*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Tud jst se strinjam s tem, da ne smemo sodit drugih le po videnem in da jih sploh ne poznamo. potem pa ne obsojaj tudi alkoholikov, pa drogerašev, pa vseh, ki so od česarkoli odvisni. Ne pa da je ena odvisnost ok, druga pa ni. To mene moti! A sem mogoče kdaj govorila o alkoholikih ali drogeraših??? Sej ne veš kako mnenje imam??? Ali veš??? Zaradi mene naj Humar dela, kar hoče, za vzgled si ga pa ne pustim postavljat, ker so pač moje vrednote drugačne. O tem kar smo zdej pisale, sploh ni blo govora o zgledu, pa saj tudi jst ga ne morem postavljat za zgled, ker alpinizma niti poznam ne. Humar vsih boli zaradi stroškov, ko pa bo enkrat umrl, upam da ne kmalu, potem ko se bo prah polegel, pa bo državni junak. Pa dnar gor al dol, jst bom mela glih tolko od države, če bo plačala al pa ne njegovo reševanje in to je NIČ. Poleg tega o tej eni kvalitetni uri: vsak starš ve, da to ne gre: da če hočeš imet res kvaliteten čas z otroci, potem morate tudi nekaj časa bit skupaj: da ni kvalitete brez neke kvantitete, enostavno odnosi niso na on in off. Kaj pa če ni možno zaradi takih ali drugačnih služb. Koliko jih je na tem forumu, k gredo na službena potovanja - kaj so zato slabi očetje?? kar me moti pri tem poveličevanju ekstremizma, je to, da punce v isti sapi obsojate svoje može, da kar grejo za en dan kolesarit, recimo, čeprav so to pač njegove sanje, da gre športat, kadar mu paše, da vzdržuje svojo kondicijo, itd... Ampak on je prase, da kar gre. humar je pa car, pa dela čisto isto - to mi ni jasno, pa konec! Krtekxx ga ne obsoja, samo si želi, da bi lahko tud ona kdaj šla ampak kot mamica treh otrok nima časa, ki ga je do pred dobrim letom imela pa preveč in je razpolagala z njim kolkor je hotela, zdej pa žal ne more. hobi imaš lahko ob družini, celo priporočljivo je, da imaš nekaj, kamor družina ni vključena preveč, da se napolniš tam. Samo ekstremizem ni nikoli hobi, to je način življenja. No, sej kolo je za njo hobi, zate je kuhanje, meni se mi zdi trenutno škoda cajta za kuhanje, pospravljanje, ker raje sedim z otrokom na tleh pa se igram z njim. Že RR se mi zdi da mi vzame preveč časa, samo trenutno ker mali ne zdrži brez mene več kot uro in pol, nimam drugega hobija kot je račko, žal. Tu se mal napolnem z energijo. In moj način življenja sigurno ni po tvojem okusu, kot ni tvoj po mojem. Taki smo, različni, unikatni, morali bi se imet radi, vzpodbujat, iščemo pa vse najslabše pri drugih. Sam malo po forumu pobrskaj. Sam ti pa ponavadi vedno nekaj kalmiraš, haha, da ne boš mislna, da te mečem v koš k tistim, ki iščejo negativno v ljudeh.
|