Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 8:25:29
|
|
|
|
TAMIKA3
|
JUTRO a ste me kaj pogrešale sem v enem kosu, vsa potolčena in črna, ampak na srečo ok, ko pomislim, da me lahko ne bi bilo več med vami. v četrtek 7:50 sem imela prometno, hb sama brez otrok. tristan je zakuhal - viroza, tako da je pestro. mi pa pomagata moja mami in tašča, pa otročki tudi. ati pa služi za drug avto. no toliko od mene.
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 8:26:55
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro naša nočka:hm kajnaj rečem?.....Hana nekaj pred 20.00 zaspi,midva gledava še TV in greva ob 21.30 spat,ob 23.00 se je pa mala odločila da bi naju sprehjala in sva ji hodila dajat nazajdudo v usta.....no in ker je bila budna se je ob 1.00 spomnila da bi pa neki pojedla,tko da je spila 180ml mleka,smo se malo skrivali in je spala do zdele.......pri nas je vidno tko ko je luna
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 8:28:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 JUTRO a ste me kaj pogrešale sem v enem kosu, vsa potolčena in črna, ampak na srečo ok, ko pomislim, da me lahko ne bi bilo več med vami. v četrtek 7:50 sem imela prometno, hb sama brez otrok. tristan je zakuhal - viroza, tako da je pestro. mi pa pomagata moja mami in tašča, pa otročki tudi. ati pa služi za drug avto. no toliko od mene. o groza .......važno da si ti ok,pleh itak ni pomemben
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 8:36:05
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 JUTRO a ste me kaj pogrešale sem v enem kosu, vsa potolčena in črna, ampak na srečo ok, ko pomislim, da me lahko ne bi bilo več med vami. v četrtek 7:50 sem imela prometno, hb sama brez otrok. tristan je zakuhal - viroza, tako da je pestro. mi pa pomagata moja mami in tašča, pa otročki tudi. ati pa služi za drug avto. no toliko od mene. sam da si vredu .upam da modrice čimprej grejo nazaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 8:38:07
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Tamika samo da si cela! Naša nočka je bla je sama spančkala do 6.00 pol se je pa mal pocartat pršla in sva skupej spali do 7.30. Zdej grem pa mal pospravt pa tolk oblek mam za oprat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 8:43:34
|
|
|
|
baki
|
mi gremo dons k mami na kosilo .tk da ne rabim razmišljat kaj bi kuhala.ob 16.00 pa gre katja na roj. dan k prijateljici.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 8:44:26
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 JUTRO a ste me kaj pogrešale sem v enem kosu, vsa potolčena in črna, ampak na srečo ok, ko pomislim, da me lahko ne bi bilo več med vami. v četrtek 7:50 sem imela prometno, hb sama brez otrok. tristan je zakuhal - viroza, tako da je pestro. mi pa pomagata moja mami in tašča, pa otročki tudi. ati pa služi za drug avto. no toliko od mene. Tamika ja smo te pogrešale ojoj groza hvala bogu da je vse v redu počivaj , čuvaj se
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 8:47:17
|
|
|
|
Urša08
|
Jutro Naša nočka najboljša v vseh devetih mesecih, Žiga spal do 5 zjutraj brez zbujanja, potem sem mu dudo dala ga mal pocrklala in je še do 6.15 potegnil, potem je pa možek vstal Sedaj spančka, jaz sem že vse spakirala za na vikend, ko se zbudi mu dam sadje in šibamo se mal odklopit za dva dni uživajte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 8:48:14
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki včeri sem bila pri frizerju ,po treh mesecih,sem postrižena čist kratko,dons sem se pa še pobarvala vijolično .če bo moj pri voli bom poslala pop. nekaj slik. superca za novo frizurco pa kako fotkico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 8:49:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro naša nočka:hm kajnaj rečem?.....Hana nekaj pred 20.00 zaspi,midva gledava še TV in greva ob 21.30 spat,ob 23.00 se je pa mala odločila da bi naju sprehjala in sva ji hodila dajat nazajdudo v usta.....no in ker je bila budna se je ob 1.00 spomnila da bi pa neki pojedla,tko da je spila 180ml mleka,smo se malo skrivali in je spala do zdele.......pri nas je vidno tko ko je luna oh čebel@ dobro da je vikend, pa da bosta z možekom notri spanček prinesla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 8:49:44
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro! Tamika samo da si cela! Naša nočka je bla je sama spančkala do 6.00 pol se je pa mal pocartat pršla in sva skupej spali do 7.30. Zdej grem pa mal pospravt pa tolk oblek mam za oprat Super za nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 8:50:58
|
|
|
|
Urša08
|
Tamika še miljon za Tristana, naj se čim prej pozdravi.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 9:17:22
