zoey
|
sem napisala en romančič, in me je ven ruknil, grrrrr To je vse maslo , ker ima nek posodobitveni simptom. Včeraj je zamenjal ruter, česar posledica je bila, da dans ni delal net in sem bila cel dan odrezana od sveta. In kaj je naredil, ko je prišel domov? Tastarga je nazaj namontiral in spet je svet lepši Se je pa zdaj spravil na tadrug računalnik in sem v skrbeh!!!! Ve, čveke čvekaste ste pa čist podivjale, sem se komaj čez prebila Bravo pupe!!!! za novo marčevko in novoodkrite . Se opravičujem, če je tudi kaka punči, ma moji nosečniški možgani ne sfolgajo tolk info, kot ste jih dans natresle Glede previjalk za na posteljo - videla sem jih v BC, tako da izbira je. Sem pa imela včeraj pregled očesnega ozadja in mi je tetka (ki je res carica) našla neko krvavitev na desnem učku Ni ful hudo, ma je rekla, da se bo še posvetovala z enim stručkotom, a je potreben laser, carski rez ... Drug teden zvem. Je pa res zakon, vsaj en dr. k ga/jo lahko pohvalim. Moja zdravnica mi je dans pogledala kri pa vodo, nisem idealka, ma ni nič za zdravila, kar mi je super. Bolniško imam do konca meseca, potem pa spet ???? Komaj čakam, da bo januar, da bom lahko dopust koristila in bo mir. Sem se pa prijavila na 3D UZ. Sem mislila ne it, pol me je pa zadnjič nekaj pičilo, lubi je bil tudi za, tako da ga imava 4.12., v Postojni. Tam bom najverjetneje tudi spravila dečkota na svet, če boš Rožca to na seznam dajala. Pa kar naenkrat imam ful novih frendic na FB Sam še nisem imela nič časa čekirat. Včeraj sem bila tk slepa, dans pa brez okna v svet. Sva pa šli s prijateljico pogledat dans še eno dojenčico, 2 meseca staro, joj kak cukrčk!!!! Komaj čakam, da bom svojega premetavala, iiiiii. Mi je bilo pa nazaj grede tako slabo v avtu, da sem se samo zrušila v posteljo za par ur. Buši je pa vsak dan večji. Do kam to lahko gre???? Mlekarna se pa še ni odprla Zdaj pa upam, da mi ne bo spet ven ruknil. Ker pol se pa ne grem več
|