Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 10:49:48
|
|
|
|
Aljonka
|
gigi - samo navali na pivičko pa bo me bomo pa pesti držale S* - super Klavirka - še mal pa bo, do vikenda pa še kakšno pivičko zvrni! Vsem ostalim želim lep dan! Pa ostale današnje akterke se hitro javite ker čakamo
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 11:00:45
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Evo še moje poročilo. Ata je zadovoljen z mojim endometrijem, tako da bo ETZ 17.11. Od danes naprej pa še prometrijum in to že v štartu na 8h. A mogoče katera ve, če se pri zamrznjenčkih tudi pije aspirin??? S* jaz sem imela zamrznjenčke prejšnji mesec in mi je rekel Reš, da lahko tudi aspirin 100mg jemljem. Pa sem ga . Lep dan vsem skupaj!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 11:04:54
|
|
|
|
BarbiG
|
Pozdravček vsem skupaj. Gigi, lej dons majo v Leclercu hajnija 30% cenej, pa si ga dons mal več privošči. Sicer je bil pa tud moj vodilni precej večji od ostalih in sem tolk kmal stopko dobila prav zarad vodilnega, na koncu pa pridelala 5 celic. Sicer pa tudi če bo 1 celica, bo pa ta tolk bolj kvalitetna, da boš čez 9 mesecev dobila naziv MAMI. Drži se. Držim pesti, še posebej za to eno celico, da je res tista ta prava. Ker si res zaslužiš, da se v bližnji prihodnosti ti ozreš za besedo MAMI in bo takrat res namenjena le tebi. Ne obupaj, jaz nad tabo ne bom nikoli.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 11:09:34
|
|
|
|
BarbiG
|
Mismis in Tanja, a sta na kofet? Mismis, da nauš zamudila akcije za Hajnija v Leclercu, čeprav zdej so jajčka itak že pobral, ampak vseen, ti bo pa prov prišel za nastanek mleka. Punci, upam, da sta dobr opravle.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 11:24:35
|
|
|
|
KIWI
|
Dan, babike, še tukaj! No, nekaj dni me ni bilo gor, saj veste, viroza in tako, pa ste se spet razpisale kot nore. No, jaz sem boljša, sem se sestavila , viruse odgnala , ampak sem kljub temu kar lepo doma. Še imam dopusta dovolj , pa moj je tudi moj direktor in se je odločil, da naj bom kar lepo doma. Mi paaaašeeee!!! Kasneje še letim na UZ in javim kako in kaj. GIGI kot sem že pri sosedih rekla, eden pa tisti ta pravi!! MIŠMIŠU, še tukaj, upam da je že najhujše za teboj! Vsem ostalim pa en veeelik !
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 12:06:54
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Dobro jutro! Evo še moje poročilo. Ata je zadovoljen z mojim endometrijem, tako da bo ETZ 17.11. Od danes naprej pa še prometrijum in to že v štartu na 8h. A mogoče katera ve, če se pri zamrznjenčkih tudi pije aspirin??? bravo pupa, zdej bom pa tak fehst držđala pesti zate, da me bo vse bolelo mismis - kje si, a še kar na pivički ali na kofetku, daj javi se sem že tok firbčna da si že prste grizem pa Tanja je ziher s tabo, ti flenče ti, brž na raport
< Sporočilo je popravil miklarom -- 13.11.2009 12:07:51 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 12:09:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce pozdravljene! Sem ful slabe volje, danes je 8 dan od kar se špikam (Menopur+Dipherline), zjutraj sem imela UZ, pa ni bilo nobenih foliklov!? Je bilo še pri kateri tako in kako se je potem odvila situacija? Lep dan vsem.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 12:32:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljene! Pišem vam v tej debati, ker vidim da ste tukaj najbolj aktivne. Danes sem tretji dan po ET ( transfer 3 dan po punkciji ) in me je zacelo kot da bi me v trebuhu nekaj dol tišalo, nevem al je to psiha al kaj drugega , nimam še nobenih izcedkov, jemljem dabrostin 3 x 1 na dan. Kaj se je ze kteri to ajalo? Hvala in LP
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 12:43:09
