|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
14.11.2009 9:49:47   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

uf, že o miklavžu in božičku razmišljate user posted image Jst tut ne vem, če bom kej...itak bojo dedki pa babice kej dal. Pri nas je bolj problem, kaj preostali familiji...Mami ma še rojstni dan na božični večer, tko da mamo dvojni problem. Kakšne ideje? Prav muka mi je kupvat darila za familijo, sploh za tastare, ker že vse majo oz.  če kaj rabijo, grejo v štacuno, pa si kupijo. user posted image Lahko pa zbiramo ideje, pa se bo kaj gotovo našlo user posted image

Aja, so naju pa moji ta stari povabil v toplice za novo letouser posted image Če ne bi bilo malega, verjetno ne bi šla, tkole mi bo pa čist pasal se par dni razvajat, it na masažice, se mal namakat...pa še razmišljat mi ni treba, kaj bom. Lani sem še lahko šla žurat (verjetno edina nosečnica v diskaču), letos pa je malo drugače. Varstva itak ne bi mogla dobit, tko da je čist fino tut tkole. Upam, da tut brat pa njegova prideta, da ne bova edina ta mlada user posted image

Zdej se moram pa počasi spedenat za krst...

Nope-sem bla tud jstuser posted image

Ej a ste vidle tole, k pride dons Jimmy Choo kolekcija v H&M-pravila nakupovanja http://www.hm.com/si/fashion__fashion.nhtml#/jimmychoo/.... Da se jim ljubiuser posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
14.11.2009 9:51:59   
Tanja_
BTW nisem včer vse prebrala- a je že kej novic od pokice in Aneja?

Aja kati-včer si sprašvala za Cabo?Midva bi šla. Sva pred ene pol leta gledala en film, posnet tam in sva se čist zagrela. Samo letos, ko je mala še tok mičkena najbrž ne bo izvedljivo.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
14.11.2009 10:04:06   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Aja kati-včer si sprašvala za Cabo?Midva bi šla. Sva pred ene pol leta gledala en film, posnet tam in sva se čist zagrela. Samo letos, ko je mala še tok mičkena najbrž ne bo izvedljivo.

dejmo se kej zment no....pa eno villo uzamemo skup,drug let na jesen-zimo...da nam bo toplo

< Sporočilo je popravil KatMat -- 14.11.2009 10:07:51 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
14.11.2009 10:06:29   
Dudica1
Aja sm pozabila od POKICE poročat...je zvečer napisala da so bogi,da je cel dan kuhal na 38 vročine...in bil na svečkahuser posted image ...ampak da zaenkrt papca boljše kukr domauser posted image ,da če bo tko naprej bo super.

Vse pozdravlja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
14.11.2009 10:06:55   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Aja sm pozabila od POKICE poročat...je zvečer napisala da so bogi,da je cel dan kuhal na 38 vročine...in bil na svečkahuser posted image ...ampak da zaenkrt papca boljše kukr domauser posted image ,da če bo tko naprej bo super.

Vse pozdravlja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
14.11.2009 10:12:02   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Vse pozdravlja

Bravo Anejuser posted image user posted image user posted image Pravi borec je ta naš z-majček.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
14.11.2009 10:12:41   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

dejmo se kej zment no....pa eno villo uzamemo skup,drug let na jesen-zimo...da nam bo toplo

Dej link od tiste vile gor.
BTW a ne boš ti drugo leto že user posted image ?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
14.11.2009 10:14:01   
Anonimen
še mojih biljon user posted image  za Anejčka!

Urban tudi kar noče danes zaspat,... sem ga že dala v posteljico, ko je kazal znake zaspanosti, potem pa sem pol ure poslušala njegove samogovore in salve glasnega smeha (sem mislila, da se zabavata z očkom, ki tudi spi,... pa grem pogledat in veliki trdno spi, Urban pa je imel solo žurko)...
pa saj, je priden.user posted image

bi morala posesati po stanovanju, a kaj, ko se mulčka ne tleh igrata,...

