Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 21:36:08
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia mismis, tanja, naj bo punkcija čim manj boleča in čimbolj uspešna! (čimveč celic)!!! Tudi jaz se pridružujem tem željam Držita se punci
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 21:36:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 Petek, 13.11.Kiwi - UZ Žiži - UZ Klavirka - UZ S* - UZ Tanja_Jes - punkcija madona, jutri bo pa akcije držim pesti!!!! Pa naj bo punkcija čim manj boleča!! In veliko bonbončkov!!! da se en malček prislinim pri navijanju. Go girls, go girls
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 21:37:20
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia mismis, tanja, naj bo punkcija čim manj boleča in čimbolj uspešna! (čimveč celic)!!! Tudi jaz se pridružujem tem željam Držita se punci O Pikovit, kaj si ti zrihtala?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 21:38:59
|
|
|
|
Aljonka
|
Jutri bo pa spet pestro! navijammm močnooo Petek, 13.11. Kiwi - UZ Žiži - UZ Klavirka - UZ S* - UZ mismis - punkcija Tanja_Jes - punkcija UZ-jke vam želim veliiiiko dobrih novic ! mismis in tanja vama pa nežno punckijo in velik kvalitetnih celic!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 21:44:33
|
|
|
|
Aljonka
|
biba77 - se mi zdi da je skor vsaka že kaj čez dala preden je prišla do postopka, kaj pa čmo tkole nas življeneje pelje. Nam bo pa zdej ratal! nellika - oooo super za celice
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 22:43:43
|
|
|
|
Abra
|
Ve ste čist predivje zame ratale al pa jaz ne zmorem več bo najbrž kar to. evo, brat ne folgam, navijam pa do konca November je en prav lep mesec in ja, Miklavž je dober mož Pupe moje, rada vas imam in res komaj čakam vaše pluske
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 22:56:19
|
|
|
|
blanč
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra November je en prav lep mesec in ja, Miklavž je dober mož Ja, ja
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 6:26:44
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! mismis in tanja_yes, naj bo danes punkcija znosna in naj bo veliko celic ! Nima vsaka na petek 13. punkcijo in laboratorijski zmenek celic, naj bo to zmagovalno! Tiste, ki ste pa na UZ-jih, nj pokaže lepo stanje ! Punce, danes je pa peteeeeek ! Lep dan in začetek vikenda vam želim!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 6:32:32
|
|
|
|
bozza
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Dobro jutro! mismis in tanja_yes, naj bo danes punkcija znosna in naj bo veliko celic ! Nima vsaka na petek 13. punkcijo in laboratorijski zmenek celic, naj bo to zmagovalno! Tiste, ki ste pa na UZ-jih, nj pokaže lepo stanje ! Punce, danes je pa peteeeeek ! Lep dan in začetek vikenda vam želim! Navijam tudi jaz za danes! Zadnje čase pa pogrešam WP. A se kateri javi?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 6:43:45
|
|
|
|
gigi1
|
Jutrčka Evo mene. Nič kaj spodbudne novice. Cca 5 foliklov. Vodilni pa tolk večji od ostalih, da mi je že danes hotel dati stopko. Sva se zmenila, da do jutri počakava. trenutno stanje L 6,8,10; D 18,12 Upam, da bo vsaj ena celica. Endometrij 7 Miša in Tanja saj vesta kolk navijam S* je verjetno že opravila. Upam, da dobro Kiwi naj bo dobra bera Klavirka naj UZ pokaže same lepe stvari Lep dan vsem
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 7:19:31
|
|
|
|
sonček33
|
Stella Rossa vse najboljše!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 7:49:22
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Evo še moje poročilo. Ata je zadovoljen z mojim endometrijem, tako da bo ETZ 17.11. Od danes naprej pa še prometrijum in to že v štartu na 8h. A mogoče katera ve, če se pri zamrznjenčkih tudi pije aspirin??? Žiži, a sva se midve videla na UZju danes??? Glede foliklčkov pa, samo brez panike, danes se še nalivaj s pivom in pojej vsa jajčka v hladilniku in sigurno bo kaj še zraslo do punkcije. Petek, 13.11. Kiwi - UZ Klavirka - UZ mismis - punkcija
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 8:48:55
|
|
|
|
nellika
|
gigi1 - ne obupat, držim pesti da bodo jutri že večji, in da bo več kot eden na dan punkcije! S* - super novička, imava na isti dan ET! navijam še za ostale da nam postrežete z čimlepšimi novičkami! mismis in Tanja_Jes - držim pesti za vaju!!!!!
