|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
13.11.2009 15:38:12   
3Sonček3
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Eno vprašanje mam. Na koledarčku mi piše da je v 24. tednu test sladkorne bolezni. A je kera dala to čez? Kako to zgleda?

Jest sm dala to čez, prejšnji teden. To ni nič takega ... najprej popiješ en napitek, k je ful sladek (je notri glukoza), pol moraš pa sedet 1 uro in po eni uri ti vzamejo kri. To je to. Nič hudega.

a morš bit tešč za to, kr mislm da bom bruhala po tako sladki pijači

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
13.11.2009 15:41:34   
rožca26

Eno vprašanje mam. Na koledarčku mi piše da je v 24. tednu test sladkorne bolezni. A je kera dala to čez? Kako to zgleda?

Jest sm dala to čez, prejšnji teden. To ni nič takega ... najprej popiješ en napitek, k je ful sladek (je notri glukoza), pol moraš pa sedet 1 uro in po eni uri ti vzamejo kri. To je to. Nič hudega.

a morš bit tešč za to, kr mislm da bom bruhala po tako sladki pijači

Eni pravjo ja, drugi ne. Jest nism šla tešča tja - ker bi skup padla. Sam nism 12 ur smela nič sladkega prej jest. Pa ponavadi ga moraš delat zjutraj (ob 7.00 ali 7.30). Natančneje ti bo tvoja G povedala pa sestre tudi.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
13.11.2009 15:43:27   
maja.gal
čao punce,

eno vprašanje, ki se tiče previjalne mize ...
Ali katera ve kje bi se dalo dobiti leseno ali plastično podlago oz. nastavek ki služi kot previjalna miza, samo da ga daš na posteljico.
Pred nekaj leti sem to nekje videla, sedaj pa nikjer ne najdem... nimam prostora za previjalno/komodo.

Any ideas?user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
13.11.2009 15:45:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

ok, spet sama s sabo bluzim. Imam monogovore. Eh sej se vidi, da ni  user posted image   doma imam preveč časauser posted image

Oh sej te razumem. Mam jest tudi včasih občutek, da se sama s sabo pogovarjam. Še dobr da ne naglas, ker bi me v pole zaprl user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Še dobr, da moj ne ve za pole. Bi me včasih verjetn kr sam odpelju tja.
Sam ne ve, da mam tam veze, ker smo 10 let živeli blizu norišnice. Privilegij, ni kej user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3829
13.11.2009 15:47:14   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: maja.gal

čao punce,

Ali katera ve kje bi se dalo dobiti leseno ali plastično podlago oz. nastavek ki služi kot previjalna miza, samo da ga daš na posteljico.
Pred nekaj leti sem to nekje videla, sedaj pa nikjer ne najdem... nimam prostora za previjalno/komodo.

V BC in Pikapolonici zagotovo majo. Mal povprašej tm. Vidla sem jih že kle v LJ.

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
13.11.2009 15:47:32   
Anonimen

čao punce,

Mogoče lip poljčane. Ker vem, da tam stvari prodajajo tudi po delih.

(odgovor članu maja.gal)
  Neposredna povezava do sporočila: 3831
13.11.2009 15:48:06   
rožca26

ok, spet sama s sabo bluzim. Imam monogovore. Eh sej se vidi, da ni  user posted image   doma imam preveč časauser posted image

Oh sej te razumem. Mam jest tudi včasih občutek, da se sama s sabo pogovarjam. Še dobr da ne naglas, ker bi me v pole zaprl user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam ne ve, da mam tam veze, ker smo 10 let živeli blizu norišnice. Privilegij, ni kej user posted image user posted image

Jest bi kako vezo našla. En znanc od mojga kosilo tja vozi. To vezo se pa splača met user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
13.11.2009 15:51:29   
Anonimen
user posted image

Jest bi kako vezo našla. En znanc od mojga kosilo tja vozi. To vezo se pa splača met user posted image

Ja samo res user posted image  Torej če me kdaj zaprejo, in nočem bit lačna - pokličem tebe pa izkoristim vezouser posted image user posted image  Kot bi rekl pr rekl pr mastercardu - neprecenljivouser posted image

