Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:20:14
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes Bom jaz jutri namesto tebe Zdej pa že mal izzivaš
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:20:55
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tanja ne priporočam, da greš tja brez halje. Jih včasih zmanjka. Ko so mene poslali brez opozorila na punkcijo ciste, jih ni bilo. Sem dobila sam tisto preveliko spalno srajco in so mi balkončki ven popadal. Zebl me je k cucka, pa še škornje sem imela obute . Jaooo je bil prizor tam na hodniku enako, jaz pa v petah in najlonkah do kolen ...tako da - vzemi haljo.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:22:19
|
|
|
|
mismis
|
BarbiG, potem si že na dobri poti, glede nato da je danes 2. dan po punkciji, pa še sveži ste bili tokrat (za razliko od prejšnjič), ma ima da rata , glede vrtenja bo pa jutri že bolje, ko greš na vtikovanje
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:22:20
|
|
|
|
lana70
|
ooo žižet , kako???..hormoni nagajajo berem...hm, nimam zdravila edino mogoče par tinčkov čez
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:23:47
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ooo žižet , kako???..hormoni nagajajo berem...hm, nimam zdravila edino mogoče par tinčkov čez seveda Tinčkov, pa Tončkov, pa še kakšnega za povrh
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:26:49
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ooo žižet , kako???..hormoni nagajajo berem...hm, nimam zdravila edino mogoče par tinčkov čez seveda Tinčkov, pa Tončkov, pa še kakšnega za povrh kaj dogaja ti moj zelenko, jutri akcija berem...držim pesti in globoko mislim nate, pa sej to že veš ne
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:27:01
|
|
|
|
gigi1
|
Barbi a nimaš cifre, da bi sama poklicala? Lanči ja tinkota pa zdej res ne upam. Sem takrat nardila izjemo . Mogoče bom pa dans vseen en pirček za frnikolce in kuliranje A ti pa najlonske dokolenke? Ubijalke pohote
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:28:08
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbi a nimaš cifre, da bi sama poklicala? Lanči ja tinkota pa zdej res ne upam. Sem takrat nardila izjemo . Mogoče bom pa dans vseen en pirček za frnikolce in kuliranje A ti pa najlonske dokolenke? Ubijalke pohote ..no no, kot si te predstavljam si bila ti s tistimi škornji drugače pohotna....sam še bič je manjkal
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:28:37
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ooo žižet , kako???..hormoni nagajajo berem...hm, nimam zdravila edino mogoče par tinčkov čez seveda Tinčkov, pa Tončkov, pa še kakšnega za povrh kaj dogaja ti moj zelenko, jutri akcija berem...držim pesti in globoko mislim nate, pa sej to že veš ne vem, vem čutim se mi že full kolca
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:30:06
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbi a nimaš cifre, da bi sama poklicala? Lanči ja tinkota pa zdej res ne upam. Sem takrat nardila izjemo . Mogoče bom pa dans vseen en pirček za frnikolce in kuliranje A ti pa najlonske dokolenke? Ubijalke pohote Ubijalke pohote... te že ne si predstavljaš, da pridem jutri v takšnih na punkcijo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:30:26
|
|
|
|
lana70
|
..na vse vas borke stare sedaj mučo mislim ..aja, mismis, sem pa včeraj prevzela tisto mojo tadolgo vitaro o kateri sem ti govorila, in smo se že dogovorili, da mi montirajo zadnje senzorje za parkirat...230 evričev, ma mislim, da jih bom prinesla hitro noter
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:31:51
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ..na vse vas borke stare sedaj mučo mislim ..aja, mismis, sem pa včeraj prevzela tisto mojo tadolgo vitaro o kateri sem ti govorila, in smo se že dogovorili, da mi montirajo zadnje senzorje za parkirat...230 evričev, ma mislim, da jih bom prinesla hitro noter ql, lepo se vozi
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:32:04
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbi a nimaš cifre, da bi sama poklicala? Lanči ja tinkota pa zdej res ne upam. Sem takrat nardila izjemo . Mogoče bom pa dans vseen en pirček za frnikolce in kuliranje A ti pa najlonske dokolenke? Ubijalke pohote Ubijalke pohote... te že ne si predstavljaš, da pridem jutri v takšnih na punkcijo aha, pa še tisti tvoj dekolte, sej veš kteri ...a se spomniš žižet, se ne...no jaz osebno se ubijem na takih petah...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:33:14
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ..na vse vas borke stare sedaj mučo mislim ..aja, mismis, sem pa včeraj prevzela tisto mojo tadolgo vitaro o kateri sem ti govorila, in smo se že dogovorili, da mi montirajo zadnje senzorje za parkirat...230 evričev, ma mislim, da jih bom prinesla hitro noter ql, lepo se vozi thx...ne boš pa verjela, na koga sem naletela čez par minut.....na BEBIII in njeno Li.....me ni spljoh spoznala!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:34:35
