|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
13.11.2009 11:11:00   
*x*y*z*
Tud jst se strinjam s tem, da ne smemo sodit drugih le po videnem in da jih sploh ne poznamo.

Še bolj pa sem mnenja, da je otrokom dovolj ena kvalitetna ura z njimi, kot pa 24 nekvalitetnih, k si tam sam da si. Zato se ne da ljudi sodit sam po tem, če so doma z otroci. Potem smo vsi egoisti, k bomo šli delat, pa ne bomo z otroci doma - no razen Ule user posted image  user posted image

Mah, o tem se da še veliko povedat, bistvo je, da bi lahko pustili drugim dihat, pa drugi bi lahko pustili nas dihat in tako bi alžje živeli svoje sanje, pa največkrat ne moremo in največkrat zaradi drugih, zaradi družbe v katero smo ujeti. No, zdej sem zafilozofirala, kar ni moja  navada, sam sem res včasih jezna, ko obsojamo brez da bi situacijo poznali.

Mi imamo že slabo vreme, ga kar k vam pošiljam, da boste lahko nekoga krivile za slabo vreme, pole bo lažje... user posted image

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
13.11.2009 11:19:04   
krtekxx
pri nas je še sonce.
Ronja, jaz sem zanesljivo zafrustrirana, nikoli zadovoljna s tistim kar imam. Ampak počutim se pa živo. In vsake toliko moram z glavo čez balanco. kljub 3 otrokom, mački in možu.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
13.11.2009 11:20:22   
farfala
niia vse najboljše!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ploha pokaži jim kak obvladašuser posted image user posted image user posted image user posted image

jancci je že odpotovala? Uživajte!!!!!!

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
13.11.2009 11:30:27   
*x*y*z*
Joj kr slabo mi dela k se tam pogovarjajo na forumu o njem, samo stroški jih zanimajo, pa kaki egoist je, me zanima ko bomo mi kdaj pred dejstvom da umiramo, pa bomo pogledali nazaj in kaj bomo videli, pa kako nas zdaj vidijo otroci - ali vidijo pospravljeno stanovanje, pa umazane cunje, al naš nasmeh ko jim kažemo slikice v knjigi, ko se jim pačimo, ko jih lovimo po stanovanju...

Jst sem neke vrste človek, ki nima dosti kako bi rekla nekih ljubezni al hobijev al..., živim bolj neko tradicionalno življenje a občudujem tiste, ki imajo poleg navadnega življenja v katerem so služba, družina, otroci, pa mal prostega časa, še nekaj kar jim da energije, kamor se lahko zatečejo ko so na dnu, npr. Krtekxx ima kolo, nekdo ima tek, ples, šivanje, otroke,... Ti ljudje se umaknejo, vendar se takrat napolnejo z energijo in se vrnejo 100% boljši...

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
13.11.2009 11:33:39   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

niia vse najboljše!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ploha pokaži jim kak obvladašuser posted image user posted image user posted image user posted image

jancci je že odpotovala? Uživajte!!!!!!

se podpišem pod tole. Niia, vse naj najuser posted image Kavica pa v ponedeljek.

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
13.11.2009 11:35:06   
marta82
Niia vse naj, naj...

Jancci uživajte 100/h.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
13.11.2009 11:36:29   
*x*y*z*
Niia lepe želje ti želim ob pihanju svečk user posted image user posted image user posted image

Ploha srečno.... pa lepe novice čakamo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
13.11.2009 11:46:03   
snikolina
Niia VSE NAJ NAJ !! Lepo praznuj!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
13.11.2009 13:19:57   
ronja
Tud jst se strinjam s tem, da ne smemo sodit drugih le po videnem in da jih sploh ne poznamo.

potem pa ne obsojaj tudi alkoholikov, pa drogerašev, pa vseh, ki so od česarkoli odvisni. Ne pa da je ena odvisnost ok, druga pa ni. To mene moti!

