|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
11.11.2009 10:11:55   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

razmišlam kaj bi danes skuhala? zelenjavna juhica? pa blaža me je včeraj na rižotko spomnila.... njamsi...

Danes je martinovo in se prileže kakšna martinova jed. Midva bova jedla rdeče zelje, kropir in purana + vratovina ter solata. Če bi bila kaj v trgovini, bi kupila kakšno kračo ali rebra (moj jih obožuje), zato pa bo to počakalo do nedelje.

mi smo imeli podobno že v soboto user posted image ... goveja juhica, rdeče zelje, mlinci, mladi user posted image , pečen piščanec, jabolčni zavitek user posted image user posted image user posted image user posted image njamsi njamsi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa me je zdaj kap... je šel moj po avto... končno... je bil na popravilu po usodnem trku user posted image in moramo plačati 400 eur odbitne franšize in ne vem še kaj... haloooo... vsaj prej bi lahko omenili, ko so nas klicali, ne pa da prideš po avto, pa ti rečejo da moraš plačat še nekaj, ko ti pa dajo račun pa tako visok.... user posted image user posted image user posted image

A avto imamo nazaj... cena je res visoka, a it is back user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
11.11.2009 10:14:19   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Naša dva bubca sta itak že vsak na svojem mestu. Tim ima danes športni dan. Lahko bi ostal doma (so mi v šoli priporočili, ker tako kašlja), pa ga nisem uspela pregovoriti. Anaja pa uživa, čeprav se zadnje čase dogaja, da zelo težko ostane v vrtcu. Bi šla z atijem domov user posted image .

Ta kašelj je res bjaaaak... upam da hitro mine.

Težko ostajanje v vrtcu je pa tudi pri nas na sporedu skoraj vsak dan... a samo ko odmakneva pete je vse ok... user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
11.11.2009 10:19:32   
itata
moj jakob pa zadnjič ni hotu iz vrtca domov.... je rekel, da bo kar pri Ani (vzgojiteljici) ostaluser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
11.11.2009 11:30:23   
lillchy123
punce, neki tko lepga pa že dolg nisem vidla.. klikni za play!

http://geografija-pomoc.freehostia.com/index.php/9-razred/video-posnetki-za-9-razred/180-storklje-nosijo-dojencke-in-so-zascitni-znak-prekmurja.html

morm pokazat naši Ani, k se boji bliskanja user posted image

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 11.11.2009 11:31:19 >

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
11.11.2009 12:34:40   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

http://geografija-pomoc.freehostia.com/index.php/9-razred/video-posnetki-za-9-razred/180-storklje-nosijo-dojencke-in-so-zascitni-znak-prekmurja.html

Lillchy.... ful lepo user posted image

LP punca Stipe user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
11.11.2009 12:42:51   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Lillchy.... ful lepo user posted image

LP punca Stipe user posted image  user posted image  user posted image

res lušno lilči... user posted image user posted image

pozdrav... grem kuhat... val spi... liu spi... ati dela user posted image user posted image user posted image user posted image ... sosedi renovirajo kopalnico... upam da ne bodo dolgo, ker se vse sliši... no to je kratko poročilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
11.11.2009 12:49:26   
bamby
lilči, krasna risanka user posted image user posted image !!

Imam pa tudi jaz nekaj norega za pogledat. Mojstrice kolebnice! Poglejte si, ne bo vam žal, pa ne pozabite na zvočnike!

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=14256

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
11.11.2009 13:22:45   
Februarka08
Dan.

Saj nimam časa pridt kle goruser posted image ko dam enga spat, se drugi oglasi in tako potem RR odpade. No, zdele sem si pa vzela par minut in na hitro napisala porodno zgodbo, če ma katera čas, jo še tukaj pripopam. Kaj več pa kakšen drug dan, grem si hitro narest čaj dokler je tišina...

