|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
12.11.2009 17:20:42   
Stipe air force
Hojla... kako lepo se prifurat domov, ko je sluzba tko dalec.... Carica je pravkar imela show ko se je pogovarjala z babico..... kitajscina, japonscina, albanscina, bosanscina in malo slovenstina.... ma pozna vse jezike.... user posted image user posted image user posted image user posted image .....

PS: Buci... kako si?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
12.11.2009 17:43:32   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Hojla... kako lepo se prifurat domov, ko je sluzba tko dalec.... Carica je pravkar imela show ko se je pogovarjala z babico..... kitajscina, japonscina, albanscina, bosanscina in malo slovenstina.... ma pozna vse jezike.... user posted image user posted image user posted image user posted image .....

PS: Buci... kako si?

ja seveda, če je pa mela v Bruslju take frende ! user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
12.11.2009 18:01:01   
Stipe air force
ma ja, najmanj se je naucila flamscine in francoscine.... siptarscina ji ni lih v ponos.... ljopata, ljimunjad, bakljava, Bljaza..... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
12.11.2009 18:10:44   
Stipe air force
Vas horoskop za naslednji teden.... : user posted image

PRIJATELJSTVO: zvezde se vam nasmihajo
LJUBEZEN: zvezde se vam nasmihajo
DENAR: zvezde se vam nasmihajo
SEX: zvezde CRKUJEJO OD SMEHA !!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3804
12.11.2009 19:32:27   
buči
Stipe, hvala na pitanju. Kar ok, prijetno utrujena, precej zapeljana ...

Punce, kako resno je, če imaš bris C1 (ali nekaj podobnega)?

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 3805
12.11.2009 19:47:11   
mary_lou
http://www.viva.si/clanek.asp?id=3010

buči zgoraj mas clanek na temo novega oznacevanja izvidov brisov

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
12.11.2009 20:29:55   
Stipe air force
V PISARNI: "ŠEF, GREM LAHKO DANES NEKAJ

UR PREJ IZ SLUŽBE, DA POMAGAM ŽENI

PRI HIŠNIH OPRAVILIH?"

"NE."

"HVALA, ŠEF, SEM VEDEL, DA SE LAHKO

ZANESEM NA VAS."

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
12.11.2009 21:11:39   
pina-1
čer.
za nami je pa en lep popoldne. Je mela Mia nastop na otvoritvi vodovoda in kanalizacije v eni vasi. So otročki tako lepo plesali in peli, da jih je bilo lepo videt. pravi mali frajerji so bli.
Res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa črvička že spita, Pino se futra jaz pa sušim vetrce v pečici. ŠE malo pa grem nina nana

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3808
12.11.2009 21:37:31   
bamby
čer!

Tudi pri nas že oba otročka šlafata. S Timom sva bila popoldan v gledališču, Anajo je pa nona pazila. Jutri bo naporen dan. Ju bom mogla zjutraj sama odpravit v vrtec in šolo, ker gre user posted image  jutri že za ob 6h na šiht. Pri nas bo stavka, moj je pa predsednik sindikata. Bo pestro.  Meni je edino žal, ker sem na bolniški. Bi z veseljem sodelovala.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
13.11.2009 6:32:22   
blaža
Jutro!

Evo kavico sem že spila in zdej še tle malo prebrskam predn se grem oblečt. Blaž mi neki pokašljuje in smrka. Ni šr prrav grave, ma vseeno. Moj me zafrkava, da bo jutri itak bolan, ko mava midva namen it v Ikeo. user posted image Ja ma res vedno zboli lih ko maš kam za it. No uapm, da pride k sebi.

Matija še spi. Včeraj sem bla zanj na govorilnih urah in so biel vse tri njegove tovaršice in sem šla prav vesela iz sestanka domov. Je priden, brihten in fant na mestu. user posted image Sem bla res prav vesela, ker so včasih kr malo preveč kritične tovarišice, ma tako je tudi prav, da se poštima takoj na začetku, če kej ne štima, ne da je kao vse ok, pol me pa na kocu kap zadane.user posted image

No danes ne gremo nikamor popoldne. Matija ima nogomet, ga moj pelje, jaz se bom pa z Blažem cartala. Evo še malo pa ju peljem, v šolo in vrtec.

Grem, ki mi tle neki veseljači in skače po kavču. Lep dan vsem!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
13.11.2009 10:20:19   
itata
jaz mislim, da navadna gripa več ljudi "pokosi" vsako leto kot jih bo tale "ta nova"... to je sam medijsko čist preveč napihnjeno in sam farmacija služi.
midva z mojim se bova cepla za navadno, ki se že nekaj let in je ok. itak že to ki se cepiš v začetku leta, virus do konca leta mutira... tako da je vse skupaj blažev žegen al kako se reče. nimaš kej, če jo dobiš jo itak dobiš.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
13.11.2009 12:30:50   
Neni13
Ojla,

nekam zatišje..
Buči čestitke za avto in da nimate user posted image  gripe v šoli. C1 ni nič strašenga. Čez 6 mesecev te naročijo na ponoven pregled. Velikokrat se pri takem izvidu samo popravi..

