SURF
|
Pozdravljene... super za izpeljano srečanje....ja mene je z stola metalo ...kok so že veliki tile vaši fantje in dekleta Dobila sem izvide in hemoglobin bi naj bil še vseeno nizek,tako je rekla laborantka(105) nevem,bom počakala,da še peditrinja pove svoje mnenje..ampak mislimm da bo res treba na sirup ne razumem,pa tako raznovrstno hrano je,posebej se trudim da vsebuje železo..kot je teletina,govedina,suho sadje predvsem slive,špinača,tudi rdečo peso včasih spraviva dol... Vzgoja-Kot vzgoja se mi dosti lepše in resnično sliši vodenje otroka....Uff...tu imam samo osem mesečne izkušnje ,no pa praksa v vrtcu ....Ja,imam pa izoblikovano mnenje,predstave,neko videnje....Kot prvo,bi mogoče izpostavila ,da moramo biti otrokom sami zgled,ker če tega ni so otroci lahko zbegani,ne verjamejo točno našim besedam...Kot drugo,se mi izkazovanje ljubezni(nikakor ne materialne) ne zdi razvajanje,nikakor...to je samo dokaz,da ljubezen obstaja...Pomembno pa se mi zdi tudi,da pa zaradi "ljubezni" otroci ne "skačejo po tebi"...nekateri starši pač ljubijo mir in to tudi takšen da je vse tako kot si malček/otrok predstavlja...otroci,kot ste napisale nujno rabijo red,disciplino..ravno iz tega razloga,da se znajdejo,iščejo meje in če jih ne dobijo od staršev jo bodo postavili sami in se je trdno oklepali Večkrat razmišljam o tem,no veliko tudi preberem(glede na izobrazbo ki bi si jo rada pridobila )in si zelo želim,da bo moja hčerka imela vrednote kot jih gojiva midva z mojim,da bo imela temelje trdne....da bo srečna Uf tukaj je lahko debata...v glavnem ,če postavljamo meje z ljubeznijo ne moremo dosti faliti ...to je moje kratko mnenje...ar Patricija ne zaspi sama,vem,da če bi striktno vstrajala,ja in to od samega začetka bi( vsaj mislim,da bi)nikakor ne morem preslišati joka ki sledi,prestrašen,histeričen jok...nekako sem si sedaj zadala,da jo bom pripravila lepo počasi na to...brez stresa,ni mi jo težko pocartat prej(nosit)imava sedaj pač takšen obred...nikakor pa ji ne dovolim,da bi se mi sredi noči igrala,hodila okrog...pa naj bo še tako veselo razpoložena....in trkam na les..zaenkrat upošteva... Ko smo ravnokar pri tem Brdy-Daj povej kako se ti zdi na predavanjih,imaš pedagogiko?Kaj pa prakso?
|