|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrčki 2009*
13.11.2009 19:20:30   
baby blue
tulpek kako je luštkan... Pa vsaj igra in smeji se... Naša samo leži in gleda no pa z nogami nekaj brca...

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
13.11.2009 19:23:10   
altaja

IZVIRNO SPOROČILO: aromaja

Meni je zjutraj tako prekleto težko vstat, prav slabe volje se zbudim, oz. sem zbujena. Vse bi dala, da bi Zala tudi ob 6h zjutraj samo želela jest in nazaj zaspala. Ampak ne, ona takrat nepreklicno zaključi z nočnim spanjem in moram vstat. NO, ko sem enkrat pokonc in jo gledam, kako se preteguje na previjalni, me slaba volja hitro mine..sploh ko se začne režat k pečen maček vrtiljaku :))) But still....jaz bi tako zelo rada en dan spaaaaalaaaa!!!

Jst ga ob 6h zjutraj še lahko pretentam da se crkljava al pa malo zadremava tam do ene 7h, 7:30. dlje ne gre. Mali ma akcijo na polno, jst se pa komaj do kuhne spravim in valda takoj jest user posted image Sem si pa sama kriva, ker hodim pozno spat (cca ob polnoči). Ampak enostavno ne morem it prej..sem bolj nočna ptička.

Jst AD3 dajem brez kompliciranja.. in to kar stisnem ene 6 al pa 7 kapljic vsak dan. Da bodo močne kosti.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
13.11.2009 19:26:30   
škorpijončica
To vam pa morm povedat;
Jst sm pa danes ful veselauser posted image , ker sem od naše veselke dobila glasbeni lok za na ležalnik. Nia je čisto navdušena, vriska in boksa v plišaste igračke, očarana nad tem, da šeklajo in da želvica igra, če jo pocukaš...čist je notr padla, že eno uro se tako zabava, da jo je res užitek opazovati. Ta lok od tiny love je res super, priporočam. Veselka, ne vem kako naj se ti zahvalim. Takoj ko bom lahko slike naložila na računalnik, vam pokažem kako se ima fajn.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
13.11.2009 19:30:00   
baby blue
škorpijončica to je pa res super duper fajn novica... Super da Nia uživa in se zabava user posted image user posted image ... Našo Lano tale lok ne fascinira preveč... Tudi če sem zraven ali pa če me ni ne... Sm pa ugotovila da jo izredno interesira gledanje TV-ja tak da jo moram kar stran obračatuser posted image

(odgovor članu škorpijončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
13.11.2009 20:46:30   
polari
Škorpijončica, to pa je res super novica!!! Naj mala Nia še naprej tako uživa! user posted image user posted image user posted image user posted image

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
13.11.2009 21:11:42   
altaja
Ni lepšga ko gledat kako otrok uživa.

No, tko se pa pri nas igramo ob 7h zjutrej, ko je mami še čist zalimana user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=HRNgRnvCwy4

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
13.11.2009 21:17:11   
Mož*
Našega tudi strašansko zabava igralni lok (opica) od Tiny love. Danes je bil kaki 2 uri notri (sešteto skupaj), tudi sedaj je,  boksa igrače, se jeziiiii, ker mu uidejo, parrat se je prav besno razburil. Naš je bolj resne sorte, smeji se skoraj ne, zna biti pa dobro hud. Listki mu z igralnega loka očitno visijo malo prenizko, pa jih poskuša doseči z usti; leže še ne zna pritegniti glavice na prsi, pa je spet hud.

Spat ne gre nikoli pred polnočjo, se je pa sedaj že 3x zapored zgodilo, da je potem spal skoraj 5 ur skupaj, kar je zame dovolj.

(odgovor članu polari)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
14.11.2009 7:44:24   
veselka
altaja meni odpre kr neki user posted image

moj je odvihral do postojne mal fotkat, js grem pa pol v ikeo po par stvari... se počutim kot bi šla v merkur user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Mož*)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
14.11.2009 8:30:00   
altaja

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

altaja meni odpre kr neki user posted image

ooops, a res?

a zdej je?

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
14.11.2009 10:11:06   
baby blue
Jutro

altaja res je posrečen...

Mi gremo pa danes na martinovo kosilo... Mnjami komaj čakam...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
14.11.2009 11:22:29   
aromaja
Pišuka, ko gledam tele vaše mladičke, mam feeling, da je Zala edina, ki ima slinček za del obvezne opreme. Ne samo ko je čas za hrano, ampak 24/7. Polivat in bruhnit zna ob poljubnem času dneva in tako rajši ko 10x preoblačit njo, zamenjam 4x dnevno slinček. Imamo jih cca 25 in je lih za glih dost od ene do druge žehte.
A vaši nič ne pljuvajo, slinijo, brunejo?

Sicer je pa za nami ena dokaj dobra noč (super noč bo, ko bomo vsi skp spali 8 ur), jutro je pa tudi lepo. Včeraj je mela Zala neke čudne želodčne težave in je vsakič med hranjenjem fuuuul jokala in ni hotla jest dalje. Čist neutolažljivo je jokala. Tko da smo šli po novo flaško BioGaia kapljic in jih je zvečer dobila. Danes je že dvakrat jedla in obakrat je bilo vse v redu.