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3833
13.11.2009 15:53:35   
rožca26

user posted image

Ja samo res user posted image  Torej če me kdaj zaprejo, in nočem bit lačna - pokličem tebe pa izkoristim vezouser posted image user posted image  Kot bi rekl pr rekl pr mastercardu - neprecenljivouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ta je pa lušna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
13.11.2009 16:13:30   
plamen
Evo pa je petekuser posted image Komi čakam jutr. Greva letet z balonom, pa zvečer Martinovati. Se bom malo naplesalauser posted image
Rožca+urša - meni je 16.30 OK ura.
Sem šla v laboratorij, pa ob petkih ne jemljejo za tokso. Pa tko fajn sem se pripravila, da me je na wc. Tiščal, pa sem mogla dam nestuser posted image Tko da drug teden ponovi vajo, da bomo mel na MF že izvide...

Najina punčica bi bila Zarja in nama je full všeč, sva bila takoj zmenjena. Če mi kera kolegica vzame to ime, jo bom kar s kože dala. user posted image Še preden sem bla user posted image sva imela zbrano Mijo, pa je ena kolegica vprašala kako bidala ime, ona pa kao še ni vedla. No, ne me vprašat kako je tamali imeuser posted image Pa saj, če se ne družmo velik ni panike, če bi bli pa ne vem kaki prijatelji, pol bi me pa verjetn mal motilo. Za user posted image mava tut eno ime, ki nama je obema OK, pa sva rekla da bova še vseen malo pogledala. Sej je še časuser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
13.11.2009 16:37:08   
Anonimen
no čveke? kaj je zatišje pred nevihto????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu plamen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3836
13.11.2009 17:15:44   
rožca26

no čveke? kaj je zatišje pred nevihto????user posted image user posted image user posted image user posted image

Jest sm mogla ta malga zbudit, pa previt, pa za jest mu dat. Zdej se pa z duplicami igrava user posted image
Sara, veš kaj me zanima? A bo Živa, ko dobite novega člana, spala še v posteljici? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
13.11.2009 17:42:29   
Anonimen

Jest sm mogla ta malga zbudit, pa previt, pa za jest mu dat. Zdej se pa z duplicami igrava user posted image
Sara, veš kaj me zanima? A bo Živa, ko dobite novega člana, spala še v posteljici? 

JA. Ker spi tako grdo, da se bojim da bi drgač enega lepega dne padla iz postelje. Kaj pa vi?

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3838
13.11.2009 17:50:28   
rožca26

JA. Ker spi tako grdo, da se bojim da bi drgač enega lepega dne padla iz postelje. Kaj pa vi?

Mi nimamo placa za še eno posteljco. se bo mogu kr navadit spat v ta veliki postli. Sej bom na tla dala deke, pa bo. Čeprov kokr ga vidm čez dan, k ga že navajam spat v postli, spi zelo lepo. Dosti mirno. No, problem bo edino zvečer, ko se bomo spravljal spat. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
13.11.2009 17:58:53   
7lina7

čao punce,

to bom jaz tudi imela!!  pa to lahko doma naredite. material pride 10€! user posted image kupljeno pa okrog 65€..   leseno ploščo, okrog na 3 straneh rob, od spodaj pa 2 prečki, da ne sdrsne dol... gor pa položiš eno lepo podlogo za previjanje!

< Sporočilo je popravil 7lina7 -- 13.11.2009 18:01:48 >

Lin@

(odgovor članu maja.gal)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
13.11.2009 18:03:50   
7lina7
 tako, kuhinja prebarvana!! user posted image user posted image   dobro,da ni dosti sten!! user posted image
.. dalje pa jutri zjutraj... počistim še,pa na hrbet!  ju3 sem spet skoraj cel dan sama pa bo čas za barvanje..

