Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.11.2009 17:20:42
|
|
|
|
Stipe air force
|
Hojla... kako lepo se prifurat domov, ko je sluzba tko dalec.... Carica je pravkar imela show ko se je pogovarjala z babico..... kitajscina, japonscina, albanscina, bosanscina in malo slovenstina.... ma pozna vse jezike.... ..... PS: Buci... kako si?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.11.2009 17:43:32
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Hojla... kako lepo se prifurat domov, ko je sluzba tko dalec.... Carica je pravkar imela show ko se je pogovarjala z babico..... kitajscina, japonscina, albanscina, bosanscina in malo slovenstina.... ma pozna vse jezike.... ..... PS: Buci... kako si? ja seveda, če je pa mela v Bruslju take frende !
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.11.2009 18:01:01
|
|
|
|
Stipe air force
|
ma ja, najmanj se je naucila flamscine in francoscine.... siptarscina ji ni lih v ponos.... ljopata, ljimunjad, bakljava, Bljaza.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.11.2009 18:10:44
|
|
|
|
Stipe air force
|
Vas horoskop za naslednji teden.... : PRIJATELJSTVO: zvezde se vam nasmihajo LJUBEZEN: zvezde se vam nasmihajo DENAR: zvezde se vam nasmihajo SEX: zvezde CRKUJEJO OD SMEHA !!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.11.2009 19:32:27
|
|
|
|
buči
|
Stipe, hvala na pitanju. Kar ok, prijetno utrujena, precej zapeljana ... Punce, kako resno je, če imaš bris C1 (ali nekaj podobnega)?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.11.2009 19:47:11
|
|
|
|
mary_lou
|
http://www.viva.si/clanek.asp?id=3010 buči zgoraj mas clanek na temo novega oznacevanja izvidov brisov
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.11.2009 20:29:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
V PISARNI: "ŠEF, GREM LAHKO DANES NEKAJ UR PREJ IZ SLUŽBE, DA POMAGAM ŽENI PRI HIŠNIH OPRAVILIH?" "NE." "HVALA, ŠEF, SEM VEDEL, DA SE LAHKO ZANESEM NA VAS."
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.11.2009 21:11:39
|
|
|
|
pina-1
|
čer. za nami je pa en lep popoldne. Je mela Mia nastop na otvoritvi vodovoda in kanalizacije v eni vasi. So otročki tako lepo plesali in peli, da jih je bilo lepo videt. pravi mali frajerji so bli. Res zdej pa črvička že spita, Pino se futra jaz pa sušim vetrce v pečici. ŠE malo pa grem nina nana
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 12.11.2009 21:37:31
|
|
|
|
bamby
|
čer! Tudi pri nas že oba otročka šlafata. S Timom sva bila popoldan v gledališču, Anajo je pa nona pazila. Jutri bo naporen dan. Ju bom mogla zjutraj sama odpravit v vrtec in šolo, ker gre jutri že za ob 6h na šiht. Pri nas bo stavka, moj je pa predsednik sindikata. Bo pestro. Meni je edino žal, ker sem na bolniški. Bi z veseljem sodelovala.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.11.2009 6:32:22
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! Evo kavico sem že spila in zdej še tle malo prebrskam predn se grem oblečt. Blaž mi neki pokašljuje in smrka. Ni šr prrav grave, ma vseeno. Moj me zafrkava, da bo jutri itak bolan, ko mava midva namen it v Ikeo. Ja ma res vedno zboli lih ko maš kam za it. No uapm, da pride k sebi. Matija še spi. Včeraj sem bla zanj na govorilnih urah in so biel vse tri njegove tovaršice in sem šla prav vesela iz sestanka domov. Je priden, brihten in fant na mestu. Sem bla res prav vesela, ker so včasih kr malo preveč kritične tovarišice, ma tako je tudi prav, da se poštima takoj na začetku, če kej ne štima, ne da je kao vse ok, pol me pa na kocu kap zadane. No danes ne gremo nikamor popoldne. Matija ima nogomet, ga moj pelje, jaz se bom pa z Blažem cartala. Evo še malo pa ju peljem, v šolo in vrtec. Grem, ki mi tle neki veseljači in skače po kavču. Lep dan vsem!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.11.2009 10:20:19
|
|
|
|
itata
|
jaz mislim, da navadna gripa več ljudi "pokosi" vsako leto kot jih bo tale "ta nova"... to je sam medijsko čist preveč napihnjeno in sam farmacija služi. midva z mojim se bova cepla za navadno, ki se že nekaj let in je ok. itak že to ki se cepiš v začetku leta, virus do konca leta mutira... tako da je vse skupaj blažev žegen al kako se reče. nimaš kej, če jo dobiš jo itak dobiš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.11.2009 12:30:50
|
|
|
|
Neni13
|
Ojla, nekam zatišje.. Buči čestitke za avto in da nimate gripe v šoli. C1 ni nič strašenga. Čez 6 mesecev te naročijo na ponoven pregled. Velikokrat se pri takem izvidu samo popravi.. Blaža a si dobila kocke? jaz sem jih ravno kupila,sicer ne bomo čakali do novega leta, jih po prinesel novi družinski član:) V Celjskem BC jih je še full. Punce jaz sem pa tako pozabljiva, da je grozno!! To, da se približno že 2 meseca vozim okol brez prometne in vozniške niti ni omembne vredno. Danes grem vsa napalena v BC si ogledam vse Lego kocke,, izberem te ZOO, pridem do blagajne, ja valjda kje pa je denarnica!?? Še dobro, da je tako lep sonček in se mi ni problem fijakat..
