*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja mene samo zanima kdaj sem jst govorila o zasvojenosti???, ker se mi res ne zdi prav, da nekdo govori tako o meni : ****, mogoče se tebi zdi ok, če ga mama ali oče cuka, vendar splošno mnenje, tudi znanstveno podprto je, da je za otroka slabo, če je njegov starš odvisnik. lej, jaz sem napipsala, da je to (alpinizem) tako kot alkoholizem (kar se tiče tega, da je zasvojenost, kar je rekel g. Humar osebno), da potem tudi staršev alkoholikov ne smemo obsojat. Ti si napisala, da saj jih ne (tako sem jaz razumela, mogoče si drugače mislila in sem narobe razumela) in sem potem odgovorila, da jih večinoma imamo za slabe starše in zakaj. Me veseli, če se strinjava:) če obsojaš njih, pa ne njega, pa se mi zdi dvolično. Zdaj njega ne smemo obsojat, ker je pač veliko naredil za Slovenijo, njih pa lahko, ker so kao nule - to mi pa ne gre! Štekaš? Ej, sam še to, pa ti govoriš samo o sebi tu zdej, jst sploh nisem o tem nič govorila in kar je Humar reku - kje sem pa jaz??? In še enkrat jaz sem komentirala prejšnje poste k so bli o Humarju tako: Tud jst se strinjam s tem, da ne smemo sodit drugih le po videnem in da jih sploh ne poznamo. In da razložim - ne poznam njega, ne tebe, ne Sončka, zato ne bom obsojala nobenega, nikoli pa nisem rekla koga podpiram in kako mnenje imam, če ne ga pa poišči med mojimi posti
|