uglavnem noseča sem 26t 5d. Dojenček je težak 1100 g!!! Tudi vse ostale mere prehitevajo za 1 teden (BPD 71,2, AC 238, FL 49,3). Zdej pa ugotavljam - kaj je sploh to BPD?
Spola nisva hotla izvedet, naj ostane user posted image .

Bodte fajn!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
13.11.2009 19:01:01   
gapii27
oj babe

sem šla lilat in se obrisala pa sem mela zraven malo belega toka in kr dost komšaktne sluziuser posted image
je to normalno za vnetje? sem se malo vstrašla

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
13.11.2009 19:02:47   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

oj babe

sem šla lilat in se obrisala pa sem mela zraven malo belega toka in kr dost komšaktne sluziuser posted image
je to normalno za vnetje? sem se malo vstrašla

Ne vem kake sluzi, sam je za vnetje sluz normaln. Velikrat se pa lahka beli tok nabira na nožnici, pa pol k se obrišeš maš neki na papirju pa to ne pomeni še vnetje.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
14.11.2009 7:44:59   
punsha
Dobro jutrouser posted image

Ste se naspale? No ena user posted image za lepši začetek dneva.
Jaz upam, da bom še kaj nazaj zaspala. Je spet ena čisto neprespana noč za mano. Mali je brcal kot največji nogometaš v mehur, potem imaš občutek, kot da bo spodaj kar ven pogledal. Boli da kar skačeš po postelji. Sem si spet blazine spodaj pod rito postavljala, da bi se višje premaknil. Ne vem kaj počne notri, trebuh mi čisto pokonci postavljauser posted image Izgleda prav hecno, ampak jaz bi vseeno rada spalaaaaa

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?