|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
14.11.2009 8:25:29   
TAMIKA3
JUTRO user posted image
a ste me kaj pogrešale user posted image sem v enem kosu, vsa potolčena in črna, ampak na srečo ok, ko pomislim, da me lahko ne bi bilo več med vami. v četrtek 7:50 sem imela prometno, hb sama brez otrok. tristan je zakuhal - viroza, tako da je pestro. mi pa pomagata moja mami in tašča, pa otročki tudi. ati pa služi za drug avto. no toliko od mene.

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 801
14.11.2009 8:26:55   
Čebel@
jutrouser posted image

naša nočka:hm kajnaj rečem?.....Hana nekaj pred 20.00 zaspi,midva gledava še TV in greva ob 21.30 spat,ob 23.00 se je pa mala odločila da bi naju sprehjala in sva ji hodila dajat nazajdudo v usta.....no in ker je bila budna se je ob 1.00 spomnila da bi pa neki pojedla,tko da je spila 180ml mleka,smo se malo skrivali in je spala do zdele.......pri nas je vidno tko ko je lunauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 802
14.11.2009 8:28:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

JUTRO user posted image
a ste me kaj pogrešale user posted image sem v enem kosu, vsa potolčena in črna, ampak na srečo ok, ko pomislim, da me lahko ne bi bilo več med vami. v četrtek 7:50 sem imela prometno, hb sama brez otrok. tristan je zakuhal - viroza, tako da je pestro. mi pa pomagata moja mami in tašča, pa otročki tudi. ati pa služi za drug avto. no toliko od mene.

o grozauser posted image user posted image user posted image .......važno da si ti ok,pleh itak ni pomembenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 803
14.11.2009 8:36:05   
baki

JUTRO user posted image

sam da si vredu .upam da modrice čimprej grejo nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 804
14.11.2009 8:38:07   
simonakr
Jutro!

Tamika user posted image user posted image user posted image samo da si cela!

Naša nočka je bla user posted image user posted image je sama spančkala do 6.00 pol se je pa mal pocartat pršla in sva skupej spali do 7.30.

Zdej grem pa mal pospravt pa tolk oblek mam za oprat user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 805
14.11.2009 8:43:34   
baki
mi gremo dons k mami na kosilouser posted image user posted image user posted image .tk da ne rabim razmišljat kaj bi kuhala.ob 16.00 pa gre katja na roj. dan k prijateljici.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 806
14.11.2009 8:44:26   
Urša08

JUTRO user posted image

Tamika ja smo te pogrešaleuser posted image ojoj grozauser posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu da je vse v redu user posted image user posted image user posted image user posted image počivaj , čuvaj se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 807
14.11.2009 8:47:17   
Urša08
Jutro

Naša nočka najboljša v vseh devetih mesecih, Žiga spal do 5 zjutraj brez zbujanja, potem sem mu dudo dala ga mal pocrklala in je še do 6.15 potegnil, potem je pa možek vstaluser posted image user posted image user posted image user posted image   Sedaj spančka, jaz sem že vse spakirala za na vikend, ko se zbudi mu dam sadje in šibamo se mal odklopit za dva dniuser posted image

uživajte

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 808
14.11.2009 8:48:14   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

včeri sem bila pri frizerjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,po treh mesecih,sem postrižena čist kratko,dons sem se pa še pobarvala vijoličnouser posted image user posted image user posted image .če bo moj pri voli bom poslala pop. nekaj slik.

superca za novo frizurcouser posted image user posted image user posted image pa kako fotkico user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 809
14.11.2009 8:49:07   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutrouser posted image

naša nočka:hm kajnaj rečem?.....Hana nekaj pred 20.00 zaspi,midva gledava še TV in greva ob 21.30 spat,ob 23.00 se je pa mala odločila da bi naju sprehjala in sva ji hodila dajat nazajdudo v usta.....no in ker je bila budna se je ob 1.00 spomnila da bi pa neki pojedla,tko da je spila 180ml mleka,smo se malo skrivali in je spala do zdele.......pri nas je vidno tko ko je lunauser posted image user posted image user posted image

oh čebel@ dobro da je vikend, pa da bosta z možekom notri spanček prineslauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 810
14.11.2009 8:49:44   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Jutro!

Tamika user posted image user posted image user posted image samo da si cela!

Naša nočka je bla user posted image user posted image je sama spančkala do 6.00 pol se je pa mal pocartat pršla in sva skupej spali do 7.30.

Zdej grem pa mal pospravt pa tolk oblek mam za oprat user posted image

Super za nočko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 811
14.11.2009 8:50:58   
Urša08
Tamika še miljon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tristana, naj se čim prej pozdravi.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 812
14.11.2009 9:17:22   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

še vedno nič ne berem za nazajuser posted image user posted image user posted image ........