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Helou.... ŽIŽI...se pridružujem BarbiG, je tko lepo napisala da sem se čist raznežila....saj 5 foliklov sploh ni slaba številka , samo pozitivno razmišljat...pivičko v roke pa bodo rasli ko pridelki na moji farmi...Jest sem imela 14 velike, čez dva dni pa že 20,22...vse zarad pira in jajc...pa še fajn me je nastran pognalo RTI pa navijam zate ful ful ful S* no super...pa bomo skupaj desni bok žulile Klavirka...še dva dni pira pa bodo folikli ko tisto ta veliko grozdje iz štacune Bebii... Biba, Barbi....zaspanke Mismis...sem ti pozabila rečt srečno pri punkciji...sem bila čist zbegana, k sem vidla kako je možek zmatran...sej veš da ti želim še več kokr pa sama sebi..pa hit napiš koliko, pa če si dočakala svojega Miklarom tebi tut...rada te mam No mi smo pa bili bogati (tko so rekli doktorčki)....pridelala 10 celic ...zdaj je pa vse v božjih rokah pridno bom doma čakala 18.11 ko imam ET. Punkcija brez problemov, sem se tolk narežala pred tem, da mi je še na mizi šlo na smeh... Žiži, drugač nič bat, sem Mismis samo pobožala po laseh , te ni nič varala Hvala ker ste navijale...vsaki posebej en kiss
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 12:45:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Danes sem tretji dan po ET ( transfer 3 dan po punkciji ) in me je zacelo kot da bi me v trebuhu nekaj dol tišalo, nevem al je to psiha al kaj drugega , nimam še nobenih izcedkov, jemljem dabrostin 3 x 1 na dan. to je lahko full dober znak . Zarodek se verjetno vgnezduje ali pa je še posledica blage hiperce, ki pa je v manjši meri dobrodošla za lažje vgnezdenje. Navijam
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 12:46:43
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes No mi smo pa bili bogati (tko so rekli doktorčki)....pridelala 10 celic ...zdaj je pa vse v božjih rokah pridno bom doma čakala 18.11 ko imam ET. Punkcija brez problemov, sem se tolk narežala pred tem, da mi je še na mizi šlo na smeh... ODLIČNO!!!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 12:54:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Danes sem tretji dan po ET ( transfer 3 dan po punkciji ) in me je zacelo kot da bi me v trebuhu nekaj dol tišalo, nevem al je to psiha al kaj drugega , nimam še nobenih izcedkov, jemljem dabrostin 3 x 1 na dan. to je lahko full dober znak . Zarodek se verjetno vgnezduje ali pa je še posledica blage hiperce, ki pa je v manjši meri dobrodošla za lažje vgnezdenje. Navijam To je moj prvi postopek, sem še nevedna, hvala bogu da obstaja internet in imamo take forume in dekline ki ti pomagajo, no vsaj jaz vedno dobim odgovor na moja butasta vprasanja. Hvala ti za hiter odgovor, ja upam da je to dober znak. LP
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 12:56:44
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes No mi smo pa bili bogati (tko so rekli doktorčki)....pridelala 10 celic ...zdaj je pa vse v božjih rokah pridno bom doma čakala 18.11 ko imam ET. Punkcija brez problemov, sem se tolk narežala pred tem, da mi je še na mizi šlo na smeh... ODLIČNO!!!!!!!!! joop ...no, še mismis, kje si???
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 12:58:18
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Mismis...ne grem ležat dokler se ne javiš
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 13:00:20
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 joop ...no, še mismis, kje si??? Čaka in lepo gleda , samo zdaj bi pa že mogla bit fertik
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 13:01:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Danes sem tretji dan po ET ( transfer 3 dan po punkciji ) in me je zacelo kot da bi me v trebuhu nekaj dol tišalo, nevem al je to psiha al kaj drugega , nimam še nobenih izcedkov, jemljem dabrostin 3 x 1 na dan. to je lahko full dober znak . Zarodek se verjetno vgnezduje ali pa je še posledica blage hiperce, ki pa je v manjši meri dobrodošla za lažje vgnezdenje. Navijam To je moj prvi postopek, sem še nevedna, hvala bogu da obstaja internet in imamo take forume in dekline ki ti pomagajo, no vsaj jaz vedno dobim odgovor na moja butasta vprasanja. Hvala ti za hiter odgovor, ja upam da je to dober znak. LP Aja, pa še nekaj. Je katero po dabrostonu, al nevem po čem pekla zgaga, " kislina " po domače? Mene fuuul peče, ponoči sploh nemorem spat, vsake pol ure goltam vodo, mislim da bo minlo, pa ne. Podnevi me tud malo samo ne tak ko ponoči. LP
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 13:03:30
|
|
|
|
miklarom
