|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
12.11.2009 13:40:29   
vekybel
lunka: hvala ti za odgovor. Za kuhinjo sem pa pol zamešala user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
12.11.2009 13:40:49   
3vid
Pozdravljene, punce

VIdim, da ste zelo aktivne s pisanjem, pridne.

PDP imam 2.3.2010

doma imam pa  28 mesečnega fantka po imenu Vid.
Druga nosečnost mi je precej drugačna od prve.Prvi tedni slabina, zdaj pa me vse boli sploh pa črta oz. rez od carskega reza.:)

Rožica, a bi lahko še meni preračunala glede spola .user posted image Prosim ker naša otroček noče pokazat spola, ima skrčene nogice.user posted image

jaz 12 1979
on 5 1983

To bo zaenkrat vse, toliko da sem vam se še malo javila.

Lepo se imejte in se čuvajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
12.11.2009 13:41:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

JOJ, ko se samo spomnim teh prvih dni po porodu... sem vedno imela švoh menstruacije, pa na porodu ni bilo nič krvi....haaaa, potem ene tri dni, katastrofa. verjemi sonček, da si ne želiš svoje pižame, niti svojih gat. še svojih vložkov ne, ker lahko bankrotiraš. po tri skupaj smo nosile, pa še tist je vse premočilo. kaj si ti nor, če nisem pet litrov krvi zgubila... pojma nimam kako to bolnice vse preperejo, da gre dol...če bi imela svoje stvari, bi jih direkt v kanto nesla.

si me nasmejalauser posted image user posted image  se strinjam z vsako napisano besedo. Tako da sonček premisli da ne boš imela pol doma še s tem delo.

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
12.11.2009 13:43:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 3vid

Pozdravljene, punce

VIdim, da ste zelo aktivne s pisanjem, pridne.

PDP imam 2.3.2010

Druga nosečnost mi je precej drugačna od prve.Prvi tedni slabina, zdaj pa me vse boli sploh pa črta oz. rez od carskega reza.:)

Rožica, a bi lahko še meni preračunala glede spola .user posted image Prosim ker naša otroček noče pokazat spola, ima skrčene nogice.user posted image

jaz 12 1979
on 5 1983

To bo zaenkrat vse, toliko da sem vam se še malo javila.

Lepo se imejte in se čuvajte.

Dobrodošla med marčevkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa še kaj se javi.

(odgovor članu 3vid)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
12.11.2009 13:43:27   
3Sonček3
sej zato ste pa tukej da mi svetujete user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
12.11.2009 13:44:54   
vekybel
sara2007: kje pa, veš da sem vesela odgovora. Hvala ti. Zdej vem da se odpravim malo pogledat to Ikeo, nisem še bila tam.

3vid: dobrodošla user posted image user posted image user posted image  To pa za računanje spola je zadolžena 3sonček3 user posted image  sej ti bo zračunala. Kje si pa bila do sedaj?

(odgovor članu 3vid)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
12.11.2009 13:46:32   
vekybel
A ve katera če ima porodnišnica Ptuj dan odprtih vrat, kadar lahko greš pogledat pa to? Sara2007 mogoče ti veš?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
12.11.2009 13:47:31   
3Sonček3
3vid dobrodošla med nami user posted image . Nekej mi pa nikol ni šlo u glavo, zakaj tolk časa mine da se prfočkate tukej gor, sej vem možnosti je dost ene nimajo časa prej, druge sploh ne vejo za ta forum, ma glavno je da ste tukej. Glede spola ti pa pride user posted image .

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
12.11.2009 13:47:41   
Anonimen
vekybel - v ikeji majo tudi super kuhinje. Cena je pa spet odvisn, lahko te pride ful poceni, lahko pa tut drago. Tako, da jst bi se na tvojem mestu vseeno zapeljala dol, ker velikokrat imajo akcije in res prideš poceni skoz. Moja tašča ima vso pohištvo od ikeje in je baje zadovoljna.