Zaradi mene naj Humar dela, kar hoče, za vzgled si ga pa ne pustim postavljat, ker so pač moje vrednote drugačne.

Poleg tega o tej eni kvalitetni uri: vsak starš ve, da to ne gre: da če hočeš imet res kvaliteten čas z otroci, potem morate tudi nekaj časa bit skupaj: da ni kvalitete brez neke kvantitete, enostavno odnosi niso na on in off.

kar me moti pri tem poveličevanju ekstremizma, je to, da punce v isti sapi obsojate svoje može, da kar grejo za en dan kolesarit, recimo, čeprav so to pač njegove sanje, da gre športat, kadar mu paše, da vzdržuje svojo kondicijo, itd... Ampak on je prase, da kar gre. humar je pa car, pa dela čisto isto - to mi ni jasno, pa konec!user posted image

hobi imaš lahko ob družini, celo priporočljivo je, da imaš nekaj, kamor družina ni vključena preveč, da se napolniš tam. Samo ekstremizem ni nikoli hobi, to je način življenja.

niia, ena user posted image od mene, vsaj virtualna, ehhe.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
13.11.2009 13:43:48   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

potem pa ne obsojaj tudi alkoholikov, pa drogerašev, pa vseh, ki so od česarkoli odvisni. Ne pa da je ena odvisnost ok, druga pa ni. To mene moti!

A sem mogoče kdaj govorila o alkoholikih ali drogeraših??? Sej ne veš kako mnenje imam??? Ali veš???

Zaradi mene naj Humar dela, kar hoče, za vzgled si ga pa ne pustim postavljat, ker so pač moje vrednote drugačne.

O tem kar smo zdej pisale, sploh ni blo govora o zgledu, pa saj tudi jst ga ne morem postavljat za zgled, ker alpinizma niti poznam ne. Humar vsih boli zaradi stroškov, ko pa bo enkrat umrl, upam da ne kmalu, potem ko se bo prah polegel, pa bo državni junak. Pa dnar gor al dol, jst bom mela glih tolko od države, če bo plačala al pa ne njegovo reševanje in to je NIČ.

Poleg tega o tej eni kvalitetni uri: vsak starš ve, da to ne gre: da če hočeš imet res kvaliteten čas z otroci, potem morate tudi nekaj časa bit skupaj: da ni kvalitete brez neke kvantitete, enostavno odnosi niso na on in off.

Kaj pa če ni možno zaradi takih ali drugačnih služb. Koliko jih je na tem forumu, k gredo na službena potovanja - kaj so zato slabi očetje??

kar me moti pri tem poveličevanju ekstremizma, je to, da punce v isti sapi obsojate svoje može, da kar grejo za en dan kolesarit, recimo, čeprav so to pač njegove sanje, da gre športat, kadar mu paše, da vzdržuje svojo kondicijo, itd... Ampak on je prase, da kar gre. humar je pa car, pa dela čisto isto - to mi ni jasno, pa konec!user posted image

Krtekxx ga ne obsoja, samo si želi, da bi lahko tud ona kdaj šla ampak kot mamica treh otrok nima časa, ki ga je do pred dobrim letom imela pa preveč in je razpolagala z njim kolkor je hotela, zdej pa žal ne more.

hobi imaš lahko ob družini, celo priporočljivo je, da imaš nekaj, kamor družina ni vključena preveč, da se napolniš tam. Samo ekstremizem ni nikoli hobi, to je način življenja.

No, sej kolo je za njo hobi, zate je kuhanje, meni se mi zdi trenutno škoda cajta za kuhanje, pospravljanje, ker raje sedim z otrokom na tleh pa se igram z njim. Že RR se mi zdi da mi vzame preveč časa, samo trenutno ker mali ne zdrži brez mene več kot uro in pol, nimam drugega hobija kot je račko, žal. Tu se mal napolnem z energijo.

