|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
13.11.2009 17:19:15   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Sedaj je pa Laura uspavala Liouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za mojo puncouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej tale tvoja Laura....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 776
13.11.2009 17:20:15   
SURF

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

kriza, je bil Vito razočaran? Kako si se pa ti mela včeraj na frej večer?

ja malo je bil... pa šli potem na tortice....user posted image user posted image frej večer imam pa danes....YES YES........user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In kaj si boš privoščila zvečer?user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 777
13.11.2009 17:23:31   
SURF
O Katjuša-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za good izviduser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 778
13.11.2009 17:26:19   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Urša....bom na kratko povedala...bom skušala....user posted image user posted image

Smo prišli tja...bilo še nekaj starši  z otroci... in dobili inf. da na recepciji nič ne vedo o modni reviji....user posted image user posted image ...pokličem dotično osebo...in reče, da smo prejeli mail, da je prestavljeno...user posted image  nihče od prisotnih ni imel pojma.....skratka sem doma pregledala pošto...in ugotovila, da bil mail med vsiljeno pošto...user posted image user posted image .  Skratka zadeva naj bi bila naslednji četrtek...pa ne bomo šli, ker mi vse skupaj, predvsem po včerajšnjem dogodku, smrdi po nategu.....user posted image user posted image user posted image  

o joj....

user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 779
13.11.2009 17:28:38   
SURF
Mihailo-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa en čajčekuser posted image ...

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 780
13.11.2009 17:30:18   
SURF
Urša-še milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se prehlad ustavi tu kjer je in izgine.

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 781
13.11.2009 17:33:59   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Evo mi se že pakiramo za odhod na Štajerskouser posted image

Da malo pokomentiram včerajšnji dan.

Zjutraj pediatrinja, potem spat, nato smo šli ven jest, popoldne smo imeli pa obiske in mi je moj pomagal pripravit jabolčni štrudel - ko bi le imel večkrat dopustuser posted image

Pri pediatrinji smo se seveda pogovorili glede Vidovega refluksa in motoričnega razvoja in mi je rekla, da naj kar dam prošnjo za podaljšanje porodniške, ker bo rabil še nekaj časa posebno oskrbo (vaje za motoriko, bruhanje) in še ni čas za vrtec. Zdaj se pa moram zmenit s šefom, ker ko vložiš prošnjo na CSD, moraš imeti tudi potrdilo delodajalca, da se strinja s podaljšanjem dopusta za nego in oskrbo otroka.

Sem bila pa po obisku pediatrinje prav malo žalostna, ker se je Vid, ko ga je razgibavala, ful drl (kot ponavadi) in je rekla, da ga imamo gotovo preveč na rokah, da mu v vsem popuščamo in da bo treba bolj trdo vzgojo ubrat, ker ima ful trmast, težek karakter... Je vprašala po kom je takšen karakter podedoval... Pa sem rekla, da je doma ful priden (no ja vedno to tudi ni resuser posted image ...), pa je rekla "seveda je priden, ko mu pa v vsem popuščate, saj boste videli, da vam bo še dal vetra"...

Saj malo ima res prav, ker Vid se zna ful zverinsko dret, kadar noče bit v postelji, samo mi je res to hudo poslušat in se mi zdi, da mu moram dat bližino, če jo pač zahteva...

jutta joj kake besede pediatrinje user posted image user posted image user posted image že sedaj govori o težkem karakterjuuser posted image ti kr presliši. Če ti paše se cartat se pa cartaj z njimuser posted image Koliko ga pa dejansko maš na rokah?

ah, Jutta en uho not drugi ven....itak so vsi pametni k 100user posted image , še dobr za porodniško, bosta še mal skup uživala, pa seveda, da ga čist do konca scrkljah, ha, ha...joj, jz bi take kr na direkt, pa neki so študirani ....user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz tud vse crkljam kolkr se le da, sicer imam tudi o vzgojnih prijemih svoje mnenje, pa o tastovih predlogih o namakanju šibe tud, tko da k so moji so itak najbolj zlati in gremo skupi skoz vse faze...ko so najbolj trmasti zmer pomislim...to jim bo pol v lajfu še prov pršlouser posted image user posted image