Če bom šla v soboto u ikejo ti pa lahko vzamem kaki katalog, pa bove imele izgovor za pijačko pa ti obenem dam še katalog ko se dobime user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3659
12.11.2009 13:48:42   
vekybel
sara2007: a imaš čas jutri za kavico? Jz bi lahko jutri.

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
12.11.2009 13:49:32   
3vid
Hvala punce za dobrodošlico,

No sem mislila, da napravi izračune rožica.user posted image No upam da bo 3sonček3.

Vzela sem si čas in pogum da se vam pridružim.:)user posted image
A je mogoče katera iz bele krajine?

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
12.11.2009 13:49:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

A ve katera če ima porodnišnica Ptuj dan odprtih vrat, kadar lahko greš pogledat pa to? Sara2007 mogoče ti veš?

Ne vem, bom pa vprašala v pon mojega G, ki je porodničar tam, pa bo on ziher kaj več znal povedat. Drugače ti pa lahko tudi jst pomagam, pa ti povem če te bo kaj zanimalo - me kar vprašaj.

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
12.11.2009 13:52:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

sara2007: a imaš čas jutri za kavico? Jz bi lahko jutri.

Ja popoldan če ti takrat odgovarja, ker dopoldan je bolj tako, ker me tamala heca skos z spanjemuser posted image .

< Sporočilo je popravil sara2007 -- 12.11.2009 13:59:51 >

(odgovor članu vekybel)
  Neposredna povezava do sporočila: 3663
12.11.2009 13:55:14   
3vid
Hvala, 3sonček3.

Kar se tiče čas je da mi bezi.
Dan mi hitro mine vstajanje ob 5, vožnja Vida v vrtec in pol vožnja v službo.
Ko pridem domov se posvetim malčku, ki si zeli 100 pozornost in zvečer kmalu zaspiva oba.user posted image

Zanima ali lahko zamenja ginekolog spol user posted image in pol se rodiuser posted image ?

Je se katera imela carski rez?

(odgovor članu 3vid)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
12.11.2009 13:55:50   
Anonimen
vekybel: Jaz sem pisala da bova kuhinjo v ikei kupila-imava že točno določeno. Midva sva šla najprej po skoraj vseh salonih v Sloveniji, pa naju je skoraj kap kakšne cene so to. Imava cca. 5m spodnjih elementov, potem pa še par omar zgoraj, pa nama je v lesnini naračunala mal več kot 5.000€ za gorenjevo kuhinjo čist samo lesene dele, v dan kuchen okoli 8.000€... sva šla pa v ikeo in sem videla razstavljeno men res lepo kuhinjo. Hočem belo sijaj. Evo, sem jo slikala takrat ko sva bila gor. Velikost imava približno isto kot je ta na sliki-mogoče mal več, pa zgornje elemente bova malo drugače prerazporedila, drugač je pa postavitev kr taka kot jo bova imela midva. Sva si pa izrisala v ikea programu točno kako in kaj, pa ti vrže ven tudi ceno. Nama je prišlo skupaj z pultom brez aparatov 2100€.

(pa ne mojga atija gledat...če bi vedu da je na RRuser posted image )

user posted image

Pa obljuba dela dolg in, ker sva otroško sobico že skoraj končala, sem jo malo pofotkala:

user posted image

user posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3665
12.11.2009 13:57:30   
Anonimen
Pa pri kuhinji sem pozabila omenit, da onega otočka na sredini ne bova imela. Pa še to...garancija na vodila je v ikei 25letuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
12.11.2009 13:58:18   
Anonimen
evo vekybel. To je vse made by ikea. Ampak ni zarad tega nič slabš.