15.10. sem imela že 3. amnioskopijo, čeprav sem bila šele 1 dan čez PDP. Bila sem 100% da bom šla še lepo domov, čeprav sem imela za vsak slučaj torbo že sabo.user posted image Pridem not, me pregleda in pravi da sem odprta 3 cm, da je plodovnica mlečna in da sem za v porodnouser posted image kaj???user posted image Zame itak totalni šok. Umetnih popadkov sem se itak najbolj bala. Ok, pridem ven, moj se že od daleč smeje, kot češ, spet greva domov. Jaz pa mu pokažem list in materinsko in pravim, greva rodit. Kakšen pogled!!!user posted image Nekaj minut sem ga prepričevala da je res, ker mi sploh ni verjel.user posted image No, me pokličejo, njega pa pošljejo na kavico. Potem pa ctg, papirna vojna in klistir. Po klistiranju sem hodila še kakšno uro gor in dol, ampak ni blo nič učinka, itak nič popadkovuser posted image Ob 10.00 sem mogla it na posteljo, da mi je dr. predrla mehur. Ker je bil še visoko, se mi je mogla babica uležat na trebuh in dol potisnt. Po predrtju mehurja sem dobila še iglo v žilo in umetne. To je blo mal čez 10. No, pol pa pride moj in se je počasi začelo. Popadki so se začel stopnjevat, jaz sem se pa super odpirala. Če bi šlo vse po planu bi rodila v roku 1 ure! Pa ni šlo ravno... Blaževa glavica je bila še previsoko (valda, če je blo pa vse kar na silo narejenouser posted image ) in se ni spuščala, mene pa bolelo za umret.user posted image Babica po kakšnih 2 urah ni več vedla kaj naj, dohtarce so se menjavale, vsakih par minut sem mela eno tujo roko v meniuser posted image vse so me gledale in se med sabo zgovarjale kaj narest. In potem slišim, da lahko da bo vakum ali pa CR!user posted image Midva oba v en glas, samo vakuma ne! So me neki hotle prepričevat da to ni več to kot je blo včasih itd... ja, bla bla. Ok, pol pa reče babca da me bo dala v en položaj k boli kot 100user posted image ampak da bomo tako mogoče glavico kaj nižje spravili. Itak privolim, kaj pa čem? Sem se mogla uležt na hrbet, pod križ mi je dala pa en trd zvitek in tako sem mogla predihavat popadke. Noge pa naravnost in skupaj držat. Ja, to je pa res bolelo, priznam, kar solze so mi tekle. Ampak vse, samo da ne bo CR ali kaj drugega. Po nekaj časa me spet pregleda in pravi, ok, glavica se je spustila, ampak zdaj morte tko ležat, da ne bo šla nazajuser posted image o groza. Potiskala sem pa že 2 uri, pa kaj ko ni blo učinka. Babice so se menjavale v moji sobi, prav tako dohtarce... pol pa kar naenkrat vse grejo ven, ostane moja babica, jaz dobim popadek, pravi potisnite, jaz itak na vso moč, glavica skoraj zunajuser posted image pol pa itak panika, nobene nikjer, ona začne tulit da naj ena pride, jaz pa da naj počakam! Halo, kaj???user posted image Mene bolelo, mali je ven tiščal, jaz sem mogla pa čakat da so škarje in vse pripravile. Mislim... in pol ko so končno pripravljene, pravi da naj potisnem... pol se je pa začela kalvarija. Ni šlo več! Glavica je bila zunaj, ramena pa ne. Kot da bi telo otrpnilo. Dobim 2 dohtarce v sobo in še 3 babce. Vse 3 babce so se mi obesle na trebuh in skakale gor - dobesedno. Zraven so vsi tulili potisni, potisni, jaz potiskala kot nora, pa nič. Moj je bil čist fertik, jaz že brez moči, strah me je blo, pol pa končno ob 12.56 le pride ven in zakričijo da je fantek! Midva v jok, Blažek pa tuduser posted image sicer je bil revček čisto moder v glavo, ga je blo prav groza pogledat. V tistem momentu pridivja pediatrinja in ga takoj po prerezu popkovine vzame in pregleda, ker jih je bilo strah, da je zlomil ključnice. No, HB je blo vse ok, samo nekaj črnic je imel in mal krvave učke. Moj je bil čisto prestrašen, ampak potem tako vesel da je samo jokal. Ga še nisem videla takega, res se je ustrašil ko se je vse ustavilo. Bolečine so bile pozabljene, Blaž umit in oblečen in varno pri nama.
3. dan je dobil zlatenico, tako da sva mogla ostat še dodatni dan v P, dobila sem ga samo za hranjenje, drugače je pa preživel noč in popoldne pod lučko. Najbolj hudo ga je blo gledat s tistimi očalci, ampak kar se more, se more, ni kaj. Važno da je bilo potem naslednji dan vse ok, da je pridobil na teži in sva šla lahko brez skrbi domovuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
11.11.2009 13:43:11   
nizy
uuuffff februarka , to pa je porodna zgodba, sam da se je vse dobro izteklo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
11.11.2009 14:06:11   
MetiLu
Joj, se moram na hitro javit, sem prebrala Februarkino porodno zgodbo... sem kar živčna zraven ratala... moram povedat da je bila zelo podobna moji, s tem da jaz nisem vedla, da bojo delali vakum, tako da so mi ga po uri in pol mučenja, ko Janez ni šel nikamor oz se je ustavil na medeničnem dnu, le naredili in so ravnotako ene 4 babce po men skakale ... jaz sploh nisem vedla kaj se dogaja... in vakum res ni več takšen kot je bil včasih, midva sva imela veliko srečo, ker mu je buškica od vakuma splahnela že naslednji dan.