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.11.2009 13:18:16
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Blaž šlafa skor 2 ure, kar je zanj že dosežek zgleda ga je luft mal zmatral, hvala bogu. Ponoči spi v kosu tud dobrih 6 ur, tako da se vsaj takrat mal naspimo Tamala je v postli že 1 uro, do zdele je pela, se smejala in skakala, pol pa kar naenkrat spet jok, pridem not, ona vsa slečena in ne bi spala sem jo nazaj oblekla in dala v postlo, pa da vidimo kaj bo tiho je, naj bo kakšno uro tako, potem pa hitro kosilo, oba nafutrat, oblečt in šibamo ven. Koliko časa porabim da nas oblečem uf... ampak je pa potem tako luštno na sončku, samo mali noče bit nič kaj v vozičku upam da se še spremeni... tamala pa itak ne bi hodila, pa bi hodila, pa se mi okrog nog valjala, pa Blaža bi vozila, pa žejna je vmes, pa......... naslednjič morm vzet sabo eno podkupnino, da bomo vsaj kam prišli. No tako, grem si še mal glavo odpočit pred alarmom Vsem lep konec tedna!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 13.11.2009 18:23:48
|
|
|
|
Stipe air force
|
Daaaaaaaaaan.... Fajn obcutek, da mi jutri ni treba vozit prema Cerkljama na Dolenjskom.... u sluzbu... .... Familija na kupu.... uzivamo... By the way se sedem tednov pa P E N Z I O N....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.11.2009 8:59:03
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jutro, vceraj zadnji, danes prvi.... ....kje so pa Februarcice..... ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.11.2009 9:22:33
|
|
|
|
buči
|
Jutro, mi smo že delavni. Včeraj sem po celem tednu pobrala suhe cunje na podstrešju. Sem košaro postavila na tla, Aljaž je stal zraven, pa so mu bile cunje do vratu. Saj ne vem, kdaj bom likala ... Omare pa prazne ... JOJ, TELE CUNJE ME BODO UGONOBILE!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Neni13 Čez 6 mesecev te naročijo na ponoven pregled. Velikokrat se pri takem izvidu samo popravi.. Tole je bil pri meni že 3 odvzem. Prvič ni bilo dovolj celic, drugič je pokazalo c1, zdaj so mi odvzeli tretjič. Upam, da bo ok. je nekaj o operaciji sanjala ... Sicer pa hvala za čestitke ob avtku. Sem se v četrtek že malo nafurala, sem po šihtu naredila 40 kilometrov, ker mi je bilo takoooooooooo lepo se vozit po obvoznici ... Moj je pa seveda malo po***pi***zdil.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.11.2009 9:23:06
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, mi smo še vedno bolni... Val še driska in ima posledično čisto vneto rito. Sem včeraj čist pop*** in šla v našo privat lekarno, kjer mi je prijazno svetovala da mu čistim s termalno vodo in mažem samo z ribodermom, ker vse ostale kreme večinoma vsebujejo cink in to peče... no v 1 dnevu se mu je stanje izboljšalo... prej je bilo pa tako, da ni hotel povedati da je kakal ker ga je tako rita bolela ko si mu čistil, da je rjovel in cvilil... božček... samo da je mimo... Nabavila sem tudi probiotike in hidranovo... da ga ojačamo... Tako da upam, da smo iz najhujšega ven... Zdaj šibam na trg, po zelenjavo in kuro, da skuham kokošjo juho. Lep vikend vsem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.11.2009 9:25:16
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Jutro, mi smo že delavni. Včeraj sem po celem tednu pobrala suhe cunje na podstrešju. Sem košaro postavila na tla, Aljaž je stal zraven, pa so mu bile cunje do vratu. Saj ne vem, kdaj bom likala ... Omare pa prazne ... JOJ, TELE CUNJE ME BODO UGONOBILE!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Neni13 Čez 6 mesecev te naročijo na ponoven pregled. Velikokrat se pri takem izvidu samo popravi.. Tole je bil pri meni že 3 odvzem. Prvič ni bilo dovolj celic, drugič je pokazalo c1, zdaj so mi odvzeli tretjič. Upam, da bo ok. je nekaj o operaciji sanjala ... Sicer pa hvala za čestitke ob avtku. Sem se v četrtek že malo nafurala, sem po šihtu naredila 40 kilometrov, ker mi je bilo takoooooooooo lepo se vozit po obvoznici ... Moj je pa seveda malo po***pi***zdil. buči, upam da se to z brisom uredi brez operacij... držim pesti za avto pa , tvoj je pa lahko vesel, dokler imaš ljubimca na štirih kolesih s katerim hodiš na girro okoli Ljubljane