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 8:50:43
|
|
|
|
kimsy
|
Lepe moje! Jst navijam za vsako izmed vas - fulll! Naj bo petek 13 najsrečnejši petek! Men je vedno prinesel srečo in upam, da bo danes tudi tako, ker imam uz. Lepo se imejte in ne pozabite: PETEK je!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 9:01:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jutrčka Evo mene. Nič kaj spodbudne novice. Cca 5 foliklov. Vodilni pa tolk večji od ostalih, da mi je že danes hotel dati stopko. Sva se zmenila, da do jutri počakava. trenutno stanje L 6,8,10; D 18,12 Upam, da bo vsaj ena celica. Endometrij 7 Jutrčka pupa moja. Pomoje je tud fajn, da si ga prepričala še za en dan. Draga a se spomniš mojega čakanja na O? Nič ni kazalo, da sploh bo, pol pa so folikli v zadnjih dveh dneh čist ponoreli. Držim pesti!!!!! Pa tud, če bo samo ena-saj sama veš kolikokrat je glih ena, pa še to dr. opišejo kot švohno pa RATA . Lav ju moj najlepši roza balon.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 9:02:44
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Evo še moje poročilo. Ata je zadovoljen z mojim endometrijem, tako da bo ETZ 17.11. Od danes naprej pa še prometrijum in to že v štartu na 8h. no vidiš S*, en dan za mano z estrofemom, pa je tak kot treba. Sma kot švicarske urice.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 9:30:16
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: S* Evo še moje poročilo. Ata je zadovoljen z mojim endometrijem, tako da bo ETZ 17.11. Od danes naprej pa še prometrijum in to že v štartu na 8h. no vidiš S*, en dan za mano z estrofemom, pa je tak kot treba. Sma kot švicarske urice. Jap in ker so švicarske urce najbolj točne, se bova uskladile in skrati nalulale oz
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 9:35:51
|
|
|
|
Rakica_80
|
Punce sem prišla navijat za vas Petek 13 je po mojih izkušnjah zelo zelo pozitiven, Mismis in Tanja, hitro in uspešno punkcijo vam želim Gigi, še kakšno pivce spij in jutri bo itak zrastlo še več foliklov, sej veš tudi sama, da ni važna količina ampak kvaliteta Kiwi in Klavirka lepo opravita UZ Uživajte
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 9:37:49
|
|
|
|
biba77
|
Dobro jutro punce. jap, vidim, da ste nekatere full zgodnje, meni se pa od punkcije naprej samo spi. Držim pesti za vse in nič bit preveč vraževerne na današnji dan. za danes! Biba77
< Sporočilo je popravil biba77 -- 13.11.2009 9:38:19 >
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 9:59:51
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Jap in ker so švicarske urce najbolj točne, se bova uskladile in skrati nalulale oz iz tvojih ust v božja ušesa.....
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 13.11.2009 10:00:36 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 10:00:32
|
|
|
|
Klavirka
|
Drage ženske, hvala vam, ker tako močno navijate za vse nas! Na UZ je bilo zjutraj kar v redu, imam dosti foliklov - cca. 14, na vsaki strani po sedem. R. ni štel do konca Niso še dovolj veliki, največji je 14 mm. Ampak nič hudega, saj jemljem Merional šele sedmi dan. V nedeljo grem spet na UZ, R. pa misli da bo najbrž takrat že čas za stopko. Če bo šlo vse po načrtih, bo v torek punkcija Gigi1 držim močno pesti zate in verjamem da bo še kakšen zrasel. Pa dobro da je ta eden tako lep, a ne? Tudi moj 14 milimetrski f. je edini večji, vsi drugi so veliko manjši. Ampak verjamem da bo vse OK, pri meni in pri tebi Pa hvala ti za lepe želje! S* super, da gre vse tako lepo naprej. Držim pesti za torek!!! Kiwi, Žiži, mismis in Tanaj_Jes držim močno pesti, navijam za vas! K.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 10:02:14
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka imam dosti foliklov - cca. 14, na vsaki strani po sedem. R. ni štel do konca Niso še dovolj veliki, največji je 14 mm. Ampak nič hudega, saj jemljem Merional šele sedmi dan. V nedeljo grem spet na UZ, R. pa misli da bo najbrž takrat že čas za stopko. Če bo šlo vse po načrtih, bo v torek punkcija
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 10:13:59
|
|
|
|
miklarom
|
Petek, 13.11. Kiwi - UZ Klavirka - UZ mismis - punkcija kiwi in klavirka - naj bo čim več foliklov mismis in Tanja _Jes - čim manj bolečo punkcijo in naj bo veliko celic drugače sem pa danes jutri fraaaaaj, jees sam pa mam velik dela doma in malo migamo mismis - ja moja je prejšnji teden prišla in po štirih dneh tudi odšla, tak da zdaj smo v polnem teku pri gigi - ku,ku zarči - kako ti napreduješ, še malo pa boš na koncu in pol še samo en veelik + vsem ostalim pa lep sončen dan, danes bo malo bolj toplo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?