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo še vedno nič ne berem za nazaj ........ Sm bla zdele Hofer Lidl...vse bunde za Majkla pobrane.....o trenerkah ne duha ne sluha.....majo pa pe par 86-92 ciffre al pa ful velike.....sm vedla d bi mogla učeri deca poslat Zdele grem mal v BTC tamaledva dam mojim da se mal odmarim ajde kolumbo v ponedeljek imaš komplet bunda + hlače za 28 e , samo morš ob 8 bit tam da boš kej dubla V Lidlu lahko tudi rezarviraš....pa mislim, da se da v Hofru tud.... kaj pa vem za to jz sem enkrat hotla če mi da na stran pa še poznala sem tisto k je dalnja soseda.pa je rekla da ne more tega nardit. onasiss: lepo da je vse pojedla baki:supeer za striženje kjz sem se tud takoj po porodu čist ampak čist na kratko šla postičt.včasih mi je malo še žal ker mi res počassssss ratsejo. drugače pa jaaaaaaa daj slikce aja MORNING !!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 9:23:49
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...bilo je lepo jutro...dokler ..Tarji ni zablokirala peristaltika.... Baki..full dobr za frizuro Kar potrudi se za slikice Tamika.....shit....se mi je zdelo da si poniknila....nisem si pa predstavljala ničesar takega... sam da si u redu,,,res..... Tristanu pa želim čimprejšnje okrevanje Čebela..a.se res---a vsako luno se tolk pozna?Uf... Simonakr...ne govor...k bo pralni stroj skoz laufu...revček... Urša....super za nočko..le tako naprej
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 9:24:48
|
|
|
|
Ajvy
|
krasno jutro tudi od mene
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 9:29:46
|
|
|
|
Šaki
|
joj kakšno je zdj prijavil tavečji. je šel kakat polpa lulčka gleda pa reče mami,ej likno mam. pa jz rečem ja to je zato da lahko lulaš. pa reče joj to so mi odrezal..pa rečem ne to maš že od takrat ko si se rodil.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 9:52:36
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki joj kakšno je zdj prijavil tavečji. je šel kakat polpa lulčka gleda pa reče mami,ej likno mam. pa jz rečem ja to je zato da lahko lulaš. pa reče joj to so mi odrezal..pa rečem ne to maš že od takrat ko si se rodil.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 9:56:26
|
|
|
|
claud
|
jutro! Tko..mi mamo za rundo spanja Tamika Kaj si pa to mela hudo nesreco? No sam da si cela Zdj pa kavica! lep dan vam zelim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 9:58:22
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Šaki joj kakšno je zdj prijavil tavečji. je šel kakat polpa lulčka gleda pa reče mami,ej likno mam. pa jz rečem ja to je zato da lahko lulaš. pa reče joj to so mi odrezal..pa rečem ne to maš že od takrat ko si se rodil.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 10:04:21
|
|
|
|
Šaki
|
o tamika.samo da ni hujšega
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 10:18:19
|
|
|
|
baki
|
nik bo počasi odspal dop.spanje.pol pa gremo ven.pri nas je sonček in upam da bo celi dan tako
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 10:28:46
|
|
|
|
Shuka
|
Ojla mamice, vam res več ne sledim Skratka upam, da so vaši naraščaji zdravi in veseli, da se ogibate virusom in drugim nedlogam. Mi smo zaenkrat OK, po pandemski gripi in enotedenskem allinclusive v PEK.Naslednji teden 3 cepljenje, imamo 9 mesecev in par dni, še vedno dva zobeka in 7300 g, smo šli mal dol ja, ampak nč hudga.Je priden, čebljavček po atiju, mal sem opazla, da je začel z jokom izsiljevat pri eni zadevi, pa se temu izognemo pa mu jo kr damo že u štartu, drugače priden, sicer noči vse prespi sam zadnja dva dneva ma mal prebujanja in hranjenja sred noči, upam, da mu ne preide v navado. Evo toliko zaenkrat, nimam kej več rečt. Pridni bodite, radi imejte svoje zakladke in cenite vsak trenutek ki ga imate ko ste zdravi. Mislim na vas.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 10:34:41
|
|
|
|
simonakr
|
Shuka lepo da si se oglasla! Smo te že mal pogrešale! JEST DOBIM PA ČEZ POL URE VARUŠKO DA BOM LAHKO V MIRU POSPRAVLA PA ZLIKALA! Mislim kakšen luksus.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 10:42:00
|
|
|
|
Shuka
|
Hura za varuško
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 14.11.2009 10:51:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Ojla mamice, vam res več ne sledim Skratka upam, da so vaši naraščaji zdravi in veseli, da se ogibate virusom in drugim nedlogam. Mi smo zaenkrat OK, po pandemski gripi in enotedenskem allinclusive v PEK.Naslednji teden 3 cepljenje, imamo 9 mesecev in par dni, še vedno dva zobeka in 7300 g, smo šli mal dol ja, ampak nč hudga.Je priden, čebljavček po atiju, mal sem opazla, da je začel z jokom izsiljevat pri eni zadevi, pa se temu izognemo pa mu jo kr damo že u štartu, drugače priden, sicer noči vse prespi sam zadnja dva dneva ma mal prebujanja in hranjenja sred noči, upam, da mu ne preide v navado. Evo toliko zaenkrat, nimam kej več rečt. Pridni bodite, radi imejte svoje zakladke in cenite vsak trenutek ki ga imate ko ste zdravi. Mislim na vas. povej mi,kako se ti kaj držiš???imaš kakšno frišno Majevo fotko?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?