|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
13.11.2009 14:41:26   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

Urša....bom na kratko povedala...bom skušala....user posted image user posted image

Smo prišli tja...bilo še nekaj starši  z otroci... in dobili inf. da na recepciji nič ne vedo o modni reviji....user posted image user posted image ...pokličem dotično osebo...in reče, da smo prejeli mail, da je prestavljeno...user posted image  nihče od prisotnih ni imel pojma.....skratka sem doma pregledala pošto...in ugotovila, da bil mail med vsiljeno pošto...user posted image user posted image .  Skratka zadeva naj bi bila naslednji četrtek...pa ne bomo šli, ker mi vse skupaj, predvsem po včerajšnjem dogodku, smrdi po nategu.....user posted image user posted image user posted image  

o joj....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 751
13.11.2009 14:46:56   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

VLOGA ZA ZNIŽANJE PLAČILA.....zadnji dan je danes

Lahko oddaš tudi na dežurno pošto do nedelje.....user posted image   pomemben je žig.

< Sporočilo je popravil Onasiss -- 13.11.2009 14:47:13 >

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 752
13.11.2009 14:49:42   
brkn83
katjuša - super za slike. Si pa res brzinska.

mi smo se najedli, ni je pa zdele šel spat, ker je bil res ful utrujen.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 753
13.11.2009 14:50:06   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Urša....bom na kratko povedala...bom skušala....user posted image user posted image

Smo prišli tja...bilo še nekaj starši  z otroci... in dobili inf. da na recepciji nič ne vedo o modni reviji....user posted image user posted image ...pokličem dotično osebo...in reče, da smo prejeli mail, da je prestavljeno...user posted image  nihče od prisotnih ni imel pojma.....skratka sem doma pregledala pošto...in ugotovila, da bil mail med vsiljeno pošto...user posted image user posted image .  Skratka zadeva naj bi bila naslednji četrtek...pa ne bomo šli, ker mi vse skupaj, predvsem po včerajšnjem dogodku, smrdi po nategu.....user posted image user posted image user posted image  

o joj....

kriza, je bil Vito razočaran? Kako si se pa ti mela včeraj na frej večer?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 754
13.11.2009 14:51:27   
Urša08
Žiga bo tudi ob treh dobil skutko, potem ga bom pa spančkat dalauser posted image Jaz pa upam da mi rata mal pospravit po stanovanju.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 755
13.11.2009 14:52:55   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Tale dohtarca od jutte bi mogla dons bit zraven pol bi pa lahko res rekla kako je tamal razvejen.... sem ga mal v roke prjela in je juta šla neki iskat ma tud pogledu ni za njo, skos se mi je smejal pravi mali sonček.... sem že en velik žep iskala, da bi ga domov vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
je bil pa dons naš najbolj tečn verjetno ga imamo skos po rokah in mu v vsem ugodimouser posted image user posted image user posted image user posted image me je bil zmatran in se borit s še 4 fanti za eno punco ni lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ja naša Lia je bila med samimi fanti me res zanima za katerega se je ogrelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 756
13.11.2009 14:54:24   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

ja malo je bil... pa šli potem na tortice....user posted image user posted image frej večer imam pa danes....YES YES........user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 757
13.11.2009 14:55:42   
Urša08

ja malo je bil... pa šli potem na tortice....user posted image user posted image frej večer imam pa danes....YES YES........user posted image user posted image user posted image

Dons pa uživaj, pa upam da ti pripada še sobotno jutro za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 758
13.11.2009 14:55:56   
Onasiss
MI SMO POJEDLI KOSILO IN JE CELO VSE POJEDLA..... sory črke.....user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 759
13.11.2009 14:56:00   
Urša08
Cita kako si?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 760
13.11.2009 14:56:36   
Urša08

MI SMO POJEDLI KOSILO IN JE CELO VSE POJEDLA..... sory črke.....user posted image

Mislim da se je vaši pupi odprlo, super, kar tako naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 761
13.11.2009 14:57:09   
Onasiss

Dons pa uživaj, pa upam da ti pripada še sobotno jutro za spanje user posted image user posted image user posted image user posted image

nč spanja... imam druženje s prijatelji.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 762
13.11.2009 14:57:35   
Onasiss

Cita kako si?

ja..kako..kaj novega??

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 763
13.11.2009 14:58:25   

Cita kako si?

Urša sori ampak kar ne najdem časa da bi ti odpisala hvala za skrb jaz pa tko tko ni najbolje upam da se stvari popravijo oz.vsaj normalizirajo upajmo upajmo seveda da ni prepozno...ti napišem takoj ko uspem malo več res ti hvala hvala hvala...

Sedaj je pa Laura uspavala Liouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za mojo puncouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 764
13.11.2009 14:58:53   

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 765
13.11.2009 15:08:05   
MIHAILO

yesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 766
13.11.2009 15:09:57   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Cita kako si?