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3667
12.11.2009 14:03:55   
3Sonček3
nosečka24 in sara2007 super sobici user posted image . 3vid ja G se lahko zmoti glede spola, baje da se največkrat pojavi to da napovejo punčko pol se pa fantek rodi, je pa tut dost primerou obratnega. Tko da men lahko G skos govori da bo user posted image js ne vrjamm dok ne vidm. Sicer pa tole da veš spol je samo ena tolažbica, kukr to če ti js napovem spol, usak se lahko zmoti. Moji izračuni spola so 50% zanesljivi, tako kot usi ostali hehe user posted image . Zame bo spol veliko presenečenje čeprou mi je že napovedou user posted image . Pustmo se presenetit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
12.11.2009 14:05:49   
lunka1
no, midva pa sva dala za Dankuchen kuhinjo 3700 (z otokom, samimi predali, vse s štoperji, dvižne omare s črnim steklom itd), seveda brez aparatov. ko sva šla prvič tja, je bilo tudi izračunano 9600, potem sva pa drage stvari ven dala in je cena blazno padla (vedet moraš, da npr. tista izvlečna "lekarniška" omara, ki jo ven potegneš) stane 1000€... midva sva se ji valda odpovedala. ful se da znižat, ampak je dobro, da si zraven in sprašuješ kaj je ceneje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
12.11.2009 14:11:04   
Anonimen

Zanima ali lahko zamenja ginekolog spol user posted image in pol se rodiuser posted image ?

Ja tudi to se lahko zgodi. Pri meni se na srečo niuser posted image

(odgovor članu 3vid)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
12.11.2009 14:11:25   
3Sonček3
Tolk pogovora o kuhinjah da se nemorm uprt in vam še js povedat kaj sm se js odločla, čeprou bo še kr neki časa minilo preden jo bom rabla, ampak mam že use ogledano. Torej http://www.jana-sp.si/ ko boste odprle to spletno stran vam bo v učke padla zelena kuhinja. Najprej sm jo vidla v Hervy normanu in sva dala izračun nrdit, točno taka kot je na sliki, ker mi paše postavitev in use pa so mi naračunali mal čez 9000€ z vsemi aparati in use kukr je na sliki, pol sm šla pa v Kočevje v trgovino Jana, pa sm še tam dala predračun nrdit je pa pršla cena 4652€ pa so vsi elementi kukr jih vistte na sliki invse najdražje gospodinske aparate sva dala notr. Štedilnik z indukcijo in podobno. Mislm halo pa še prpeljejo mi jo domou in zmonterajo, lahko tut čez pou leta če je nimam zdej kam dat. Tko da res poglejte, mene bi lahko orng nateuser posted image če bi mela takrat dnar. Še dobr da ga nism mela.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
12.11.2009 14:47:18   
rožca26
Ja čveke, kaj je zdej to?! user posted image  Bomo mogl naš forum sprement v marčevke 2010 in opremljanje stanovanja user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da me novte zares vzele user posted image

Pa sonček upam, da nisi preveč jezna, k vse mislijo, da jest računam. Le od kod jim taka ideja user posted image ?
Je pa res, da ostalo, ko smo majčke že dobile, pa jest vse rihtam. Valda je pol logično, da mislijo, da jest še računam.

Vreme je pa res lepo, sam za moje pojme prelepo za ta letni čas user posted image  JEST BI RADA SNEG!!!!!

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
12.11.2009 14:52:32   
rožca26

PDP imam 2.3.2010

user posted image user posted image user posted image user posted image  najprej se moram nasmejat, ker je pri nama razlika le v letih otroka, ostalo vse isto. Isti dan imava rok, obe imava Vida in obe sva imeli CR.

user posted image user posted image user posted image  Drugače pa dobrodošla med nami - samimi fejst puncami. Ena je bolj simpatična od druge user posted image user posted image user posted image  Verjemi, vse ki sem jih videla so super druper kul.

Kar se tiče pa bolečin od CR, pa mi je zaenkrat to prišparano, kljub temu, da ima mali le 1 leto in 1 mesec.

Zakaj so ti pa delali CR če ni skrivnost?