Sm bla zdele Hofer Lidl...vse bunde za Majkla  pobrane.....o trenerkah ne duha ne sluha.....majo pa pe par 86-92 ciffre al pa ful velike.....sm vedla d bi mogla učeri deca poslatuser posted image

Zdele grem mal v BTC tamaledva dam mojim da se mal odmarim

ajde

kolumbo v ponedeljek imaš komplet bunda + hlače za 28 e , samo morš ob 8 bit tam da boš kej dubla

V Lidlu lahko tudi rezarviraš....pa mislim, da se da v Hofru tud....user posted image

kaj pa vem za to jz sem enkrat hotla če mi da na stran pa še poznala sem tisto k je dalnja soseda.pa je rekla da ne more tega nardit.user posted image

onasiss: lepo da je vse pojedlauser posted image

baki:supeer za striženje kjz sem se tud takoj po porodu čist ampak čist na kratko šla postičt.včasih mi je malo še žal ker mi res počassssss ratsejo.

drugače pa jaaaaaaa daj slikceuser posted image

aja MORNING !!!!

user posted image  

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 813
14.11.2009 9:23:49   
Ajvy
jutro...bilo je lepo jutro...dokler ..Tarji ni zablokirala peristaltika....

Baki..full dobr za frizuro user posted image user posted image
Kar potrudi se za slikice

Tamika.....shit....se mi je zdelo da si poniknila....nisem si pa predstavljala ničesar takega...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sam da si u redu,,,res.....
Tristanu pa želim čimprejšnje okrevanje

Čebela..a.se res---a vsako luno se tolk pozna?Uf...

Simonakr.
..ne govor...k bo pralni stroj skoz laufu...revček...

Urša....super  za nočko..le tako naprej

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 814
14.11.2009 9:24:48   
Ajvy

user posted image  

krasno jutro tudi od mene

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 815
14.11.2009 9:29:46   
Šaki
joj kakšno je zdj prijavil tavečji.
je šel kakat polpa lulčka gleda pa reče mami,ej likno mam.
pa jz rečem ja to je zato da lahko lulaš.
pa reče joj to so mi odrezal..pa rečem ne to maš že od takrat ko si se rodil.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 816
14.11.2009 9:52:36   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 817
14.11.2009 9:56:26   
claud
jutro!

Tko..mi mamo za rundo spanjauser posted image

Tamikauser posted image user posted image user posted image user posted image Kaj si pa to mela hudo nesreco?user posted image
No sam da si celauser posted image

Zdj pa kavica!

lep dan vam zelim

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 818
14.11.2009 9:58:22   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 819
14.11.2009 10:04:21   
Šaki
o tamika.samo da ni hujšega

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 820
14.11.2009 10:18:19   
baki
nik bo počasi odspal dop.spanje.pol  pa gremo ven.pri nas je sonček in upam da bo celi dan takouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 821
14.11.2009 10:28:46   
Shuka
Ojla mamice,
vam res več ne sledimuser posted image

Skratka upam, da so vaši naraščaji zdravi in veseli, da se ogibate virusom in drugim nedlogam.

Mi smo zaenkrat OK, po pandemski gripi in enotedenskem allinclusive v PEK.Naslednji teden 3 cepljenje, imamo 9 mesecev in par dni, še vedno dva zobeka in 7300 g, smo šli mal dol ja, ampak nč hudga.Je priden, čebljavček po atiju, mal sem opazla, da je začel z jokom izsiljevat pri eni zadevi, pa se temu izognemo pa mu jo kr damo že u štartu, drugače priden, sicer noči vse prespi sam zadnja dva dneva ma mal prebujanja in hranjenja sred noči, upam, da mu ne preide v navado. Evo toliko zaenkrat, nimam kej več rečt.

Pridni bodite, radi imejte svoje zakladke in cenite vsak trenutek ki ga imate ko ste zdravi.

Mislim na vas.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 822
14.11.2009 10:34:41   
simonakr
Shuka lepo da si se oglasla! Smo te že mal pogrešale!

JEST DOBIM PA ČEZ POL URE VARUŠKO DA BOM LAHKO V MIRU POSPRAVLA PA ZLIKALA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim kakšen luksus. user posted image

RDEČI NOSKI

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 823
14.11.2009 10:42:00   
Shuka
Hura za varuškouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 824
14.11.2009 10:51:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ojla mamice,
vam res več ne sledimuser posted image

Skratka upam, da so vaši naraščaji zdravi in veseli, da se ogibate virusom in drugim nedlogam.

Mi smo zaenkrat OK, po pandemski gripi in enotedenskem allinclusive v PEK.Naslednji teden 3 cepljenje, imamo 9 mesecev in par dni, še vedno dva zobeka in 7300 g, smo šli mal dol ja, ampak nč hudga.Je priden, čebljavček po atiju, mal sem opazla, da je začel z jokom izsiljevat pri eni zadevi, pa se temu izognemo pa mu jo kr damo že u štartu, drugače priden, sicer noči vse prespi sam zadnja dva dneva ma mal prebujanja in hranjenja sred noči, upam, da mu ne preide v navado. Evo toliko zaenkrat, nimam kej več rečt.

Pridni bodite, radi imejte svoje zakladke in cenite vsak trenutek ki ga imate ko ste zdravi.

Mislim na vas.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image povej mi,kako se ti kaj držiš???imaš kakšno frišno Majevo fotko?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?