Zdaj pa molim, da bo naslednjič lažje user posted image

Grem naprej delat ...

< Sporočilo je popravil MetiLu -- 11.11.2009 14:07:17 >

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
11.11.2009 14:16:06   
ella79
dan user posted image
blacky super da imate avto iz popravila user posted image user posted image user posted image sam za odbitno franšizo bi pa res lahko povedali že prej user posted image user posted image user posted image pa upam, da se čim prej pozdravite

februarka važno da je za tabo, pa da ste vsi zdravi in srečni user posted image user posted image user posted image ostalo kar je bilo 'slabega' se itak hitro pozabi user posted image kako ste pa drugače user posted image smo bolj švoh na tekočem user posted image user posted image user posted image

mi smo pa danes končno imeli zadnje cepljenje. Zoja je sedaj velika 89 cm in 11,9 kg, prava baba že user posted image pa še nič ni jokala za pikico user posted image pa vprašala sem glede zobarja, pa me dr. čudno glede, da sej bi mi mogla sestra že zdavnaj dati tel. kam se naročit user posted image user posted image user posted image v glavnem ni panike, k itak se kao od 3. leta dalje hodi redno k zobarju, prej pa bolj da nas poučijo o negi...

zunaj je itak sonček, zoja spi, potem pa hitr še mal vn user posted image
lepo martinovo popoldne

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
11.11.2009 14:38:13   
itata
februarka: zanimivo, da je bil drugi porod težji kot prvi. skoraj nikoli ni tako... jaz bi pa zavrnila umetne popadke... se mi zdi, da je res to mal preveč na silo pol. kaj pa vem. sam nisem strokovnjak. vidim, da si junaško preživela tko da svaka čast.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
11.11.2009 16:51:26   
Februarka08
Hvala punce. Res je blo čist drugače in velik bolj hudo kot v prvo, ampak sem še v enem kosuuser posted image

Ella, je blo še kaj drugega na pregledu al sam cepljenjeuser posted image joj, jaz vsak dan pozabim poklicat ker še nismo dobili vabila, če bi mel lahko čez 14 dni skupaj z Blažem, da ne bomo 2x hodiliuser posted image jutri morm pa res poklicatuser posted image user posted image Drugače smo pa kakor ker dan. Mali ma mal krčov, on bi skoz jedu, nima nekega ritmauser posted image prav tako kot pri Larisi, tako da nimam nič časa... evo, sem ga dala ležat, toliko da sem do sem prišla, že joka. Eh. Mojga pa itak spet ni doma, user posted image tako da letiiiiiiiiiiiiiiiiiimuser posted image

Se kaj javim, ko bo več časauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
11.11.2009 18:46:05   
buči
Čer! Mi imamo končno avto doma!!!! user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 3789
11.11.2009 18:50:30   
ella79
februarka pregled kot vsi ostali, čist nič drugače. Pomoje boste imeli čez ene 2-3 tedne user posted image jaz sem šele v petek dobila vabilo

buči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nov avto. Ti ga je Martin domov pripeljal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 3790
11.11.2009 20:38:26   
Stipe air force
Buci, bravo za nov avto in delujoc racunalnik... user posted image user posted image user posted image
Pina, bravo k te nikjer ni.... user posted image user posted image user posted image
Ella.... bravo k se mate bombasticno na Gorenjskome... po Jesenicama... user posted image user posted image
Februarka... biće bolje.... te stekam 100... prsentov ... mogoć .... user posted image
Blacky.... kako endivija po tem dezju.... user posted image user posted image user posted image
Meti.... kako je kaj v Grosupljama.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
11.11.2009 20:39:53   
Stipe air force
a ja, Blaza kako u Senozecama... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3792
12.11.2009 7:04:03   
blaža
U Senožečama je super. Zgleda, da bo že tretji dan zapored lep sonček!user posted image