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes No mi smo pa bili bogati (tko so rekli doktorčki)....pridelala 10 celic ...zdaj je pa vse v božjih rokah pridno bom doma čakala 18.11 ko imam ET. Punkcija brez problemov, sem se tolk narežala pred tem, da mi je še na mizi šlo na smeh... ODLIČNO!!!!!!!!! SUPER, to pa je dobra novička, zdaj pa da se ti kar vse oplodijo in te pričakajo na ET-ju mismis - kje si
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 13:09:32
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Danes sem tretji dan po ET ( transfer 3 dan po punkciji ) in me je zacelo kot da bi me v trebuhu nekaj dol tišalo, nevem al je to psiha al kaj drugega , nimam še nobenih izcedkov, jemljem dabrostin 3 x 1 na dan. to je lahko full dober znak . Zarodek se verjetno vgnezduje ali pa je še posledica blage hiperce, ki pa je v manjši meri dobrodošla za lažje vgnezdenje. Navijam To je moj prvi postopek, sem še nevedna, hvala bogu da obstaja internet in imamo take forume in dekline ki ti pomagajo, no vsaj jaz vedno dobim odgovor na moja butasta vprasanja. Hvala ti za hiter odgovor, ja upam da je to dober znak. LP Aja, pa še nekaj. Je katero po dabrostonu, al nevem po čem pekla zgaga, " kislina " po domače? Mene fuuul peče, ponoči sploh nemorem spat, vsake pol ure goltam vodo, mislim da bo minlo, pa ne. Podnevi me tud malo samo ne tak ko ponoči. LP uuuu to je pa naša Fargi imela, ki je zdaj srečka ... , sicer ne vem če glih po dabrostonu, ampak je pa dobr znakec pravijo naše stare borke
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 13:13:15
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: lana70 joop ...no, še mismis, kje si??? Čaka in lepo gleda , samo zdaj bi pa že mogla bit fertik ..a je dr.D delal punkcijo?
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 13:18:22
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: lana70 joop ...no, še mismis, kje si??? Čaka in lepo gleda , samo zdaj bi pa že mogla bit fertik ..a je dr.D delal punkcijo? Ne...bila je dr. Salamon ali Šalamon, ne vem točno...no vsaj meni je ona delala...Mismis je bila zadnja , jest sem že prej šla...
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 13:18:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Danes sem tretji dan po ET ( transfer 3 dan po punkciji ) in me je zacelo kot da bi me v trebuhu nekaj dol tišalo, nevem al je to psiha al kaj drugega , nimam še nobenih izcedkov, jemljem dabrostin 3 x 1 na dan. to je lahko full dober znak . Zarodek se verjetno vgnezduje ali pa je še posledica blage hiperce, ki pa je v manjši meri dobrodošla za lažje vgnezdenje. Navijam To je moj prvi postopek, sem še nevedna, hvala bogu da obstaja internet in imamo take forume in dekline ki ti pomagajo, no vsaj jaz vedno dobim odgovor na moja butasta vprasanja. Hvala ti za hiter odgovor, ja upam da je to dober znak. LP Aja, pa še nekaj. Je katero po dabrostonu, al nevem po čem pekla zgaga, " kislina " po domače? Mene fuuul peče, ponoči sploh nemorem spat, vsake pol ure goltam vodo, mislim da bo minlo, pa ne. Podnevi me tud malo samo ne tak ko ponoči. LP uuuu to je pa naša Fargi imela, ki je zdaj srečka ... , sicer ne vem če glih po dabrostonu, ampak je pa dobr znakec pravijo naše stare borke Ja upam da je to znak tak kot pri vaši fargi. , samo zdaj še naj nebi do vgnezditve prišlo, ni vgnezditev 7 do 10 dni?
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 13:22:15
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Anonimna...pomoje je 2-6 dan...vsaj kolikor sem jaz zasledila..ne me držat za besedo ...upam da se je vgnezdilo
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 13:53:12
|
|
|
|
zarja1
|
Anonimna mene je zarad hiperce tud zgaga dajala.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:03:04
|
|
|
|
Fargesia
|
anonimna, mene je kr hitro začela zgaga dajat... tanja, čestitkeee!!!!! zdej pa še mišumišu pove kok jih ima, in pol lahko ustanovita kako hokejsko društvo al pa nogometno ekipo k ma ful menjav!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 13.11.2009 14:06:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Anonimna mene je zarad hiperce tud zgaga dajala. Kaj to pomeni hiperca ? Nič mi niso rekli da naj bi imela "hiperco". Imam pa Pco sindrom.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?