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1208
14.11.2009 10:16:08   
Tanja_
a ne k.tja, me bi tok pospravljale-pa sej ne mormo, če sootroci na tlehuser posted image

Hana pa spančka. Pa smo hotli it, ko se zbudi, na Šmarno-ampak je čist oblačno, tole ne bo za nikamoruser posted image . Razen za kak sprehod z vozičkom, z dežno prevleko v rezervi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
14.11.2009 10:23:13   
Anonimen
user posted image

Tanja_ počakaj še kakšno urico, mogoče se sonček prikaže!

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
14.11.2009 10:26:25   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

user posted image

Tanja_ počakaj še kakšno urico, mogoče se sonček prikaže!

Slabo kaže. Pri nas je vsako minuto temneje.

Sem ponovno ugotovila, zdej ko sem doma prespala, da pogrešam domači kraj. Bi se takoj preselila tja. In zdej gledam parcele, hiške, stanovanja...Ah ja....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
14.11.2009 10:42:20   
majana79
Jutro!

Sem kot en mesečnik, J. je imel 2x krče ponoči user posted image Pa zdaj razmišljam če zaradi tiste žličke frutkovega soka?!

Zdaj je sicer ok, se pa še vedno grabi za levi ušesek... Če bo v ponedeljek še, bomo kar P klicali.

Tanja, iz kje pa si ti drugače?

Midva sva tudi včasih več hodila v savno, zdaj pa ne vem kdaj bova šla spet... J. še zdaleč ni sposoben bit v varstvu 3 ure z nekom user posted image Mogoče čez kak mesec, dva?

Vreme je pa čisto primerno mojemu razpoloženju... Obupno user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
14.11.2009 10:43:10   
lake
Nič se mi ne lub, še v shoping ne. Bom šla jutr. Pa likat bi mogla, ah ja mogoče se bo pa samo user posted image .

Jst bi tud šla v Cabo. Drugo leto se bojo res lahko že šli kavbojce pa indijance. Čeprov baje da gremo drugo leto spet na Korziko, čeprov prvič ko sva bla sm rekla da nikol več.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
14.11.2009 10:45:21   
lake
http://www.cabovillas.com

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
14.11.2009 10:52:24   
Tanja_
majana ubogi Jure. A kapljice so mu kej pomagale?Vreme je-ja za spat.Drugač sem pa jaz iz Škofljice.

Jst sm zdej vzela meso za golaž iz zamrzovalnika,ker očitno nikamor ne bomo šli.

Pa taščica pride na obisk....

lake zakaj ne Korzika?Jst si jo pa ful želim videt.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
14.11.2009 10:53:55   
lake
Zato ker sva šla v sezoni, gužva za pop..., ceste še bolj katastrofa, kampi pod kritiko.... Sej drgač je za vidt, samo definitivno ne v sezoni, pa po možnosti s terencem, pa ne v kamp. 

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
14.11.2009 10:59:41   
majana79
Tanja, sva mu dala vetrovne in se je potem sprdel... mylicon mu zdaj ene 2x niso pomagale, tako da jih ne dajem več

a nimajo na Škofljici zdaj precej novogradenj? Samo kaj ko je tam zjutraj taka gužva da rabiš vsaj pol ure do Ljubljane... user posted image

Nič, grem malo posesat, dokler se mojadva igrata.

A ste videle za Humarja? Je ostal na gori za vedno. user posted image Se mi smilijo otroci... Ampak pač, alpiniste je res težko razumet, če nisi v tem.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
14.11.2009 11:03:15   
Anonimen
jaz pa alpiniste kar razumem,... sicer nisem med njimi, a gore so res ena droga! jaz jih kar malo pogrešam, ko jih v LJ nič ne vidim...

fenomenalno! Urban je zaspal po zadnji žlički banane,... prežvečil in zaspal naslonjen na moja stegna (ga hranim v naročju... tako da gleda proti meni in je naslonjen na moje noge)... pojedel vso banano.
ga preimenujem v bananažera?user posted image

me je klical oče in nas pride iskat... pa je res bolj deževno in zato njegovo povabilo toliko bolj dobrodošlo!user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1218
14.11.2009 11:13:09   
Tanja_
Ja majana gužva je res za znoret. Čeprav pravijo, da nič večja kot zjutrej na ostalih vpadnicah. Samo od Rudnika naprej ni gužve.
V bistvu je tam nekje do Lavrice.

