Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Evo mi se že pakiramo za odhod na Štajersko Da malo pokomentiram včerajšnji dan. Zjutraj pediatrinja, potem spat, nato smo šli ven jest, popoldne smo imeli pa obiske in mi je moj pomagal pripravit jabolčni štrudel - ko bi le imel večkrat dopust Pri pediatrinji smo se seveda pogovorili glede Vidovega refluksa in motoričnega razvoja in mi je rekla, da naj kar dam prošnjo za podaljšanje porodniške, ker bo rabil še nekaj časa posebno oskrbo (vaje za motoriko, bruhanje) in še ni čas za vrtec. Zdaj se pa moram zmenit s šefom, ker ko vložiš prošnjo na CSD, moraš imeti tudi potrdilo delodajalca, da se strinja s podaljšanjem dopusta za nego in oskrbo otroka. Sem bila pa po obisku pediatrinje prav malo žalostna, ker se je Vid, ko ga je razgibavala, ful drl (kot ponavadi) in je rekla, da ga imamo gotovo preveč na rokah, da mu v vsem popuščamo in da bo treba bolj trdo vzgojo ubrat, ker ima ful trmast, težek karakter... Je vprašala po kom je takšen karakter podedoval... Pa sem rekla, da je doma ful priden (no ja vedno to tudi ni res ...), pa je rekla "seveda je priden, ko mu pa v vsem popuščate, saj boste videli, da vam bo še dal vetra"... Saj malo ima res prav, ker Vid se zna ful zverinsko dret, kadar noče bit v postelji, samo mi je res to hudo poslušat in se mi zdi, da mu moram dat bližino, če jo pač zahteva... jutta joj kake besede pediatrinje že sedaj govori o težkem karakterju ti kr presliši. Če ti paše se cartat se pa cartaj z njim Koliko ga pa dejansko maš na rokah? ah, Jutta en uho not drugi ven....itak so vsi pametni k 100 , še dobr za porodniško, bosta še mal skup uživala, pa seveda, da ga čist do konca scrkljah, ha, ha...joj, jz bi take kr na direkt, pa neki so študirani .... , jaz tud vse crkljam kolkr se le da, sicer imam tudi o vzgojnih prijemih svoje mnenje, pa o tastovih predlogih o namakanju šibe tud, tko da k so moji so itak najbolj zlati in gremo skupi skoz vse faze...ko so najbolj trmasti zmer pomislim...to jim bo pol v lajfu še prov pršlo sme htela še tega dohterja pokomentirat.... Tisa v razvojni 1.--vse ok ...smejčkala , sodelovala....super Tisa v razvojni 2.--dretje, dretje, tresla se je tolk je bla nesrečna.... a pol je bila prvič ok,,,drugič je pa razvajena NE ženi si k srcu...ti sama veš kako stvari pr vas stojijo in koliko je tvoj otrok v resnici razvajen in navajen določenih stvari... Se mi zdi ,da je Urša enkrat dobr napisala...da njeni otroci niso razvajeni..ampak navajeni