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ..na vse vas borke stare sedaj mučo mislim ..aja, mismis, sem pa včeraj prevzela tisto mojo tadolgo vitaro o kateri sem ti govorila, in smo se že dogovorili, da mi montirajo zadnje senzorje za parkirat...230 evričev, ma mislim, da jih bom prinesla hitro noter ql, lepo se vozi thx...ne boš pa verjela, na koga sem naletela čez par minut.....na BEBIII in njeno Li.....me ni spljoh spoznala!!! ja, saj je bil včeraj v LJ, sva se midve tudi videle
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:35:40
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbi a nimaš cifre, da bi sama poklicala? Lanči ja tinkota pa zdej res ne upam. Sem takrat nardila izjemo . Mogoče bom pa dans vseen en pirček za frnikolce in kuliranje A ti pa najlonske dokolenke? Ubijalke pohote ..no no, kot si te predstavljam si bila ti s tistimi škornji drugače pohotna....sam še bič je manjkal
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:38:07
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbi a nimaš cifre, da bi sama poklicala? Lanči ja tinkota pa zdej res ne upam. Sem takrat nardila izjemo . Mogoče bom pa dans vseen en pirček za frnikolce in kuliranje A ti pa najlonske dokolenke? Ubijalke pohote Ubijalke pohote... te že ne si predstavljaš, da pridem jutri v takšnih na punkcijo Tole pa niso DOkolenke. Ne, ne
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:38:53
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ..na vse vas borke stare sedaj mučo mislim ..aja, mismis, sem pa včeraj prevzela tisto mojo tadolgo vitaro o kateri sem ti govorila, in smo se že dogovorili, da mi montirajo zadnje senzorje za parkirat...230 evričev, ma mislim, da jih bom prinesla hitro noter ql, lepo se vozi thx...ne boš pa verjela, na koga sem naletela čez par minut.....na BEBIII in njeno Li.....me ni spljoh spoznala!!! Kdo te ni spoznal? Li al Bebiii? Čestitke za novo makino in srečno vožnjo
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 12.11.2009 14:39:58 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:38:56
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbi a nimaš cifre, da bi sama poklicala? Lanči ja tinkota pa zdej res ne upam. Sem takrat nardila izjemo . Mogoče bom pa dans vseen en pirček za frnikolce in kuliranje A ti pa najlonske dokolenke? Ubijalke pohote Ubijalke pohote... te že ne si predstavljaš, da pridem jutri v takšnih na punkcijo a bi dr. D švical
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:42:36
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbi a nimaš cifre, da bi sama poklicala? Lanči ja tinkota pa zdej res ne upam. Sem takrat nardila izjemo . Mogoče bom pa dans vseen en pirček za frnikolce in kuliranje A ti pa najlonske dokolenke? Ubijalke pohote Ubijalke pohote... te že ne si predstavljaš, da pridem jutri v takšnih na punkcijo Tole pa niso DOkolenke. Ne, ne ne, to so DOčešplovje
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:44:00
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes a bi dr. D švical zihr, samo jaz ne upam probati, jutri je za punkcije dr. Ribič, a si predstavljaš njen pogled, ko bi me uočila.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:47:08
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes a bi dr. D švical zihr, samo jaz ne upam probati, jutri je za punkcije dr. Ribič, a si predstavljaš njen pogled, ko bi me uočila. Jaz sem se enkrat res ubadala z mislijo, da jih nataknem. Iz čisto praktičnih razlogov. Sam hlačke dol in troskok . Pa se pol nisem opogumila. Je bila pa z mano na UZ ena italjanka, ki jih je imela, sam jih je pol zarolala v škornje
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:51:32
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes a bi dr. D švical zihr, samo jaz ne upam probati, jutri je za punkcije dr. Ribič, a si predstavljaš njen pogled, ko bi me uočila. Jaz sem se enkrat res ubadala z mislijo, da jih nataknem. Iz čisto praktičnih razlogov. Sam hlačke dol in troskok . Pa se pol nisem opogumila. Je bila pa z mano na UZ ena italjanka, ki jih je imela, sam jih je pol zarolala v škornje sam bi pa bila fora, da prideš v tem, potem pa še rečeš:" joj, gospod doktor, jaz sem tako napihnjena..." in potem privzdigneš tisto seksi spalno sračjko in pokažeš na bušija in rečeš:" A čutite?"
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 14:55:32
|
|
|
|
gigi1
|
Miša a si nam glihkar razkrila eno svojih erotičnih fantazij
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 15:02:45
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes a bi dr. D švical zihr, samo jaz ne upam probati, jutri je za punkcije dr. Ribič, a si predstavljaš njen pogled, ko bi me uočila. Jaz sem se enkrat res ubadala z mislijo, da jih nataknem. Iz čisto praktičnih razlogov. Sam hlačke dol in troskok . Pa se pol nisem opogumila. Je bila pa z mano na UZ ena italjanka, ki jih je imela, sam jih je pol zarolala v škornje sam bi pa bila fora, da prideš v tem, potem pa še rečeš:" joj, gospod doktor, jaz sem tako napihnjena..." in potem privzdigneš tisto seksi spalno sračjko in pokažeš na bušija in rečeš:" A čutite?" Odgovor Dr. :"Da ga ne boste vi čutila"
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?