Glede kapljic- od kolegice mali ima hude krče in mu jih zdej daje kr skoz, tudi ko jih nima.Se pravo 4x dnevno po 20 kapljic. Pravi, da je bolje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
14.11.2009 11:13:56   
Anonimen

malo mavrice za današnji danuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1220
14.11.2009 11:15:53   
Anonimen
no evo mi smo nazaj sm sinku kupila zimske čevelje, sebi pa ene pocen superge, k nimam nič zaobutuser posted image no tako da zdaj samo še po plenice in futer za niko pa smo broukuser posted image user posted image user posted image

no ampak dokler imamo za jest da smo oblečeni in nas ne zebe se nimamo kej pritoževatuser posted image

zdej grem pa kuhat kosilo danes bo:
pire krompir
puranji zrezki v gobovi omaki
zelnata glava

njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte, grem kuhatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1221
14.11.2009 12:10:42   
majana79

Glede kapljic- od kolegice mali ima hude krče in mu jih zdej daje kr skoz, tudi ko jih nima.Se pravo 4x dnevno po 20 kapljic. Pravi, da je bolje.

Hm, sem mislila da se jih ne sme dajat preventivno... Bom videla kaj bo zdaj čez vikend pa potem magari začnem dajat.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
14.11.2009 12:41:22   
Dudica1
Jaz sm bla pa pridna sm vse pospravla,cunje dala prat jih dala sušit user posted image in še nexta sm že oprala sm ful zadovoljna...majana še enkrat hvala.user posted image

Zdaj sm dala pa oba spat...kuhat mi tud ni treba ker gremo pol k atiju in bomo tam pr kolegici pekli pice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
14.11.2009 12:59:38   
zoja10
dobro jutro... user posted image

tudi pri nas je bla to noč kriiizaaaa.... u moji postelji na joški spat je blo kul, vse ostalo je blo tečnarjenje,...
tudi jaz sumim korenček, čeprou ga je že več časa... je pojedla pol frutka korenček in sm vidla v kakecu prou oranžno...user posted image

jaz sm prehlajena ful... in nasploh brez volje, vreme grdo,... ah ja... bo že.. user posted image

Kat.. sem gledla link od tega Cabo-ta user posted image .... pa se nism prou poglabljala v cene, no zastonj najbrž ni user posted image ...

jaz za Božička/Miklavža Taji ne bom nč kupovala ker ne razume,...se mi zdi mal premajhna še,..
Za novo leto bomo pa šli v Kranjsko g. še z eno mlado familjico in dvemi pari tko da bo pestro user posted image , (beri : mama na masažah in v bazenih)..
Grem pogledat kaj bi kej jedla,...
martinovo gos mejbi user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
14.11.2009 13:13:16   
eelyy
Evo midva sva bila pri mamici na kosiluuser posted image ..jst bom pa pol skuhala za mojegavse .Imamo doma že vse pospravljeno.

aha.....a je katera vidla iz merkurja,da je katalog prišel so noter ene res dobre posode 6 delne in so v akciji.....a ima že kakšna take doma......

cveka;Moj možek je biu ta mesec doma na bolniškem in je dobil res plačo zelo slabo,ampak se sploh nesekeram,ker imam na varčevalnih karticah in dol potegnem,drug mesec pa dodam.....pa moj še občasno fuša,tko da imamo za sproti,ampak nočem bit kej pametna al pa kej.......sam ti ko praviš da daš še za plenice in hrano pa da nimaš več...jst če bi bila tko na tvojem mestu bi bila skos slabe volje in žalostna........kaj imata tako veliko stroškov ali kako..da nesfolgata?sej mogoče dobite kaj božičnice pa bo boljeuser posted image user posted image

majana;pol pa noč ni bila nič prijetna...kaj a je imel krče,ker si bolj proti zvečer dajala?al ni prebavil in je takrat prijelo?

za pokico in aneja......user posted image
titleAndStar(2403 http://www.cabovillas.com tole mi je pa zelo všečuser posted image ......mogoče bi pa še vidle mehiške igralce nadeljevankuser posted image !

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Obutev za po hiši
muška

kakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanju

copate (51%)

crocse (10%)

japonke oz. natikače (11%)

bosa noga (25%)

nogavice (4%)

Število vseh glasov: 518

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!