Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:20:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? aha, zdej sem zakapirala....haha......ja, se vidi, da mam nekoga na liniji, pa nisem tolk notr.... ja no...nikol ne veš....haha, mogoče vas jutri presenetim.... pa prosim ne me obsojati!...itak se bom po svoje odločila. Tu v naši vasi imajo vsi fantki to na desnem uhecu, in mi je fuuullll lepo...tako da... Yania- kaj danes pa tebi špila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:21:21
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? aha, zdej sem zakapirala....haha......ja, se vidi, da mam nekoga na liniji, pa nisem tolk notr.... ja no...nikol ne veš....haha, mogoče vas jutri presenetim.... pa prosim ne me obsojati!...itak se bom po svoje odločila. Tu v naši vasi imajo vsi fantki to na desnem uhecu, in mi je fuuullll lepo...tako da... Iz kjr pa si? Iz Višnje gore mogoče? Tiskarska napaka, vem da se Višnja in Gora piše z veliko.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:22:46
|
|
|
|
Najaa
|
mmmc zdej si me pa nasmejala! Ko smo že ravno pri tem., a se Božiček piše z veliko?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:25:23
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mmmc zdej si me pa nasmejala! Ko smo že ravno pri tem., a se Božiček piše z veliko? Ne vem, Miklavž je zihr z veliko, čaki grem po googlat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:26:24
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mmmc zdej si me pa nasmejala! Ko smo že ravno pri tem., a se Božiček piše z veliko? Pomojem z veliko: http://sl.wikipedia.org/wiki/Bo%C5%BEi%C4%8Dek
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:27:11
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? ????kaj?..ne štekam.. dej mi rajš povej kako se reče po angl.pretiravati over***** imam nekoga na msnju,,,starega prijatelja..pa se mal zatika overreact tnx...sem se spomnla...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:28:00
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mmmc zdej si me pa nasmejala! Ko smo že ravno pri tem., a se Božiček piše z veliko? ja
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:28:09
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? aha, zdej sem zakapirala....haha......ja, se vidi, da mam nekoga na liniji, pa nisem tolk notr.... ja no...nikol ne veš....haha, mogoče vas jutri presenetim.... pa prosim ne me obsojati!...itak se bom po svoje odločila. Tu v naši vasi imajo vsi fantki to na desnem uhecu, in mi je fuuullll lepo...tako da... ja pol pa še dobr, da ne živim več v tej "vasi", k bi morala tut jest Jureta isto uštimat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:28:13
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? aha, zdej sem zakapirala....haha......ja, se vidi, da mam nekoga na liniji, pa nisem tolk notr.... ja no...nikol ne veš....haha, mogoče vas jutri presenetim.... pa prosim ne me obsojati!...itak se bom po svoje odločila. Tu v naši vasi imajo vsi fantki to na desnem uhecu, in mi je fuuullll lepo...tako da... Iz kjr pa si? Iz Višnje gore mogoče? ne, iz Kompolj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:31:10
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? ????kaj?..ne štekam.. dej mi rajš povej kako se reče po angl.pretiravati over***** imam nekoga na msnju,,,starega prijatelja..pa se mal zatika Dobrodošla pomoč: http://www.prevajalnik.net/ TNX,,včasih pa prav pride...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:31:25
