Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:49:47
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG uf, že o miklavžu in božičku razmišljate Jst tut ne vem, če bom kej...itak bojo dedki pa babice kej dal. Pri nas je bolj problem, kaj preostali familiji...Mami ma še rojstni dan na božični večer, tko da mamo dvojni problem. Kakšne ideje? Prav muka mi je kupvat darila za familijo, sploh za tastare, ker že vse majo oz. če kaj rabijo, grejo v štacuno, pa si kupijo. Lahko pa zbiramo ideje, pa se bo kaj gotovo našlo Aja, so naju pa moji ta stari povabil v toplice za novo leto Če ne bi bilo malega, verjetno ne bi šla, tkole mi bo pa čist pasal se par dni razvajat, it na masažice, se mal namakat...pa še razmišljat mi ni treba, kaj bom. Lani sem še lahko šla žurat (verjetno edina nosečnica v diskaču), letos pa je malo drugače. Varstva itak ne bi mogla dobit, tko da je čist fino tut tkole. Upam, da tut brat pa njegova prideta, da ne bova edina ta mlada Zdej se moram pa počasi spedenat za krst... Nope-sem bla tud jst Ej a ste vidle tole, k pride dons Jimmy Choo kolekcija v H&M-pravila nakupovanja http://www.hm.com/si/fashion__fashion.nhtml#/jimmychoo/.... Da se jim ljubi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 9:51:59
|
|
|
|
Tanja_
|
BTW nisem včer vse prebrala- a je že kej novic od pokice in Aneja? Aja kati-včer si sprašvala za Cabo?Midva bi šla. Sva pred ene pol leta gledala en film, posnet tam in sva se čist zagrela. Samo letos, ko je mala še tok mičkena najbrž ne bo izvedljivo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 10:04:06
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ BTW nisem včer vse prebrala- a je že kej novic od pokice in Aneja? Aja kati-včer si sprašvala za Cabo?Midva bi šla. Sva pred ene pol leta gledala en film, posnet tam in sva se čist zagrela. Samo letos, ko je mala še tok mičkena najbrž ne bo izvedljivo. dejmo se kej zment no....pa eno villo uzamemo skup,drug let na jesen-zimo...da nam bo toplo
< Sporočilo je popravil KatMat -- 14.11.2009 10:07:51 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 10:06:29
|
|
|
|
Dudica1
|
Aja sm pozabila od POKICE poročat...je zvečer napisala da so bogi,da je cel dan kuhal na 38 vročine...in bil na svečkah ...ampak da zaenkrt papca boljše kukr doma ,da če bo tko naprej bo super. Vse pozdravlja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 10:06:55
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aja sm pozabila od POKICE poročat...je zvečer napisala da so bogi,da je cel dan kuhal na 38 vročine...in bil na svečkah ...ampak da zaenkrt papca boljše kukr doma ,da če bo tko naprej bo super. Vse pozdravlja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 10:12:02
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Aja sm pozabila od POKICE poročat...je zvečer napisala da so bogi,da je cel dan kuhal na 38 vročine...in bil na svečkah ...ampak da zaenkrt papca boljše kukr doma ,da če bo tko naprej bo super. Vse pozdravlja Bravo Anej Pravi borec je ta naš z-majček.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 10:12:41
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ BTW nisem včer vse prebrala- a je že kej novic od pokice in Aneja? Aja kati-včer si sprašvala za Cabo?Midva bi šla. Sva pred ene pol leta gledala en film, posnet tam in sva se čist zagrela. Samo letos, ko je mala še tok mičkena najbrž ne bo izvedljivo. dejmo se kej zment no....pa eno villo uzamemo skup,drug let na jesen-zimo...da nam bo toplo Dej link od tiste vile gor. BTW a ne boš ti drugo leto že ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 10:14:01
|
|
|
|
Anonimen
|
