|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:47:48
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Ne, lokacija je še hujša- iz Polja ...ma ne resno jaz... smo kar blizu bolnice,,,,samo zaenkrat je še nismo videli od blizu... moja soseda tam dela, samo se mi zdi, da kar paše tja not... Sm ne smemo pretiravat k so bogi. Sm bla že na obiskih. tu pa se strinjam...sem šla enkrat z mojo mami, ko se je njeni sodelavki malo speljalo...grozno..res. Pa a veste, da dostikrat premišljujem o teh stvareh, tako, me kar zaskrbi, kaj je to treba, samo kak moment da te obrne...grozno,,no en naš kolega, je zdaj tam. Ful je bogi. Ima hčerkico ki je zaostala v razvoju, ima skoraj 3 leta, pa je na ravni čistega dojenčka. No, mesec in pol smo še bili na enem Rd, pa vse uredu. Je pa imela žena zadnjič na cesti , ko so se peljali kao epileptični napad, in se je revež tako ustrašil, da ne pride k sebi. Je na močnih zdravilih, in samo kak dan doma, drugače noter. A si lahko predstavljate????...pa baje da sploh ni šlo za epilepsijo, ampak ji je nekaj cuker nagajal..katastrofa...človek kar menca z nogami,totalno odsoten, pa kar stran gleda..je ravno par dni nazaj en kolega razlagal... tako da...ne bom po tem pljuvala...to je grozno...ne bom niti razmišljala.. aja, naj pohvalim mojega- včeraj mi je hrbet masiral, ko sva se pobotala...potem ponoči vstal ob pol petih, da sem se malo spočila vsaj eno noč...zjutraj prinesel svež kruh... šli smo tudi na dooolg sprehod, pospravili sobo- v glavnem jo je on (od Naje), skratka, bil je zelo tak kot včasih,,,,pred leti...samo kolko časa bo trajalo... sem se pa nasmejala, ko sta bila tašča in tast tu... se nadaljuje..
|