(odgovor članu 3vid)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
12.11.2009 15:03:18   
3vid
 carski rez sem imela, ker se Vid ni hotel spustit in po dolgem mučenju.:)
tudi drugič grem na carski rez, tako da sem kar vesela.user posted image
zdaj si moram samo datum izbrat oz se nisva se z možem odlocila ali bi imela vodnarja ali ribico.user posted image

rožica26:  A  ti je druga nosečnost  drugačna od prve?
jaz sem se pri Vidu zredila 30 kg, zatekala, zgaga me je pekla.Na začetku pa splo nisem vedela da sem noseča.
zdaj pri tej pa nisem imela apetita, zredila sem se do zdaj 5kg.user posted image in samo spala bi.user posted image

1. Vid- 21.06.2007
2. PDP - 02.03.2010

< Sporočilo je popravil 3vid -- 12.11.2009 15:04:27 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
12.11.2009 15:07:17   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Torej bom ti kr napisala seznamčk
- potrjena zdravstvena kartica
- vsa zdravstvena dokumentacija pridobljena med nosečnostjo
OBLAČILA
- mehka in udobna dnevna oblačila ( 2 trenirki, 2 pulovrčka, 2 kratki majci) NE
- pižamauser posted image to še nevem NE
- jutranja halja (js bom vzela kopalni plašč k ga uporabljam bl kot jutranjo haljo, pa še topel je) NE
- 3pare nogavic in 5 spodnjih hlačk (kr nevem kolk časa bom ostala not) 1-2 PARA NOGAVIC, HLAČ NOBENIH, RAZN ZA DOMOV
- copati z debelim podplatom (kroksi nap.) OK ALI KATERIKOLI DRUGI
- oblačila za domou (bojo vrjetno pršle v pošteu trenirke od zgorej napisanga, gor bom pa kako mikico pol pa itak bundico čez) JEST SM ŠLA V TISTM DAM, S KATERIM SEM PRIŠLA
KOZMETIKA
- zobna pasta in krtačka
- tekoče milo za telo
- šampon za lase+balzam
- krema za obraz
- labelo
- higienski vložki (Vir 80 al kaj so že, sej vem da jih majo v P, sm zihr je zihr so ble tut pripombe že da jih je zmankalo) V LJ. P TI PRIPADATA LE 2 PAKETA TEH VLOŽKOV, RAZEN ČE SI NA INTEN. ODDELKU
- elastika za lase
ZA HRANJENJE
- modrčk za dojenje LE ZA DOMOV (KER SO HALJE NAREJENE ZA DOJENJE, PA TE MODRC SAM OVIRA)
- prsne blazinice LE ČE TI MLEKO TEČE, DRUGAČE NE (TI PA TO LAH LUBI PRINESE)
- krema za bradavičke Bepanthen (mislm da more bit un roza) UPORABI KREMICO ZA DOJENČKOVO RITKO IZ P. NOTRI JE BEPANTEN
OBLAČILA ZA DOJENČKA
- žabice 1kom
- majčke 3kom 1 KOM
- nogavičke 3kom 1 KOM
- pajacek za domou
- kapica
- odejica
- rokavičke
- hlačke oz. pajkice 2 kom NE
- pleničke previjalne (tukej sm še v dvomih a jih v P dobiš al jih morš met sabo, če jih morš met sabo pol bi js za usak dan 5 pleničk uzela) NE RABIŠ NIČ, SAMO MOGOČE PLENICO ZA DOMOV (JEST JE NISM RABILA)
- tetra plenice 2 kom NE, RAZEN ZA DOMOV
pa avtosedež naj user posted image naštima v avto user posted image
Pol pa še luksuz ane - polnilc za telefon
                               - fotoaparat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče bo zgledal malo nesramno (pa ne jemat tega tako, prosim user posted image ), sam zgleda, da boš šla ti dobesedno v Rim user posted image user posted image user posted image

MOgla pripomnit, ker jest nism rabila tok cunj kot imaš ti napisano, pa sm bila tm 6 tednov.

KOt so napisale ostale rabiš za v P le tisto, kar ti bom dopisala z rdečo.

Upam, da nisi jezen. Res, je bolj pametno, da uporabiš P oblačila, saj je ta prve dni res hud naliv čišče. Drugo je, če si tam 14 dni ali več - tiste mamice so ponavadi v civilu (jest sm spadala v to skupino, pa še vse mi je lubi nosil od doma). Ti pa svetujem, da maš poleg Virovih vložkov s sabo veliko obloženo gazo, obloženec, ki je boljši k vložki na začetku. To pa mislim, da lahko zaprosiš v P. Vsaj me smo dobile user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?