Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 15:03:15
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša a si nam glihkar razkrila eno svojih erotičnih fantazij nikoli se ne ve
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 15:04:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes a bi dr. D švical zihr, samo jaz ne upam probati, jutri je za punkcije dr. Ribič, a si predstavljaš njen pogled, ko bi me uočila. Jaz sem se enkrat res ubadala z mislijo, da jih nataknem. Iz čisto praktičnih razlogov. Sam hlačke dol in troskok . Pa se pol nisem opogumila. Je bila pa z mano na UZ ena italjanka, ki jih je imela, sam jih je pol zarolala v škornje sam bi pa bila fora, da prideš v tem, potem pa še rečeš:" joj, gospod doktor, jaz sem tako napihnjena..." in potem privzdigneš tisto seksi spalno sračjko in pokažeš na bušija in rečeš:" A čutite?" Odgovor Dr. :"Da ga ne boste vi čutila" še dobro , da sem jaz tak hvaležen material za norca se delati, tudi na lasten račun
< Sporočilo je popravil mismis -- 12.11.2009 15:05:15 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 15:05:58
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes a bi dr. D švical zihr, samo jaz ne upam probati, jutri je za punkcije dr. Ribič, a si predstavljaš njen pogled, ko bi me uočila. Jaz sem se enkrat res ubadala z mislijo, da jih nataknem. Iz čisto praktičnih razlogov. Sam hlačke dol in troskok . Pa se pol nisem opogumila. Je bila pa z mano na UZ ena italjanka, ki jih je imela, sam jih je pol zarolala v škornje sam bi pa bila fora, da prideš v tem, potem pa še rečeš:" joj, gospod doktor, jaz sem tako napihnjena..." in potem privzdigneš tisto seksi spalno sračjko in pokažeš na bušija in rečeš:" A čutite?" Odgovor Dr. :"Da ga ne boste vi čutila"
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 15:07:57
|
|
|
|
gigi1
|
Nič babe, lepo je bilo z vami, ampak zdej grem. Mam dost tega, da nič ne nardim
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 15:09:31
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Nič babe, lepo je bilo z vami, ampak zdej grem. Mam dost tega, da nič ne nardim lepo se imej, saj pa še malo pa tudi švignem domov
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 15:10:39
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
Sorry...mene dons res mal razganja pravzaprav me skoz po malem sej se samo malo hecam, ne zamerit
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 16:50:19
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes a bi dr. D švical zihr, samo jaz ne upam probati, jutri je za punkcije dr. Ribič, a si predstavljaš njen pogled, ko bi me uočila. Jaz sem se enkrat res ubadala z mislijo, da jih nataknem. Iz čisto praktičnih razlogov. Sam hlačke dol in troskok . Pa se pol nisem opogumila. Je bila pa z mano na UZ ena italjanka, ki jih je imela, sam jih je pol zarolala v škornje sam bi pa bila fora, da prideš v tem, potem pa še rečeš:" joj, gospod doktor, jaz sem tako napihnjena..." in potem privzdigneš tisto seksi spalno sračjko in pokažeš na bušija in rečeš:" A čutite?" Odgovor Dr. :"Da ga ne boste vi čutila" o matr, dobre ste ne vem, če sta mismis in tanja_yes res stopko dobile, če ni to blo neki drugega ja tko se dela, punce, relax pred zmagovalnim petkom 13. BarbiG, kaj se matraš, pojdi počivat !
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 17:08:42
|
|
|
|
sonček33
|
Saj vam je nemogoče sledit kako smo? Jaz navijam. Za vse. Pika...tole me je razveselilo - spet v boju. Bravo! Držim pesti.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 17:16:26
|
|
|
|
sonček33
|
Jona ima Taro. Čestitke!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 17:52:45
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Jona ima Taro. Čestitke! Čestitke!!!!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 17:54:26
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi ne vem, če sta mismis in tanja_yes res stopko dobile, če ni to blo neki drugega
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 18:02:46
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: loremi ne vem, če sta mismis in tanja_yes res stopko dobile, če ni to blo neki drugega
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 18:58:53
|
|
|
|
Fargesia
|
mismis, tanja, naj bo punkcija čim manj boleča in čimbolj uspešna! (čimveč celic)!!! navijam tudi za vse ostale!!!!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 19:04:59
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ..na vse vas borke stare sedaj mučo mislim ..aja, mismis, sem pa včeraj prevzela tisto mojo tadolgo vitaro o kateri sem ti govorila, in smo se že dogovorili, da mi montirajo zadnje senzorje za parkirat...230 evričev, ma mislim, da jih bom prinesla hitro noter ql, lepo se vozi thx...ne boš pa verjela, na koga sem naletela čez par minut.....na BEBIII in njeno Li.....me ni spljoh spoznala!!! Kdo te ni spoznal? Li al Bebiii? Čestitke za novo makino in srečno vožnjo thx ja, tudi jaz se sprašujem, kaj pr so namesto stopke danes vama dali , punci, če vaju bo tudi jutri tako razganjalo, vaju bodo že brez DOčešplovja gledali čudno......