Vreme je pa kislo :(((

Neposredna povezava do sporočila: 1486
14.11.2009 11:55:16   
bambina23
dan ,se še jaz malo oglasim. moram priznati da vas berem kar redno samo, ko pa želim kaj napisati pa je sirena. drugače smo že imeli prvi pregled
jaka ima 4950 in 56 cm.
glede dojenja: midva se dojiva, mleka imam dosti, ne delam nobenih kakšnih posebnih jedi, tu pa tam če je samo kokošja juha (1x na teden). drugače pijem zelo čaje(hibiskus+planinski) in sem sproščena, ter se ne sekiram če je dovolj mleka, kar je po moje najbolj pomembno. Jaka je čez dan zelo pogosto, včasih vsako uro, pomonoči pa prvo prespimo 4-5 ur, potem pa se zbujamo na 2 aliu 3 ure. ob 7/8 pa smo že obvezno pokonci. čez dan spi dopoldan pa 2/3 ure in popoldan za kakšno urco več ne.
krčev glih neke nismo meli dugo samo iz 5 v 6 teden. takrat je bilo kr hudo sm je jokal tud po 4/5 ur ampak hb smo preživeli.
Slike od malega sem dodala v album vidijo lahko pa samo prijatelji..če želi katera videti, me pa lahko doda na FB (ana leskovar -slika jaz in Jaka na postelji)
AD3 kaplice so mu povzročile muke tako da jih mu ne dajem in boš šla v italijo po njih.
Cepljenje: jaz ga bom cepila za tisto kar je v zdravstvu obvezno ter za rotavirus.
no bom še kdaj kaj napisala, se moram tudi sama spraviti k temu, drugače pa vas je zelo lepo drati.
imate pa vse prečudovite sinčke in hčerkice.
grem jazzde mojega malega gledati.
lep dan

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
14.11.2009 12:59:32   
Pupček
Luštni so tej naši otročki user posted image .

Vidim, da Vid že prime igračko in v usta vleče. Bravo user posted image user posted image user posted image . Luana še ne prijemlje za stvari (vsaj zavestno ne), samo maha in buta igrače na igralnem loku.
Baby blue boš vidla, da se bo Lana vsak čas začela smejat in igrat z igračkam. Luani je postal ta igralni otok interesanten prejšnji teden, ko je bila stara 1m in 1t.

Bety,mi jih jemljemo BioGaia kapljice že drugi mesec po 5 kapljic na dan. Dam ji jih na enkrat po žlički. Težav s krčki nimamo, jih pa tudi prej nismo imeli, vsaj ta hudih ne. Jo je pa neki zvijalo, črvičlo in je včasih tudi malo jokala. Zdaj jo manj črviči - skoraj nič, začela je prdkat, no že prej je, ampak samo takrat ko je kakala. Dajem ji ji, ker so dobre za imunski sistem. Kaj več si preberi na njihovi strani www.biogaia.si. Bi pripopala link, sam ne znam user posted image

(odgovor članu bambina23)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
14.11.2009 13:03:37   
Pupček
Luana HB ne bruha in ne poliva. Že tako slabo pridobiva na teži, če bi še bruhala bi šla še v minus. bog ne daj.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
14.11.2009 14:41:58   
draja
Kako so luuuuuuušni!!!! Vsi po vrsti!

Aromaja naš Filip tudi ves čas poliva in bruha, včasih tudi v loku. In imamo tudi skoz slinčke pa krpice pod brado, pa še ga moramo kar naprej preoblačiti. Pa ves čas moramo paziti kako ga držimo, da bi ja čim manj ven metal. Samo se ne sekiramo, ker se je prvi mesec zredil 1.100 g, drugi mesec pa 1.250 g. Je pa res hudo nadležno.

Dojenje prav zanimivo je res, kako različno se dojijo. Filip pije max 2, 3 minutke pol pa spusti, pa podre kupčka in poliva, poliva,poliva,... Očitno tako teče mleko, da se naje v tako kratkem času. Pa enako je bilo pri prvorojenki. je pa pribložno na 2, redko na 3 ure.

(odgovor članu Pupček)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
14.11.2009 17:25:31   
veselka
jaz bila danes v ikei... ampak, je pa res blizu... 25 min... gostota ljudi pa k na kitajskem user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
14.11.2009 18:12:25   
baby blue
bambina23 jst sem te dodala na FB (Urška Sterle) user posted image user posted image

Jst tudi Lani dajem BioGaia kapljice ampak ne vsak dan samo kadar imam občutek da jo nekaj zvija pa tudi iz preventive in je boljše... Krčev ni prebava je pa tudi dobra... Se pa polno dojiva... Ji pa dajem po dve do štiri kapljice in ji jih nakapam kar v usta...

Smo bili danes na kosilu v restavraciji in je bila tako pridna kot da je sploh nebi bilo user posted image Smo jo dali na kot in je nekaj časa gledala potem pa v lupinici zaspala...