Urša sori ampak kar ne najdem časa da bi ti odpisala hvala za skrb jaz pa tko tko ni najbolje upam da se stvari popravijo oz.vsaj normalizirajo upajmo upajmo seveda da ni prepozno...ti napišem takoj ko uspem malo več res ti hvala hvala hvala...

Sedaj je pa Laura uspavala Liouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za mojo puncouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drži se user posted image user posted image user posted image user posted image Pa superca za laurouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 767
13.11.2009 15:11:08   
Urša08

nč spanja... imam druženje s prijatelji.....user posted image user posted image user posted image

ej tile prijatelji te lahko počakajouser posted image user posted image user posted image user posted image jaz mam pa dons to druženje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 768
13.11.2009 15:23:28   
simonakr
Čao punce kako ste?

user posted image user posted image user posted image za srečanje!

Sej sm prebrala pa se mi ne da komentirat. user posted image user posted image

Se grem igrat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 769
13.11.2009 15:39:16   
claud

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 770
13.11.2009 16:38:15   
Pikica_82
Evo naju tud doma, smo se z Vesnozavrom in Aljažem še malo potepali. Srečanje je blo super!
Še nekaj najinih slikic:

Aljaž:
user posted image

Aleks:
user posted image

Benjamin in Nik:
user posted image

Vid:
user posted image

Lia:
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 771
13.11.2009 16:43:28   
Onasiss

Ej tale tvoja Laura....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 772
13.11.2009 17:14:37   
MIHAILO

Ej tale tvoja Laura....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 773
13.11.2009 17:16:26   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Evo naju tud doma, smo se z Vesnozavrom in Aljažem še malo potepali. Srečanje je blo super!
Še nekaj najinih slikic:

Aljaž:
user posted image

Aleks:
user posted image

Benjamin in Nik:
user posted image

Vid:
user posted image

Lia:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepi vsi

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 774
13.11.2009 17:18:40   
SURF
Pozdravljene...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za izpeljano srečanje....ja mene je z stola metalouser posted image ...kok so že veliki tile vaši fantje in dekletauser posted image

Dobila sem izvide in hemoglobin bi naj bil še vseeno nizek,tako je rekla laborantka(105)user posted image nevem,bom počakala,da še peditrinja pove svoje mnenje..ampak mislimm da bo res treba na sirupuser posted image ne razumem,pa tako raznovrstno hrano je,posebej se trudim da vsebuje železo..kot je teletina,govedina,suho sadje predvsem slive,špinača,tudi rdečo peso včasih spraviva dol...

Vzgoja-Kot vzgoja se mi dosti lepše in resnično sliši vodenje otroka....Uff...tu imam samo osem mesečne izkušnje ,no pa praksa v vrtcuuser posted image ....Ja,imam pa izoblikovano mnenje,predstave,neko videnje....Kot prvo,bi mogoče izpostavila ,da moramo biti otrokom sami zgled,ker če tega ni so otroci lahko zbegani,ne verjamejo točno našim besedam...Kot drugo,se mi izkazovanje ljubezni(nikakor ne materialne) ne zdi razvajanje,nikakor...to je samo dokaz,da ljubezen obstaja...Pomembno pa se mi zdi tudi,da pa zaradi "ljubezni" otroci ne "skačejo po tebi"...nekateri starši pač ljubijo mir in to tudi takšen da je vse tako kot si malček/otrok predstavlja...otroci,kot ste napisale nujno rabijo red,disciplino..ravno iz tega razloga,da se znajdejo,iščejo meje in če jih ne dobijo od staršev jo bodo postavili sami in se je trdno oklepaliuser posted image Večkrat razmišljam o tem,no veliko tudi preberem(glede na izobrazbo ki bi si jo rada pridobilauser posted image )in si zelo želim,da bo moja hčerka imela vrednote kot jih gojiva midva z mojim,da bo imela temelje trdne....da bo srečnauser posted image
Uf tukaj je lahko debata...v glavnem ,če postavljamo meje z ljubeznijo ne moremo dosti falitiuser posted image ...to je moje kratko mnenje...ar
Patricija ne zaspi sama,vem,da če bi striktno vstrajala,ja in to od samega začetka bi(user posted image vsaj mislim,da bi)nikakor ne morem preslišati joka ki sledi,prestrašen,histeričen jok...nekako sem si sedaj zadala,da jo bom pripravila lepo počasi na to...brez stresa,ni mi jo težko pocartat prej(nosit)imava sedaj pač takšen obred...nikakor pa ji ne dovolim,da bi se mi sredi noči igrala,hodila okrog...pa naj bo še tako veselo razpoložena....in trkam na les..zaenkrat upošteva...

Ko smo ravnokar pri temuser posted image
Brdy-Daj povej kako se ti zdi na predavanjih,imaš pedagogiko?Kaj pa prakso?

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?