No danes sem fraj. Ju razvozim, pol mam pa malo za pokidat. Sem mislila it do Postojne, pa se mi ne da it sama. Bom pa poklicala v Koper v Baby center, če mi dajo ene kocke Duplo na srtan za dedka mraza za Blaža, ki so zdej v akciji. So afriške živalice, slon, lev, žirafa,... to še nimamo, se pa moji fantje dosti igrajo s kockami.user posted image

Se javim kej pol. Lep dan!

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 3793
12.11.2009 8:05:36   
Februarka08
Jutro.

Jaz mam še tišino tako da vas samo pozdravimuser posted image spali smo še kar, en kos dobrih 6 ur, potem sem ga mogla pa kar mal porukat, če ne bi mi nekaj eksplodiralouser posted image tako da sem malo naspanauser posted image

Lep dan, sonček jeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
12.11.2009 8:09:02   
pina-1

Buci, bravo za nov avto in delujoc racunalnik... user posted image user posted image user posted image
Pina, bravo k te nikjer ni.... user posted image user posted image user posted image
Ella.... bravo k se mate bombasticno na Gorenjskome... po Jesenicama... user posted image user posted image
Februarka... biće bolje.... te stekam 100... prsentov ... mogoć .... user posted image
Blacky.... kako endivija po tem dezju.... user posted image user posted image user posted image
Meti.... kako je kaj v Grosupljama.... user posted image user posted image user posted image

Jutro.
Jel me neko tražijo?user posted image

Se opravičujem za zanemarjanje, ma je bla te dni v teku pekarna Korenika. Sem pekla in se napekla. PRilimam kako slikico, samo da pridem k sebiuser posted image

Febraurka, to je bil pa porod: ekspresen ma naporen. Ampak samo da je bebi doma varno v naročju in je vse pozabljeno.

O buči, zdej pa ko mate novega lepotca, pa kar na testno vožnjo do Primorske. Še vedno te čaka glaž domačega user posted image

Stipe kako si ti, zdej ko nisi več glavni moški v bajti?user posted image  Kam si pa šeflo zapru, da se nič ne javlja????  A pri vas koran deluje po novem ali kaj?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3795
12.11.2009 8:23:33   
itata
jutro, danes sem mal švoh... smo zapili včeraj malo Saro - punčko od moje prijateljice, ki je včeraj rodila. je bilo prav super it mal ven po dolgem časuuser posted image sam danes bom pa bolj za mizo čičala in se trudila delat. spila nisem velik, ampak spala pa sam 4 ure... user posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
12.11.2009 8:24:37   
blaža
Potrjujem, da je bla Pina res pridna in je napekla ful robe.user posted image Sem vidla slikice!user posted image user posted image

Jaz sem pa klicala v baby center, če mi dajo une kocke na stran, ko pridemo v soboto v Kp, pa pravi da je samo en kos. A akcija pa je od danes od osme ure zjutraj!!! In pol mi grejo moji starši iskat, ki če ne,... Ma 1 kos!! niso normalni, da ki akcija.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
12.11.2009 11:55:43   
Stipe air force
Pina, kod nas nema kurana.... ali ipak ja nisam glavni u hlacama.... kod nas  user posted image  user posted image  user posted image ... Sefla vas pridno bere, mogoć se bo kej javla....  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
12.11.2009 13:39:19   
pina-1

Pina, kod nas nema kurana.... ali ipak ja nisam glavni u hlacama.... kod nas  user posted image  user posted image  user posted image ... Sefla vas pridno bere, mogoć se bo kej javla....  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3799
12.11.2009 16:53:14   
buči
Dan, sem se danes tako lepo vozakala naokoli ... user posted image user posted image user posted image user posted image  Pina, pridemo, samo ne vem, kdaj, ker imamo kar nekaj lokacij za obrest, ker smo bili zdaj 3 tedne na suhem ...

Dobra novica: tista, ki naj bi bila pri nas user posted image gripava, ni! user posted image user posted image user posted image user posted image  Še je upanje!!!!!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......