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? aha, zdej sem zakapirala....haha......ja, se vidi, da mam nekoga na liniji, pa nisem tolk notr.... ja no...nikol ne veš....haha, mogoče vas jutri presenetim.... pa prosim ne me obsojati!...itak se bom po svoje odločila. Tu v naši vasi imajo vsi fantki to na desnem uhecu, in mi je fuuullll lepo...tako da... Iz kjr pa si? Iz Višnje gore mogoče? ne, iz Kompolj A ti veš kolk je Kompolj v SLO? http://www.google.si/search?q=kompolje+zemljevid&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sl:official&client=firefox-a pa poglej pod več rezultatov, pojma nimam zdej kere Kompolje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:33:27
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? aha, zdej sem zakapirala....haha......ja, se vidi, da mam nekoga na liniji, pa nisem tolk notr.... ja no...nikol ne veš....haha, mogoče vas jutri presenetim.... pa prosim ne me obsojati!...itak se bom po svoje odločila. Tu v naši vasi imajo vsi fantki to na desnem uhecu, in mi je fuuullll lepo...tako da... Iz kjr pa si? Iz Višnje gore mogoče? Ne, lokacija je še hujša- iz Polja ...ma ne resno jaz... smo kar blizu bolnice,,,,samo zaenkrat je še nismo videli od blizu...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:34:35
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? aha, zdej sem zakapirala....haha......ja, se vidi, da mam nekoga na liniji, pa nisem tolk notr.... ja no...nikol ne veš....haha, mogoče vas jutri presenetim.... pa prosim ne me obsojati!...itak se bom po svoje odločila. Tu v naši vasi imajo vsi fantki to na desnem uhecu, in mi je fuuullll lepo...tako da... Iz kjr pa si? Iz Višnje gore mogoče? ne, iz Kompolj A ti veš kolk je Kompolj v SLO? http://www.google.si/search?q=kompolje+zemljevid&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:sl:official&client=firefox-a pa poglej pod več rezultatov, pojma nimam zdej kere Kompolje? južno od vas in nas
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:34:54
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa mmmc zdej si me pa nasmejala! Ko smo že ravno pri tem., a se Božiček piše z veliko? Pomojem z veliko: http://sl.wikipedia.org/wiki/Bo%C5%BEi%C4%8Dek ok, pol pa vredi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:35:07
|
|
|
|
yania
|
Koki, špila špila, ko mam pa tak fajn možeka zdaj, pa še taki fajni fantje me danes ogovarjajo in mi na dušo pihajo, da mi mora mal sukat....hahahaaaaa...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:35:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ne, lokacija je še hujša- iz Polja ...ma ne resno jaz... smo kar blizu bolnice,,,,samo zaenkrat je še nismo videli od blizu... moja soseda tam dela, samo se mi zdi, da kar paše tja not...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:37:31
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? aha, zdej sem zakapirala....haha......ja, se vidi, da mam nekoga na liniji, pa nisem tolk notr.... ja no...nikol ne veš....haha, mogoče vas jutri presenetim.... pa prosim ne me obsojati!...itak se bom po svoje odločila. Tu v naši vasi imajo vsi fantki to na desnem uhecu, in mi je fuuullll lepo...tako da... Iz kjr pa si? Iz Višnje gore mogoče? Ne, lokacija je še hujša- iz Polja ...ma ne resno jaz... smo kar blizu bolnice,,,,samo zaenkrat je še nismo videli od blizu... Pol je pa očitno to moda povsod... Men ni kul, pa brez zamere, moje mnenje. Res ne razumem. Pa sej štekam vse, sm pol k se sam odločš, sej jaz imam tatoo sm ful zadovoljna, Samo ne bom šla zdej malega tetovirat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:38:26
|
|
|
|
yania
|
Ma spet smo ista zasedba tule gor....pa kje je Nina danes?..a šprica?....bom kar zapisala jo, pa mamo na govorilne povabla. Feliks, zakaj si rekla, če sem v ilegali na FB...pa tudi ta Anthony je rekel, da me nič ni na FB...aja, itak, če lkaj pokomentiram je to naša zaprta zadeva, ko itak nič ne vidijo...hahahaaaa.prav jim je... pa kaj naj tiste puzle špilam pa farme, al butaste kvize rešujem, ko mi piše da sem lezbijka, pa da bom imela 5 otrok, pa da se poročim drugo leto ....ma daj prosim te nehaj...da ne govorim o mojih spolnih pripomočkih, ko vejo več ko jaz
