|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
12.11.2009 21:36:08   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

mismis, tanja, naj bo punkcija čim manj boleča in čimbolj uspešna! (čimveč celic)!!!

Tudi jaz se pridružujem tem željam user posted image Držita se punci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
12.11.2009 21:36:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Petek, 13.11.
Kiwi - UZ
Žiži - UZ
Klavirka - UZ
S* - UZ
Tanja_Jes - punkcija

madona, jutri bo pa akcije user posted image user posted image user posted image  držim pesti!!!! Pa naj bo punkcija čim manj boleča!! In veliko bonbončkov!!!

da se en malček prislinim pri navijanju. Go girls, go girls

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
12.11.2009 21:37:20   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

mismis, tanja, naj bo punkcija čim manj boleča in čimbolj uspešna! (čimveč celic)!!!

Tudi jaz se pridružujem tem željam user posted image Držita se punci user posted image user posted image user posted image

O Pikovit, kaj si ti zrihtala?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
12.11.2009 21:38:59   
Aljonka
Jutri bo pa spet pestro! navijammm močnooo
  Petek, 13.11.
Kiwi - UZ
Žiži - UZ
Klavirka - UZ
S* - UZ
mismis - punkcija
Tanja_Jes - punkcija
UZ-jke vam želim veliiiiko dobrih novic !

mismis in tanja vama pa nežno  punckijo in velik kvalitetnih celic!

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
12.11.2009 21:44:33   
Aljonka
biba77 - se mi zdi da je  skor  vsaka že kaj čez dala preden je prišla do postopka, kaj pa čmo tkole nas življeneje pelje. Nam bo pa zdej ratal!

nellika - oooo super za celiceuser posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
12.11.2009 22:43:43   
Abra
Ve ste čist predivje zame ratale user posted image al pa jaz ne zmorem več user posted image bo najbrž kar to.
evo, brat ne folgam, navijam pa do konca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

November je en prav lep mesec in ja, Miklavž je dober mož user posted image
Pupe moje, rada vas imam in res komaj čakam vaše pluske user posted image

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
12.11.2009 22:54:19   
Tanja_Jes
Še mal postimuliram, da bodo jutr čim boljši rezultati...
Tukaj je nekaj teleščkov :)))

user posted image user posted image

user posted image

Pogled ko izve koliko je jajc pridelanih  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Yeaaah...

Punce lepo mi spite...mene še pobira...

Pa še mal navijanja za vse ostale...naj bo petek trinajsti naš dan...

Petek, 13.11.
Kiwi - UZ
Žiži - UZ
Klavirka - UZ
S* - UZ
mismis - punkcija
Tanja_Jes - punkcija

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
12.11.2009 22:56:19   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

November je en prav lep mesec in ja, Miklavž je dober mož user posted image

Ja, jauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
13.11.2009 6:26:44   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

mismis in tanja_yes, naj bo danes punkcija znosna in naj bo veliko celic user posted image  user posted image  user posted image ! Nima vsaka na petek 13. punkcijo in laboratorijski zmenek celic, naj bo to zmagovalno!
Tiste, ki ste pa na UZ-jih, nj pokaže lepo stanje user posted image !

Punce, danes je pa peteeeeek user posted image !

Lep dan in začetek vikenda vam želim!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
13.11.2009 6:32:32   
bozza

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!

mismis in tanja_yes, naj bo danes punkcija znosna in naj bo veliko celic user posted image  user posted image  user posted image ! Nima vsaka na petek 13. punkcijo in laboratorijski zmenek celic, naj bo to zmagovalno!
Tiste, ki ste pa na UZ-jih, nj pokaže lepo stanje user posted image !

Punce, danes je pa peteeeeek user posted image !

Lep dan in začetek vikenda vam želim!

Navijam tudi jaz za danes!