Mu pač ni bila všeč,pa še mogoče malo posiljena brez pravega pristopa...ona pa misli,da se ji bo otrok smejal,ta pa je dobrauser posted image No..meni se nebi zdelo smešno.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 782
13.11.2009 17:36:13   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tole je pa ati včeraj ujel,ko sem bila jaz  v šoli:

user posted image

zaenkrat se le guncauser posted image

user posted image user posted image user posted image se malo mami pa priduser posted image user posted image zauser posted image tabo vsepovsod

user posted image user posted image user posted image user posted image bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 783
13.11.2009 18:09:22   
Vesnozaver
juhu,

srecanje bilo SUPER!

user posted image user posted image user posted image user posted image za Lauro!

sem videla, da je sta pikica in katjusa ze dali slikice, jaz sem bolj slow motion kot bi rekel balasevic...user posted image

aljaz je ze mrknil, jaz pa seveda takoj za racunalnik....

vsem bubanckom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 784
13.11.2009 19:47:57   
Urša08
Punce čudoviti so tile vaši "naši" februarčki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc že spi, zdej grem še Žigu dat mleko potem se pocrklava in ga dam ajat.

(odgovor članu Vesnozaver)
Neposredna povezava do sporočila: 785
13.11.2009 20:04:11   
Urša08
Ekola moje dva sončka spančkata, sta kot dva angelčka user posted image . Možek je šel na košarko, jaz sem dala pa likalnik gretuser posted image mah je treba mal kupček zmanjšat. Vas pridem še mal pokukat če bo sploh katera se kej javila.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 786
13.11.2009 20:36:28   
simonakr
Evo mala spančka! Še mal pa bom tud jest user posted image

user posted image user posted image user posted image
Kolk vaši miškoti popijejo mleka?? Naša ga zmerej manj - od kar je bla prehlajena in smo ji uvedli večerjo okrog 18.00, popije cca 100 ml ob 20.00 če se zelo potrudi. Sej ni panike ker spi večinoma celo noč ampak sem vseeno user posted image user posted image user posted image

Aja glede uspavanja in ujčkanja in vsega tega - midve sva poskusile uno metodo na 5 minut - jo daš spat, pustiš da se dere 5 minut, greš do nje, jo potolažiš pa spet greš in to ponavljaš dokler ne zaspi; pol pa vsak dan dodajaš 5 minut zraven. Zdej že večinoma zaspi skoraj brez dretja al pa po 5 minutah. Tko da to deluje - vsaj trenutno. user posted image
Smo jo pa tud ujčkali, pa nosili po rokah pa se je zbujala takoj ko si jo dol položu.user posted image
Aja pa še vedno hodi ka nama spat v postlo - pa je men čist ok k se stiskava.user posted image user posted image

tko zdej grem pa spančkat
se tipkamo jutr!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 787
13.11.2009 20:39:09   
SURF

Ekola moje dva sončka spančkata, sta kot dva angelčka user posted image . Možek je šel na košarko, jaz sem dala pa likalnik gretuser posted image mah je treba mal kupček zmanjšat. Vas pridem še mal pokukat če bo sploh katera se kej javila.

Urša tudi js moram zmanjšat kup...user posted image Pa nebom nekaj dolgo,sem utrujena...

Punce lep večer in mirno nočko vsem skupaj.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 788
13.11.2009 20:39:25   
Urša08
kratka pavzauser posted image user posted image user posted image zmanjkalo vode v likalnikuuser posted image

Simonakr : Žiga popije zjutraj 210 ml mleka in zvečer 210 ml. Ta metoda uspavanja pri nas ne pride v poštev, nisem tak tip da bi lahko na tak način otroka prisilila v spanje, mu raje dam mleko se pocartava včasih 5 minut, drugič 10 in zaspančka.user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 789
13.11.2009 20:40:19   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Evo mala spančka! Še mal pa bom tud jest user posted image

user posted image user posted image user posted image
Kolk vaši miškoti popijejo mleka?? Naša ga zmerej manj - od kar je bla prehlajena in smo ji uvedli večerjo okrog 18.00, popije cca 100 ml ob 20.00 če se zelo potrudi. Sej ni panike ker spi večinoma celo noč ampak sem vseeno user posted image user posted image user posted image

