ronja
|
Kaj ma ektremni alpinizem z alkoholizmom? Prosim, če nehaš filozofirat in posploševat napisanega. Oboje je zasvojenost. nisem mela nič proti temu, da nas skrbi zanj, tudi jaz mu želim vse najboljše, da bi lahko še naprej lazil v gore, če si to želi ali pa se odločil končat kariero, če si to bolj želi. Kar hoče, to ni moj problem. Si pa ne pustim rečt, da je na višjem duhovnem nivoju, pa da ima on jajca, da sledi sanjam, drugi jih pa nimamo. Samo takih želja nimamo. Vsaj nekateri ne . ****, mogoče se tebi zdi ok, če ga mama ali oče cuka, vendar splošno mnenje, tudi znanstveno podprto je, da je za otroka slabo, če je njegov starš odvisnik. v tem, kar je krtexx napisala, je precej govora z zgledu! Očetje, ki grejo kdaj na službeno potovanje, seveda niso slabi očetje! Očetje, ki jih pa nikoli ni ob otrocih, ki zamudijo vse tiste nastope ali karkoli pač otrokom pomeni... ja, taki pa zame res niso dobri pa pika. krtexx je bila takrat (za moje pojme) upravičeno razp* na svojega! Kar pojdi brat nazaj, ni bilo to samo eno hrepenenje v smislu: jaz bi tudi. brez skrbi, mam tudi sama športe za hobi, ne samo kuhanja, šivanja in ustvajranja. Samo kadar grem plavat, nikogar ne skrbi,d a se mi bo kaj zgodilo, čerpav obstaja minimalna možnost,d a se mi. Kak počnete danes v tem lepem vremenu? me smo bile zunaj: smo oddale vloge za znižano plačilo v vrtcu, pa šle smo na trg po dve ovčji koži za Ronjin plašček.
|