še mojih biljon za Anejčka! Urban tudi kar noče danes zaspat,... sem ga že dala v posteljico, ko je kazal znake zaspanosti, potem pa sem pol ure poslušala njegove samogovore in salve glasnega smeha (sem mislila, da se zabavata z očkom, ki tudi spi,... pa grem pogledat in veliki trdno spi, Urban pa je imel solo žurko)... pa saj, je priden. bi morala posesati po stanovanju, a kaj, ko se mulčka ne tleh igrata,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 10:16:08
|
|
|
|
Tanja_
|
a ne k.tja, me bi tok pospravljale-pa sej ne mormo, če sootroci na tleh Hana pa spančka. Pa smo hotli it, ko se zbudi, na Šmarno-ampak je čist oblačno, tole ne bo za nikamor . Razen za kak sprehod z vozičkom, z dežno prevleko v rezervi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 10:23:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Tanja_ počakaj še kakšno urico, mogoče se sonček prikaže!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 10:26:25
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Tanja_ počakaj še kakšno urico, mogoče se sonček prikaže! Slabo kaže. Pri nas je vsako minuto temneje. Sem ponovno ugotovila, zdej ko sem doma prespala, da pogrešam domači kraj. Bi se takoj preselila tja. In zdej gledam parcele, hiške, stanovanja...Ah ja....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 10:42:20
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Sem kot en mesečnik, J. je imel 2x krče ponoči Pa zdaj razmišljam če zaradi tiste žličke frutkovega soka?! Zdaj je sicer ok, se pa še vedno grabi za levi ušesek... Če bo v ponedeljek še, bomo kar P klicali. Tanja, iz kje pa si ti drugače? Midva sva tudi včasih več hodila v savno, zdaj pa ne vem kdaj bova šla spet... J. še zdaleč ni sposoben bit v varstvu 3 ure z nekom Mogoče čez kak mesec, dva? Vreme je pa čisto primerno mojemu razpoloženju... Obupno
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 10:43:10
|
|
|
|
lake
|
Nič se mi ne lub, še v shoping ne. Bom šla jutr. Pa likat bi mogla, ah ja mogoče se bo pa samo . Jst bi tud šla v Cabo. Drugo leto se bojo res lahko že šli kavbojce pa indijance. Čeprov baje da gremo drugo leto spet na Korziko, čeprov prvič ko sva bla sm rekla da nikol več.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 10:52:24
|
|
|
|
Tanja_
|
majana ubogi Jure. A kapljice so mu kej pomagale?Vreme je-ja za spat.Drugač sem pa jaz iz Škofljice. Jst sm zdej vzela meso za golaž iz zamrzovalnika,ker očitno nikamor ne bomo šli. Pa taščica pride na obisk.... lake zakaj ne Korzika?Jst si jo pa ful želim videt.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 10:53:55
|
|
|
|
lake
|
Zato ker sva šla v sezoni, gužva za pop..., ceste še bolj katastrofa, kampi pod kritiko.... Sej drgač je za vidt, samo definitivno ne v sezoni, pa po možnosti s terencem, pa ne v kamp.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 10:59:41
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, sva mu dala vetrovne in se je potem sprdel... mylicon mu zdaj ene 2x niso pomagale, tako da jih ne dajem več a nimajo na Škofljici zdaj precej novogradenj? Samo kaj ko je tam zjutraj taka gužva da rabiš vsaj pol ure do Ljubljane... Nič, grem malo posesat, dokler se mojadva igrata. A ste videle za Humarja? Je ostal na gori za vedno. Se mi smilijo otroci... Ampak pač, alpiniste je res težko razumet, če nisi v tem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 11:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa alpiniste kar razumem,... sicer nisem med njimi, a gore so res ena droga! jaz jih kar malo pogrešam, ko jih v LJ nič ne vidim... fenomenalno! Urban je zaspal po zadnji žlički banane,... prežvečil in zaspal naslonjen na moja stegna (ga hranim v naročju... tako da gleda proti meni in je naslonjen na moje noge)... pojedel vso banano. ga preimenujem v bananažera? me je klical oče in nas pride iskat... pa je res bolj deževno in zato njegovo povabilo toliko bolj dobrodošlo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 11:13:09