Aja glede uspavanja in ujčkanja in vsega tega - midve sva poskusile uno metodo na 5 minut - jo daš spat, pustiš da se dere 5 minut, greš do nje, jo potolažiš pa spet greš in to ponavljaš dokler ne zaspi; pol pa vsak dan dodajaš 5 minut zraven. Zdej že večinoma zaspi skoraj brez dretja al pa po 5 minutah. Tko da to deluje - vsaj trenutno. user posted image
Smo jo pa tud ujčkali, pa nosili po rokah pa se je zbujala takoj ko si jo dol položu.user posted image
Aja pa še vedno hodi ka nama spat v postlo - pa je men čist ok k se stiskava.user posted image user posted image

tko zdej grem pa spančkat
se tipkamo jutr!

nočko.

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 790
13.11.2009 20:40:22   
Urša08
SURF na žalost je včasih tud to trebauser posted image Spočij siuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 791
13.11.2009 21:37:35   
sjmm
evo končno mal miru, sem čist out dans, smo mel s ta velko šoping, sam v ta bol štacunah, pa ni nikjer najdla ne čevlov ne bunde, se sploh ni mogla odločit, je mojmu in priznam tud men že skoz ušesa rdeč kadil, pa še malega sva imela s sabo, jaz sem vidla miljon stvari k so mi ble ok, bi si lahk prec garderobo zamenala, zdej smo bli z njo že drugič al celo tretjičuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa še vedno hod v poletnih supergcah in eni moji bundi, pa sva bla prpravlena tam do 170 evrov dat ...pa nič...ah...škoda besed...malčki male skrbi...ta velki....smo že čist siviuser posted image user posted image user posted image

sem hotla peglat, pa se likalnik še segrel ni do konca, pa sem že zaključlauser posted image user posted image

grem mal kavč gret pa mojga, ko ga kuža nazaj prpeleuser posted image user posted image

mirno in čim bolj prespano nočko vsem!!!!!!!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 792
13.11.2009 21:48:13   
sjmm
aja, sem čist pozabla, sem hotla sam spanje pokomentirat k mi se tud še zmeri nosimo in ujčkamo in pojemo...no, mogoče pa bo treba počas navajat na samostojno spanje, čeprav men se stem ni nikol mudil, naš se ful težko umiri, pa prej pogledava knjigico, počasi pogasiva ta velko luč in imava sam še nočno, pa mlekca spije , pa še mal čajčka za povrh, pa dudico, pa nojo roko, pa moj ušes...pol pa uspavanko pa traja ene 5-10 minut pa tak angelsko zaspiuser posted image user posted image user posted image

ah, jaz še ta velke zvečer lep pocrkljam, da bodo zaspali z dobrim občutkom in vstali z dobrim začetkom dneva

simonkr..našemu se tudi tisto uspavalna količina mlekca znižuje, a ni kaj ...rastejo...pa mogoče že čez dan zadosti popapcajo

urša08..pa sta res zlata tvoja fantičkauser posted image user posted image

glede vzgoje pa sem hotla dodat sam to, da imamo pri nas 4 zelo različne otroke in res, da jih poskušava vzgajat v enakih smernicah glede splošnih zadev...npr. gledanja tv, igranja pc-ja, odnašanja smeti in drgih opravil, kar se tiče bolj individualnih zadev...kot je šola in osebni problemi, razni strahovi, želje,  načrti, vse to pa obravnavava posamezno, saj le tako doseževa maximum pri vsakem od njih

bye!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 793
13.11.2009 21:49:42   
Ajvy
OI......sem bila na Šoli za Starše...super je bilo....

