|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI
13.11.2009 10:49:48   
Aljonka
gigi - samo navali na pivičko pa bo me bomo pa pesti držaleuser posted image

S* - superuser posted image

Klavirka - še mal pa bo, do vikenda pa še kakšno pivičko zvrni!

Vsem ostalim želim lep dan!

Pa ostale današnje akterke se hitro javite ker čakamo

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
13.11.2009 11:00:45   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Evo še moje poročilo. Ata je zadovoljen z mojim endometrijem, tako da bo ETZ 17.11. Od danes naprej pa še prometrijum in to že v štartu na 8h.
A mogoče katera ve, če se pri zamrznjenčkih tudi pije aspirin???

S* jaz sem imela zamrznjenčke prejšnji mesec in mi je rekel Reš, da lahko tudi aspirin 100mg jemljem. Pa sem ga user posted image .

Lep dan vsem skupaj!

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
13.11.2009 11:04:54   
BarbiG
Pozdravček vsem skupaj.

Gigi, lej dons majo v Leclercu hajnija 30% cenej, pa si ga dons mal več privošči. Sicer je bil pa tud moj vodilni precej večji od ostalih in sem tolk kmal stopko dobila prav zarad vodilnega, na koncu pa pridelala 5 celic. Sicer pa tudi če bo 1 celica, bo pa ta tolk bolj kvalitetna, da boš čez 9 mesecev dobila naziv MAMI. Drži se. Držim pesti, še posebej za to eno celico, da je res tista ta prava. Ker si res zaslužiš, da se v bližnji prihodnosti ti ozreš za besedo MAMI in bo takrat res namenjena le tebi. user posted image Ne obupaj, jaz nad tabo ne bom nikoli.

(odgovor članu Aljonka)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
13.11.2009 11:09:34   
BarbiG

Mismis in Tanja, a sta na kofet? Mismis, da nauš zamudila akcije za Hajnija v Leclercu, čeprav zdej so jajčka itak že pobral, ampak vseen, ti bo pa prov prišel za nastanek mleka. user posted image

Punci, upam, da sta dobr opravle. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
13.11.2009 11:24:35   
KIWI
Dan, babike, še tukaj!

No, nekaj dni me ni bilo gor, saj veste, viroza in tako, pa ste se spet razpisale kot nore. No, jaz sem boljša, sem se sestavilauser posted image , viruse odgnalauser posted image , ampak sem kljub temu kar lepo doma. Še imam dopusta dovoljuser posted image , pa moj user posted image  je tudi moj direktor in se je odločil, da naj bom kar lepo doma. Mi paaaašeeee!!!

Kasneje še letim na UZ in javim kako in kaj.user posted image

GIGI kot sem že pri sosedih rekla, eden pa tisti ta pravi!!user posted image user posted image user posted image

MIŠMIŠU, še tukaj, upam da je že najhujše za teboj! 

Vsem ostalim pa en veeelik user posted image  !

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
13.11.2009 12:06:54   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Dobro jutro!

Evo še moje poročilo. Ata je zadovoljen z mojim endometrijem, tako da bo ETZ 17.11. Od danes naprej pa še prometrijum in to že v štartu na 8h.
A mogoče katera ve, če se pri zamrznjenčkih tudi pije aspirin???

bravouser posted image user posted image user posted image  pupa, zdej bom pa tak fehst držđala pesti zate, da me bo vse bolelouser posted image

mismis - kje si, a še kar na pivički ali na kofetku, daj javi se sem že tok firbčna da si že prste grizem pa Tanja je ziher s tabo, ti flenče ti, brž na raportuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 13.11.2009 12:07:51 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
13.11.2009 12:09:32   
Anonimen
Punce pozdravljene! Sem ful slabe volje, danes je 8 dan od kar se špikam (Menopur+Dipherline), zjutraj sem imela UZ, pa ni bilo nobenih foliklov!? Je bilo še pri kateri tako in kako se je potem odvila situacija? Lep dan vsem.

(odgovor članu KIWI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3957
13.11.2009 12:32:58   
Anonimen
Pozdravljene!

Pišem vam v tej debati, ker vidim da ste tukaj najbolj aktivne.user posted image

Danes sem tretji dan po ET ( transfer 3 dan po punkciji ) in me je zacelo kot da bi me v trebuhu nekaj dol tišalo, nevem al je to psiha al kaj drugegauser posted image , nimam še nobenih izcedkov, jemljem dabrostin 3 x 1 na dan.
Kaj se je ze kteri to user posted image ajalo?

Hvala in LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3958
13.11.2009 12:43:09   
Tanja_Jes
Helou....

ŽIŽI...se pridružujem BarbiG, je tko lepo napisala da sem se čist raznežila....saj 5 foliklov sploh ni slaba številka user posted image user posted image user posted image , samo pozitivno razmišljat...pivičko v roke pa bodo rasli ko pridelki na moji farmi...Jest sem imela 14 velike, čez dva dni pa že 20,22...vse zarad pira in jajc...pa še fajn me je nastran pognalo user posted image RTI pa navijam zate ful ful ful
S* no super...pa bomo skupaj desni bok žulile user posted image user posted image user posted image user posted image
Klavirka...še dva dni pira pa bodo folikli ko tisto ta veliko grozdje iz štacune user posted image user posted image user posted image

Bebii... user posted image     user posted image

Biba, Barbi
....zaspanke   user posted image user posted image user posted image

Mismis...sem ti pozabila rečt srečno pri punkciji...sem bila čist zbegana, k sem vidla kako je možek zmatran...sej veš da ti želim še več kokr pa sama sebi..pa hit napiš koliko, pa če si dočakala svojega user posted image