Zadnje čase pa pogrešam WP. A se kateri javi?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
13.11.2009 6:43:45   
gigi1
Jutrčka

Evo mene. Nič kaj spodbudne novice. Cca 5 foliklov. Vodilni pa tolk večji od ostalih, da mi je že danes hotel dati stopko. Sva se zmenila, da do jutri počakava. trenutno stanje L 6,8,10; D 18,12
Upam, da bo vsaj ena celica.
Endometrij 7

Miša in Tanja user posted image  user posted image  user posted image  saj vesta kolk navijam user posted image  user posted image

S* je verjetno že opravila. Upam, da dobro user posted image  user posted image  user posted image

Kiwi naj bo dobra bera user posted image  user posted image  user posted image

Klavirka naj UZ pokaže same lepe stvari user posted image  user posted image  user posted image

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu bozza)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
13.11.2009 7:19:31   
sonček33
Stella Rossa vse najboljše!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
13.11.2009 7:49:22   
S*
Dobro jutro!

Evo še moje poročilo. Ata je zadovoljen z mojim endometrijem, tako da bo ETZ 17.11. Od danes naprej pa še prometrijum in to že v štartu na 8h.
A mogoče katera ve, če se pri zamrznjenčkih tudi pije aspirin???

Žiži, a sva se midve videla na UZju danes??? Glede foliklčkov pa, samo brez panike, danes se še nalivaj s pivom in pojej vsa jajčka v hladilniku in sigurno bo kaj še zraslo do punkcije.

Petek, 13.11.
Kiwi - UZ
Klavirka - UZ
mismis - punkcija
Tanja_Jes - punkcija

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
13.11.2009 8:39:19   
Tiki55
Jutro! Tudi jaz navijem za vse današnje akterkeuser posted image user posted image user posted image

Petek, 13.11.
Kiwi - UZ
Klavirka - UZ
mismis - punkcija
Tanja_Jes - punkcija

S*super za endometrijuser posted image , za aspirin pa ne vemuser posted image

gigi upam, da se do jutri najde še kakšen folikel in da lepo zrastejo do punkcijeuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
13.11.2009 8:48:55   
nellika
gigi1 - ne obupat, držim pesti da bodo jutri že večji, in da bo več kot eden na dan punkcije!

S* - super novička, imava na isti dan ET! user posted image user posted image user posted image

navijam še za ostale da nam postrežete z čimlepšimi novičkami!

mismis in Tanja_Jes - držim pesti za vaju!!!!!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
13.11.2009 8:50:43   
kimsy
Lepe moje!

Jst navijam za vsako izmed vas - fulll!
Naj bo petek 13 najsrečnejši petek! Men je vedno prinesel srečo in upam, da bo danes tudi tako, ker imam uz.

Lepo se imejte in ne pozabite: PETEK je!!! user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
13.11.2009 9:01:00   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Jutrčka

Evo mene. Nič kaj spodbudne novice. Cca 5 foliklov. Vodilni pa tolk večji od ostalih, da mi je že danes hotel dati stopko. Sva se zmenila, da do jutri počakava. trenutno stanje L 6,8,10; D 18,12
Upam, da bo vsaj ena celica.
Endometrij 7

Jutrčka pupa moja. Pomoje je tud fajn, da si ga prepričala še za en dan. Draga a se spomniš mojega čakanja na O? Nič ni kazalo, da sploh bo, pol pa so folikli v zadnjih dveh dneh čist ponoreli. Držim pesti!!!!!user posted image
Pa tud, če bo samo ena-saj sama veš kolikokrat je glih ena, pa še to dr. opišejo kot švohno pa RATA user posted image .