In moj način življenja sigurno ni po tvojem okusu, kot ni tvoj po mojem. Taki smo, različni, unikatni, morali bi se imet radi, vzpodbujat, iščemo pa vse najslabše pri drugih. Sam malo po forumu pobrskaj. Sam ti pa ponavadi vedno nekaj kalmiraš, haha, da ne boš mislna, da te mečem v koš k tistim, ki iščejo negativno v ljudeh.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
13.11.2009 13:44:30   
symona
Ojla,

evo končno mi je uspelo naložiti slikice mojih dveh sončkov.

[/link]

lucija in amadeja

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=142731]

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=142732][/link]

mimo, to slikico lahko daš za seznam.

Kak počnete danes v tem lepem vremenu?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
13.11.2009 13:45:54   
symona
Šit,

spet sem zajebala. Bom še enkrat poskusila s slikami

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
13.11.2009 13:50:36   
Jancci
Ronja moram rečt, da se o telih ekstremizmih malo s tabo strinjam. Je res, kar je **** napisala, da rabiš nekaj za nafilat si energijo, pa magari, da se čez balanco mečeš, kot dela krtekxx, al pa tečeš, smučaš, hodiš na bad, plavat, na aerobiko,... tud iz avionov se mečejo, pa globoko potapljajo, .. karkoli je lahko tvegano. Že kot Je ulla rekla, kdo pravi, da boš preživela naslednji izlet v trgovino????!! Meni je moja ginekologinja (ki sem jo po tem pogovoru zamenjala) rekla, ko sem jo zgolj informativno vprašala kako poteka umetna oploditev in da me to zanima, ker ima moj mož raka. Je rekla kakšna sem da v teh trenutkih razmišljam o otrocih, da ima itak tako diagnozo, da jih ful velik umre. Da kaj bodo pa pol otroci brez očeta?? (btw: od hodgkina, kar je imel on umre 5% ljudi). Pa sem ji rekla, da kdo pa garantira uni nosečnici pred mano, da bo njen mož preživel ko se bo iz službe peljal. Itak nikoli ne vemo kje nas matilda čaka user posted image pa še dobro, da je tako. Humar je pač medijsko tok izpostavljen in valda se o tem govori in vsak ima svoje mnenje o tem. Se pa ne strinjam , da tisti, ki ne lazimo na 8tisočake, in se ne mečemo iz avionov in se ne potapljamo globoko nimamo poguma.. jest pogum imam, samo interesa nimam za take stvari. Se nafilam če grem za en dan npr. na "urejeno" turno smuko, al pa na bad., al pa na pilates..... 100 ljudi, 100 čudi user posted image

Ma ja no.. to bi lahko ful filozofirala, pa moram PAKIIIRRRAAAATTTT!! user posted image user posted image user posted image user posted image Vi se tudi lepo imejte na srečanju, pa kakšno slikco naredte, da vidim pol vse naše male srčke in srčice na kupu!!!

Niia želim ti VSE NAJBOLJŠE! Povsod!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 13.11.2009 13:57:30 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
13.11.2009 13:51:27   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

niia, ena user posted image od mene, vsaj virtualna, ehhe.

Mislim, a ti kdaj prebereš kaj napišeš?

Kaj ma ektremni alpinizem z alkoholizmom? Prosim, če nehaš filozofirat in posploševat napisanega.

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
13.11.2009 13:57:51   
symona
Ojla, da vidimo če mi je zdaj uspelo.

http://www.shrani.si/?2r/94/39H9aXfL/dsc00278.jpg

http://www.shrani.si/?40/AC/7eSdwV5/dsc00250.jpg

http://www.shrani.si/?Y/aY/nAL0ax1/dsc00276.jpg

Mimi, prvo slikico lahko daš za seznam.

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
13.11.2009 14:01:47   
sonček33
Symona, ooo kakšni lepotički!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
13.11.2009 14:03:46   
*x*y*z*
Symona uspelo user posted image

Jok kake zlate smehice so user posted image

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
13.11.2009 14:07:48   
sonček33
A lahko nehamo s Humarjem? Krtkex je včeraj samo napisala, da jo skrbi zanj. Pa poglejmo, kam nas je tole pripeljalo. Sej ok, pač debatiramo in izmenjujemo mnenja, ampak poveš/napišeš mnenje in je to to..ne da se potem spotikamo ob čisto vsak napisan post.