Miklarom   user posted image tebi tut...rada te mam

No mi smo pa bili bogati (tko so rekli doktorčki)....pridelala 10 celicuser posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj je pa vse v božjih rokah user posted image user posted image user posted image pridno bom doma čakala 18.11 ko imam ET. Punkcija brez problemov, sem se tolk narežala pred tem, da mi je še na mizi šlo na smeh...
Žiži, drugač nič bat, sem Mismis samo pobožala po laseh user posted image , te ni nič varala user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala ker ste navijale...vsaki posebej en kiss user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
13.11.2009 12:45:43   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Danes sem tretji dan po ET ( transfer 3 dan po punkciji ) in me je zacelo kot da bi me v trebuhu nekaj dol tišalo, nevem al je to psiha al kaj drugegauser posted image , nimam še nobenih izcedkov, jemljem dabrostin 3 x 1 na dan.

to je lahko full dober znakuser posted image . Zarodek se verjetno vgnezduje ali pa je še posledica blage hiperce, ki pa je v manjši meri dobrodošla za lažje vgnezdenje. Navijamuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
13.11.2009 12:46:43   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes
No mi smo pa bili bogati (tko so rekli doktorčki)....pridelala 10 celicuser posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj je pa vse v božjih rokah user posted image user posted image user posted image pridno bom doma čakala 18.11 ko imam ET. Punkcija brez problemov, sem se tolk narežala pred tem, da mi je še na mizi šlo na smeh...
ODLIČNO!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
13.11.2009 12:54:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

to je lahko full dober znakuser posted image . Zarodek se verjetno vgnezduje ali pa je še posledica blage hiperce, ki pa je v manjši meri dobrodošla za lažje vgnezdenje. Navijamuser posted image user posted image user posted image

To je moj prvi postopek, sem še nevedna, hvala bogu da obstaja internet in imamo take forume in dekline user posted image   ki ti pomagajo, no vsaj jaz vedno dobim odgovor na moja butasta vprasanja.user posted image

Hvala ti za hiter odgovor, ja upam da je to dober znak.

LP

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3962
13.11.2009 12:56:44   
lana70

ODLIČNO!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joop user posted image user posted image user posted image ...no, še mismis, kje si???

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
13.11.2009 12:58:18   
Tanja_Jes
Mismis...ne grem ležat dokler se ne javiš user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
13.11.2009 13:00:20   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

joop user posted image user posted image user posted image ...no, še mismis, kje si???

Čaka in lepo gleda user posted image , samo zdaj bi pa že mogla bit fertik user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
13.11.2009 13:01:06   
Anonimen

To je moj prvi postopek, sem še nevedna, hvala bogu da obstaja internet in imamo take forume in dekline user posted image   ki ti pomagajo, no vsaj jaz vedno dobim odgovor na moja butasta vprasanja.user posted image

LP

Aja, pa še nekaj.

Je katero po dabrostonu, al nevem po čem pekla zgaga, " kislina " po domače?

Mene fuuul peče, ponoči sploh nemorem spat, vsake pol ure goltam vodo, mislim da bo minlo, pa ne. Podnevi me tud malo samo ne tak ko ponoči.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3966
13.11.2009 13:03:30   
miklarom

SUPER, to pa je dobra novička, zdaj pa da se ti kar vse oplodijo in te pričakajo na ET-juuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mismis - kje siuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
13.11.2009 13:09:32   
Tanja_Jes

LP

Aja, pa še nekaj.

Mene fuuul peče, ponoči sploh nemorem spat, vsake pol ure goltam vodo, mislim da bo minlo, pa ne. Podnevi me tud malo samo ne tak ko ponoči.

LP

uuuu to je pa naša Fargi imela, ki je zdaj srečka user posted image ... user posted image user posted image user posted image , sicer ne vem če glih po dabrostonu, ampak je pa dobr znakec pravijo naše stare borke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
13.11.2009 13:13:15   
lana70

Čaka in lepo gleda user posted image , samo zdaj bi pa že mogla bit fertik user posted image

..a je dr.D delal punkcijo?

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 3969
13.11.2009 13:18:22   
Tanja_Jes

..a je dr.D delal punkcijo?

Ne...bila je dr. Salamon ali Šalamon, ne vem točno...no vsaj meni je ona delala...Mismis je bila zadnja user posted image , jest sem že prej šla...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
13.11.2009 13:18:54   
Anonimen

LP

Aja, pa še nekaj.

LP

uuuu to je pa naša Fargi imela, ki je zdaj srečka user posted image ... user posted image user posted image user posted image , sicer ne vem če glih po dabrostonu, ampak je pa dobr znakec pravijo naše stare borke user posted image

Ja upam da je to znak tak kot pri vaši fargi.user posted image user posted image user posted image user posted image , samo zdaj še naj nebi do vgnezditve prišlo, ni vgnezditev 7 do 10 dni?

Neposredna povezava do sporočila: 3971
13.11.2009 13:22:15   
Tanja_Jes
Anonimna...pomoje je 2-6 dan...vsaj kolikor sem jaz zasledila..ne me držat za besedo ...upam da se je vgnezdilo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
13.11.2009 13:53:12   
zarja1
Anonimna mene je zarad hiperce tud zgaga dajala.

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3973
13.11.2009 14:03:04   
Fargesia
anonimna, mene je kr hitro začela zgaga dajat...

tanja, čestitkeee!!!!! user posted image

zdej pa še mišumišu pove kok jih ima, in pol lahko ustanovita kako hokejsko društvo al pa nogometno ekipo k ma ful menjav!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
13.11.2009 14:06:29   
Anonimen

Anonimna mene je zarad hiperce tud zgaga dajala.

Kaj to pomeni hiperca user posted image ?

Nič mi niso rekli da naj bi imela "hiperco". Imam pa Pco sindrom.

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?