Blaža a si dobila kocke? jaz sem jih ravno kupila,sicer ne bomo čakali do novega leta, jih po prinesel novi družinski član:) V Celjskem BC jih je še full.

Punce jaz sem pa tako pozabljiva, da je grozno!! To, da se približno že 2 meseca vozim okol brez prometne in vozniške niti ni omembne vredno.  Danes grem vsa napalena v BC si ogledam vse Lego kocke,, izberem te ZOO, pridem do blagajne, ja valjda kje pa je denarnica!??
Še dobro, da je tako lep sonček in se mi ni problem fijakat..user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
13.11.2009 13:18:16   
Februarka08
Dan.

Blaž šlafa skor 2 ure, kar je zanj že dosežekuser posted image zgleda ga je luft mal zmatral, hvala bogu. Ponoči spi v kosu tud dobrih 6 ur, tako da se  vsaj takrat mal naspimouser posted image Tamala je v postli že 1 uro, do zdele je pela, se smejala in skakala, pol pa kar naenkrat spet jok, pridem not, ona vsa slečena in ne bi spalauser posted image sem jo nazaj oblekla in dala v postlo, pa da vidimo kaj bouser posted image tiho je, naj bo kakšno uro tako, potem pa hitro kosilo, oba nafutrat, oblečt in šibamo ven. Koliko časa porabim da nas oblečemuser posted image uf... ampak je pa potem tako luštno na sončku, samo mali noče bit nič kaj v vozičkuuser posted image upam da se še spremeni... tamala pa itak ne bi hodila, pa bi hodila, pa se mi okrog nog valjala, pa Blaža bi vozila, pa žejna je vmes, pa.........user posted image user posted image naslednjič morm vzet sabo eno podkupnino, da bomo vsaj kam prišli.
No tako, grem si še mal glavo odpočit pred alarmomuser posted image

Vsem lep konec tedna!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
13.11.2009 18:23:48   
Stipe air force
Daaaaaaaaaan.... user posted image

Fajn obcutek, da mi jutri ni treba vozit prema Cerkljama na Dolenjskom.... u sluzbu... user posted image .... Familija na kupu.... uzivamo... user posted image

By the way se sedem tednov pa P E N Z I O N....

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
14.11.2009 8:59:03   
Stipe air force
Jutro, vceraj zadnji, danes prvi.... user posted image

....kje so pa Februarcice..... user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3815
14.11.2009 9:22:33   
buči
Jutro, mi smo že delavni. Včeraj sem po celem tednu pobrala suhe cunje na podstrešju. Sem košaro postavila na tla, Aljaž je stal zraven, pa so mu bile cunje do vratu. user posted image user posted image user posted image  Saj ne vem, kdaj bom likala ... Omare pa prazne ... JOJ, TELE CUNJE ME BODO UGONOBILE!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Čez 6 mesecev te naročijo na ponoven pregled. Velikokrat se pri takem izvidu samo popravi..

Tole je bil pri meni že 3 odvzem. Prvič ni bilo dovolj celic, drugič je pokazalo c1, zdaj so mi odvzeli tretjič. Upam, da bo ok. je nekaj o operaciji sanjala ...

Sicer pa hvala za čestitke ob avtku. Sem se v četrtek že malo nafurala, sem po šihtu naredila 40 kilometrov, ker mi je bilo takoooooooooo lepo se vozit po obvoznici ... user posted image  Moj je pa seveda malo po***pi***zdil. user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
14.11.2009 9:23:06   
Blacky*
jutro,

mi smo še vedno bolni... Val še driska in ima posledično čisto vneto rito. Sem včeraj čist pop*** in šla v našo privat lekarno, kjer mi je prijazno svetovala da mu čistim s termalno vodo in mažem samo z ribodermom, ker vse ostale kreme večinoma vsebujejo cink in to peče... no v 1 dnevu se mu je stanje izboljšalo... prej je bilo pa tako, da ni hotel povedati da je kakal ker ga je tako rita bolela ko si mu čistil, da je rjovel in cvilil... božček... samo da je mimo...

Nabavila sem tudi probiotike in hidranovo... da ga ojačamo...

Tako da upam, da smo iz najhujšega ven...

Zdaj šibam na trg, po zelenjavo in kuro, da skuham kokošjo juho. Lep vikend vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3817
14.11.2009 9:25:16   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutro, mi smo že delavni. Včeraj sem po celem tednu pobrala suhe cunje na podstrešju. Sem košaro postavila na tla, Aljaž je stal zraven, pa so mu bile cunje do vratu. user posted image user posted image user posted image  Saj ne vem, kdaj bom likala ... Omare pa prazne ... JOJ, TELE CUNJE ME BODO UGONOBILE!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Neni13

Čez 6 mesecev te naročijo na ponoven pregled. Velikokrat se pri takem izvidu samo popravi..