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja majana gužva je res za znoret. Čeprav pravijo, da nič večja kot zjutrej na ostalih vpadnicah. Samo od Rudnika naprej ni gužve. V bistvu je tam nekje do Lavrice. Glede kapljic- od kolegice mali ima hude krče in mu jih zdej daje kr skoz, tudi ko jih nima.Se pravo 4x dnevno po 20 kapljic. Pravi, da je bolje.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 11:15:53
|
|
|
|
Anonimen
|
no evo mi smo nazaj sm sinku kupila zimske čevelje, sebi pa ene pocen superge, k nimam nič zaobut no tako da zdaj samo še po plenice in futer za niko pa smo brouk no ampak dokler imamo za jest da smo oblečeni in nas ne zebe se nimamo kej pritoževat zdej grem pa kuhat kosilo danes bo: pire krompir puranji zrezki v gobovi omaki zelnata glava njami uživajte, grem kuhat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 12:10:42
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Glede kapljic- od kolegice mali ima hude krče in mu jih zdej daje kr skoz, tudi ko jih nima.Se pravo 4x dnevno po 20 kapljic. Pravi, da je bolje. Hm, sem mislila da se jih ne sme dajat preventivno... Bom videla kaj bo zdaj čez vikend pa potem magari začnem dajat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 12:41:22
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz sm bla pa pridna sm vse pospravla,cunje dala prat jih dala sušit in še nexta sm že oprala sm ful zadovoljna...majana še enkrat hvala. Zdaj sm dala pa oba spat...kuhat mi tud ni treba ker gremo pol k atiju in bomo tam pr kolegici pekli pice
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 12:59:38
|
|
|
|
zoja10
|
dobro jutro... tudi pri nas je bla to noč kriiizaaaa.... u moji postelji na joški spat je blo kul, vse ostalo je blo tečnarjenje,... tudi jaz sumim korenček, čeprou ga je že več časa... je pojedla pol frutka korenček in sm vidla v kakecu prou oranžno... jaz sm prehlajena ful... in nasploh brez volje, vreme grdo,... ah ja... bo že.. Kat.. sem gledla link od tega Cabo-ta .... pa se nism prou poglabljala v cene, no zastonj najbrž ni ... jaz za Božička/Miklavža Taji ne bom nč kupovala ker ne razume,...se mi zdi mal premajhna še,.. Za novo leto bomo pa šli v Kranjsko g. še z eno mlado familjico in dvemi pari tko da bo pestro , (beri : mama na masažah in v bazenih).. Grem pogledat kaj bi kej jedla,... martinovo gos mejbi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 14.11.2009 13:13:16
|
|
|
|
eelyy
|
Evo midva sva bila pri mamici na kosilu ..jst bom pa pol skuhala za mojegavse .Imamo doma že vse pospravljeno. aha.....a je katera vidla iz merkurja,da je katalog prišel so noter ene res dobre posode 6 delne in so v akciji.....a ima že kakšna take doma...... cveka;Moj možek je biu ta mesec doma na bolniškem in je dobil res plačo zelo slabo,ampak se sploh nesekeram,ker imam na varčevalnih karticah in dol potegnem,drug mesec pa dodam.....pa moj še občasno fuša,tko da imamo za sproti,ampak nočem bit kej pametna al pa kej.......sam ti ko praviš da daš še za plenice in hrano pa da nimaš več...jst če bi bila tko na tvojem mestu bi bila skos slabe volje in žalostna........kaj imata tako veliko stroškov ali kako..da nesfolgata?sej mogoče dobite kaj božičnice pa bo bolje majana;pol pa noč ni bila nič prijetna...kaj a je imel krče,ker si bolj proti zvečer dajala?al ni prebavil in je takrat prijelo? za pokico in aneja...... titleAndStar(2403 http://www.cabovillas.com tole mi je pa zelo všeč ......mogoče bi pa še vidle mehiške igralce nadeljevank !
|
|
|
Obutev za po hišimuškakakšno obutev nosite poleti za po hiši/stanovanjucopate (
51%)
crocse (
10%)
japonke oz. natikače (
11%)
bosa noga (
25%)
nogavice (
4%)
Število vseh glasov: 518Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!