yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, kaj ko pridete na obalo, se vidimo? trinity, katero soboto? a to zdej? mmmc sej se mi je zdel, da si pod vplivom opojnih substanc. Jaz pa nimam nič drugega pri roki kot borovničke. Ma te bi ble mal preveč. ej, pridi na Carolines....ga imam ohlajenega... mmmc, tebi špila ja...super,,,kar daj si duška, pri cigaretah pa se pri meni zadeve ustavijo ker tega ne odobravam...v nulo ne...ampak,,če samo danes,,,pol naj ti bo... jaz sem se samo enkrat napila in enga prižgala,,,na Zbiljski noči,,pa so me kar v en čoln tam dali in žurali naprej,,ko je začelo deževati, so me prestavili v avto,,,sem dala klukco dol (v petki) in malo odspala,,,po mojem kakih 10 minut,vsaj meni se je tako zdelo... a kaj je najbolj noro pri tem?... da sem jaz mogla domov vozit, ker so bili vsi ostali še hujši ...joooj, kaki smo bili... še dobro da so bile črte po sredini ceste, sem se orientirala po njih in kar po sredi vozila....joj, joj,,,kaki smo bili to mi...fora pa je, ko sem šla rikverc, da sem že takoj skoraj razsula avto, ker nisem opazila, da je folk v gužvi kar po sredini še parkiral, ko prej ni bilo tam avtomobilov, pa niti nisem pomislila, da je le en meter za mano kak parkiran avto ne me met za čudno, ampak jaz nisem nikoli poizkusila cigaret jaz sem enega ko sem bila stara ene 4 leta, sem ga mami ukradla, pa kozlala ko norc,,,no ta drugi pa je bil spet brezveze,,,tako da ne vidim prihodnosti v onesneževanju pljuč... sori za kadilce,,,moje mnenje...HB....sem že tako od čokolade odvisna kako bi pa bilo če bi še pljuča črnila,,,že želodec je otemnjen...
< Sporočilo je popravil yania -- 11.11.2009 23:14:11 >