A niamte kej lepga povedat o svojih mulčkih?user posted image user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
13.11.2009 14:14:42   
Zvezdica
Ma ja no.. to bi lahko ful filozofirala, pa moram PAKIIIRRRAAAATTTT!! user posted image user posted image user posted image user posted image Vi se tudi lepo imejte na srečanju, pa kakšno slikco naredte, da vidim pol vse naše male srčke in srčice na kupu!!!

sej res, vi jutri greste. prijetne počitniceuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
13.11.2009 14:15:48   
Ploha
grem user posted image po kokice user posted image user posted image user posted image user posted image kokic ni, bom pa čips user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

izpit: fakin ku*r...težk za popiz., itak ga pomoje ne bom nardila, ma saj nima veze, sploh nam govorila, kr neki...

srečanje: khurde: a poj greš z mano?? jest ne bi šla sama, ker se bom zgubla user posted image user posted image če ne bi se k barbi pršvercala, če me uzame, al pa ona k men user posted image

tomaž humar: čakam razpravo naprej, ker čips jem user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
13.11.2009 14:19:31   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

A lahko nehamo s Humarjem? Krtkex je včeraj samo napisala, da jo skrbi zanj. Pa poglejmo, kam nas je tole pripeljalo. Sej ok, pač debatiramo in izmenjujemo mnenja, ampak poveš/napišeš mnenje in je to to..ne da se potem spotikamo ob čisto vsak napisan post.

A niamte kej lepga povedat o svojih mulčkih?user posted image user posted image user posted image

mandelca user posted image

Sorry ker mal kalimo mir, ampak mislim, da ima komentiranje neko mejo.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
13.11.2009 14:20:33   
Zvezdica
zpit: fakin ku*r...težk za popiz., itak ga pomoje ne bom nardila, ma saj nima veze, sploh nam govorila, kr neki...

a res?  ah.... user posted image
vendar nikoli ne veš, te zna presenetit, kot je mene nemščina v 4.letniku :)

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
13.11.2009 14:28:26   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

grem user posted image po kokice user posted image user posted image user posted image user posted image kokic ni, bom pa čips user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

izpit: fakin ku*r...težk za popiz., itak ga pomoje ne bom nardila, ma saj nima veze, sploh nam govorila, kr neki...

user posted image  mogoče pa bo

tomaž humar: čakam razpravo naprej, ker čips jem user posted image

dej vrži kako poleno na ogenj, zdej je sonček vse strasti umirila user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
13.11.2009 14:33:25   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

podpis user posted image

vsaka ima svoje mnenje, ki ga proba podat z razlagami v katerih je pol skor vedno nekaj ob kar se lahk druga obregne....ene ste za in se strinjate, da Humar in njemu podobni ob ekstremnem načinu življenja furajo še družinski life, druge smo pač mnenja, da to dvoje ne gre skupaj....100 ljudi, 100 čudi in hb, da je tak, ker bi nam blo drgač res dolgčas, če bi si sam kimali....kar se pa reševanja tiče pa itak, da sem za to da se ga reši jaz od tistega denarja ne bom nič imela pa tud, če bi imela, bi bila za to da se ga reši

je pa res, da so pred njim še številni, za ketere bi bilo tudi pametno, da nimajo otrok pa nažalost ni tako....

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
13.11.2009 14:38:00   
mimi30
symona, tudi tako sem uspela pogledat tvoji lepotičkiuser posted image ....nisem pa čist sigurna, če mi bo uspelo sliko v taki obliki na seznam spravit

ploha, mogoč te pa preseneti user posted image user posted image .....če ne boš pa drugič obvladala v nulo in vedla kaj te čaka ter obdelala še kar ti zdaj ni šlo

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?