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.11.2009 12:37:17
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Evo, oba sta zaenkrat v postli, upam da v njej zdržita nekaj časa da kaj naredim po stanovanju... Buči ti kar uživaj z novim ljubimcem tudi jaz bom, ko bo čas za to, oz. denar pa upam, da bo naslednji izvid v redu Blacky, samo da ste zdaj bolje, upam da bo Val zdaj ok Evo, še par slikic vam nalimam, potem pa šibam...... Vsem lep vikend!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.11.2009 15:30:39
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dan. Evo, oba sta zaenkrat v postli, upam da v njej zdržita nekaj časa da kaj naredim po stanovanju... Buči ti kar uživaj z novim ljubimcem tudi jaz bom, ko bo čas za to, oz. denar pa upam, da bo naslednji izvid v redu Blacky, samo da ste zdaj bolje, upam da bo Val zdaj ok Evo, še par slikic vam nalimam, potem pa šibam...... Vsem lep vikend!!! Blaž prav zvedavo gleda v svet Larisa je pa prava velika sestrica
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 14.11.2009 18:20:28
|
|
|
|
buči
|
Joj, Februarka, kako je cortek! Ampak si sploh več ne znam predstavljat, da bi imela doma takega piščančka ... Blacky, zdaj se bova pa spet lahko dobili na čiku, a ne? Samo morava najti lepo komot parkirišče, ker imam še težave z velikostjo. Saj veš, sem navajena na ravno prav velike ... Tale ljubček je pa velik ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.11.2009 7:23:26
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, to moram javit... včeraj je val stal na hodniku in vpil kakakat kakakat... no in je prvič sedel kar na wcju in opravil , še papir si je vzel in hotel rito obrisat ... na kahlico pa noče... najbrž bomo kar na wc štartali Počutje drugače ok, HB grem kuhat . Pride katera ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.11.2009 7:24:55
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Joj, Februarka, kako je cortek! Ampak si sploh več ne znam predstavljat, da bi imela doma takega piščančka ... Blacky, zdaj se bova pa spet lahko dobili na čiku, a ne? Samo morava najti lepo komot parkirišče, ker imam še težave z velikostjo. Saj veš, sem navajena na ravno prav velike ... Tale ljubček je pa velik ... Ti samo povej kdaj... lokacijo bova že našli...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.11.2009 8:25:40
|
|
|
|
buči
|
Jutro, jaz sem že spet v testih. Blacky, bravo za Gala! tudi Aljaž je šel direkt na školjko. No, parkrat na kahljico. Tilen pa noče.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 2.del! 15.11.2009 8:41:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Dobro jutro Pri nas nič posebno novega, sej kar pa je, pa itak Stipe poroča, tko da jaz tle nimam več kej velik iskat Stipe in carica sta šla v vas po kruh, kuhat mi ni treba, ker gremo na en malo bolj oddaljen hrib na sprehod (cca 1 uro hoje) in potem gor na zasluženo nedeljsko kosilo Beri: Stipe kuha Lepotec pančka prvo rundo, spali smo dobro, jedli ob polnoči, se izsrali, še malo pojedli, spali do 4h in potem do 7h Napreduje iber, predvčerajšnjim sva ga pred kopanjem vagala - 5320g REs hudo Nisem vajena česa takega, T je imela pri 2 mesecih 4620, pri 6 mesecih pa 6,5 kg Pa zaenkrat M sploh nima mišelink - ŠE, sam če bo šlo tko naprej ne bomo uspel niti plenic 2 porabit ampak bom mogla it že po 3 Evo, tolk o nas Februarka luštkan je Blaž Blacky za Vala Buči, ne glumi k vem, da prfokse z užitkom pripravljate za**** teste
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......