Onasiss...super za kosilo..user posted image
LEpo se imej danesuser posted image

Pikica.
..iii kakšne lepe slikiceuser posted image

Surf..
pr železu je pomembno da tut veliko C vitamina konzumiraš zraven. ker se tako železo absorbira....Če pa piješ mleko po zaužitju železa..pa je njegov učinek minimalen...
Tarja je pila ta sirup pol leta
Zanimivo mnenje....Se pa ne strinjam s tistim delom ljubezen in skakanje po glavi....ampak si fino vpeljala ljubezen v postavljanje meja...tko da pol razumem...

Simonakr...Tisa spije 230 ml mleka zjutraj..to je to

sjmm
..uf..to bi se pa tut men kadilo...k nisem glih za šoping...to bo kar moj hodil..on si rad ogleduje

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 794
13.11.2009 22:02:30   
brkn83
čer.

pikica - super si zrihtala te slike.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nik že spi, ampak je že neki stoku tk da sem mu šla dudo dat in spi naprej. Js grem pa zdej tud ajat, ker sem utrujena.

Jutri popoldan grem na izpit, potem pa ven zvečer na pico s "sošolci". Tk da bo ati nika mel, upam, da se bosta znašla, ker zdej pa res že vse povsod gre.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 795
   [Brisano sporočilo]
13.11.2009 22:11:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
13.11.2009 22:29:55   
sunny24
Čer!
Naš dan...Zjutraj igranje in spanje, pol sprehodek, kavica, cinglca...Popoldne smo šla z mojim v nabavo hrane in kafe, Gaja je bla pr "tašči". Pol je šou pa moj na štrajk v kontrolo, Gaja spat, jst pa malo TV in neta oz igrc...user posted image user posted image user posted image

Vsem bubančkom, ta malim in velikim pošiljam user posted image user posted image user posted image !!!

Full lepe slikice iz srečanja, pa une od claud in mislim da od kayice tudi!!! Ni kej, mamo najlepše otročke!!! user posted image user posted image user posted image
katjusa, super da so izvidi OK!!! user posted image user posted image user posted image

onasis, uf, smotano za modno revijo...user posted image

ajvy, malo smo se slabo štekale glede štrajka in študentov...Fora je v tem, da je danes štrajk od 22h-1h, pa so poklicali vse študente (k itak ne morejo stavkat) za prit delat ob teh urah, stalno zaposlene so pa dali delat prej oz bol pozno, tako da kao štrajk ne bi uspel. Ampak glede na to, da je moj tam, očitno štrajk je in so skombinirali tako, da bo uspelo. Baje pa se uprava že mehča...Poročam jutri če je kej uspelo!

brkn, fajn piši jutri na izpitu! Maš moje pestke! user posted image

vzgoja...Jst in moj sva oba full na take it easy...Ampak pravila morjo bit in od teh ne odstopamo. Zaenkrat smo se samo s "taščo" primli glede vožnje v avtu brez sedeža...Ker je namreč Gajo 1x peljala s sabo v šoping in jo je ozadi držala sestra od mojga v naročju...Smo z mojim pošizila v nulo!

Hmm, ostalo nekako pozabla se mi zdi...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 797
14.11.2009 7:52:15   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Evo naju tud doma, smo se z Vesnozavrom in Aljažem še malo potepali. Srečanje je blo super!
Še nekaj najinih slikic:

Aljaž:
user posted image

Aleks:
user posted image

Benjamin in Nik:
user posted image

Vid:
user posted image

Lia:
user posted image
dobro jutro...vidim da ste se mele super na srečanju.kaj bi dala da bi bla včeri zraven.vsi otročki so lušni.pravi srčki.upamda bo naslednje srečanje tudi v celju da bom lahko prišla.povejte a je kera iz koroške???

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 798
14.11.2009 8:12:35   
baki
včeri sem bila pri frizerjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,po treh mesecih,sem postrižena čist kratko,dons sem se pa še pobarvala vijoličnouser posted image user posted image user posted image .če bo moj pri voli bom poslala pop. nekaj slik.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 799
14.11.2009 8:22:02   
baki
vidim da še vse spiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .ups je pa ja sobotauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za vikend.men je vsak dan isti.moj dela na 4 izmene in je ponoči v službi.pa vseeno lepo preživite vikend.upam da bo lepo vreme

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?