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
14.11.2009 18:41:33   
jullie

Pišuka, ko gledam tele vaše mladičke, mam feeling, da je Zala edina, ki ima slinček za del obvezne opreme. Ne samo ko je čas za hrano, ampak 24/7. Polivat in bruhnit zna ob poljubnem času dneva in tako rajši ko 10x preoblačit njo, zamenjam 4x dnevno slinček. Imamo jih cca 25 in je lih za glih dost od ene do druge žehte.

..js jo skoz s pleničko okoli vratu prenašam..ker, če se zgodi, da je nima, takrat glih kaj ven pride..

veselka sobote niso ravno za obisk Ikee..user posted image

..a še katero jezijo te BioGaia kapljice?..js se ful matram preden kaj ven priteče..

(odgovor članu aromaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
14.11.2009 19:19:26   
polari
IZVIRNO SPOROČILO: jullie

..js jo skoz s pleničko okoli vratu prenašam..ker, če se zgodi, da je nima, takrat glih kaj ven pride..

Mi imamo tudi slinčka, takrat, ko sedi v ležalniku......ker tudi zna bruhnit bilokdaj čez dan...

..a še katero jezijo te BioGaia kapljice?..js se ful matram preden kaj ven priteče..

Mene so nekaj časa....ful jih pretresem vedno, zadnjič pa sem imela skoraj prazne, pa so ble že tak goste,da ni nič ven prišlo....

Enej: 21.9.2009: 3880g, 53cm

Klara: 21.12.2010: 3480g, 53cm

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
14.11.2009 19:33:14   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: jullie

veselka sobote niso ravno za obisk Ikee..user posted image

sem bla od sobotah tako v padovi kot grazu, pa take gužve še nisem vidla... se skor nisem mogla premaknit...

kapljice... mogoče se ti mehurček nardi, pa ga morš počt prej.

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
14.11.2009 21:41:02   
anitka7
Veselka kje si pa ti doma da maš sam 25 min do Ikee..če smem vprašat,seveda...italijanske kot sem nekak razbrala...
in kakšna je ta ita. ikea,baje je tolk velka kot v grazu

< Sporočilo je popravil anitka7 -- 14.11.2009 21:42:05 >

Everything will be OK in the end.If it"s not OK,it"s not the end yet.

30.1.2006 - Nik
17.9.2009 - Neli

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
14.11.2009 22:39:10   
tulpek
Hvala vsem, za komentarje o Tjašu. Vsi naši user posted image so mali srčki user posted image in vsak je še ekstra posebej in najbolj lep za svojo mamico in atija.

IZVIRNO SPOROČILO: altaja

Ni lepšga ko gledat kako otrok uživa.

No, tko se pa pri nas igramo ob 7h zjutrej, ko je mami še čist zalimana user posted image

Iiii, lepotec mali se že prav lepo igra. Ob 7ih zjutraj user posted image .. joj so zgodnji ti naši user posted image . Moj se je danes odločil, da se bo igral ob 5ih zjutraj, js pa seveda čist zaspana user posted image in nezmožna za karkoli. Sicer je pred tem spal 8,5 ur, kar je nov rekord, ampak tega nisem izkoristila, ker hodim pozno spat... pa sem mu prižgala vrtiljak in je 20 minut gledal živalce nad glavo in zraven brcal z vsemi štirimi in še kak zvok navdušenja spustil, potem pa zaspal za še 3 ure user posted image .

Danes se je na glas smejal v spanju user posted image user posted image user posted image v avtu med vožnjo... kak je bilo lepo.

< Sporočilo je popravil tulpek -- 14.11.2009 22:41:28 >

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.11.2009 22:47:05   
tulpek
Se mi zdi, da je ena (Veselka???) omenjala, da nima pokrivalo za dež za voziček. Js je tudi nisem imela, ker jo je bilo treba posebej naročit... pa sem jo mislila in odlašala in odlašala, ker bi z poštnino prišla 35EUR. Danes je pa moj user posted image v dm-ju videl univerzalno pokrivalo, ki naj bi šlo na vse vozičke za 5 EUR. pa sva vzela in gre na našega (jane slalom pro) user posted image user posted image user posted image . Tak da veste, če ga še katera potrebuje.

Dobila sem idejo... ker nimamo kakšnega sezama, saj imamo vse več kot očitno preveč dela z našimi user posted image predlagam, da si damo v podpis datum rojstva, da bomo vedele, koliko je kateri user posted image star. Js za večino vsaj približno vem, ker sem delala sezname, ampak pri kateri sem pa vseeno v dvomu.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
14.11.2009 22:49:27   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

bambina23 jst sem te dodala na FB (Urška Sterle) user posted image user posted image

baby blue, sem te dodala...

< Sporočilo je popravil tulpek -- 14.11.2009 22:51:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 1499
14.11.2009 23:42:21   
Mož*
Kako vam uspe, da grejo vaši spat pred polnočjo??? Obeta se nam žurerska prihodnost.  In to že tretjič zapored,

2.9.09 3120g, 52 cm, OG 34cm
8.3.10: 7330g, 70 cm, OG 42 cm
17.10.10:: 9300g, 80 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.