Tole je bil pri meni že 3 odvzem. Prvič ni bilo dovolj celic, drugič je pokazalo c1, zdaj so mi odvzeli tretjič. Upam, da bo ok. je nekaj o operaciji sanjala ...

Sicer pa hvala za čestitke ob avtku. Sem se v četrtek že malo nafurala, sem po šihtu naredila 40 kilometrov, ker mi je bilo takoooooooooo lepo se vozit po obvoznici ... user posted image  Moj je pa seveda malo po***pi***zdil. user posted image

buči, upam da se to z brisom uredi brez operacij... držim pesti

za avto pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tvoj je pa lahko vesel, dokler imaš ljubimca na štirih kolesih s katerim hodiš na girro okoli Ljubljane user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
14.11.2009 12:37:17   
Februarka08
Dan.

Evo, oba sta zaenkrat v postli, upam da v njej zdržita nekaj časauser posted image da kaj naredim po stanovanju...
Buči ti kar uživaj z novim ljubimcemuser posted image user posted image user posted image tudi jaz bom, ko bo čas za to, oz. denaruser posted image user posted image pa upam, da bo naslednji izvid v reduuser posted image user posted image
Blacky, samo da ste zdaj bolje, upam da bo Val zdaj okuser posted image user posted image

Evo, še par slikic vam nalimam, potem pa šibam......
Vsem lep vikend!!!

user posted image
user posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
14.11.2009 15:30:39   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dan.

Evo, oba sta zaenkrat v postli, upam da v njej zdržita nekaj časauser posted image da kaj naredim po stanovanju...
Buči ti kar uživaj z novim ljubimcemuser posted image user posted image user posted image tudi jaz bom, ko bo čas za to, oz. denaruser posted image user posted image pa upam, da bo naslednji izvid v reduuser posted image user posted image
Blacky, samo da ste zdaj bolje, upam da bo Val zdaj okuser posted image user posted image

Evo, še par slikic vam nalimam, potem pa šibam......
Vsem lep vikend!!!

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaž prav zvedavo gleda v svet user posted image

Larisa je pa prava velika sestrica user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
14.11.2009 18:20:28   
buči
Joj, Februarka, kako je cortek! Ampak si sploh več ne znam predstavljat, da bi imela doma takega piščančka ...

Blacky, zdaj se bova pa spet lahko dobili na čiku, a ne? Samo morava najti lepo komot parkirišče, ker imam še težave z velikostjo. Saj veš, sem navajena na ravno prav velike ... Tale ljubček je pa velik ...

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
15.11.2009 7:23:26   
Blacky*
jutro,

to moram javit... včeraj je val stal na hodniku in vpil kakakat kakakat... no in je prvič sedel kar na wcju in opravil user posted image , še papir si je vzel in hotel rito obrisat user posted image ... na kahlico pa noče... najbrž bomo kar na wc štartali user posted image

Počutje drugače ok, HB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem kuhat user posted image . Pride katera ? user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
15.11.2009 7:24:55   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Joj, Februarka, kako je cortek! Ampak si sploh več ne znam predstavljat, da bi imela doma takega piščančka ...

Blacky, zdaj se bova pa spet lahko dobili na čiku, a ne? Samo morava najti lepo komot parkirišče, ker imam še težave z velikostjo. Saj veš, sem navajena na ravno prav velike ... Tale ljubček je pa velik ...

Ti samo povej kdaj... lokacijo bova že našli... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
15.11.2009 8:25:40   
buči
Jutro, jaz sem že spet v testih. user posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky, bravo za Gala! tudi Aljaž je šel direkt na školjko. No, parkrat na kahljico. Tilen pa noče.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
15.11.2009 8:41:17   
dolenjka
Dobro jutro user posted image

Pri nas nič posebno novega, sej kar pa je, pa itak Stipe poroča, tko da jaz tle nimam več kej velik iskat user posted image user posted image user posted image

Stipe in carica sta šla v vas po kruh, kuhat mi ni treba, ker gremo na en malo bolj oddaljen hrib na sprehod (cca 1 uro hoje) in potem gor na zasluženo nedeljsko kosilo user posted image Beri: Stipe kuha user posted image user posted image

Lepotec pančka prvo rundo, spali smo dobro, jedli ob polnoči, se izsrali, še malo pojedli, spali do 4h in potem do 7h user posted image Napreduje iber, predvčerajšnjim sva ga pred kopanjem vagala - 5320g user posted image user posted image user posted image REs hudo user posted image Nisem vajena česa takega, T je imela pri 2 mesecih 4620, pri 6 mesecih pa 6,5 kg user posted image Pa zaenkrat M sploh nima mišelink - ŠE, sam če bo šlo tko naprej ne bomo uspel niti plenic 2 porabit ampak bom mogla it že po 3 user posted image

Evo, tolk o nas user posted image

Februarka user posted image user posted image user posted image luštkan je Blaž user posted image

Blacky user posted image user posted image user posted image za Vala user posted image

Buči, ne glumi k vem, da prfokse z užitkom pripravljate za**** teste user posted image user posted image user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......