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 19:10:10
|
|
|
|
pika74
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Saj vam je nemogoče sledit kako smo? Jaz navijam. Za vse. Pika...tole me je razveselilo - spet v boju. Bravo! Držim pesti. tenkju sonček33 ... kaj pa čem... če moški tko rečejo, je treba ubogat ... mislm... Reš je predlagal, moj je potrdil, jaz pa nosim jajčka . mismis in tanja, držim pesti za jutri
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 19:38:03
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia mismis, tanja, naj bo punkcija čim manj boleča in čimbolj uspešna! (čimveč celic)!!! navijam tudi za vse ostale!!!! Bom kr tole od Fargi preplonkala. Navijam
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 19:39:27
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Saj vam je nemogoče sledit kako smo? Jaz navijam. Za vse. Pika...tole me je razveselilo - spet v boju. Bravo! Držim pesti. tenkju sonček33 ... kaj pa čem... če moški tko rečejo, je treba ubogat ... mislm... Reš je predlagal, moj je potrdil, jaz pa nosim jajčka . ja točno tako, Pika, moške je treba ubogat Naj bo uspešno.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 19:39:58
|
|
|
|
sonček33
|
Mismis in Tanja...držta se! Pa fajn pridelek vama želim.
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 19:51:37
|
|
|
|
pika74
|
A vam še neki povem: Mi je včeraj zmanjkalo suprefact spreja.... in mi ga je danes zjutraj dala zup2. zup2 še enkrat hvala!!!! Punce... jaz upam, da se bom od nje nalezla .
< Sporočilo je popravil pika74 -- 12.11.2009 19:52:40 >
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 20:06:00
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Barbi a nimaš cifre, da bi sama poklicala? Lanči ja tinkota pa zdej res ne upam. Sem takrat nardila izjemo . Mogoče bom pa dans vseen en pirček za frnikolce in kuliranje A ti pa najlonske dokolenke? Ubijalke pohote Mam, pa nimam jajc za poklicat. So mi v torek vsa pobrali.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 20:09:12
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis BarbiG, potem si že na dobri poti, glede nato da je danes 2. dan po punkciji, pa še sveži ste bili tokrat (za razliko od prejšnjič), ma ima da rata , glede vrtenja bo pa jutri že bolje, ko greš na vtikovanje Imam občutek, da so me prejšnjič piklical bolj zarad tega, ker mi je mogla biologinja povedat, da nimajo več zamrznjenega tkiva. Ker Suzy vem, da niso poklical, pa še ene par drugih tud ne. Tko da zdej bolj ko ne tavam v temi. Ampak bo že. Sej cajt hitro mineva, ker ga preživljam v dvoje. Drugač pa po eni strani komi čakam, da si Utro.pizderaj začnem vtikat, da tale vrtoglavica zgine. Ni več tko fajn ot je blo včasih, ko sem bila na nek čuden način še clo vesela, če se mi je rolal. Ah, to so bila leta.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 20:10:04
|
|
|
|
BarbiG
|
Sicer pa za jutri močno navijam: mismis in Tanja naj bodo folikli polni celic in naj čim manj boli. Dobro opravta jutri.
|
|
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 20:38:25
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 A vam še neki povem: Mi je včeraj zmanjkalo suprefact spreja.... in mi ga je danes zjutraj dala zup2. zup2 še enkrat hvala!!!! Punce... jaz upam, da se bom od nje nalezla .
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 21:21:09
|
|
|
|
Špelka
|
Tnja_Jes in mismis - močnooo navijam za vajina jajčka! Naj bodo kvalitetna ter naj se dobr družijo s plavalČki! BArgiG - držim pesti za tvoja deca! Vse ostale - želim vam lep večer!
|
|
RE: Okt./Nov. 2009 IVF, ICSI 12.11.2009 21:31:00
|
|
|
|
zup2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 A vam še neki povem: Mi je včeraj zmanjkalo suprefact spreja.... in mi ga je danes zjutraj dala zup2. zup2 še enkrat hvala!!!! Punce... jaz upam, da se bom od nje nalezla . Jaz močno stiskam pestke in upam, da sem te okužila , pa da se tudi vse ostale čim prej nalezete te željene bolezni . Srečno vsem!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?