Jada82
|
Ojla. Jah, to tiščanje dol ... res je zoprno. Jaz včasih stojim 5 minut, pa me vse tako dol tišči, da sploh ne morem stat in si kar trebuh podpiram z rokami. Kakšne dni pa je ok ... zanimivo. Je pa grozno zoprno pa pol jaz skoz mislim, da je kaj narobe. Ni fajn, no. No, nosečniške težave: Mene pa je spet začel želodec bolet ... joj, zoprno, res. Pa skoz me neki v nožnici špika. Upam, da to ne pomeni, da se kaj odpiram ali kaj? Pojma nimam. Se mi pa zdi, da je maternica res skoz večja in zato npr. tud na želodec pritiska, pa na čreva včasih, se mi zdi ... verjetno bo skoz slabše. Me je že par tednov nazaj želodec skoz mučil, pol je bilo pa bolje .. zdaj pa spet Bom jutri Donat kupila, mogoče bo pomagalo. Saj pijem magnezij, ampak ne vidim kakšnega učinka. Takrat sem Donat, pa je bilo bolje ... Sicer pa blazen dolgčas .... berem, kako vse nekaj delate, pečete, kuhate, pospravljate, hodite na sprehode ... jaz pa samo ležim, ležim, ležim ... ok, spet eno tako obdobje, ko se sama sebi smilim. Po eni strani bi tud jaz rada kaj delala, da bi se zaposlila (čeprav vem, da ne smem, no, pa pri tašči tud ne morem nič), po drugi strani pa sem v tem mescu in pol že ratala tako lena, da se mi itak ne ljubi nič lotiti ... To je še huje, pomoje ... Grrrrr.... komaj čakam december, da se začne kaj dogajati .. pa še v materinsko šolo bom začela hodit, jupi ... pol je pa itak novo leto in potem naše leto - 2010 Sej bo, še ene 15 knjig preberem, pa bo Zdaj trenutno gledam Otrok od rojstva do šole - sem si rekla, če imam že ves ta čas in to, se bom pa vsaj malo teorije iz knjig naučila .. sej vem, da teorija ne pomaga dosti, ampak če imaš čas, je pa priporočljivo. Hm, se mi zdi, da zadnje čase največ pišem po tem forumu .. se res vidi, kako obupana sem No, ampak mi je res fajn z vami delit občutke, pa težave, pa nerganje ... Hvala, ker me poslušate Pa pa.
|