Lav ju moj najlepši roza balon.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
13.11.2009 9:02:44   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: S*
Evo še moje poročilo. Ata je zadovoljen z mojim endometrijem, tako da bo ETZ 17.11. Od danes naprej pa še prometrijum in to že v štartu na 8h.

no vidiš S*, en dan za mano z estrofemom, pa je tak kot treba. Sma kot švicarske urice.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3943
13.11.2009 9:30:16   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

no vidiš S*, en dan za mano z estrofemom, pa je tak kot treba. Sma kot švicarske urice.user posted image user posted image user posted image

Jap in ker so švicarske urce najbolj točne, se bova uskladile in skrati nalulale user posted image oz user posted image user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
13.11.2009 9:35:51   
Rakica_80
Punce sem prišla navijat za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Petek 13 je po mojih izkušnjah zelo zelo pozitiven, Mismis in Tanja, hitro in uspešno punkcijo vam želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Gigi, še kakšno pivce spij in jutri bo itak zrastlo še več foliklov, sej veš tudi sama, da ni važna količina ampak kvalitetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kiwi in Klavirka lepo opravita UZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Uživajteuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
13.11.2009 9:37:49   
biba77
Dobro jutro punce.
jap, vidim, da ste nekatere full zgodnje, meni se pa od punkcije naprej samo spi.
Držim pesti za vse in nič bit preveč vraževerne na današnji dan.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za danes!
Biba77

< Sporočilo je popravil biba77 -- 13.11.2009 9:38:19 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
13.11.2009 9:59:51   
zarja1
Jap in ker so švicarske urce najbolj točne, se bova uskladile in skrati nalulaleuser posted image oz user posted image    

iz tvojih ust v božja ušesa.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 13.11.2009 10:00:36 >

Horny Teddy

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
13.11.2009 10:00:32   
Klavirka
Drage ženske,

hvala vam, ker tako močno navijate za vse nas! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Na UZ je bilo zjutraj kar v redu, imam dosti foliklov - cca. 14, na vsaki strani po sedem. R. ni štel do konca user posted image Niso še dovolj veliki, največji je 14 mm. Ampak nič hudega, saj jemljem Merional šele sedmi dan. V nedeljo grem spet na UZ, R. pa misli da bo najbrž takrat že čas za stopko. Če bo šlo vse po načrtih, bo v torek punkcija user posted image

Gigi1 držim močno pesti zate in verjamem da bo še kakšen zrasel. Pa dobro da je ta eden tako lep, a ne? user posted image  Tudi moj 14 milimetrski f. je edini večji, vsi drugi so veliko manjši. Ampak verjamem da bo vse OK, pri meni in pri tebi user posted image  Pa hvala ti za lepe želje!
S* super, da gre vse tako lepo naprej. Držim pesti za torek!!! user posted image
Kiwi, Žiži, mismis in Tanaj_Jes držim močno pesti, navijam za vas! user posted image  user posted image  user posted image

K.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
13.11.2009 10:02:14   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka
imam dosti foliklov - cca. 14, na vsaki strani po sedem. R. ni štel do konca user posted image Niso še dovolj veliki, največji je 14 mm. Ampak nič hudega, saj jemljem Merional šele sedmi dan. V nedeljo grem spet na UZ, R. pa misli da bo najbrž takrat že čas za stopko. Če bo šlo vse po načrtih, bo v torek punkcija user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3949
13.11.2009 10:13:59   
miklarom
  Petek, 13.11.
Kiwi - UZ
Klavirka - UZ
mismis - punkcija
Tanja_Jes - punkcija

kiwi in klavirka - naj bo čim več foliklov

mismis in Tanja _Jes - čim manj bolečo punkcijo in naj bo veliko celic

drugače sem pa danes jutri fraaaaaj, jees sam pa mam velik dela doma in malo migamouser posted image
mismis - ja moja user posted image  je prejšnji teden prišla in po štirih dneh tudi odšla, tak da zdaj smo v polnem teku pri user posted image  user posted image

gigi - ku,ku

zarči - kako ti napreduješ, še malo pa boš na koncu in pol še samo en veelik +

BEBIII - user posted image user posted image user posted image  RTI

vsem ostalim pa lep sončen dan, danes bo malo bolj toplo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?