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:38:32
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Ne, lokacija je še hujša- iz Polja ...ma ne resno jaz... smo kar blizu bolnice,,,,samo zaenkrat je še nismo videli od blizu... moja soseda tam dela, samo se mi zdi, da kar paše tja not...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:39:09
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania Ne, lokacija je še hujša- iz Polja ...ma ne resno jaz... smo kar blizu bolnice,,,,samo zaenkrat je še nismo videli od blizu... moja soseda tam dela, samo se mi zdi, da kar paše tja not... Sm ne smemo pretiravat k so bogi. Sm bla že na obiskih.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:40:21
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma spet smo ista zasedba tule gor....pa kje je Nina danes?..a šprica?....bom kar zapisala jo, pa mamo na govorilne povabla. Feliks, zakaj si rekla, če sem v ilegali na FB...pa tudi ta Anthony je rekel, da me nič ni na FB...aja, itak, če lkaj pokomentiram je to naša zaprta zadeva, ko itak nič ne vidijo...hahahaaaa.prav jim je... pa kaj naj tiste puzle špilam pa farme, al butaste kvize rešujem, ko mi piše da sem lezbijka, pa da bom imela 5 otrok, pa da se poročim drugo leto ....ma daj prosim te nehaj...da ne govorim o mojih spolnih pripomočkih, ko vejo več ko jaz Face ste!!! VSE
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:40:24
|
|
|
|
Najaa
|
yania, sej jaz tud nič od tega ne delam na fb. Predvsem je zid najbolj aktualen.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:40:37
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, a zdej boš pa provocirala? Zadnjič si nas pa tko nakurla, da naj se ne delamo norca?? aha, zdej sem zakapirala....haha......ja, se vidi, da mam nekoga na liniji, pa nisem tolk notr.... ja no...nikol ne veš....haha, mogoče vas jutri presenetim.... pa prosim ne me obsojati!...itak se bom po svoje odločila. Tu v naši vasi imajo vsi fantki to na desnem uhecu, in mi je fuuullll lepo...tako da... Iz kjr pa si? Iz Višnje gore mogoče? Ne, lokacija je še hujša- iz Polja ...ma ne resno jaz... smo kar blizu bolnice,,,,samo zaenkrat je še nismo videli od blizu... Pol je pa očitno to moda povsod... Men ni kul, pa brez zamere, moje mnenje. Res ne razumem. Pa sej štekam vse, sm pol k se sam odločš, sej jaz imam tatoo sm ful zadovoljna, Samo ne bom šla zdej malega tetovirat. pa kaj ti to resno..pa nehaj,,,,sej ti koki pravi da mi špila.... nehaj, prosim te no... ...... ja, pa zamerim....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:42:11
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Koki, špila špila, ko mam pa tak fajn možeka zdaj, pa še taki fajni fantje me danes ogovarjajo in mi na dušo pihajo, da mi mora mal sukat....hahahaaaaa... Tebi naj kar špila! Paše, ne? Jaz pa ne morem več...šibam proti spalnici. LAHKO NOČ!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 11.11.2009 22:43:52
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma spet smo ista zasedba tule gor....pa kje je Nina danes?..a šprica?....bom kar zapisala jo, pa mamo na govorilne povabla. Feliks, zakaj si rekla, če sem v ilegali na FB...pa tudi ta Anthony je rekel, da me nič ni na FB...aja, itak, če lkaj pokomentiram je to naša zaprta zadeva, ko itak nič ne vidijo...hahahaaaa.prav jim je... pa kaj naj tiste puzle špilam pa farme, al butaste kvize rešujem, ko mi piše da sem lezbijka, pa da bom imela 5 otrok, pa da se poročim drugo leto ....ma daj prosim te nehaj...da ne govorim o mojih spolnih pripomočkih, ko vejo več ko jaz zato ker nisi nikoli aktivna na chatu, se te ne da kliknt, da bi kako rekle
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......