Lin@

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
13.11.2009 18:09:52   
zoey
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem napisala en romančič, in me je ven ruknil, grrrrr
To je vse maslo user posted image , ker ima nek posodobitveni simptom. Včeraj je zamenjal ruter, česar posledica je bila, da dans ni delal net in sem bila cel dan odrezana od sveta. In kaj je naredil, ko je prišel domov? Tastarga je nazaj namontiral in spet je svet lepši user posted image Se je pa zdaj spravil na tadrug računalnik in sem v skrbeh!!!! Ve, čveke čvekaste ste pa čist podivjale, sem se komaj čez prebila user posted image Bravo pupe!!!!
user posted image za novo marčevko in novoodkrite user posted image . Se opravičujem, če je tudi kaka punči, ma moji nosečniški možgani ne sfolgajo tolk info, kot ste jih dans natresle user posted image
Glede previjalk za na posteljo - videla sem jih v BC, tako da izbira je.
Sem pa imela včeraj pregled očesnega ozadja in mi je tetka (ki je res carica) našla neko krvavitev na desnem učku user posted image Ni ful hudo, ma je rekla, da se bo še posvetovala z enim stručkotom, a je potreben laser, carski rez ... Drug teden zvem. Je pa res zakon, vsaj en dr. k ga/jo lahko pohvalim.user posted image
Moja zdravnica mi je dans pogledala kri pa vodo, nisem idealka, ma ni nič za zdravila, kar mi je super. Bolniško imam do konca meseca, potem pa spet ???? Komaj čakam, da bo januar, da bom lahko dopust koristila in bo mir.
Sem se pa prijavila na 3D UZ. Sem mislila ne it, pol me je pa zadnjič nekaj pičilo, lubi je bil tudi za, tako da ga imava 4.12., v Postojni. Tam bom najverjetneje tudi spravila dečkota na svet, če boš Rožca to na seznam dajala.
Pa kar naenkrat imam ful novih frendic na FB user posted image Sam še nisem imela nič časa čekirat. Včeraj sem bila tk slepa, dans pa brez okna v svet.
Sva pa šli s prijateljico pogledat dans še eno dojenčico, 2 meseca staro, joj kak cukrčk!!!! Komaj čakam, da bom svojega premetavala, iiiiii. Mi je bilo pa nazaj grede tako slabo v avtu, da sem se samo zrušila v posteljo za par ur.
Buši je pa vsak dan večji. Do kam to lahko gre???? user posted image Mlekarna se pa še ni odprla user posted image
Zdaj pa upam, da mi ne bo spet ven ruknil. Ker pol se pa ne grem več user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
13.11.2009 18:14:47   
zoey
Aja, a ta glukozni test moramo vse narest, al samo, če je kak znak na diabetes???? Ker moj G ga ni nič omenjal ... 

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
13.11.2009 18:28:55   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Aja, a ta glukozni test moramo vse narest, al samo, če je kak znak na diabetes???? Ker moj G ga ni nič omenjal ... 

Pri nas ga delajo vse user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
13.11.2009 18:29:37   
rožca26
Jest sm pa besna na mojga. user posted image  

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
13.11.2009 18:32:29   
7lina7
rožica, kaj te jezi??

Lin@

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
13.11.2009 18:39:57   
Anonimen

Jest sm pa besna na mojga. user posted image  

kaj je te ušpiču?

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 3847
13.11.2009 18:51:16   
zoey

Pri nas ga delajo vse

Jaooooo
še en dokaz, da je tale moj G res en škrt šalabajzer user posted image

Pa povej kaj te teži. Bo pol lažje ...

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
13.11.2009 18:57:06   
rožca26
Nism mogla prej potožit, ker je lih dam pršu user posted image user posted image
Mah, na živce mi gre, da gre vedno po šihtu še v jurčka (kava bar) se odklopit in  je tm tudi eno uro ali več. Jest pa z razbolenim križem, pa rit mi bo odpadla, pa trebuh tudi ... vid pa poln energije pa sam nosu bi se user posted image  Pol k pa mojmu kej rečem glede tega, da bi lahka kakšen dan ali dva na teden pršu direkt dam, pa začne da on se rab odklopit, da je pol lahka v tem džumbusu doma ... user posted image user posted image user posted image  sm mu že parkrat rekla, da jest sm skoz v tem, pa ne rabm jurčka za to da se odklopim. Mah, sej je BZ, sam mam občutek da je ful egoist. Po drug stran se mi pa zdi da so vsi deci enaki. user posted image user posted image user posted image

A sm grozna. Jest bom jokala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
13.11.2009 18:58:11   
rožca26

Pri nas ga delajo vse

Jaooooo
še en dokaz, da je tale moj G res en škrt šalabajzer user posted image

Pa povej kaj te teži. Bo pol lažje ...

Ne vem če. Jest mislim, da bi mogl to vsi G delat. Ta test, namreč. Morjo preverit, da ne dobiš sladkorne, ker je to pol šit za user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?